Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacım nasılsın çok özledim seni
eşimin kaçta geleceği belli değil zaten salıdan beri yoktu bugünde başka yere gitti mafoldumben
arifem valla hala devam ediyor znklama vardı o geçti ama ağrı son sürat devam ediyor
arifem valla hala devam ediyor znklama vardı o geçti ama ağrı son sürat devam ediyor
canım ben de çok özlüyorum :)
hay allah yaaa... keşke yakın olabilseydim de alıp ben götürseydim seni acile![]()
canım ablam benim çok sağol
normalde çok sık uğrayan bir ağrıydı fakat 1 yıldır bu kadar şiddetli gelmemişti bana birde her geldiğinde yatıyordum hiç kalkmadan bu sefer yatı dinlenemedimde o yüzden şiddeti iyice arttı
inş geçer artık
canım ablam benim çok sağol
normalde çok sık uğrayan bir ağrıydı fakat 1 yıldır bu kadar şiddetli gelmemişti bana birde her geldiğinde yatıyordum hiç kalkmadan bu sefer yatı dinlenemedimde o yüzden şiddeti iyice arttı
inş geçer artık
ablamm hoşgeldinn nasılsın cicileriniz hepsi tamamlanmış hadi hayırlısıyla sağlıkla kullanın inşallah
rüzgar nasılll gezmek iyi gelmiştir onada :)))
hoşbulduk ttalım :) evet cicilerimizi tamamladık, dedesinin evine park yatak ile küvet de aldık, ki bir dahaki gelişlerimizde kullanabilelim diye, sanırım sık sık dedesi çağıracak bizi gelin diye:)
Rüzgar iyi teyzesi, bugün çok yoruldu sanırsam, bayağı gezdik çünkü, muhtemelen uyuyor şu an, hiç hareket yok kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk ttalım :) evet cicilerimizi tamamladık, dedesinin evine park yatak ile küvet de aldık, ki bir dahaki gelişlerimizde kullanabilelim diye, sanırım sık sık dedesi çağıracak bizi gelin diye:)
Rüzgar iyi teyzesi, bugün çok yoruldu sanırsam, bayağı gezdik çünkü, muhtemelen uyuyor şu an, hiç hareket yok kaydirigubbakcemile3
kızlar benim şimdi çıkmam gerekiyor, hafta sonu fırsat bulursam uğrarım, kendinize çok iyi bakın canlarım, hepinize iyi ve güzel bir hafta sonu diliyorum ve deeee çoooooooook öpüyorum :)
yok cnm erken değil normal bebekten bebeğe değişiyorCANIMMM
hoşgeldin tatlımmm nasılsın
burdaydımda gülüm malum cuma ödeme günü haftanın son iş günü her an birşey çıkabilir ve ben uçabilirim o yüzden özellikle cuma günleri mazur görün artıkın beni cancanım
ayyy demek ikinci diş çıkıyor ayyy allah yardımcınız olsun canım yaa çokmu huysuz zeynep? uyumuyormu yavrum ayyy huyu suyu değişti dimi kuzumuzun ayy bakalım biz neler yaşıcaz dişler çıkarken delikafadulden
kız daha erken değilmi dişlerin çıkması için yaa doktora gösterdinmi canımcım
dedim yaa yavrummm cumaa :çok üzgünüm:
evet canım kesinlikle eğer imkanın varsa temin et
biraz pahalı bir deterjan 15 lira fakat gerçekten çok iyi kesinlikle tecrübemle sabit. a.s
sağol cnmhoşgeldin beyazcım iyiyiz sen nasılsın
gözün aydın 2. dişte geliyormuş artık sıralarsınız incilerii
hoşgeldin nasılsın nurcummmm daha iyisin inşallah