Melek Destesi olan var mı??

benim kararsızlığım içinde bir kart çekermisin canım?
içimdeki sıkıntı yıktı bugün beni

Canım kartın şükret diyor ilk olarak. Sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça daha büyük güzellikler yaşamına akıcak.
Olmayanlara odaklanma.
Sana yeni bir dünya kartı çıktı. Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya.
Bunu hak ettin canım.

Teşekkür ederim tugcecan :)

ahhhh tugcecan,benim için 2 kart çekermisin evliliğim ve beklediğim haberle ilgil.bana bir yol göster lütfenn

Evliliğin içni güç sende diyor kartın. Gücün eline almalısın.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Senin içinde herşeyi dönüştürebilecek güç var canım.
Beklediğin haberle ilgili;
Halloldu diyor kartın. Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı görüceksin.

çok tşk ederim canım ya.moral oldun herzamanki gibi.çok karışığım bu aralar çokkkkk

zaman ayırıp baktığın için teşekkür ederim,..haklısın bu karmaşalardan biraz kurtulmam lazım,inşallah o hayırlı vakit gelmiştir...

Tugcecan kart çekermisin:)

Canım sana bereket kartı geldi. Evren sana tüm sevgisini ve bereketini sunuyor. Kollarırını aç ve al canım.
Diğer kartın ise halloldu diyor. Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi geşiliyor. Bu durumdaki hayrı görüceksin.

benim içinde kart çeker misin canım ?

Canım kartın bir değişim sürecinde olduğunu ve bu değişimi sevgiyle kabul etmen gerektiğini söylüyor.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak canım.
Diğer kartın yolunun açık olduğunu söylüyor. Yolunda uçarak gidiceksin canım.

kart çekebilir misiniz :)

Canım kartın rüyalarına bak diyor. Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip yol gösteriyorlar canım.
Diğer kartın ise affet diyor.
Yüreğindeki ağırlığı bırak ve affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa canım.
Affetmek içindeki zehiri atmanı sağlar.
Ruhunu özgürleştirir.
Kendi içinde yapıcağın bir çalışma bu canım.
Bunu yaptığında karşına güzel fırsatlar ve iyi insanlar çıkıcak.

Çok teşekkürlerr...:))

benim için de kart çekebilir misiniz? Çok ihtiyacım var bu ara

Knedine nefes alıcak fırsatlar yaratmalısın canım. Kartın nefes al diyor sana.
Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.
Diğer kartın hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor. Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek.

çok teşekkür ederimmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…