Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

betülüm canım güle güle kullanın bebekimmm
kolay gelsin sanada
benimde seneye elifin oda değişecek naza vereceğim elifin odayı elifime yeni bir oda takımı beğendim onu alacağım
genç hanım olduya hanfendi:))genç odası isteniyor artık.
ilkokula başlayınca oda fullenecek hatuna yani:)))
nunuk bebekim kolay gelsin canım sanada az uğraş bahçenlede çalış bak sonra karışmam ona göre:))
rüyam lahana zeynom mihribanım sizlerede kolay gelsin şekerlerrrr
sabah 5de uyandım bir dünya iş yaptım dışarı işlerim vardı onları hallettim elifi aldık geldik ve ıslandık bizde(
kızları yedirdim yatırdımda bende accık uzanayım diyorum
görüşmek üzere sizleri çookkkkkkkkkkk çoooookkkkkkkk opuyorumnanaktan yafruşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eeeee ben dinlendim geldim daha kimsecikler gelmemişşşş(
ay pek sıkıcı bir gün yaaa havada kapalı yağmurlu karanlık soğukkk
elifimede öğretmeni ATATÜRK şiiri vermiş
bir kısmını ezberlemişler sınıfta bir kısmıda eve ödevmiş sayın veli;sözlerini öğrenmesinde yardımcı olun yazmış herkesede:))
anaaa daha ana sınıfında başladık ödevlere allah sonumuzu hayreylesin ne diyim
uyansında ders başı yapalım diye bekliyorum

ayy çok msevindim ya ne tatlıdır o şimdi mis gibi kokuyordur valla keşke olsada sevsek....ikisinin de iyi olmasına sevindim hadi o zaman belinayımız ve tatlı bebegiiz için içelim kızlar.:içelim::içelim:

ooooo rüyam tokuşturmaya başlamışsın canım :)))
hadi bende geldim gel tokuşturalım yafruşummm belinayımızın vede yakışıklımızın şerefine:))
herkese iyi akşamlar canlarım benim
elifim şiirini ezberledi tv karşısında pinekleyeceğiz biz :))
yani onlar çizgi film izleyecek bende şekerleme yapacam:))
opuyorumnanaktan herbirinizi
meleklerimide ayrıca kocaman muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyi akşamlar kızlarrrrrrr
sabahtan mürveti göz doktoruna götürdüm bir süredir okuma yapınca gözü ağrıyordu şevvalin işlerinden kuzuma sıra gelmemişti
sabah gittik gözlük verdi dr
okula zor yetiştik öğleden sonrada hem evişlerimi hallettim sonrada ders çalıştım
gelemedim siteye

ama maşallah cumartesi damadım doğmuş güle güle büyütür inşallah anneciği
betül güle güle kullan yavrum yeni mobilyalarınızı
hepinizi öpüyorum görüşmek üzereee

iyi akşamlar kıslarrrrrrrrrrrrrrr görüşemedik hiç yavvv ben hala çok zor giriyorum siteyee ayyy belinaycıma çok geçmiş olsunn allah analı babalı büyütsün herkesi çok öpüyorummŞenizŞenizŞeniz

iyi akşamlar canlarım,işlere bi girişmişim nasıl akşam olduğunu anlamadım.
miniğim heber verdiğin için çok sağol canım,bende merak ediyodum.allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inş.
sevvalcim sağol hayatım ama ben mobilyalarımı değiştirmedim sadece şeklini değiştirdim.
yalnış yazmışım.ama inş. yenilerim yakın zamanda.

Ne güzel Allah analı babalı büyütsün Belinayımızada coook gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.a.s.
Bizdende selam söyle en kısa zamanda yakısıklı ve annesini bekliyoruz burayaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyiz teyzesi..sizlerde iisniz inş opuyorumnanaktan

maşşalah allah analı babalı büyütsün bendende slmlarr belinaya

günaydın meleklerimin melek anneleriiiii
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
şekerler dünden merak ettiğimizi topikcek herkesin sorduğunu onun için detaylı bilgi ver kızları bilgilendirecem diye belirttim belinaya kilosu doğum şekli vs sizlerin merakını giderem diye öğrendim sonrada hadi gidip topiğe yazayım dedim:))) teli kapattım:))
herkese onunda çoookkk çoookk selamları vardı.
sevvalim kıs akşam ben sana geçmiş olsun dedimmi canım anımsayamadım bir anda
demediysem kusuruma bakma canım çookkkk çookkk geçmiş olsun meleğimize dikkat etsin kendine
herkesleri öpüyorum güzeller
naz hanım hortladı sabah sabah yine:))çayımızı koyalımda geliriz yine
şimdilik muckkkkkkkkk kib
kolay gelsin

bilmemmi senin bahçeni canım :1rolleyes: kaç gün komşu olmak için uğraştık ya :roflol: :roflol: :roflol:

ay çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah
tekrar ararsan bizdende çok selam söyle olurmu miniğim:1hug:

geçmiş olsun meleğimize :teselli: Şeniz

günaydın meleklerimin annecikleri Şeniz Şeniz Şeniz
herkeslere güzel sağlıklı vede huzur dolu bir gün diliyorum öpüldünüz şekerler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

günaydın melek anneleri hayırlı sabahlar herkeze
kübranın ateşi var göndermedim bugün okula.zorla içirdim şurubunu,yarısını içti yarısını çıkardı sinir oldum.içmeden nasıl iyi olacak çok zor şurup içmeyen çocukla uğraşmak.
sevvalcim atlamışım sanırım geçmiş olsun meleğine.hayırlı olsun gözlükleri.
lahanam,miniğim günaydın kızlar nasılsınız,öpüldünüz canlarımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

lahanam canım söylerim bebekim ararım yine fırsat buldukca
accık kendine gelsinlerde ana oğul:))
betülüm canım sağolasın bebekim
iyiyiz çok şükür ne olsun nazla kahvaltı yaptıkda ortalığı toplayacağım başka da işim yok
meleğimizede geçmiş olsun canım benim
ay benimkilerde kolları çizilse ilacımı getir der:)))
ecza dolabının dibinde ciğerci kedisi gibi beklerler helede naz:))
o yönden şanslıyım sanırım
tekrardan geçmiş olsun
ay sitede yavaş facekle aynı anda açamıyorum ikiside uyuzlaşıyo açılmamak için (
kolay gelsin herkeslere canlarım
opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun meleğimize :teselli: Şeniz

günaydın yavruşlarımmmmmm
geçmiş olsun dileklerinizi için sağolunnnnnn
öğleden sonra yokum yine
mürveti gönderdikten sonra önce bankada işim var sonrada gidip şevvalin grip aşısının ikinci dozunu yaptırıcam
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi mucuxxxxxx

günaydın kızlar sabah rüyanazı servise verdim komşu kahve çagırdı ona gittim ...eşim nöbetten geldi eve geçtim işlerimi halletçem şimdi..öglen rüyanaz gelince ona kışlık mont alcaz işlerimi bitireyim o zamana kadar hadi mucux.....

günaydın güzel anneler......
kübrabetülcüm geçmiş olsun canım.inşallah biran önce toparlar meleğin.benimki kocaman olduğu halde hastayken bebek gibin oluyo.
şevvalcikcim güle güle kullanın gözlüklerinizi..inşallah çabuk alışır.
belinayla konuşan olursa benden de söyleyin...
kızlar ben çok gelip yazmasamda takipteyim.öpüyorum siziiiii

Gecmiş olsun melegimize canım
evet hastalanınca huylarıda degisiyo benimkilerde hastalıktan önce ilac etmeye can atarlar hastaykende atesinde etkisiyle ilac içmeyi reddederler naparsın
İnsallah birn önce iyilesir kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…