• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eli maşalısin sen hemen çözdüm seni :KK70:eltine acidim ne kadar tamimasamda Şabanin filmi gibisin mazlumu getirin bana tokatliycam:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kaynanama çöp kovası atmıstım en son kavgamızda o günden bugüne daha ses etmıor eltim de biliyor işini ona çöp arabasını atarım çünkü bencede akıllı olsun 🙄😁🤣🤣🤣🤣

Kilo verince kız mı oluyorki
Ben sadece 7 kilo almıştım ama benimki erkekti 🙈
Bi de çok sağlıklı beslenmeme rağmen bende de 5. Aydan sonra ilginç bi şişme olmuştu, yüzüğüöi çıksrmıştım. Ödem yüzünden karpal tünel sendromu yaşayıp 36. Haftada zorla doğum iznine çıkarılmıştım.
Cinsiyetle alakası yok sanırım yav.
Bi arkadaşım da 27 kilo aldı kıza gebeydi.
Ama bu ödem var ya bu ödem, doğduktan 2 gün sonra gitmişti öyle diyim. Çok çabuk gidiyor hayhatunnnnnn

Ben sadece 7 kilo almıştım ama benimki erkekti 🙈
Bi de çok sağlıklı beslenmeme rağmen bende de 5. Aydan sonra ilginç bi şişme olmuştu, yüzüğüöi çıksrmıştım. Ödem yüzünden karpal tünel sendromu yaşayıp 36. Haftada zorla doğum iznine çıkarılmıştım.
Cinsiyetle alakası yok sanırım yav.
Bi arkadaşım da 27 kilo aldı kıza gebeydi.
Ama bu ödem var ya bu ödem, doğduktan 2 gün sonra gitmişti öyle diyim. Çok çabuk gidiyor hayhatunnnnnn

Bencede belirtilerin cinsiyetle alakası yok doktorlar böyle söylüyo zaten

Y Yazgele 'ye soralım onda hem kız hem oğlan var ikisindeki belirtiler aynımıydı yoksa çok mu farklıydı?
Tabi hemen yazarım 😁 kızimda 2 aydan sonra kusmaya başladım 5 aya kadar sürdü ve kendisini sakladı özel hastanede bile birde sol tarafımda batma hissetmiştim erik asermiştim bide sirke 😁 Oglanda ise hiç kusmam olmadı ekmekden tiksindim baklava aşerip 3 kilo limon tükettim ekmekten etten tiksinsim ve sag tarafımdaydı 12 haftada gösterdi kendini😁

Kızlar bana acil cvp verir misiniz 2 yıl olacak hala olmuyor her ay hüsran bu ay catlatma iğnesı de kullandım ama yok yine bugun adet oldum moralim alt ust eşim doktora gitmek istiyor kendisi ıcın hangi bolume gidiliyor neler yapılıyor doktora ne soylenıyor cahil hissediyorum kendimi yardımcı olur musunuz

Back
X