Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

en çok ses getiren topiğin karşısına topiğimizin adını yazıcaz nerden kime gönderecez
ayy bende kafa hiç kalmadı yaa bunadım
rüyacıım özel msj bak canım

merhaba hanımlar
tinkimi senin için sevindim canım tekrar geçmiş olsun
miniğim bugün senin için çok yorucu bir gün olmuş.8 kat az değil sen iyice dinlen canım
kızlar bende soğuk odadayım fazla kalamıcam kaydirigubbakcemile2
herkese iyi geceler

günaydın kapanışı yapamıyorum ama açılışlarda burdayım canlarım.nasılsınız?
neti en sonunda sıcak odaya aldık.artık sıcacık yazıyorum,okuyorum.a.s
ya kızlar k k nın enleri tamamlanmış ben aday gösteremedim.:çok üzgünüm:katılım fazla olduğu için erken kapatmışlar.neyse artık oylamaya katılırım bende.a.s.

günydın cnm ya sayfalar geç açiliyo sinir oldum cnm
daha gitmedi 8.15 de servıs alıyo cnm
bende ii sayılırım cnm biraz boğazım ağrıyo
sen nasılsın cnm kızlar nasıl netı aldınızmı sıcak yere yoksa soğuk yerdeyse fazla durma cnm
allah korusun hasta olursun çok öpyorum
kızlarımıda öp

oğluşuna iyi dersler,allah zihin açıklığı versin.
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.ıhlamur falan iç,yumuşatır boğazlarını.
canım akşam sıcak odaya aldık neti.oooohh sıcacık.
öperim canım benimkiler uyuyo.benim kızım sabahçı olunca ne yapacak çok merak ediyorum.9-10 dan önce kaldıramıyorum.
sende öp benim yerime kuzucukarınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hayırlı cumalar

Renklerin toprağından fışkıran derin coşku, yağmurlarla buluştuğunda yüreğin tufandan kurtulduğu gün;

seher soluklu Cuma…

Canın coştuğu, ruhun kanatlandığı, gönlün güllerle güldüğü günde; zaman ötesinden kokular getirir zaman…

Sürgün saatleri serinletir melekût meltemler…

Mana maddenin önünde gizem kapılarını açar;

her şey anlam değerini dillendirir… Dilekler, dualar yükselir durmadan, saat-i icabeyi yakalamak için…

Cumanın kalbini yakalayanın kalbi duaları kabul olunur…

Ne isterseniz cevap verilir; düğümler çözülür, dertler dağılır, hayata renk gelir, renklere hayat…

Ubudiyet dua renkleriyle süzülür gönlün gökkuşağına…

Kulluk toprağından yükselen tefekkür çiçekleri güneşin renklerini görür ve gösterir…

Bereket yağmurlar yağar Rahmet bulutlarından… Toprağın kokusuyla, gökkuşağı renkleri coşku kuşlarını uçurtur sekine kanatlarıyla;

Dağların, denizlerin ötesinde, yıldızların yetişemediği, galaksilerin göremediği yöne doğru…

Kalp, cumanın kalbiyle bütünleşmiş, yönsüz ve zamansız iklimlerde renkleri ve kokuları geride bırakmış yitik yurdunu arıyordur; sonsuz saadet…

Latif ve Alim olan Rabbimiz dünya saadetiniz için Cuma'yı vesile kılsın, ahirette size ve tüm sevdiklerinize "Cuma Yamaçları" nasip etsin...

Hayırlı Cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…