• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum biz naparsak yapalim onlar gibi rahat olamayiz. Bence erkeklerin genleriyle alakali bir durum. Adam olursa olur modunda. Yumurtlama zamanimda tutulup kaliyor. Yumurtlama zamanimdan sonra hergün pesimde. Bu ay da hicbir sey yapmadimya soruyor dalga geciyoryokmu icirecegin karisimlar veya iliski icin ödev gibi tarih cetvelin diyor. Valla az kaldi yakinda elektrik süpürgesinin demirini elime alicam.

Ay eşim bana öyle dese bende çok sinirlenirdim 😳 Allah'tan benimki öyle şeyler demiyor bana tersimi bilir😊 yumurtlama günlerimi de sormaz öyle sadece derki "Bugün jetfiki var mı?" 🤭😂 Eşimin mesaileri olduğundan geç gelir eve haliyle fazla vaktimiz olmaz o yüzden alelacele hareket ettiğimizden bu lafı buldum aramızda🤭🤭 yanlış anlaşılmasın fiki yani😂 yıllar önce yahşi cazibe'de fikito demişlerdi ordan aklımda kaldı bende başına jet koydum jet-fiki oldu😂

Senin adına sevindim kuzum kaç gündür ne kadar stresliydin sonunda oldu çok şükür
Zamanında adet görmek bi nimet gerçekten
inşâllah bundan sonraki adetlerin olması gerektiği gibi olur hepimiz için eğer gebe olamazsak bile zamanında adet oluruz inşâllah💟🤲
Aynen kuzum böyle olunca da 2 ayın gidiyor yani gerçekten sabır işi kuzum hamlie olmazsak hep zamanında gelsin ama bebeklilerimiz gelecekse gelmesin 🤲💖

Aynen kuzum böyle olunca da 2 ayın gidiyor yani gerçekten sabır işi kuzum hamlie olmazsak hep zamanında gelsin ama bebeklilerimiz gelecekse gelmesin 🤲💖

Amin amin 🤲 inşÂllah senin nazlınında bigün geleceğine inanıyorum herzaman konuştuğumuz gibi kuzum😍💟

Yok kuzum biz naparsak yapalim onlar gibi rahat olamayiz. Bence erkeklerin genleriyle alakali bir durum. Adam olursa olur modunda. Yumurtlama zamanimda tutulup kaliyor. Yumurtlama zamanimdan sonra hergün pesimde. Bu ay da hicbir sey yapmadimya soruyor dalga geciyoryokmu icirecegin karisimlar veya iliski icin ödev gibi tarih cetvelin diyor. Valla az kaldi yakinda elektrik süpürgesinin demirini elime alicam.
Alem kadınsın hahaha süpürge demiri desi 😂😂

Ay eşim bana öyle dese bende çok sinirlenirdim 😳 Allah'tan benimki öyle şeyler demiyor bana tersimi bilir😊 yumurtlama günlerimi de sormaz öyle sadece derki "Bugün jetfiki var mı?" 🤭😂 Eşimin mesaileri olduğundan geç gelir eve haliyle fazla vaktimiz olmaz o yüzden alelacele hareket ettiğimizden bu lafı buldum aramızda🤭🤭 yanlış anlaşılmasın fiki yani😂 yıllar önce yahşi cazibe'de fikito demişlerdi ordan aklımda kaldı bende başına jet koydum jet-fiki oldu😂

Ayy aksam aksam güldürdün beni. Allah ta seni güldürsün

Kizlar aranizda c life macun kullanan varmi. Önümüzdeki ay denesemmi acaba. Benim yumurtam catlamiyor faydasi olur yaziyor acaba denesemmi

Offff kızlar bu akşam yine deprem oldu
Merkez üssü yalovaymış ben oturuyodum titredim kalktım hemen baktım avizelerde hiç oynama yok öyle olunca bana öyle geldi sandım meğerse doğruymuş 4.0'mış
Allah sonumuzu hayır etsin şu günahsız çocuklar hürmetine hepimizi korusun😢

Offff kızlar bu akşam yine deprem oldu
Merkez üssü yalovaymış ben oturuyodum titredim kalktım hemen baktım avizelerde hiç oynama yok öyle olunca bana öyle geldi sandım meğerse doğruymuş 4.0'mış
Allah sonumuzu hayır etsin şu günahsız çocuklar hürmetine hepimizi korusun😢
Bzidr hissettik ya 😔

Allah Allah ya son yazılanlar neden görünmüyo telefonu defalarca kapatıp açtım sinir oldum😤

Ay alıntı da yapamıyorum Hayhatun Hayhatun sendede böyle mi ya sinir oldum bi görünüyo bi kayboluyo tıklıyorum sonra "talep edilen mesaj bulunamadı" diye yazıyo😤

Back
X