Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slm ...gülçinim valla bilmiyorum ama orta kısım yapıştırma imiş zaten aynadan bakıyorum net şekilde göremiyorum annemler bakıp söyledi başlangıç ve bitiş noktasında dikiş var oda alınacak dikiş dikişler alınacak dedigine göre zaten renkli ip birazda dügümü belli sanırım orası şimdi yanıyor deli gibi dün wcden kalkarken ve geri koltuga otururken agladım resmen sanırım biraz da içim sıkılmıştı o acıda aglamama bahane oldu sanırım...evin için sık dolaşmaya gayret ediyorum sürekli yatagımda degilim sürekli oturdugumda da popom acayip agrıyor ..

nasıl gidiyor ceren nasıl?nurcum sen nasılsın sanada yazdım ama görmedin sanırım ya ben kırdımmı birilerini istemeden ? gerçi nura sormuştum geçen de sıkıntıların var seninde sanırım biraz umarım çabuk atlatırsın ilayda nasıl ? arifem umarım sana ve neşeye tez zmanda hayırlısı ile rabbim eli ayagı düzgün evlatlar verir dualarımız sizinle .....karpuz geceleri uyuması senin için güzel olmalı gündüz nasılsa ayaktasın o zman daha rahat ilgilenirsin...gaz sıkıntısından bende tırsıyorum nasıl hemde..eşim geçenlerde tanıdık bir bebk doktoruyla konuşmuş her meme emmeden ve mamadan sonra(özellikle mama memeyi agladıgında dayıyorum agzına çünkü) bi kaşık verin nurse harveyden demiş şimdilik onu kullanıyoruz günde sanırım 5 kaşıga kadar izin varmış galiba biz zaten sık vermiyoruz şimdilik normaliz ama ykaında kokusu çıkar umarım korkutugumuz gibi olmaz...

canım görmedim yazdığını kusura bakma geldiğimde geçmişe pek bakamıyorum
blimi sakatlamışım geçen hafta ama hala devam ediyor o yüzden kefim pek yok, ilaydada iyi teyzesi uyuyor geri uyanıyor bi düzen tutturmaya çalışıyor atık büyüdü daha fala ilgi istiyor...
sende kendini çok yıpratma canım doğal olarak yaşanan sıkıntılar bebeğine bak mutlu ol

sende yaşayacaksın bunları birtanem ben inanıyorum tüm kalbimle sakın ama sakın bu konuda karamsar olma emi gülüm
aminn canım inşallah tüm kalbimle bekliyorum o günleriii
slm teyzoşlar biz geldik kızlar ilacımı 1 den 2ye çıkardılar çok şükür iyim allah razı olsun hepinizden sizi çok seviyorum
canım hoşgeldin iyi olmana sevindimçok dikkatli ol fatoşcum bizde seni seviyoruz canım
Allah hayırlı evlat etsin.Analı babalı büyüsünler inşallah....Darısı başımıza...Geri sayıyoruz artık...hihoyyyt
aminnnnn cümlemize i,nşalalhhhh
slm ...gülçinim valla bilmiyorum ama orta kısım yapıştırma imiş zaten aynadan bakıyorum net şekilde göremiyorum annemler bakıp söyledi başlangıç ve bitiş noktasında dikiş var oda alınacak dikiş dikişler alınacak dedigine göre zaten renkli ip birazda dügümü belli sanırım orası şimdi yanıyor deli gibi dün wcden kalkarken ve geri koltuga otururken agladım resmen sanırım biraz da içim sıkılmıştı o acıda aglamama bahane oldu sanırım...evin için sık dolaşmaya gayret ediyorum sürekli yatagımda degilim sürekli oturdugumda da popom acayip agrıyor ..

nasıl gidiyor ceren nasıl?nurcum sen nasılsın sanada yazdım ama görmedin sanırım ya ben kırdımmı birilerini istemeden ? gerçi nura sormuştum geçen de sıkıntıların var seninde sanırım biraz umarım çabuk atlatırsın ilayda nasıl ? arifem umarım sana ve neşeye tez zmanda hayırlısı ile rabbim eli ayagı düzgün evlatlar verir dualarımız sizinle .....karpuz geceleri uyuması senin için güzel olmalı gündüz nasılsa ayaktasın o zman daha rahat ilgilenirsin...gaz sıkıntısından bende tırsıyorum nasıl hemde..eşim geçenlerde tanıdık bir bebk doktoruyla konuşmuş her meme emmeden ve mamadan sonra(özellikle mama memeyi agladıgında dayıyorum agzına çünkü) bi kaşık verin nurse harveyden demiş şimdilik onu kullanıyoruz günde sanırım 5 kaşıga kadar izin varmış galiba biz zaten sık vermiyoruz şimdilik normaliz ama ykaında kokusu çıkar umarım korkutugumuz gibi olmaz...

hoşgeldin mavicim nasılsın canım berra nasıl alıştınızmı birbirinize ağrıların varmış galiba umarım en kısa zaman da hepsi gecer sütün falan iyidir inşallah umarım sizde fazla gaz sorunu yaşamazsınız.canım benimm sağoll aminn inşallahhh bizde tadarız bu duyguyu

gülçiim çok şükr kabızlık sorun umda yok neredeyse hergün çıkıyorum wcye ilk günler korkumdan ıkınamıyordum ee biraz da kabızlıkta vardı ama çabuk atlattım..ee kayısı kompostosu , çorba falan içtim ilk günler..üşütmemeyece çalışıyorum yoksa sonra sıkıntısını çekersin diyorlar sezeryan da özellikle...tecrübelerinize daha çok ihtiyacımız olacak...umarım sorularımda sıkılmazsın..

cnm nura bir kaç kez yazdım hani cvp hiç yazmayınca merak ettim acaba kırdımmı diye beni es geçiyor sizlere cvp falan yazıyor o yüzden merak ettimde sordum malum sık girip uzun süre kalamıyorum burada...

ANNEYE MEKTUP
Zaman geciyor,
Hergün bir yaprak,
Hergün bir damla daha hayattan,
Büyüyorum anne.
Hani içinde bir kıvılcım olurya,
Hani herşey çok güzeldir,
Benim kıvılcımım kor oldu,
Ama bak herşey yolunda değil anne.
Hani ufacık bir bebekken,
Sadece acıkınca ağlarmışım,
Başka zamanlarda sürekli gülermişim,
Artık sadece acıkınca ağlamıyorum anne.
Bak yıllar ne çabuk geçmiş,
Sadece gülünmeyecegini öğrenmişim,
Belkide öğretilmişim.
Ben büyümüşüm be anne.
Yanından ayrılmayan kızın,
Bak artık uzaklarda,
Üstelik yalnız,
Hemde herkesin içinde anne.
Öyle birde tuzağa düşmüşki,
Of dese olmaz, yok dese hiç,
Adını bile koyamamış,
Yardım etsene anne.
Anlayacağın eskiyi özledim anne,
Yeniden çocuk olmayı,
Sadece acıkınca ağlamayı,
Ve hiç şimdiyi yaşamamayı.
Zaman geriye gitmez değilmi?
Ya da ben yeniden çocuk olamazmıyım?
Söylesene onu unuttum diyebilirmiyim?
Yani herşey söylemek kadar kolay olabilirmi anne?
Dur söyleme,
Ben yine hayal kuruyorum değilmi?
Sadece kendimi kandırıyorum değilmi?
Peki kalbimi kim kandıracak anne?
Eskiden günlerin, hatta dakikaların hesabını tutardım,
Şimdi günlerden Cuma belkide salı,
Günlerin ne önemi kaldıki,
Takvimlere bile küs oldum anne.
Yinede ayaktayım, direniyorum.
Belkide bir ışık arıyorum,
Bulunca herşeyden kurtulabileceğim,
Ne güçlü büyütmüşsün beni anne!
Sen yinede beni merak etme,
Herşeyle savaşmayı,
Güzel günlerinde olacagını,
Ben senden öğrendim anne.
Yinede buralar güzel, soğukları saymazsan.
ınsanlar mutlu, beni saymazsan.
Gündüzler ve gecelerde iyi, yalnızlıgımı saymazsan.
Beni soracak olursan anne,
Bende iyiyim, içimdeki yangını saymazsan.

nurcum bende şimdi yazmıştım gülçinim sordu cvpladım kötü birşey olmadıgına sevindim...çünkü sizleri çok seviyorum iyi varsınız size gelip dertlerimi sıkıntılarımı anlatıyorum paylaşıyorum bu dönemde böyle dostluk kurulması zor biliyorum ..

kumsalım evet alışmaya başladık tabii ben kendim bizzat ilgilenemdigim için bu tam anlamıyla olmuyor maalesef ..agrım var evet umarım kısa zmanda atlatırım..ama korkularım var eşime geçen yatarlken söyledim acaba bakabilecekmiyiz bakabilecekmiyiz ben korkuyorum dedim...sütümde şükür gelmeye başladı...allahım sanada tattırsın bu duyguyu..ne olursa olsun onun yanımda olması çok güzel bir duygu...

BEN ANNEYİMMMM

Ben anneyim!
Ve son nefesimde...Her zaman..
Sütüm ve hakkım helal olsun yavrum derim. "

canımmmmmmmm ellerine sağlık emeğine sağlık
ağlattın beni be yavrum mafoldumben senağlama

aminn canım inşallah tüm kalbimle bekliyorum o günleriii

canımmmm yaşayacaksın sende zamanı var
ama çok fazla takılıyorsun bak bizimle paylaştığın yazılardan belli bilinçaltına yerleştiriyorsun iyice yapma bunu meleğim lütfen kendine ve eşine yaptığın en büyük haksıuzlık bu bir süre uzak dur bu düşüncelerden bunu başar lütfen. :Saruboceq:

gülçiim çok şükr kabızlık sorun umda yok neredeyse hergün çıkıyorum wcye ilk günler korkumdan ıkınamıyordum ee biraz da kabızlıkta vardı ama çabuk atlattım..ee kayısı kompostosu , çorba falan içtim ilk günler..üşütmemeyece çalışıyorum yoksa sonra sıkıntısını çekersin diyorlar sezeryan da özellikle...tecrübelerinize daha çok ihtiyacımız olacak...umarım sorularımda sıkılmazsın..

cnm nura bir kaç kez yazdım hani cvp hiç yazmayınca merak ettim acaba kırdımmı diye beni es geçiyor sizlere cvp falan yazıyor o yüzden merak ettimde sordum malum sık girip uzun süre kalamıyorum burada...

iyi olmana sevindim tatlım. evet üşütme bu çok önemli sen ve bebek için.
nur cevaplamış seni bak kırgınlık felan yok alınganlık yapma vereliniortak

ANNEYE MEKTUP
Artık sadece acıkınca ağlamıyorum anne.
Anlayacağın eskiyi özledim anne,
Yeniden çocuk olmayı,
Sadece acıkınca ağlamayı,
Ve hiç şimdiyi yaşamamayı.
Zaman geriye gitmez değilmi?
Ya da ben yeniden çocuk olamazmıyım?

aaayyy çok duygulandım canım yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

nurcum bende şimdi yazmıştım gülçinim sordu cvpladım kötü birşey olmadıgına sevindim...çünkü sizleri çok seviyorum iyi varsınız size gelip dertlerimi sıkıntılarımı anlatıyorum paylaşıyorum bu dönemde böyle dostluk kurulması zor biliyorum ..

kumsalım evet alışmaya başladık tabii ben kendim bizzat ilgilenemdigim için bu tam anlamıyla olmuyor maalesef ..agrım var evet umarım kısa zmanda atlatırım..ama korkularım var eşime geçen yatarlken söyledim acaba bakabilecekmiyiz bakabilecekmiyiz ben korkuyorum dedim...sütümde şükür gelmeye başladı...allahım sanada tattırsın bu duyguyu..ne olursa olsun onun yanımda olması çok güzel bir duygu...

sen şuan bulunduğun durumun farkında değilsin daha çok yenisin ve üzerinde hala bir şok etkisi var ne zamanki etrafından herkes gider annen kayınvaliden vs. ne zamanki bebeğinle yalnız başbaşa kalırsın işte o zaman durumun farkında varırsın o zaman ANNE olduğunu anlarsın şuan sadece kendinle meşgulsün o yüzden berrayı tam anlamı ile sahiplenebilmiş değilsin. Seb hele bir ayaklan hele bir kızınla başbaşa kal herşeyiyle yalnız sen ilgilen bak o zaman anlayacaksın ne demek istediğimi yerimseniben

canım inşallah gecicek hepsi kızınlada zamanla daha çok kaynaşıcaksınız nasıl olsa iyi olun yeterki bakabilirmiyim ne demek onu en iyi sen anlarsın mavicim şimdi kendinde rahatsızsın teretdütün ondandır onun senden başka bişeye ihtiyacı yokki sütün gelmeye başlamış bu çok güzel güzel güzel emişirsiniz artık aminnn canım inşallahhh siz sıranızı savdınız darısı neşemle bana artık allahın izniyle :Saruboceq:
arife yazılar çok güzel teşekkürler a.s.

bişey değil canımmopuyorumnanaktan

canımmmmmmmm ellerine sağlık emeğine sağlık
ağlattın beni be yavrum mafoldumben senağlama

canımmmm yaşayacaksın sende zamanı var
ama çok fazla takılıyorsun bak bizimle paylaştığın yazılardan belli bilinçaltına yerleştiriyorsun iyice yapma bunu meleğim lütfen kendine ve eşine yaptığın en büyük haksıuzlık bu bir süre uzak dur bu düşüncelerden bunu başar lütfen. :Saruboceq:

aaayyy çok duygulandım canım yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
oy kıyamam sana yaa yok canımm yazıyı biyerde şans eseri okudum sadece sizinlede paylaşmak istedimmm bitanem
özellikle aramadım yanii takmıyomm bitanem aştım artık kendimi artık relax davranıyomm
heleki en son konuşmamızdan sonra tamam çok istiyorumm bi bebişim olsun ama kafaya takıpta paralamıyorum artık kendimi rabbim herşeyi en iyisisni bilir verir artık bunun bilincindeyimm ve bir gün en kısa zamanda bunu hissediyorumm bende anne olucammm inşallahhh
canolaaaaaaaaaar ben geldimmmmm :lepi:

kaçaaaakkkkkkkkkkkkkk nerdesin sen bakimm günlerdir
özlettin kendini kızımmm nasılsın iyimisinnnn özgecimmmmŞeniz

kızlar sayfam açık ama yazamıyorum
benim migren illeti yine tuttu baş ağrısıyla mide bulantısıda başladı
ayakta duraya çalışıyorum ilayda için şimdi onu salıncağına bindirdim bende biraz uzanayım

canolaaaaaaaaaar ben geldimmmmm :lepi:

kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesin seeeeeeeeeeennnnnnnnnn Şeniz Şeniz

oy kıyamam sana yaa yok canımm yazıyı biyerde şans eseri okudum sadece sizinlede paylaşmak istedimmm bitanem
özellikle aramadım yanii takmıyomm bitanem aştım artık kendimi artık relax davranıyomm
heleki en son konuşmamızdan sonra tamam çok istiyorumm bi bebişim olsun ama kafaya takıpta paralamıyorum artık kendimi rabbim herşeyi en iyisisni bilir verir artık bunun bilincindeyimm ve bir gün en kısa zamanda bunu hissediyorumm bende anne olucammm inşallahhh

canımmm paylaşım için çok teşekkür ederim yavru kuşummmm
biliyorum sen güçlü bir kadınsın ve herşeyin üstesinden geleceksin ve inanıyorumki sen gerçekten mükemmel eşsiz bir anne olacaksın canımmmmm Şeniz Şeniz

ayakta duraya çalışıyorum ilayda için şimdi onu salıncağına bindirdim bende biraz uzanayım

canımm yat dinlen istirahat et ilaç felan al ve kendini iyi hissetmediğin sürece gelme buraya başın daha çok kudurmasın

filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi geeeeeeeeeeeellllllllll gitmeden konuşalım iki satır yahuuuuuuu

nurcum geçmiş olsun canım yine tutmuş yat dinlen canım iyi hissedince gelirsin
kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesin seeeeeeeeeeennnnnnnnnn Şeniz Şeniz

canımmm paylaşım için çok teşekkür ederim yavru kuşummmm
biliyorum sen güçlü bir kadınsın ve herşeyin üstesinden geleceksin ve inanıyorumki sen gerçekten mükemmel eşsiz bir anne olacaksın canımmmmm Şeniz Şeniz

canımm yat dinlen istirahat et ilaç felan al ve kendini iyi hissetmediğin sürece gelme buraya başın daha çok kudurmasın

bişi değil bal böcüğümm inşallahh canımm inşalalh dediğin gibi olur bitanem
ya özge bi göründü bi kayboldu yine neoluyo bu kıza yaa anlamadımm benn

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim... Dün giremedim internete, halam buradaydı ve sohbet mohbet derken sonra yattım uyudum biraz ve akşamı etmişiz. Bugün de sabahtan karşıya geçtik, bana biraz değişiklik oldu, özlemişim İstanbul'umu, doya doya seyrettim :) Şimdi evde yalnızım, bir gireyim sizlere bakayım dedim ama fazla ilerlememiş sayfalar. Niye bu kadar durgunsunuz bakiim? Ben iyiyim kızlar, her geçen gün biraz daha ağırlaşmak dışında bir şey yok. Pazartesi tekrar dr kontrolüm var, perşembeye yine çağırdı, ertesi gün de doğum inşallah :) Benden haberler bunlar. Okuduğum kadarıyla herkes iyi, aman iyi olun canlarım :)

günaydın kızlarrrr
ben grip oldum çok kötü bademciklerim şişti bütün gece miraçda uyumadı
mafoldumben
aaaa geçmiş olsun hayatım, ama n dikkat et Miraç'a geçirme, maske falan takıyorsundur sanırım.
evet ablacım son zamanlar günler öyle oluyor malesef hımm bacak aran ağrıyor bende de olmuştu ve sanki ara ara kasılmalar oluyor değilmi çünkü vücut artık doğuma hazırlanıyor ablacım sen fazla hareket etmemeye çalış sancıyla hastaneye gitmeni istemem nasılsa sezeryan olacaksın.

aman boşverdim zatiii uymuyorum ne hali varsa görsün kör şeytana dolansın.

seni çok özlüyorum ve sanırım dahada çok özlücem opuyorumnanaktan
canııııııım merhaba :) evet bacak arası ağrılarım biraz arttı, ara ara kasılmalar da oluyor, evde fazla hareket etmiyorum, ettirmiyorlar zaten... ben de hiç sancıyla hastaneye gitmek istemem valla :bbo:

amiiiiiiinnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben de çok özlüyorum tatlım, sanırım biraz daha özleyeceğiz birbirimizi :sm_confused:
kızlar biliyorum pek değişik bir haber değil ama söyliyim dedim benim yine adetim gecikti
hala tık yok cumartesi doktora gidicem bakalım yeni bir tedaviye başlıcaz hayırlısıyla dua edin bize ne olur Şeniz
hmmm... doktorunu değiştirdin değil mi? başka doktora gidiyorsun yani CADIARZU

dualarımız her daim seninle ve neşeyle hayatım, merak etme, doğumhaneye gidip bayılana kadar da dua edeceğim :)
slm kızlar ya sizlerle denk gelemiyorum bir türlü özledim ben amaaa....ablacım maalesef lohusalık psikolojisi kötüymüş umaırm yaşamazsın aslında sıkıntılarının ne olduguda önemli burada ..bende atlatmaya çalışıyorum birazda agrım var oda sıkıntı veriyor bana..yarın dikişimi aldırmaya gidiyorum zaten çok yok yapıştırma yapılmış başta ve son kısımda biraz diliş var onlar alınacak o kısım şuan felaket yanıyor agrıda var tabi...gülçinim sende oldumu o tarz yanma ?

nur nasılsın cnm ne o paslaşamadık bu ara..rahatın yokmuş seninde sanırım bak gülçinin dedigini ihmal etme doktora git mutlaka...
ahaa işte benim kabusum, neyse ben kendime telkin etmeye çalışıyorum bende olmayacak diye ama sanırım züğürt tesellisi bu... daha önceden ameliyat olduğum için bilirim acısını ve sancısını delikafadulden hadi sen atlattın sayılır, ben doğum yapana kadar toparlanırsın, ben daha yeni başlayacağım akannehir
kızlar merhaba nasılsınız keyifleriniz iyi olsun inşallah

filiz ablam hoşgelmişsin istanbula paşamızı kollarına alıp sağlıcakla yuvana dön inşallah ayy tatlı kuşum son zamanlar çoğumuz öyle idik bende de bacak arasında ağrı sinyalleri hep oluyodu sanki bebişim tam çıkıyomuş gibim dikkat et dinlen kuşum
hoşbulduk birtanem :) inşallah güzelim inşallah amiiiiiiiiiinnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: evet bacak ağrısı olayı fenaymış meğer, dinleniyorum canım, kimse kalkmama izin vermiyor, ayaklarım çok şiştiği için devamlı uzatıyorum... valla hamile olduğumu şimdi anladım desem yeridir, tadını şimdi çıkartıyorum... eşimin ailesi ve problemleri yüzünden ben hamileliğimi anlamamışım meğer, yine insanın kendi ailesinden fayda var :1no2:
geçmiş olsun tatlım, yatıp dinlenmeye çalış diyeceğim ama İlayda ile nasıl olacak bilemiyorum

kaçaaaakkkkkkkkkkkkkk nerdesin sen bakimm günlerdir
özlettin kendini kızımmm nasılsın iyimisinnnn özgecimmmmŞeniz
CANIMMMMMMMMMMM işler çok yoğundu bi tanemmm hala dahada ölede sıkıldım artıkkk sayfam açık ama yazamıorum gelenden gidenden çooook ösledim siziiiiiiiiiiiiiiŞeniz

canımmm geçmiş olsunnn nete gelme bi müddett ışık filan daha beter yapar tatlı çikolta bişe yeme kıyamam yaaaa :teselli:

bişi değil bal böcüğümm inşallahh canımm inşalalh dediğin gibi olur bitanem
ya özge bi göründü bi kayboldu yine neoluyo bu kıza yaa anlamadımm benn
yettim yafrummmmm kaydirigubbakcemile4

gülçinimmmm alıntı yaptım gelmedi buraya niye anlamadımmm bi dahada geri dönmedim beebeeemmmm çookk öpüorum seniiiii Şeniz

ablammm nasılsınnnn istanbulll perisimi oldun seeennnnn Şeniz

ablacım iyi olmanıza çok sevindim hamişliğin son demlerindesin tadını çıkar
kavuşmaya sayılı günler kaldı siz iyi olunda biraz daha özleyeceğiz napalımm
biz iyiyiz ablacım sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz eşin ne zaman gelicek abla
evet ablacım doktoru değiştirdim yeni bir sayfa açıcam allahın izniyle sağol ablacımm sende bizim dualarımızdasın
hımmm anladımm ablacımmmŞeniz

ablammm nasılsınnnn istanbulll perisimi oldun seeennnnn Şeniz
oyyyyyyy canım beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm... evet İstanbul perisi oldum beeeeennnnn :kedi: senin yoğunluk devam anlaşılan, Allah yardımcın olsun gülüm Şeniz
ablacım iyi olmanıza çok sevindim hamişliğin son demlerindesin tadını çıkar
kavuşmaya sayılı günler kaldı siz iyi olunda biraz daha özleyeceğiz napalımm
biz iyiyiz ablacım sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz eşin ne zaman gelicek abla
evet ablacım doktoru değiştirdim yeni bir sayfa açıcam allahın izniyle sağol ablacımm sende bizim dualarımızdasın
hımmm anladımm ablacımmm Şeniz
evet hayatım, son günler çok şükür :)
evime döndükten sonra daha rahat gelebilirim herhalde yanınıza :) biraz zaman var ona da ama napalım? :sm_confused:
eşim bir kaç güne kadar gelecek, ona kalsa bugün atlayıp gelecek ama çalışması gerekiyor işte
sevindim dr değiştirmene, bu sefer herşey çok iyi ve yolunda gidecek hayatım :)

Back
X