- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #23.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 21-25 arasında oluyor hep. Takma kafana, bence böyle bakınca da yumurta çatlamıyor psikolojikman bozuyoruz.Iyi aksamlar kizlar bugun reglinin 20.günü hala pik degil. Ya yumurtlamiyorum ya da yine gec yumurtlicam. Eki Görüntüle 2544830 Eki Görüntüle 2544831 Eki Görüntüle 2544832
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum ben de şuan ara verdim 3 ay kullandım ama bu ay eşim yok biz görüşmemekten olmuyor sanırsam bu aydan önceki aylarda da doğru düzgün güreşemedik ben de bu ayı değerlendirmeyi çok istedim ama demek ki daha zamanı var çünkü ben şartları zorlasam da olmuyor bazen bu işler kısmet işi kuzum gerçektenEvet ben bir ay kullandım sonra hsg çektireceğim ay devam edecektim. Sordum kullanım önermiyoruz dediler o ay kullanmadım. Sonra 3 ay kullandım. Bu ay ara verdim. Tekrar kullanmaya başlayacaktım 3 ay daha. 3 ay kullanımdan sonra 1 ay ara verilmesi isteniyor. Ben bu ay ara verdim ve çok şükür gebelik oldu![]()
Allah razı olsun amin amin. Rabbim isteyen herkese nasıl estin sana daHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum ben de şuan ara verdim 3 ay kullandım ama bu ay eşim yok biz görüşmemekten olmuyor sanırsam bu aydan önceki aylarda da doğru düzgün güreşemedik ben de bu ayı değerlendirmeyi çok istedim ama demek ki daha zamanı var çünkü ben şartları zorlasam da olmuyor bazen bu işler kısmet işi kuzum gerçekten
bazı insanlar neden bu kadar görgüsüz?
sosyal medya hesabımda biri var görmemiş gibi
ben çocuk istemiyorum deyip evliliğinin ikinci ayında hamile tişörtleri giymeye başladı.
dokuz ay cinnet geçirdim hikayelerini izlerken
şimdi doğum yapmış tamam Allah bağışlasın da yani
yok canım evladım yok en güzelini yaparım bebeğime yok evladımın kokusu yok sana kurban olurum evladım falan...
üzülüyorum...
beş yüz tane olmasa da ben de koyarım galiba kız öyle demeBu tür insanlarda hassasiyet yok malesef dertleri gösteriş yapmak....bilmezlerki veya hesaba katmazlarki çocuk aşkıyla yanan insanlar var onların gözüne sokarcasına böyle herşeylerini çekip atmaları hiç hoş değil
Seni rahatsız ediyosa listenden çıkar bence veya engelle kuzum sürekli sürekli gözüne batmasın. Bebek doğar doğmaz hemen paylaşımlarda bulunanları hele hiç anlamıyorum utanmasalar doğum ânında da koyacaklar![]()
ama ben senin bu yorumuna cok uzuldum(beş yüz tane olmasa da ben de koyarım galiba kız öyle deme
ama hani bir tek onlar doğurmuş dünyada gibi davranmaları
silicem galiba bu gidişle...
unutmuştum ne güzel anne olamadığımı yine aklıma geldi üzüldüm...
neden kiama ben senin bu yorumuna cok uzuldum(
unutmuştum ne guzel anne olmadigimi, yine aklima geldi uzuldum yazmişsin. bende annelik duygusunu tatmak icin bekleyenlerdenim..kendim yazmiş kadar uzuldumneden ki
biraz önce okudum sizin konunuzuunutmuştum ne guzel anne olmadigimi, yine aklima geldi uzuldum yazmişsin. bende annelik duygusunu tatmak icin bekleyenlerdenim..kendim yazmiş kadar uzuldum
inşallah canim. senin icinde dua edicem. anne olmayi istemek annelik duygusu boyle birşey her halde. hiç bir seye benzemiyorbiraz önce okudum sizin konunuzu
dua ettim inşallah değeriniz artar hayırlısı olur hakkınızda
ben normalde çocukları çok sevmem
hiç aklıma gelmezdi çocuk için bu kadar çırpınacağım ☹
evetinşallah canim. senin icinde dua edicem. anne olmayi istemek annelik duygusu boyle birşey her halde. hiç bir seye benzemiyor
beş yüz tane olmasa da ben de koyarım galiba kız öyle deme
ama hani bir tek onlar doğurmuş dünyada gibi davranmaları
silicem galiba bu gidişle...
unutmuştum ne güzel anne olamadığımı yine aklıma geldi üzüldüm...
bende oyle hiss ediyordum. sanki hic bir ise yarayamiyormuş gibi. sabr et. bir gun seninde mujden gelicek Allahin izniyleevet
kendimi suçlu hissediyorum
yapamıyorum hamile kalamıyorum başaramıyorum diye.
Benim de 21-25 arasında oluyor hep. Takma kafana, bence böyle bakınca da yumurta çatlamıyor psikolojikman bozuyoruz.
Ben geçen ay 21. Gün pik gördüm, ondan önceki ay 24. Gündü. Bu ay bakıp da moralimi bozmıcam anlamsız, goca yoh![]()
Ya biyandan diyolar ki o kadar geç yumurtlayınca o yumurta kalıteli olmuyor. Ama benim oğlumda mesela 25. Günde mi ne çatlamış yani.Bende gecen ay 26.günde yumurtladum 27.günde catladi. şöyle reglinin 14 16.gunlerinde yumurtlayanlara Özeniyorum valla. Tuhaf bir sekilde 2 aydir fazla takmiyorum test yapmak oyun haline geldi . Rabbim daha büyük dert keder vermesin.
Ya biyandan diyolar ki o kadar geç yumurtlayınca o yumurta kalıteli olmuyor. Ama benim oğlumda mesela 25. Günde mi ne çatlamış yani.
Canavar gibi çocuk, hayata önden atılan cinsten![]()