- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.681
okşilkim canım hadi bakalım kim tutar seni kıssss
nasıl oy kullanıcaz yaw sonradan kullanıacak diye anladım sen nasıl puan topladın hemen bea
ayyyy biri anlatsınn yaaa nasıl bişeydir bu
geçmiş olsun canım diş ağrısı gerçekten çok zor bizim için bile değil ki meleklerimize acil şifalar canım :Saruboceq:selam arkadaslar dun gece 4 den berı kızımın dısı azı dısı agrıyor .dısın bı kenarı curumus.dktra gıttık .antıyobıtık verdı ıglesmeden hıc bırsey yapamazmıs.dolgu da olmuyor.sadece kanal tedavısı nasıl dayanca ona bılmıyorum daha kucuk 7 yasında .bu konuyla bılgısı olan anneler varsa cevaplarını beklıyorum.meleklerım öptum.ALLAH KIMSEYE diş agrısı yasat masın .agrı kesıcılerle duruyor...yemek yıyemıyor.pedıa sure dıye bı mama gıbı ek besın var.onu ııcırıyoeum.pedıa sure ıle bılgısı olanda bana ıletırse sevınırım.saglıkla kalın...
selam arkadaslar dun gece 4 den berı kızımın dısı azı dısı agrıyor .dısın bı kenarı curumus.dktra gıttık .antıyobıtık verdı ıglesmeden hıc bırsey yapamazmıs.dolgu da olmuyor.sadece kanal tedavısı nasıl dayanca ona bılmıyorum daha kucuk 7 yasında .bu konuyla bılgısı olan anneler varsa cevaplarını beklıyorum.meleklerım öptum.ALLAH KIMSEYE diş agrısı yasat masın .agrı kesıcılerle duruyor...yemek yıyemıyor.pedıa sure dıye bı mama gıbı ek besın var.onu ııcırıyoeum.pedıa sure ıle bılgısı olanda bana ıletırse sevınırım.saglıkla kalın...
evet canım birbirimizi yazıp tıklayalım oylamaya da katılalım...........evet canım ben bi bakmıştım dün ama çok kategori var. birde herkesin takıldığı topikler farklı, tanımadığımız ve bizi tanımayan bi sürü nick var. -tatlicadiarzu- ama yinede bildiğim kadarıyla seçeyim diyorum bi kaç kategori hihoyyyt bu arada yarın son, aday belirlemek için.
geçmiş olsun canım..........ne haber sevgili anneler iyimisiniz.melekleriniz nasıl.benim meleğim kocaman bilirsiniz belki.karsta kaymış ve kuyruk kemiğini kırmış.15 gündür çocuğum poposunun üzerine oturamıyor doğru dürüt.ona simit minder aldık ortası delik.bayramda geldi ve gitti.aklım onda hep.genç bir bayan olduğu halde bilemedi kırk olduğunu,ançak dr. kontrolunde,filmle öğrendik.
söylemek istediğim,çocuklarımız okula,dışarıya gidip düşer allah korusun olurya,,düşe kalka büyüyorlar.aman dikkat edin böyle durumlarda.ağrıyan inçiyen yerlerini ihmal etmeyin.gecer acımış demeyin.benim koca meleğim demiş çünkü.zamanında gitseymiş kırığı düzelte bilirmiş,gec kalındığından 6 ay o minderde oturcak şimdi,kemik kendi halinde düzelmesi için.
haddim olmayarakda olsa,bi uyarıda bulunmak istedim.hepiniz çok dikkatlisinizdir eminim.ama insanlık hali işte.
hepinizi öpüyor,meleklerinizle sağlıcaklı günlere,genç anneler.:Saruboceq:
Ader oksan canım sagolun sekerler
koy kahveyı gelıyorum sekerım hemen
bu arada canlarım yenı duydum yarısmayı
en topık aday olmaya ne dersınız?
Ruya canım yarın son sanırım.adaylıgımızı ılan edelımmı sekerler.
Cok fırsatım yok su an kızlardan yazamıyorum.pcdede cok yavaslama var benım canım.
ıstersenız topıgımızı aday yapalım
nasıl ve kıme yazılıyorsa?
İYİ AKSAMLAR hanımlar
bu yarısma işi iyi olur ben cocuklardan göz atamadım aday olun nasıl oy kullanılıyorsa kullanalım. Birinciligi götürürüz evelallah:lepi::lepi::hooray:
Minikcim gecmiş olsun zor oluyo bizim asansör yok 5. kattayız anlıyorum seni
Rüyacım neredesin?performansın düstü gercekten
Derdilay gecmiş olsun canım
Tinkimi gözün aydın gecmiş olsun
Hepinize güzel bir aksam diliyoruma.s.
haklısın arkadaşım,hepimizin aday göstermesi lazım aday seçilmesi içinkızlar yarışmadan anladığım kadarıyla öyle bir kişinin topiğimizi aday göstermesiyle olmuyo. hangi dalda aday belirleniyorsa o dal için en fazla önerilen, aday olacak. yani bu topiğin aday olması için hepimizin ayrı ayrı önermesi lazım. en çok öneriyi alsınki aday olsun. yani şimdi aday adayı seçiliyo, sonrada adaylar belli olunca seçim yapılıcak.
umarım doğru anlayıp doğru anlatmışımdır. :roflol:
peki tamamda
nere hangi bölüme aday göstericez şekerlerr
bi zahmet onuda yazın yaww
kamilece canım sen nereye aday gösterdin söylede bende oraya yaziim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?