Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ablacım biz iyiyiz sen nasılsın rüzgar nasıll artık iyice sona yaklaştınız şikayetlerde artıyor dolayısı ile hayırlısıyla bi kucaklasan miniğini herşey geçicek inşallahMerhaba kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... Nasılsınız görüşmeyeli? Valla ben iyi değilim kızlar, sol bacak kemiğimde bir ağrı var, ki oturduktan sonra kalkamıyorum, biraz dolaşınca hafifliyor ama bu sefer de ayaklar şişiyor. Yani ayaklar yatmak, bacak yürümek istiyor, ne yapacağımı şaşırdım. 4 gün kaldı diye teselli ediyorum kendimi ama inşallah bu bacak ağrısı kalıcı olmaz. Bugün saat 13.30'da dr kontrolümüz var yine, perşembeye son kontrolü olacağız hayırlısı ile, artık sabrım tükenmeye başladı kızlar :) Neyse bugün halamda kalacağım, yarın döneceğim ama halamdan da kontrol edeceğim sizleri kaydirigubbakcemile3
ooooooooo süper bir haber bu, çok şükür hayatım, sakın inancını kaybetme, olacak göreceksin, bak Mavi Deniz Berra'yı kucağına aldı bile :) inşallah 2010'da sen de alacaksın kucağına :) dualarımız seninle :)
tamamm ablam görüşürz allaha emanet olunopuyorumnanaktangeldim hayatım ama çıkıyorum şimdi canım, dr.dan sonra halama gideceğim, gidince gelirim yine :) çooooooooooooook öpüyorum hepinizi :)
dr.a gidiyorum, öğleden sonra görüşürüz kızlar :)
Merhaba kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... Nasılsınız görüşmeyeli? Valla ben iyi değilim kızlar, sol bacak kemiğimde bir ağrı var, ki oturduktan sonra kalkamıyorum, biraz dolaşınca hafifliyor ama bu sefer de ayaklar şişiyor. Yani ayaklar yatmak, bacak yürümek istiyor, ne yapacağımı şaşırdım. 4 gün kaldı diye teselli ediyorum kendimi ama inşallah bu bacak ağrısı kalıcı olmaz. Bugün saat 13.30'da dr kontrolümüz var yine, perşembeye son kontrolü olacağız hayırlısı ile, artık sabrım tükenmeye başladı kızlar :) Neyse bugün halamda kalacağım, yarın döneceğim ama halamdan da kontrol edeceğim sizleri kaydirigubbakcemile3
geldim hayatım ama çıkıyorum şimdi canım, dr.dan sonra halama gideceğim, gidince gelirim yine :) çooooooooooooook öpüyorum hepinizi :)
dr.a gidiyorum, öğleden sonra görüşürüz kızlar :)
aaaa ablam gelip gitmiş kaçırdım :gitme:
bende kızı uyutunca hemen duşa girip çıkmıştım
karular ne ediiiiniz ugrayamadım uzun zamandır
benımde kaldı 10 gun ogluma kawusmaya
nasıl bıse olcak merak ıcındeyım
cok fena karısıgım ya
slm herkeze nasilsiniz umarim herkez iyidir bizde iyiyiz sizleri cok özledim ama bir firsat bulup giremiyorum bizim oglan bir kucakci olduki sormayin birde sürekli agzinda göksümü istiyor doydumu emzik yerine kulaniyor ben yandim yaaaaaaaaaa ne tuvalete gidebiliyorum nede yemek yapa biliyorum neyapcami bilimiyorum... gecmisi okumadim insallah herkez iyidir.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ve bana dua edin
haaaa bugün doktora gitdik oglumla oglusum 4390 gr 53,5 cm olmus MASALLAHHHHHHHHHHHHHHH
günaydın canımmmmmmmmm
günaydinnnnnnnnnnnnnnn....
gülçinimm tontişimmm napioun yawrummmmŞeniz
gönülcüm hoşgeldin canım nasılsın kuzucuk kucağında rahat ediyodur annesi boşver yatsın uyusun maşallah oğluşuna büyümüş allah nazarlardan saklasınslm herkeze nasilsiniz umarim herkez iyidir bizde iyiyiz sizleri cok özledim ama bir firsat bulup giremiyorum bizim oglan bir kucakci olduki sormayin birde sürekli agzinda göksümü istiyor doydumu emzik yerine kulaniyor ben yandim yaaaaaaaaaa ne tuvalete gidebiliyorum nede yemek yapa biliyorum neyapcami bilimiyorum... gecmisi okumadim insallah herkez iyidir.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ve bana dua edin
haaaa bugün doktora gitdik oglumla oglusum 4390 gr 53,5 cm olmus MASALLAHHHHHHHHHHHHHHH
günaydın özgecim nasılsıngünaydinnnnnnnnnnnnnnn....
günaydın canımmmmmmmmm
günaydın canım
hepinize günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydinnnnnnnnnnnnnnn....
günaydın canımmmmmmmmm
günaydınn bitenem nasılsın
allahıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimi görüyorum burdaaaaaaaaaaa
gözlerimi inanamıyoruuuuummmmmmmmmm rabbbimmmmmmmmmmmm :1shok: kankaaaaaaaaaa nabersin kuzum yaaaaaaaa çok özledim nen seniiii okucam canına heeeeeeeeeeklava:
günaydın şeker nasılsınnnnnn yerimseniben
günaydın hayatım iyiyim şükür sen nasılsın dadluummmm keyifler yerindemi
günaydın canım benim iyim sen nasılsın?gönülcüm hoşgeldin canım nasılsın kuzucuk kucağında rahat ediyodur annesi boşver yatsın uyusun maşallah oğluşuna büyümüş allah nazarlardan saklasın
günaydın özgecim nasılsın
günaydın canım nasılsın fatoşcum
iyim bitanem sen nasılsınallahıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimi görüyorum burdaaaaaaaaaaa
gözlerimi inanamıyoruuuuummmmmmmmmm rabbbimmmmmmmmmmmm :1shok: kankaaaaaaaaaa nabersin kuzum yaaaaaaaa çok özledim nen seniiii okucam canına heeeeeeeeeeklava:
günaydın şeker nasılsınnnnnn yerimseniben
günaydın hayatım iyiyim şükür sen nasılsın dadluummmm keyifler yerindemi
bedne iyiyim canım sağool biraz canım sıkılıyor galibaaa