Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam arkadaslar dun gece 4 den berı kızımın dısı azı dısı agrıyor .dısın bı kenarı curumus.dktra gıttık .antıyobıtık verdı ıglesmeden hıc bırsey yapamazmıs.dolgu da olmuyor.sadece kanal tedavısı nasıl dayanca ona bılmıyorum daha kucuk 7 yasında .bu konuyla bılgısı olan anneler varsa cevaplarını beklıyorum.meleklerım öptum.ALLAH KIMSEYE diş agrısı yasat masın .agrı kesıcılerle duruyor...yemek yıyemıyor.pedıa sure dıye bı mama gıbı ek besın var.onu ııcırıyoeum.pedıa sure ıle bılgısı olanda bana ıletırse sevınırım.saglıkla kalın...

okşilkim canım hadi bakalım kim tutar seni kıssss
nasıl oy kullanıcaz yaw sonradan kullanıacak diye anladım sen nasıl puan topladın hemen bea
ayyyy biri anlatsınn yaaa nasıl bişeydir bu

daha adaylar belirleniyor canım, okşilkim replerinin artışını demek istedi canım

geçmiş olsun canım diş ağrısı gerçekten çok zor bizim için bile değil ki meleklerimize acil şifalar canım :Saruboceq:

canım geçmiş olsun
çok üzüldüm

iyi akşamlar melek anneler nasılsınız ben çok mutluyum bugün
dr gittim göz tansiyonum için düşük çıktı sonuç :teytey:
ve damlayı bıraktık her ay düzenli ölçtürücem yine
artık meleğim her sabah uyandığında benden korkmuycak
yavrum sabah uyandığım zaman benden çok korkuyordu
çünkü dışına fırlamış göz :1shokörtlek pörtlek gözün biri
küçük biri büyük ay annatamam sabah ki halimi size :1shok:
şükür kurtuldum damladan
hepinizi öptüm melek anneler :1hug:a.s.

tinkimi canım sevindim
gözün aydın şekerim kontrollerini ihmal etme arkadaşım
seni ve meleğini kocaman öpüyorum

Tinkimicim çıkarayak verdiğin bu güzel habere çok sevindim, çok geçmiş olsun canımŞeniz Umarım bir daha tekrarlamaz, bebişinde hiç üzülmez:CüvCüv:

Hadi kızlar şimdilik herkese iyi akşamlarhihoyyyt

İYİ AKSAMLAR hanımlar
bu yarısma işi iyi olur ben cocuklardan göz atamadım aday olun nasıl oy kullanılıyorsa kullanalım. Birinciligi götürürüz evelallah:lepi::lepi::hooray:
Minikcim gecmiş olsun zor oluyo bizim asansör yok 5. kattayız anlıyorum seni
Rüyacım neredesin?performansın düstü gercekten
Derdilay gecmiş olsun canım
Tinkimi gözün aydın gecmiş olsun
Hepinize güzel bir aksam diliyoruma.s.

iyi akşamlaaaaaarrra.s.
ne zamandır uğrayamamıştım buraya özlemişim beaakaydirigubbakcemile5 napıyonus bakalım
tinkimi geçmiş olsun canım:teselli:

kızlar yarışmadan anladığım kadarıyla öyle bir kişinin topiğimizi aday göstermesiyle olmuyo. hangi dalda aday belirleniyorsa o dal için en fazla önerilen, aday olacak. yani bu topiğin aday olması için hepimizin ayrı ayrı önermesi lazım. en çok öneriyi alsınki aday olsun. yani şimdi aday adayı seçiliyo, sonrada adaylar belli olunca seçim yapılıcak.
umarım doğru anlayıp doğru anlatmışımdır. :roflol:

evet canım birbirimizi yazıp tıklayalım oylamaya da katılalım...........

geçmiş olsun canım..........

canım yapalım tabiki de .......

canım benim öglen arkadaşım ve oglu geldiler hala burdalar yoksa burda olurdum canım hiç düşürür müyüm .....bak yine kk haberlwerini ben veriom topige.........

kızlar herkes kendi düzenleyecek...
mesela kknın en komigi dedilerse istedigimiz ismi yazcaz karşısına ...
yada kknın en sevilen kişisi ona da en sevdigimizi yazıp göndercez bütün orda istedikleri enleri doldurup uzman nickli arkadaşın özeline ataçaz...yarın akşama kadar ve akşam hemen oylama başlıo hadi kızlar bizim topigimizden de birisi ödül alsın kim olursa olsun ............

evet genelde kişiler seçiliyor ama topikte seçiliyodu. şimdi baktımda bizim topiğimize uygun bir bölüm yokki.
keşke en fanatik kulüp seçeneğide olsaydı.

haklısın arkadaşım,hepimizin aday göstermesi lazım aday seçilmesi için

peki tamamda
nere hangi bölüme aday göstericez şekerlerr
bi zahmet onuda yazın yaww
kamilece canım sen nereye aday gösterdin söylede bende oraya yaziim

iyi akşamlar kızlar...bugün giremedim malum mevlütüm vardı yarım saattir geçmişi okuyorum oku oku bi hal oldum vallakafamçokkarıştı şu anda yorgunluktan bitmiş durumdayım ama içimde bir huzur var inşallah okuduğumuz kuran yerine ulaşmıştır...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…