Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim... Dün giremedim internete, halam buradaydı ve sohbet mohbet derken sonra yattım uyudum biraz ve akşamı etmişiz. Bugün de sabahtan karşıya geçtik, bana biraz değişiklik oldu, özlemişim İstanbul'umu, doya doya seyrettim :) Şimdi evde yalnızım, bir gireyim sizlere bakayım dedim ama fazla ilerlememiş sayfalar. Niye bu kadar durgunsunuz bakiim? Ben iyiyim kızlar, her geçen gün biraz daha ağırlaşmak dışında bir şey yok. Pazartesi tekrar dr kontrolüm var, perşembeye yine çağırdı, ertesi gün de doğum inşallah :) Benden haberler bunlar. Okuduğum kadarıyla herkes iyi, aman iyi olun canlarım :)
günaydın kızlarrrr
ben grip oldum çok kötü bademciklerim şişti bütün gece miraçda uyumadı
mafoldumben
aaaa geçmiş olsun hayatım, ama n dikkat et Miraç'a geçirme, maske falan takıyorsundur sanırım.
evet ablacım son zamanlar günler öyle oluyor malesef hımm bacak aran ağrıyor bende de olmuştu ve sanki ara ara kasılmalar oluyor değilmi çünkü vücut artık doğuma hazırlanıyor ablacım sen fazla hareket etmemeye çalış sancıyla hastaneye gitmeni istemem nasılsa sezeryan olacaksın.
aman boşverdim zatiii uymuyorum ne hali varsa görsün kör şeytana dolansın.
seni çok özlüyorum ve sanırım dahada çok özlücem opuyorumnanaktan
canııııııım merhaba :) evet bacak arası ağrılarım biraz arttı, ara ara kasılmalar da oluyor, evde fazla hareket etmiyorum, ettirmiyorlar zaten... ben de hiç sancıyla hastaneye gitmek istemem valla :bbo:
amiiiiiiinnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben de çok özlüyorum tatlım, sanırım biraz daha özleyeceğiz birbirimizi :sm_confused:
kızlar biliyorum pek değişik bir haber değil ama söyliyim dedim benim yine adetim gecikti
hala tık yok cumartesi doktora gidicem bakalım yeni bir tedaviye başlıcaz hayırlısıyla dua edin bize ne olur Şeniz
hmmm... doktorunu değiştirdin değil mi? başka doktora gidiyorsun yani CADIARZU
dualarımız her daim seninle ve neşeyle hayatım, merak etme, doğumhaneye gidip bayılana kadar da dua edeceğim :)
slm kızlar ya sizlerle denk gelemiyorum bir türlü özledim ben amaaa....ablacım maalesef lohusalık psikolojisi kötüymüş umaırm yaşamazsın aslında sıkıntılarının ne olduguda önemli burada ..bende atlatmaya çalışıyorum birazda agrım var oda sıkıntı veriyor bana..yarın dikişimi aldırmaya gidiyorum zaten çok yok yapıştırma yapılmış başta ve son kısımda biraz diliş var onlar alınacak o kısım şuan felaket yanıyor agrıda var tabi...gülçinim sende oldumu o tarz yanma ?
nur nasılsın cnm ne o paslaşamadık bu ara..rahatın yokmuş seninde sanırım bak gülçinin dedigini ihmal etme doktora git mutlaka...
ahaa işte benim kabusum, neyse ben kendime telkin etmeye çalışıyorum bende olmayacak diye ama sanırım züğürt tesellisi bu... daha önceden ameliyat olduğum için bilirim acısını ve sancısını delikafadulden hadi sen atlattın sayılır, ben doğum yapana kadar toparlanırsın, ben daha yeni başlayacağım akannehir
kızlar merhaba nasılsınız keyifleriniz iyi olsun inşallah
filiz ablam hoşgelmişsin istanbula paşamızı kollarına alıp sağlıcakla yuvana dön inşallah ayy tatlı kuşum son zamanlar çoğumuz öyle idik bende de bacak arasında ağrı sinyalleri hep oluyodu sanki bebişim tam çıkıyomuş gibim dikkat et dinlen kuşum
hoşbulduk birtanem :) inşallah güzelim inşallah amiiiiiiiiiinnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: evet bacak ağrısı olayı fenaymış meğer, dinleniyorum canım, kimse kalkmama izin vermiyor, ayaklarım çok şiştiği için devamlı uzatıyorum... valla hamile olduğumu şimdi anladım desem yeridir, tadını şimdi çıkartıyorum... eşimin ailesi ve problemleri yüzünden ben hamileliğimi anlamamışım meğer, yine insanın kendi ailesinden fayda var :1no2:
kızlar sayfam açık ama yazamıyorum
benim migren illeti yine tuttu baş ağrısıyla mide bulantısıda başladı
ayakta duraya çalışıyorum ilayda için şimdi onu salıncağına bindirdim bende biraz uzanayım
geçmiş olsun tatlım, yatıp dinlenmeye çalış diyeceğim ama İlayda ile nasıl olacak bilemiyorum