Melek Destesi olan var mı??

merhaba tuçecan ,6 yıldır bebek hasretim var,onca tedavi hiç hamile kalamadım,rica etsem benim içinde bakarmısın,yüreğine sağlık...

cnm bana bi kart açarmısın
off canım çok sıkkın hayattan zevk alamıyorum ne zaman değişecek bu durum doğduğumdan beri aynı tas aynı hamam

Estağfurullah canım...
Aşk hayatınla ilgili bereket kartı çıktı canım.
Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyorve sunucak. Kollarını aç ve al.
Diğer kartın ise farklı yollar ve seçenekler dene diyor aşk hayatın için.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler yaşamına girecek canım.

Merhaba tugcecan rica etsem aşk hayatım için bugünde kart çekebilir misin?

Canım kartın affet diyor. Yüreğindeki ağırlığı bırak affetmenin hafifliğini hzuurunu yaşa.
Bu senin içindeki zehiri atmanı sağlar.
Bunu içinden de yapabilirsin.
Bu ruhunu özgürleştirecektir.
Diğer kartında meleklerin sana yardım ettiklerini söylüyorlar.
Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

tuğçeciğimm bi kartın var mı ilişkim için canım?

Canım kartın içindeki çocuğa sarıl diyor. Senin şevkate, ilgiye, güzelliklere ihtiyacın var.
Kendini sev.
Diğer kartında ilişkinde farklı yollar ve seçenekler denemelisin diyor.
Önüde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, hayatına daha büyük güzellikler girecek canım.

bana da bakabilirmisiniz ilişkimin geleceğiyle ilgili :)

Canım kartın hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor. Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek.
Diğer kartın ise bir mucize bekle diyor. Bu konuda bir muciz olucak. Bunu bil ve inançla bekle canım.

çok teşekkürler canımm :)

Ben de ilişkim için bir kart rica edebilir miyim

Canım sana bereket kartı geldi.
Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor ve sunucak. Kollarını aç ve al canım.
Diğer kartında meleklerin sana yardım ediyoruz diyorlar. Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

merhaba tuçecan ,6 yıldır bebek hasretim var,onca tedavi hiç hamile kalamadım,rica etsem benim içinde bakarmısın,yüreğine sağlık...

Canım kartın sessiz ol diyor. Zihnindeki kargaşayı durdurmalısın.
Bir süre eylemde düşünce ve duygularda sessiz olmalısın.
Olumsuz düşünme.
Sessizlikte sana gelen hislere güven. O meleklerinin yönlendirmeleridir.
Bir süre susup bekleyerek, meleklerine sana yardım etmeleri için zaman ve fırsat vermelisin.
Diğer kartın ise zamana bırak diyor. Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
Zaman meleklerinin mucizelerini mümkün kılar.
Beklerken yapıcağın şey hüzünlenmemek ve içini rahat, huzurlu tutmak canım.
İstediğin şey en hayırlı zamanda olucak çünkü. O yüzden içini rahat tut.

canııım ben de istiyorum yinee uzun zaman olduuu :))

Canım kartın sevgi yolla diyor. Senin sevgin karanlığı aydınlatacak, tüm sorunları çözücek güçte.
KALPlere sevgi tohumları ekicek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.
Diğer kartın senin ışık işçisi olduğunu söylüyor.
Yani amacın insanlara ışık vermek, yardım etmek...
Sen ışık verdikçe senin de dünyan aydınlanacak canım.

canımmm ben napmam gerek aşk hayatım konusunda düşünüyorum sürekli onun icin kartım bana neler söylicek kart cekebilirmisin benim icin
bir de sevdiğim cocuk icinde kart cekersen onun aşk hayatı icin cok iyi olur tuğcecancımm

cnm bana bi kart açarmısın
off canım çok sıkkın hayattan zevk alamıyorum ne zaman değişecek bu durum doğduğumdan beri aynı tas aynı hamam

Canım kartında meleklerin sana yardım ettiklerini söylüyorlar. Yalnız değilsin. Kendini öyle hissetme.
Meleklerin yanında bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
Diğer kartın önderlik et diyor. Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun canım.
Işığın yolunda, etrafındakilere yol göster.

bana da bakar misin canim :)
Canım kartın hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor. Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek.
Diğer kartın bazı şeyleri zamana bırakmanı söylüyor.
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman vermelisin.
Zaman en iyi ilaçtir ve meleklerinin mucizelerini mümkün kılar canım unutma.

Daha ne kadar zaman gerekiyor bilmiyorum ki. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…