- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #23.321
Eli maşalısin sen hemen çözdüm seniben herkesi tokatlamak istiyordum sebepsizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eli maşalısin sen hemen çözdüm seniben herkesi tokatlamak istiyordum sebepsizce
Kaynanama çöp kovası atmıstım en son kavgamızda o günden bugüne daha ses etmıor eltim de biliyor işini ona çöp arabasını atarım çünkü bencede akıllı olsunEli maşalısin sen hemen çözdüm senieltine acidim ne kadar tamimasamda Şabanin filmi gibisin mazlumu getirin bana tokatliycam
![]()
Abowww senden korkukur kaynanan fena tırsmıştır sendenKaynanama çöp kovası atmıstım en son kavgamızda o günden bugüne daha ses etmıor eltim de biliyor işini ona çöp arabasını atarım çünkü bencede akıllı olsun![]()
Delirtmişiiti beniAbowww senden korkukur kaynanan fena tırsmıştır senden
Yok anam yok sen fenasınBüyüklere saygı duruşu dikkattttDelirtmişiiti benigözüm karardı
Kadırgalı tarafım var biraz ama adamına göre![]()
![]()
Yok anam yok sen fenasın
Büyüklük yapıcak ki değer vericeksinBüyüklere saygı duruşu dikkatttt
Yokki kız korkma senUyu bebegim.uyu sinirlerini iyice zıplatmayim erken doguma falan neden olmak istemem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İyi gecelerİyi geceler
Ben sadece 7 kilo almıştım ama benimki erkektiKilo verince kız mı oluyorki
Kızımda 10 kilo verdim oglan da 15 kiloKilo verince kız mı oluyorki
Ben sadece 7 kilo almıştım ama benimki erkekti
Bi de çok sağlıklı beslenmeme rağmen bende de 5. Aydan sonra ilginç bi şişme olmuştu, yüzüğüöi çıksrmıştım. Ödem yüzünden karpal tünel sendromu yaşayıp 36. Haftada zorla doğum iznine çıkarılmıştım.
Cinsiyetle alakası yok sanırım yav.
Bi arkadaşım da 27 kilo aldı kıza gebeydi.
Ama bu ödem var ya bu ödem, doğduktan 2 gün sonra gitmişti öyle diyim. Çok çabuk gidiyor hayhatunnnnnn
Tabi hemen yazarım