- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.681
günaydınlarr canlarımm
akşam başım durulmaz haldeydi bir vitamin 2 ayğı kesici aldım yattım sabah 5de hortladım:))
dinç vede dinamik olarak
yemeği pişirdim elifi gönderdim nazda uyandı sizlere bakmaya geldikkk:))
herkeslere güzel bir hafta diliyorum
meleklerimide opuyorumnanaktan
elif çoookk mutlu 1 haftalık tatilden sonra okula gittiği için nazda ablayı sordu okula gitti dedim hıııııı dedi:)
ev bana kaldı sonunda diyodur kesin:)))
belinayı bugün arayım bari merakımızı giderelim
haber etmeden bize gitti doğurdumu hatun bakam bi:))
Herkese günaydın güzel saglıklı mutlu bir hafta diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.
Ögrencilerimiz bugün tekrar ders bası yapıyor Allah saglık ve basarı versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Belinayı bende merak ettim minik haber alınca bizide bilgilendir:uhm::uhm::uhm:
bugün pazartesi ev hanımları içinde calısanlar içinde yogun bi gün olacak herkese kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın günaydın meleklerime vede annelerine,yeni hafta hepimize hayırlı olsun
eşimi ve kübrayı gönderdim okula,4 gün aradan sonra evde betül'le ikimiz kaldık.öğleden sonra ev bana kalacak:lepi:
bu tatilde ben eşimi çalıştırdım aslında.çocuk odasıyla yatak odasının modelini değiştirdik.iyi oldu.
sizler nasılsınız,havada soğudu iyice kış geldi,kaç gündür yakıyoruz sobayı.
lahanam,zeynom,miniğim günaydın kızlar
günaydın şekerler Şeniz
geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindim........günaydınlarr canlarımm
akşam başım durulmaz haldeydi bir vitamin 2 ayğı kesici aldım yattım sabah 5de hortladım:))
dinç vede dinamik olarak
yemeği pişirdim elifi gönderdim nazda uyandı sizlere bakmaya geldikkk:))
herkeslere güzel bir hafta diliyorum
meleklerimide opuyorumnanaktan
elif çoookk mutlu 1 haftalık tatilden sonra okula gittiği için nazda ablayı sordu okula gitti dedim hıııııı dedi:)
ev bana kaldı sonunda diyodur kesin:)))
belinayı bugün arayım bari merakımızı giderelim
haber etmeden bize gitti doğurdumu hatun bakam bi:))
Herkese günaydın güzel saglıklı mutlu bir hafta diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.
Ögrencilerimiz bugün tekrar ders bası yapıyor Allah saglık ve basarı versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Belinayı bende merak ettim minik haber alınca bizide bilgilendir:uhm::uhm
bugün pazartesi ev hanımları içinde calısanlar içinde yogun bi gün olacak herkese kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canlarım benim Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan
oh beeeeee siteye kaç gündür giremiyodum şükür kavuşturana yanem :1hug: :1hug:
hadi kavuşmanın şerefine çiçek dağıtam a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s.
Günaydın kızlar nasılsınız
geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindim........
erkencisiniz kızlar günaydın..........
günaydın şekerler bende erkenciyim kızımı okula kocişi nöbete gönderdim işlerimi hallettim akşam yemegim bilem hazır ohh keyif yapçam valla kahve yapıp kk yapçam...
günaydın günaydın meleklerime vede annelerine,yeni hafta hepimize hayırlı olsun
eşimi ve kübrayı gönderdim okula,4 gün aradan sonra evde betül'le ikimiz kaldık.öğleden sonra ev bana kalacak:lepi:
bu tatilde ben eşimi çalıştırdım aslında.çocuk odasıyla yatak odasının modelini değiştirdik.iyi oldu.
sizler nasılsınız,havada soğudu iyice kış geldi,kaç gündür yakıyoruz sobayı.
lahanam,zeynom,miniğim günaydın kızlar
geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindim........
erkencisiniz kızlar günaydın..........
günaydın şekerler bende erkenciyim kızımı okula kocişi nöbete gönderdim işlerimi hallettim akşam yemegim bilem hazır ohh keyif yapçam valla kahve yapıp kk yapçam...
günaydın güzel anneleropuyorumnanaktan
günaydin kizgardaslarimmmmmmmmmmmmmmm nasilsiniz görüsmeyeli benim facede bir bahcem var ordan cikamiyorum ya ama artikin biraz ara verecem pek girmicem yazili yapacam 2 hafta sonra zorlandiklarima calismak istiyorum randevuyu aldik insallah yanlissiz atlatirim sinavimi araba sürdüm geldim :))))))))))) görüsmek üzere byeeeeeeeeeeee
günaydınlar,melek yavruların melek anneleri haftamız hoş olsunkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3sağlıkla sevgiyle kalına.s.:enbuyukkk:
tünaydınnn hanımlar
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım
burda hava yağmurlu
az önce büyük kızı okula bıraktım küçüğünü de ana okulundan aldım geldim
iyice ıslandım amaakannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?