- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.701
selam yafruşlarrrrrrr
az önce belinayı aradım cumartesi günü 3.400 gr ağırlığında yakışıklımız dünyaya gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
herkeslere çooooooookk çooooook selamları var sağlık durumları iyi sancısız gitmiş dr a hafif leke gelince epidural normal doğumla yakuşuklusunu doğurmuş bacımızzz
haber vereyim merakınızı gidereyim dedim canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi akşamlar kıslarrrrrrrrrrrrrrr görüşemedik hiç yavvv ben hala çok zor giriyorum siteyee ayyy belinaycıma çok geçmiş olsunn allah analı babalı büyütsün herkesi çok öpüyorummŞenizŞenizŞenizselam yafruşlarrrrrrr
az önce belinayı aradım cumartesi günü 3.400 gr ağırlığında yakışıklımız dünyaya gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
herkeslere çooooooookk çooooook selamları var sağlık durumları iyi sancısız gitmiş dr a hafif leke gelince epidural normal doğumla yakuşuklusunu doğurmuş bacımızzz
selam yafruşlarrrrrrr
iyiyiz teyzesi..sizlerde iisniz inş opuyorumnanaktancanım benim kolay gelsin sana,allah zihin açıklığı versin
şu sınavı atlat sonra bol bol bahçende vakit geçirirsin
sağolasın canım,hepimizin güzel geçsin haftası.
tünaydın canım nasılsın?
irem hanım nasıl.öptüm siziŞeniz
merhaba canımcım biz iyiiz sen nasılsn?
bursada da kaç gündür hep yağıyo yağmur.ama bugün fazla yağmuyo hafif hafif attırıyo arada
selam yafruşlarrrrrrr
günaydin kizgardaslarimmmmmmmmmmmmmmm nasilsiniz görüsmeyeli benim facede bir bahcem var ordan cikamiyorum ya ama artikin biraz ara verecem pek girmicem yazili yapacam 2 hafta sonra zorlandiklarima calismak istiyorum randevuyu aldik insallah yanlissiz atlatirim sinavimi araba sürdüm geldim :))))))))))) görüsmek üzere byeeeeeeeeeeee
selam yafruşlarrrrrrr
iyi akşamlar kızlarrrrrrr
sabahtan mürveti göz doktoruna götürdüm bir süredir okuma yapınca gözü ağrıyordu şevvalin işlerinden kuzuma sıra gelmemişti
sabah gittik gözlük verdi dr
okula zor yetiştik öğleden sonrada hem evişlerimi hallettim sonrada ders çalıştım
gelemedim siteye
ama maşallah cumartesi damadım doğmuş güle güle büyütür inşallah anneciği
betül güle güle kullan yavrum yeni mobilyalarınızı
hepinizi öpüyorum görüşmek üzereee
günaydın melek anneleri hayırlı sabahlar herkeze
kübranın ateşi var göndermedim bugün okula.zorla içirdim şurubunu,yarısını içti yarısını çıkardı sinir oldum.içmeden nasıl iyi olacak çok zor şurup içmeyen çocukla uğraşmak.
sevvalcim atlamışım sanırım geçmiş olsun meleğine.hayırlı olsun gözlükleri.
lahanam,miniğim günaydın kızlar nasılsınız,öpüldünüz canlarımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın melek anneleri hayırlı sabahlar herkeze
kübranın ateşi var göndermedim bugün okula.zorla içirdim şurubunu,yarısını içti yarısını çıkardı sinir oldum.içmeden nasıl iyi olacak çok zor şurup içmeyen çocukla uğraşmak.
sevvalcim atlamışım sanırım geçmiş olsun meleğine.hayırlı olsun gözlükleri.
lahanam,miniğim günaydın kızlar nasılsınız,öpüldünüz canlarımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?