Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Merhaba kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... Nasılsınız görüşmeyeli? Valla ben iyi değilim kızlar, sol bacak kemiğimde bir ağrı var, ki oturduktan sonra kalkamıyorum, biraz dolaşınca hafifliyor ama bu sefer de ayaklar şişiyor. Yani ayaklar yatmak, bacak yürümek istiyor, ne yapacağımı şaşırdım. 4 gün kaldı diye teselli ediyorum kendimi ama inşallah bu bacak ağrısı kalıcı olmaz. Bugün saat 13.30'da dr kontrolümüz var yine, perşembeye son kontrolü olacağız hayırlısı ile, artık sabrım tükenmeye başladı kızlar :) Neyse bugün halamda kalacağım, yarın döneceğim ama halamdan da kontrol edeceğim sizleri kaydirigubbakcemile3

ooooooooo süper bir haber bu, çok şükür hayatım, sakın inancını kaybetme, olacak göreceksin, bak Mavi Deniz Berra'yı kucağına aldı bile :) inşallah 2010'da sen de alacaksın kucağına :) dualarımız seninle :)
merhaba ablacım biz iyiyiz sen nasılsın rüzgar nasıll artık iyice sona yaklaştınız şikayetlerde artıyor dolayısı ile hayırlısıyla bi kucaklasan miniğini herşey geçicek inşallah
evet ablam bende çok rahatladımm aminn inşallahhh bende kucaklarım bebişimiii:Saruboceq:
geldim hayatım ama çıkıyorum şimdi canım, dr.dan sonra halama gideceğim, gidince gelirim yine :) çooooooooooooook öpüyorum hepinizi :)
tamamm ablam görüşürz allaha emanet olunopuyorumnanaktan
dr.a gidiyorum, öğleden sonra görüşürüz kızlar :)

görüşürz ablam güzel hbaerlerle gel inşallahh

Merhaba kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... Nasılsınız görüşmeyeli? Valla ben iyi değilim kızlar, sol bacak kemiğimde bir ağrı var, ki oturduktan sonra kalkamıyorum, biraz dolaşınca hafifliyor ama bu sefer de ayaklar şişiyor. Yani ayaklar yatmak, bacak yürümek istiyor, ne yapacağımı şaşırdım. 4 gün kaldı diye teselli ediyorum kendimi ama inşallah bu bacak ağrısı kalıcı olmaz. Bugün saat 13.30'da dr kontrolümüz var yine, perşembeye son kontrolü olacağız hayırlısı ile, artık sabrım tükenmeye başladı kızlar :) Neyse bugün halamda kalacağım, yarın döneceğim ama halamdan da kontrol edeceğim sizleri kaydirigubbakcemile3

ooyyy ablammm kıyamamm sanaa ben yaaaa
hepsi geçicek ablacım hepsi sona ne kaldı çok az kaldı az daha sabır hiç biri kalmayacak emin ol doğumdan bir süre sonra eskisinden bile daha enerji dolu daha aktif olucaksın ne ağrı ne sızı hiç bişey kalmıcak rahat ol sen ablam :teselli:

geldim hayatım ama çıkıyorum şimdi canım, dr.dan sonra halama gideceğim, gidince gelirim yine :) çooooooooooooook öpüyorum hepinizi :)

tamam ablam güzel haberlerle gel inşallah bekliyoruz :Saruboceq:

dr.a gidiyorum, öğleden sonra görüşürüz kızlar :)

biz buralarda seni bekliyor oalcağız ablaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm Şeniz

aaaa ablam gelip gitmiş kaçırdım :gitme:
bende kızı uyutunca hemen duşa girip çıkmıştım

karular ne ediiiiniz ugrayamadım uzun zamandır
benımde kaldı 10 gun ogluma kawusmaya
nasıl bıse olcak merak ıcındeyım
cok fena karısıgım ya

aaaa ablam gelip gitmiş kaçırdım :gitme:
bende kızı uyutunca hemen duşa girip çıkmıştım

ooo saatler olsun yavrucummm

karular ne ediiiiniz ugrayamadım uzun zamandır
benımde kaldı 10 gun ogluma kawusmaya
nasıl bıse olcak merak ıcındeyım
cok fena karısıgım ya

hadi gözün aydın son günler yani tek bedende çift kalp için
rabbim sağlıkla kavuştursun miniğine inşallah

kızlaaaaaaaarrrrrrrrr mesaim bitti ve ben gidiyorum bu gün burası çok durgundu sevmedim haberiniz olsun
neyse cancanlar mesai biter gülçin kaçar byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee öpüldünüz anacım mucx mcux

slm herkeze nasilsiniz umarim herkez iyidir bizde iyiyiz sizleri cok özledim ama bir firsat bulup giremiyorum bizim oglan bir kucakci olduki sormayin birde sürekli agzinda göksümü istiyor doydumu emzik yerine kulaniyor ben yandim yaaaaaaaaaa ne tuvalete gidebiliyorum nede yemek yapa biliyorum neyapcami bilimiyorum... gecmisi okumadim insallah herkez iyidir.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ve bana dua edin

haaaa bugün doktora gitdik oglumla oglusum 4390 gr 53,5 cm olmus MASALLAHHHHHHHHHHHHHHH

Selam kizlar tekrardan...

Filiz ablacim ya doguma 4 gun kalmis, maasallah bugunlere getiren Allaha sonsuz sukurler olsun... Insallah cok kolay, sorunsuz bir dogum yaparsin, saglikla yavruna kavusursun.. Haberini dort gozle bekliyorum...

slm herkeze nasilsiniz umarim herkez iyidir bizde iyiyiz sizleri cok özledim ama bir firsat bulup giremiyorum bizim oglan bir kucakci olduki sormayin birde sürekli agzinda göksümü istiyor doydumu emzik yerine kulaniyor ben yandim yaaaaaaaaaa ne tuvalete gidebiliyorum nede yemek yapa biliyorum neyapcami bilimiyorum... gecmisi okumadim insallah herkez iyidir.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ve bana dua edin

haaaa bugün doktora gitdik oglumla oglusum 4390 gr 53,5 cm olmus MASALLAHHHHHHHHHHHHHHH

canımmmmmmmmm hoşgeldin güzelimmm annelik zor zanaat değilmi yavrum olsun sağlık olsun herşey düzene girer tasalanma sen oğlunun şimdi sana ihtiyacı var kendisini sadece senin kollarında güvende hissediyor yavru bu yüzden hep memede kalıyor bir kaç zaman sonra istesende tutamayacaksın o yüzden boşver söylenme iç içe ten tene olmanın mutluluğunu yaşa canımcım...

Bu arada maşallah miracımıza kocaman olmuş annesi nazar değmesin :nazar:

gönülcüm hoşgeldin canım nasılsın kuzucuk kucağında rahat ediyodur annesi boşver yatsın uyusun maşallah oğluşuna büyümüş allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:
günaydinnnnnnnnnnnnnnn....

gülçinimm tontişimmm napioun yawrummmmŞeniz
günaydın özgecim nasılsın
günaydın canımmmmmmmmm

günaydın canım

hepinize günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın fatoşcum

günaydinnnnnnnnnnnnnnn....

gülçinimm tontişimmm napioun yawrummmmŞeniz

allahıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimi görüyorum burdaaaaaaaaaaa
gözlerimi inanamıyoruuuuummmmmmmmmm rabbbimmmmmmmmmmmm :1shok: kankaaaaaaaaaa nabersin kuzum yaaaaaaaa çok özledim nen seniiii okucam canına heeeeeeeeee :oklava:

günaydın canımmmmmmmmm

günaydın şeker nasılsınnnnnn yerimseniben

günaydınn bitenem nasılsın

günaydın hayatım iyiyim şükür sen nasılsın dadluummmm keyifler yerindemi

gözlerimi inanamıyoruuuuummmmmmmmmm rabbbimmmmmmmmmmmm :1shok: kankaaaaaaaaaa nabersin kuzum yaaaaaaaa çok özledim nen seniiii okucam canına heeeeeeeeee :oklava:

bedne iyiyim canım sağool biraz canım sıkılıyor galibaaa

gönülcüm hoşgeldin canım nasılsın kuzucuk kucağında rahat ediyodur annesi boşver yatsın uyusun maşallah oğluşuna büyümüş allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:

günaydın özgecim nasılsın

günaydın canım nasılsın fatoşcum
günaydın canım benim iyim sen nasılsın?

iyim bitanem sen nasılsın
bedne iyiyim canım sağool biraz canım sıkılıyor galibaaa

ne oldu gülüm neden sıkılıyon

Back
X