- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.741
frezyacım geçmiş olsun canım
betülcüm sen nasılsın canım sıcak odaya geçirmenize sevindim daha sık görüşebileceğiz artık demektir meleklrinizle beraber öpüldünüzzz
günaydın canım,iyiim sağolasın sen nasılsın meleklerin nasıl?
evet ya çok iyi oldu,sıcak odaya geçmemiz,artık daha rahat görüşürüm sizlerle
seni ve meleklerini öpüyorum)))))
çok şükür iyiyiz canım,kızlarıda yeni okula uğurladım biraz geciktiler ayşe yüzündenkaydirigubbakcemilehalime geç kaldık diye söylenerek gittiler,bende çok üşüyorum bu sabah sıcak bi duşa gireyim belki iyi gelir bugün pazarım vardı gitmekten vazgeçtim eşim uğrayıp alacak ,seni donmuş şekilde sokaktan toplamayayım sonra dedi:roflol:
meleklerinle öpüyorum canım uyuyordurlar şimdi ne güzelŞenizŞeniz
herkese gunaydınlar dılıyorum canlarım
hayırlı cumalar olsun ınsaallah
kucuk cadım ayakta pcde kucagımda ıkımız yazıyoruz sızlere teyzecıklerı
oksana ne oldu neden kapsama alanı dısında(
su lıstelemeyı bugun fırsat bulursam yapacagım ınsaallah
sızlerıde bazı katagorılerde aday gosterecegım sekelerler ızın varmı??2aday gosterebılıyoruz sanırıım degılmı?
sızler gonlumdekı en candan arkadas,en samımı ınsan katagorısınde yerlerınızı aldınız zaten.
herkesı opuyorum canlarım
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
ay bugün çok mutluyum kilo vermişim:teytey::teytey:
sanada günaydın canım...kız ne listelemesi yoğun talep olduğu için gece bitirmişleryani biz yollayamıcaz adaylarımızı,neyse artık bizde adayların içinden seçeriz topiğimizi,tabiki olursa...
minik kuşum günaydın canım nasılsın?miniğim bende kalkar kalkmaz listemi yapmak için bi baktım yoğun talepten bitirmişler.bizde artık oylamada kullanacağız hakkımızı
belinay günaydın nasılsın canım?
tinkimi sanada güzaydın nasılsın?senin adına sevindim sabah sabah neşelisin maşallah allah neşeni daim etsin.
egem ablacım günaydın hoşgeldin hayırlı cumalar nasılsın?
sanada günaydııııın...nasıl kilo verdin kız bizede söyle bizde yapalım 3 kilo fazlam var onuda versem tamamdır...CADIARZU keyfin yerinde galiba,nasıl oldun biraz iyimisin?
sanada günaydın canım...iyiyim canım sen nasılsın?kızım uyuyor bende burdayım işte,senin melekler nasıllar?
sekerım ben sana soyleyım
kılo vermenın en ıyı yolu su ıcmektır
gunluk su tuketımın ne kadar bılmıyorum ama kendımden orneklendıreyım sekercıgım
22kılo aldım ıkıncı kızımda ve 62kıloyla doguma gıttım
boyumda kısa oldugu ıcın cok geldı kılo bana ve yuruyuse basladım.olmak ıstedıgım kılo 50ydı.
2 3 ay sabahları yuruyus ve gerek hamılelıklerımde gerek gecmısten su tuketımımın cok olması vucudumda yag bırıktırmıyor
kızın gunde 3 yazın 4 4.5 lt su tuketıyorum canım
emın ol dıledıgım kadar yıyorum ama su cok tukettıgım ıcın sanırım kılo tutmuyorum
deneye bılırsın canım.3 kılodan bahsedıyorsun cok fazla degıl cabucak verebılırsın
gunluk su tuketımını azar azar artır vucudunun suyu cogalır daha cok terler terledıkcede kılo vereceksına.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?