• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğacağın varmış😊 kızkardeşin yok galiba
Benim anneminde 3 kızı var o da erkek olsun diye deli olurmuş ama olmadı
Ne güzel işte gül gibi 3 kızın var diyorum😊
Oğlun olsa bizim kadar yanına gelebilirmiydi
Bizim kadar seni arar mıydı....
Annem benim kadar bulantı çekmemiş
O zamanlar tabi doktorada gitmezlerdi cinsiyetini bilmeden biz olsak çatlarız 9 ay😊
Karın şeklinden anlarmış kız olduğumuzu
3'ündede yayvan geniş küp gibi karın
Beni istememiş mesela aldırmaya gitmiş o anki psikolojiyle (o zamanlar çok hastalık çekmiş hemoroidi varmış bide ondan ameliyat olmuştu 3 doğumu da çok zor geçmiş normal doğum hemoroid olmuş zavallı kadın hemde ileri düzeyde) zaten zayıf kansız kadın işte o yüzden 3.ye nasıl bakıcam diye doktora gitmiş doktor "Bu çocuk çok büyümüş alamayız" demiş doğacağım varmış işte😄
İyiki ablamlar var ya erkek olsa böyle olmazdık ortancayla aramız 2 yaş az olduğu için kankiyiz dost sırdaş🥰 senin kardeşlerin de ordalar mı? Ailen istanbuldaydı sanki🤔
Annenin sıhhati nasıl yerindedir inşallah
Ben de doğumda hemoroid sahibi oldum malesef canım,
Doğurana kadar wc de ıkınıp bağırsak temizledim 😂 doğuma kadar içim tertemiz olmuştu 😂 ama bahasur oldu işte. Ama sonra geçti, neyse ki çok derdim olmadı. İlk 40 gün acısı oldu işte.
Ben tekim burda.
İki abim var ama aramız hiç öyle iyi değil, konuşmayız. Onlar annemleler

Ben de doğumda hemoroid sahibi oldum malesef canım,
Doğurana kadar wc de ıkınıp bağırsak temizledim 😂 doğuma kadar içim tertemiz olmuştu 😂 ama bahasur oldu işte. Ama sonra geçti, neyse ki çok derdim olmadı. İlk 40 gün acısı oldu işte.
Ben tekim burda.
İki abim var ama aramız hiç öyle iyi değil, konuşmayız. Onlar annemleler

Yaa o zaman girmeyeyim o konuya anlatmak istemezsin belki🤨 annem 3 doğumundada aşırı zorlandığı için hemoroidi çok ileri düzeyde olmuş malesef yıllarca çekmiş ameliyat olmuş sonunda..biz çok küçüktük Trabzon'a gitmiştik ameliyat olmuştu annem
hayal meyal hatırlıyorum. Sen alışmışsındır oralara çevrende vardır

Bulantın hiç olmadı mı peki oğlunda?
Bende mesela çok olurdu ve çok erken başlamıştı çok öğürürdüm... Tatlıdan ve sütten tiksinmiştim bende🤔 son aylarda yemeye başladım bak demekki herkese göre değişiyo .Ama tek ortak noktamız var benim oğlumun cinsiyeti de 12+5'te ikili testte kesin belli olmuştu😀
Bulandım olmasa 15 kilo verimiydim sürekli süt içiyodum migdem çok yanıyordu erken başlamıştı bulantı😉 ikisinde de doğuma gidene kadar 7 kilo aldım ne olduysa doğumlardan sonra20 kilo aldım cahillik süt davası😁

Yaa o zaman girmeyeyim o konuya anlatmak istemezsin belki🤨 annem 3 doğumundada aşırı zorlandığı için hemoroidi çok ileri düzeyde olmuş malesef yıllarca çekmiş ameliyat olmuş sonunda..biz çok küçüktük Trabzon'a gitmiştik ameliyat olmuştu annem
hayal meyal hatırlıyorum. Sen alışmışsındır oralara çevrende vardır
Çevrem vardı da hepsi 2-3 çocuk yapınca işte anlattım ya bi soğudum ya 😞
İstemeden uzaklaştım, bebek görmemek için .
Bende de doğum zor değildi de ben bilmeden yaptım hemoroidi doğum başlamadan önce açılma sırasında her kasılmayı afedersin kakam var sandım gittim gittim tuvalete oturdum 6-7 saat 🙈
Ay ama duydum amelyatı da muayene de korkunçmuş, korkuttular beni. Gitmedim hiç doktora.

Bulandım olmasa 15 kilo verimiydim sürekli süt içiyodum migdem çok yanıyordu erken başlamıştı bulantı😉 ikisinde de doğuma gidene kadar 7 kilo aldım ne olduysa doğumlardan sonra20 kilo aldım cahillik süt davası😁

Olsun canları sağolsun kuzucuklar için değer 🥰 şuan nasıl peki kiloyu verebildinmi?
Bende hamileyken 15 kilo almıştım doğumdan sonra hemen verdim mâşallah diyim eski fitliğime kavuştum😂

Çevrem vardı da hepsi 2-3 çocuk yapınca işte anlattım ya bi soğudum ya 😞
İstemeden uzaklaştım, bebek görmemek için .
Bende de doğum zor değildi de ben bilmeden yaptım hemoroidi doğum başlamadan önce açılma sırasında her kasılmayı afedersin kakam var sandım gittim gittim tuvalete oturdum 6-7 saat 🙈
Ay ama duydum amelyatı da muayene de korkunçmuş, korkuttular beni. Gitmedim hiç doktora.

Amanin 😲 2.de tecrübelisin artık☺️
Olur birgün yine inşâllah kız daha gençsin🤗

Amanin 😲 2.de tecrübelisin artık☺
Olur birgün yine inşâllah kız daha gençsin🤗
Kısmetse olur canım evet, ama gözüme soka soka kendimi daha üzmemek için sanırım uzaklaştım . İstemeden oldu, onlar da uzaklaştı. Çünkü onlar 2 çocuklu oldu, dertleri 2 katın çıktı.

Beynim yandı şuan o yüzden anlamadım😂😂 balık etlimisin sen kız😄
Kaslıyım🤣🤣🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️
36 bedenin kız 😂
Yağ kas oranı çok fark ettiriyo ama.
4 kilo kasın vucutta kapladığı hacim 10 kilo yağa bedel sanırım. Ay anlatamadım ben de yorgunum 😂
Eskiden 52-53 kiloyken üzerime olanlar şuan 60 ken oluyor. Eskiden böyle kasım yoktu. Boy 169 işte.
59-58 e insem34 hatta 32 bedene iniyorum yüzüm çöküyor artık.
50 kilo çok az onu demek istedim yav.

Kaslıyım🤣🤣🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️
36 bedenin kız 😂
Yağ kas oranı çok fark ettiriyo ama.
4 kilo kasın vucutta kapladığı hacim 10 kilo yağa bedel sanırım. Ay anlatamadım ben de yorgunum 😂
Eskiden 52-53 kiloyken üzerime olanlar şuan 60 ken oluyor. Eskiden böyle kasım yoktu. Boy 169 işte.
59-58 e insem34 hatta 32 bedene iniyorum yüzüm çöküyor artık.
50 kilo çok az onu demek istedim yav.

Vaoowwwwwww sen neymişsin be😂😂
Ben fitim kız ablamda 45 kilo şuan😄 o da doğumdan sonra hemen verdi kilolarını
Valla halimden çok memnunum anlatamam
Hamileyken o aldığım 15 kiloyla psikolojim bozulmuştu gerçi göstermiyodum ama😂 hayatımda hiç kilo almadım o yüzden alınca tuhaf hissettim kendimi 🙄 ama bedenim 38 normalim aslında öyle aşırı zayıflığım yok bence 50 gayet ideal☺️

Hamileyken o aldığım 15 kiloyla psikolojim bozulmuştu gerçi göstermiyodum ama😂 hayatımda hiç kilo almadım o yüzden alınca tuhaf hissettim kendimi 🙄 ama bedenim 38 normalim aslında öyle aşırı zayıflığım yok
Ona şaşırdum zaten, 50 kilo 167 boyda baya kemik saymalık gibi hissettim.
İnce yapılı olmak da güzel ya. 15 kilo aslında bi gebelikte normal be canım. 14 kilo doğumdan sora 6 ay içinde gidiyomuş öyle demişti diyetisyenim bana. Ben gebe kaldığımda üzerimde 6 kilo fazlam vardı, ilk 4 ayda da 7 kilo almıştım. Korkumdan daha fazla almayım derken 42. Haftaya kadar o aldıpım 7 kiloyu sabit tutarak girmiştim işte, bebek aldı ben verdim, popom küçülmüştü gebelikte resmen 🤣
Sen kendini seviyorsan begeniyorsan gerisinin hiç bi önemi yok zaten canım.
Bir arkadaş yazdı ya şimdi, boy 160 kilo 70 , iş bitmiş diye. Hiç de öyle hissetmesin bence, kendini güzel hissediyosan öylesin, kilonun fln bi noktaya kadar önemi var bence ya.

Hamileyken o aldığım 15 kiloyla psikolojim bozulmuştu gerçi göstermiyodum ama😂 hayatımda hiç kilo almadım o yüzden alınca tuhaf hissettim kendimi 🙄 ama bedenim 38 normalim aslında öyle aşırı zayıflığım yok bence 50 gayet ideal☺
Nasıl veriyosun canım banada söyle😉

Kızlar size bir soru şimdi bazı aylar adete yakın göğüs acısı oluyor bazı aylarda olmuyor bunun anlamı ne olabilir şimdi benim 3 gün geçiyor göğsüm inanılmaz derece yatarken kalkarken bide kasıklarına yumurtlamadan beri batan birşeyler var mesela geçen ay çocuk düşünmedik hiç bu belirtiler yoktu 🤔diyelimki bebiş yok bu göğüs acısı neden oluyorki

Kız gelıo desene 🙄😁 bende basta kilo verdim sonrada ödem oldum kilo aldım bacaklarım şişti ödem yaptı kızların huyu sanırım
Benim arkadaş da başlarda normal kilosunun altına düştü 3 4 kilo ama sonra tekrar almaya başladı yavaş yavaş bu bir kriter olabilir kız çocuk ıcın mantıklı geldi

Ona şaşırdum zaten, 50 kilo 167 boyda baya kemik saymalık gibi hissettim.
İnce yapılı olmak da güzel ya. 15 kilo aslında bi gebelikte normal be canım. 14 kilo doğumdan sora 6 ay içinde gidiyomuş öyle demişti diyetisyenim bana. Ben gebe kaldığımda üzerimde 6 kilo fazlam vardı, ilk 4 ayda da 7 kilo almıştım. Korkumdan daha fazla almayım derken 42. Haftaya kadar o aldıpım 7 kiloyu sabit tutarak girmiştim işte, bebek aldı ben verdim, popom küçülmüştü gebelikte resmen 🤣
Sen kendini seviyorsan begeniyorsan gerisinin hiç bi önemi yok zaten canım.
Bir arkadaş yazdı ya şimdi, boy 160 kilo 70 , iş bitmiş diye. Hiç de öyle hissetmesin bence, kendini güzel hissediyosan öylesin, kilonun fln bi noktaya kadar önemi var bence ya.

Çok haklısın ya aynen öyle canım kesinlikle önemli olan iyi hissetmek👍 ben kendimi bildim bileli çevremde bilhassa akrabalarım tarafından fit oluşum hep gözlerine batmıştır😒 bana taş atacağınıza aynaya bakın demek isterdim onlara çünkü bi kıskanma kokusu hissettim😂 ben kimsenin kilosu hakkında en ufak yorumda bulunmamışımdır. İnsanlar bazen o kadar gereksiz şeyleri mevzu ediyolarki doğumdan sonrada bazıları "Çocuk doğurdun hala aynısın biraz kilo al" ı dert edindiler şimdide ama bundan sonra kimseye acımicam yapıştırcam cevabı😂 çalış seninde olur dicem 😂

Back
X