- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 299
- 123
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.301
merhaba yine ben:)) biraz sinir bozucu olmaya başladım ama söyledikleriniz beni motive ediyor açıkçası çünkü bu aralar ihtiyacım var.Aşk hayatım için bir kart rica edecektim teşekkür ederim mutlu günler :)
Merhaba tugcecan rica etsem aşk hayatım için bugünde kart çekebilir misin?
Canım kartın bir adım at diyor aşk için. Ufak bir adım...Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.
tuğçecannnn bana bir kart açarmısın canımmm
Canım sana bereket kartı geldi. Hayat sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor ve sunucak. Kollarını aç ve al canım.
Diğer kartın rüyalarına bak diyor. Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip yol gösteriyorlar. Rüyalarına dikkat et canım.
tuğçeciğimm bi kartın var mı ilişkim için canım?
bana da bakabilirmisiniz ilişkimin geleceğiyle ilgili :)
Canım kartın içindeki çocuğa sarıl diyor. Senin şevkate, ilgiye, güzelliklere ihtiyacın var.
Kendini sev.
Diğer kartında ilişkinde farklı yollar ve seçenekler denemelisin diyor.
Önüde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, hayatına daha büyük güzellikler girecek canım.
Ben de ilişkim için bir kart rica edebilir miyim
merhaba tuçecan ,6 yıldır bebek hasretim var,onca tedavi hiç hamile kalamadım,rica etsem benim içinde bakarmısın,yüreğine sağlık...
canııım ben de istiyorum yinee uzun zaman olduuu :))
cnm bana bi kart açarmısın
off canım çok sıkkın hayattan zevk alamıyorum ne zaman değişecek bu durum doğduğumdan beri aynı tas aynı hamam
Canım kartın hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor. Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek.bana da bakar misin canim :)
Canım kartın hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor. Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek.
Diğer kartın bazı şeyleri zamana bırakmanı söylüyor.
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman vermelisin.
Zaman en iyi ilaçtir ve meleklerinin mucizelerini mümkün kılar canım unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?