Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

frezyacım geçmiş olsun canım
betülcüm sen nasılsın canım sıcak odaya geçirmenize sevindim daha sık görüşebileceğiz artık demektir meleklrinizle beraber öpüldünüzzz

frezyacım geçmiş olsun canım
betülcüm sen nasılsın canım sıcak odaya geçirmenize sevindim daha sık görüşebileceğiz artık demektir meleklrinizle beraber öpüldünüzzz

günaydın canım,iyiim sağolasın sen nasılsın meleklerin nasıl?
evet ya çok iyi oldu,sıcak odaya geçmemiz,artık daha rahat görüşürüm sizlerle
seni ve meleklerini öpüyorum)))))

günaydın canım,iyiim sağolasın sen nasılsın meleklerin nasıl?
evet ya çok iyi oldu,sıcak odaya geçmemiz,artık daha rahat görüşürüm sizlerle
seni ve meleklerini öpüyorum)))))

çok şükür iyiyiz canım,kızlarıda yeni okula uğurladım biraz geciktiler ayşe yüzündenkaydirigubbakcemilehalime geç kaldık diye söylenerek gittiler,bende çok üşüyorum bu sabah sıcak bi duşa gireyim belki iyi gelir bugün pazarım vardı gitmekten vazgeçtim eşim uğrayıp alacak ,seni donmuş şekilde sokaktan toplamayayım sonra dedi:roflol:
meleklerinle öpüyorum canım uyuyordurlar şimdi ne güzelŞenizŞeniz

herkese gunaydınlar dılıyorum canlarım
hayırlı cumalar olsun ınsaallah
kucuk cadım ayakta pcde kucagımda ıkımız yazıyoruz sızlere teyzecıklerı
oksana ne oldu neden kapsama alanı dısında(
su lıstelemeyı bugun fırsat bulursam yapacagım ınsaallah
sızlerıde bazı katagorılerde aday gosterecegım sekelerler ızın varmı??2aday gosterebılıyoruz sanırıım degılmı?
sızler gonlumdekı en candan arkadas,en samımı ınsan katagorısınde yerlerınızı aldınız zaten.
herkesı opuyorum canlarım

kamılece anam dıkkat et kendıne sekerım kırgınlık dun gece bendede vardı hafıf sankı hasta olacagım dıye
ama bugun baktım bacaklarım cok sızlıyor ve kaslarım agrıyor
dusundum sonra
haaaaaaaaaaaa dedım bu 8kat ın cık agır yuklerle onun kas agrısıymıs sekerım:)))))))))
tınkımı canım benım hadı gozun aydın canım kılo verdıgıne sevınen ınsanı gorunce sasıp sasıp kalıyorum ya
neyseeeeeeeee
sen ıstıyorsan senın adına sevındım bebegım

kızlarına iyi dersler allah zihin açıklığı versin.
kış birden geldi burasıda çok soğuk.eşin iyi düşünmüş aman sokağa çıkılacak gibi değil. ama benimde biraz işim var çıkmam lazım.aslında hiç canım istemiyo ama ne yaparsın.
benim kızlar uyuyolar daha,ama kaldırcam şimdi.annemler kahvaltıya gelecekler.onlar gelmeden ortalığı toplıyayım.zaten kırkta yılda bi geliyolar.ortalığı bari dağınık görmesinler.

sanada günaydın canım...kız ne listelemesi yoğun talep olduğu için gece bitirmişleryani biz yollayamıcaz adaylarımızı,neyse artık bizde adayların içinden seçeriz topiğimizi,tabiki olursa...

sanada günaydın canım...kız ne listelemesi yoğun talep olduğu için gece bitirmişleryani biz yollayamıcaz adaylarımızı,neyse artık bizde adayların içinden seçeriz topiğimizi,tabiki olursa...

nasıl yaaaaaaaaaaaaa
olurmu oyle sacmalıkk yaaaaaaa
ben topıkden herkesı bıyerlere aday yapacakdım ama
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sacmalık yaaa
bugun aksam sondu ama yaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ıyıde topıgımızı aday gosteren kac kısı oldu arkadaslar
ay hep bu bızım sıte yonetımı yuzunden oldukötükedihüso
yaaaaaaaa bır elektrık nelere maloldu bak kötükedihüso

minik kuşum günaydın canım nasılsın?miniğim bende kalkar kalkmaz listemi yapmak için bi baktım yoğun talepten bitirmişler.bizde artık oylamada kullanacağız hakkımızı
belinay günaydın nasılsın canım?
tinkimi sanada güzaydın nasılsın?senin adına sevindim sabah sabah neşelisin maşallah allah neşeni daim etsin.
egem ablacım günaydın hoşgeldin hayırlı cumalar nasılsın?

sanada günaydın canım...iyiyim canım sen nasılsın?kızım uyuyor bende burdayım işte,senin melekler nasıllar?

sanada günaydııııın...nasıl kilo verdin kız bizede söyle bizde yapalım 3 kilo fazlam var onuda versem tamamdır...CADIARZU keyfin yerinde galiba,nasıl oldun biraz iyimisin?

sekerım ben sana soyleyım
kılo vermenın en ıyı yolu su ıcmektır
gunluk su tuketımın ne kadar bılmıyorum ama kendımden orneklendıreyım sekercıgım
22kılo aldım ıkıncı kızımda ve 62kıloyla doguma gıttım
boyumda kısa oldugu ıcın cok geldı kılo bana ve yuruyuse basladım.olmak ıstedıgım kılo 50ydı.
2 3 ay sabahları yuruyus ve gerek hamılelıklerımde gerek gecmısten su tuketımımın cok olması vucudumda yag bırıktırmıyor
kızın gunde 3 yazın 4 4.5 lt su tuketıyorum canım
emın ol dıledıgım kadar yıyorum ama su cok tukettıgım ıcın sanırım kılo tutmuyorum
deneye bılırsın canım.3 kılodan bahsedıyorsun cok fazla degıl cabucak verebılırsın
gunluk su tuketımını azar azar artır vucudunun suyu cogalır daha cok terler terledıkcede kılo vereceksına.s

su mu hiç içmiyorum desem yeridir canım yazın biraz içiyorum da kışın hiç içmiyorum.:1no2: çayı,nescafeyi çok seviyorum çok içiyorum o yüzden su içemiyorum. herkes kilon normal diyor ama bi 3-4 kilo versem daha iyi olacak gibi geliyor boyum 1.70 kilom 65 ama 62 falan olmak istiyorum.bende senin gibi çok zayıftım 2 yıldır alerji hapı,doğum kontrol hapı ve depresyon hapı kullanıyordum onlar aldırdı bana kilo ama şimdi ilaçların hepsini bıraktım bakalım ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…