Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ohhhh aferin nunuga rosemide korkutan biri çıktıya ohhhh yaşasın valla iyiyim bugün şekerler

demi korkutmak gerk kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 ayyy ya benim basim agriyo hafif ama yinede rahatsiz ediyo beni

nunukçum dikkatet bu rosem çok fenadır başınıda ağrıtır karnınıda ugraşmaya gelmez :))) bu arada rosem ben sana rep atamıyom niye kız ???

ah nunukcum inandınmı sende dün rosemin söylediklerine.
sana ne diyim bilmemki.aylardır burdayız sen daha tanıyamadınmı beni.
neyse allahtan çabuk ortaya çıktıta herşey sadece bıyıklı olmamla kaldı..
yoksa acep daha ne kirli çamaşırlarım dökülecekti ortaya :roflol: :roflol: :roflol:

nunukçum dikkatet bu rosem çok fenadır başınıda ağrıtır karnınıda ugraşmaya gelmez :))) bu arada rosem ben sana rep atamıyom niye kız ???
at at attt bana rap atttttdelikafadulden he kız şöle acık arkamda durun yaa

he ebruya nerden de geldiyese aklımaa:roflol::roflol::roflol:

ahh ahh daha neler neler geliyo bu akla yaaa:roflol::roflol:

helel sana bacum delikafadulden

Ben şimdilik kaçıyorum canlarım belki bir ara yine uğrarım...sizlere iyi sohbetler...öpüyorum mekleklerinizi ve sizleri...Şeniz

cnm benim seni hiç birakrmiyim balım seni seviyorum balımmŞenizŞenizŞeniz

canım benim niye böyle bi karar aldıgını bilmiyorum ama kararın beni üzdü
Bence kararını yeniden gözden gecir sensiz olmaz:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

gülom cnm arkadaşim benim ya çok üzüldün .
balım sende hep gel o zaman bende gitmiyim cnm anlaştikmi sensizde olmuyo hayatımsenağlamaŞenizŞenizŞeniz

ne oldu kız hep senmi şaka yaparsın
bak nasıl yedin sırnaşık şeyfisfisfisdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

evet ya hep o baimi karnimi agritiyo bos bos konusuyo beni sinir hastasi edecek yakinda klava: klava: klava:

S1907 cnm hoşgeldin kız bu rosem varya tam delı
dün seni merak edip yazdım oda o erkekdi attılar demezmi cadı karu
ama bende yedim sora jeton düştü::

ah bilmezmiyim hayatım.bilmezmiyim.
kız sen ne fenasın he.
annem bak ben senin arkanda durdum.sende dur biraz benim arkamda.aaaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kiz yok ondan del ben cuma pek giremedim isim gücüm vardi temizlik falan yaptim sasirdim sadece neden banlandi ki diye sonra ciktim yine islerimi yapayim diye birisi yazmis iste gercegi ders falan calisacakmis diye ondan anladim yalanci dolandirici ückagitci biri oldugunu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

at at attt bana rap atttttdelikafadulden he kız şöle acık arkamda durun yaa

he ebruya nerden de geldiyese aklımaa:roflol::roflol::roflol:

ahh ahh daha neler neler geliyo bu akla yaaa:roflol::roflol:

aklin fikrin cevirilecek yalanlarda ya cikiyomu ki aklindan naniknanik naniknanik naniknanik

S1907 cnm hoşgeldin kız bu rosem varya tam delı
dün seni merak edip yazdım oda o erkekdi attılar demezmi cadı karu
ama bende yedim sora jeton düştü::
frezya bende senin şakanı yedim:roflol::roflol:
ah bilmezmiyim hayatım.bilmezmiyim.
kız sen ne fenasın he.Şeniz
annem bak ben senin arkanda durdum.sende dur biraz benim arkamda.aaaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yürüü ebrumm arkandayımmmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…