- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.701
selam arkadaslar dun gece 4 den berı kızımın dısı azı dısı agrıyor .dısın bı kenarı curumus.dktra gıttık .antıyobıtık verdı ıglesmeden hıc bırsey yapamazmıs.dolgu da olmuyor.sadece kanal tedavısı nasıl dayanca ona bılmıyorum daha kucuk 7 yasında .bu konuyla bılgısı olan anneler varsa cevaplarını beklıyorum.meleklerım öptum.ALLAH KIMSEYE diş agrısı yasat masın .agrı kesıcılerle duruyor...yemek yıyemıyor.pedıa sure dıye bı mama gıbı ek besın var.onu ııcırıyoeum.pedıa sure ıle bılgısı olanda bana ıletırse sevınırım.saglıkla kalın...
ewet minik kuşlarım öyle yapacağız topiğimize en uygun olanı o canım hayırlısı bakalımderdılay canım cok gecmıs olsun canım
acıl sıfalar dılıyorum
tınkımı senın adına cok sevındım bebegım hadı gozun aydın canım
guzel gozlerıne nazar edenın gozu cıksın ınsaallah
kendıne ıyı bak canım arkadasım
kızlar yaa bugunkı 8kat ın cıkıslarlardakı fazla oksıjenden beynımede gıttı sanırım sekerler
bu yarısmadan hıc bısey anlamadım ben
katagorılere uygun en cok ses getıren topık olarak aday olabılırız
bız topık arkadaslar olarak tek tek uzman nıcklı arkadasa mesaj atıp en cok ses getıren topıge oymu verıyoruz dıyecegız.
butun yazılanlardan ancak bunu cıkarabıldım ay kızlar
iyi akşamlar,ben yine kaçamak bi şekilde giriyorum.nasılsınız meleklerim nasıl,inş bi yaramazlık yoktur.geçmişi okudum ne çok yazmışsınız.oku oku bitmedi.valla yarışma varmış galiba ama ben fazla bi şey anlayamadım.sabah,sakin kafayla bakarım artık.
hepinizi çoookk seviyorum kendinize iyi bakın.a.s.a.s.a.s.
belinay canım nasılsın ikimiz varız galiba
derdılay canım cok gecmıs olsun canım
acıl sıfalar dılıyorum
tınkımı senın adına cok sevındım bebegım hadı gozun aydın canım
guzel gozlerıne nazar edenın gozu cıksın ınsaallah
kendıne ıyı bak canım arkadasım
kızlar yaa bugunkı 8kat ın cıkıslarlardakı fazla oksıjenden beynımede gıttı sanırım sekerler
bu yarısmadan hıc bısey anlamadım ben
katagorılere uygun en cok ses getıren topık olarak aday olabılırız
bız topık arkadaslar olarak tek tek uzman nıcklı arkadasa mesaj atıp en cok ses getıren topıge oymu verıyoruz dıyecegız.
butun yazılanlardan ancak bunu cıkarabıldım ay kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?