- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.841
BAT 4 Ekim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BAT 4 Ekim![]()
Canım ne güzel
Canım ne güzelsana bir şey sorucam dün gece test yaptım sabah böyle olmuş dediğim gibi adete 2 gun var sence hamileyim sol kasigim cok ağrıyor istahsizim
Evet canım 2 damla fazla koymadım yani gereken neyse oSanki çizgi var gibi duruyor ama bazı testler bozuk oluyor sen idrarını 3 damla damlattın dimi? Bence bi test daha yap canım mümkünse farklı bi marka olsun... Eğer çıkmazsa üzülme daha adet günün gelmedi
Allah gönlüne göre versin
Pardon 3 damla yanlış yazmışımEvet canım 2 damla fazla koymadım yani gereken neyse o
Aynen canım 3 damlaSanki çizgi var gibi duruyor ama bazı testler bozuk oluyor sen idrarını 3 damla damlattın dimi? Bence bi test daha yap canım mümkünse farklı bi marka olsun... Eğer çıkmazsa üzülme daha adet günün gelmedi
Allah gönlüne göre versin
Evet canım 2 damla fazla koymadım yani gereken neyse o
Insallah canimm ben ne zaman yapayım bidahaki testi senceİnşallah müjdeli haberini alırsında beraber seviniriz burda:)
Insallah canimm ben ne zaman yapayım bidahaki testi sence
EvettAdet gününü bekle bence varsa hem daha iyi çıkar cumaya ne kaldı şurada:)
Ay sen 18 yaşındamısın?![]()
Yaşa göre bebelik kavramını pek hoş bulmadımKız daha bebesin senay o yaşta olsam hiç düşünmem bile çocuk
Yaşa göre bebelik kavramını pek hoş bulmadımbu düşünceye sahip olmak bence doğru değil. Zekâ yaşi ve yaşanmışlıklar önemli diye düşünüyorum 18 yaşındayım diye çocuk olduğumu düşünmeniz cok saçma
saygı duyuyorum..
Bende 20 yasımdayım ve bi bebegimin olmasını onunda benimle beraber büyümesini istiyorum :)Yaşa göre bebelik kavramını pek hoş bulmadımbu düşünceye sahip olmak bence doğru değil. Zekâ yaşi ve yaşanmışlıklar önemli diye düşünüyorum 18 yaşındayım diye çocuk olduğumu düşünmeniz cok saçma
saygı duyuyorum..
Ayrıca esimde muayene oldu doktor süper vok mukemmel falan dedi ama yinede olmuyorAmh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni üye oldum burada yavrusunu kucagına almak isteyen ne kadar prenses varsa Allah en kısa zamanda inşallah doldurur o kucakları benimde sizin yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma![]()
Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni üye oldum burada yavrusunu kucagına almak isteyen ne kadar prenses varsa Allah en kısa zamanda inşallah doldurur o kucakları benimde sizin yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma![]()