Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

yine kimsecikler yok bende berradan fırsat bulamıyorum..grip olcam geliba kaç gündür başım agrıyor geniz akıntısı var galiba hapşırıyorum burnum akıyor ara ara berbat haldeyim yani bir yandna berra ilgi istiyor kucagıma alayım diye debeleniyor ama fazla yaklaşmayayım diyorum ama maalesef ben bakıyorum umarım ben tam grip olmadan atlatırım meyve yiyorum c vitamini aldım başımın agrısı geçmek bilmiyor..bende durumlar böyle..sizler neler yaptınız fazla giremiyorum bende ...neyse bana müsade...

maviş hoşgeldin güzelim.
evet kimsecikler yok yakında olur ama :):):)
sana şimdiden geçmiş olsun güzelim kendne ve berraya çok iyi bak.

slm canlarım ılgınız ıcın cok tsk ederım cok sukur dr.geldık bırseyı yokmus....bıngıldak basın ustundekı olusmamıs ınce doku...bebek susuz kalırsa beslenemezse....asırı atesten...sıcak ortamda sıkı sıkı bebegı ortmek sarmaktan falan oluyormus....az ökmüş bizimki...süreklı emzır dedı dr.eger uyurda uyanmazsında zorlanırsa ...idrar yapmazsa rengı solmussa agzı kuruyla tenı burusuksa ....atesı falan varsa gozlerının altında cökme kararma olursa bıngıldaktan suphelenırız dedi...sadece bızde bıraz uyuklama var halsısz dr.gecer dedı sureklı emzır dedı...su verme dedı...d vıtamını alsın baska bıseye gerek yok dedı..cok sukur...bıseyımız yok 2 aylık olduk kılomuzda 5.500 teyzelerı...yıne yazarım cok tesler hepınıze ılgınıze cokk opuldunuz FILIZ ablacım esımde gelısmeler var bebek oldugundan berı kavga etmıyoruz...ustume gelmıyor artık cok sukur...hepınızı cok opuyorum byyy..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok şükür herşey yolunda demek sevindim canım yaaa allah dermansız dertler vermesin.
arada gel kendinden haber ver bize merakta bırakma güzelim opuyorumnanaktan

canımmmmmmmm seni de görmek mutluluk ama bir türlü denk gelemiyoruz işte :)

sonradan alıştırmak mümkün olabiliyor mu yani? e iyi o zaman, ben de çocuğu boşu boşuna hırpalamayayım illa ki yatakta uyusun diye :)

kız ben yerim senin o güzel suratınııııııııı, maşallah sana maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

oyyyyyyyyy çok tatlı bu kız beeeee :nazar: :nazar: :nazar: maşallah kuzuma

ne efkarı kız? hayrola?

aaaaa bak kıskandım valla şimdi mafoldumben mafoldumben mafoldumben

evet ablacım ya bir türlü denk gelemiyoruz neyse ağlık olsun ne yapalım.
tabikide mümkün ablam yaa ben ilk bir ay cereni dondolinoda yatırmıştım hatırlıyorsun dimi hani şu çok fonksiyonlu olan koltuk ilk bir ay hep onda uyudu ceren ona alışıcak diye çok korktum sonra koltukta uyumaya başladı ama şimdi uykuya daldıktan sonra yatağına koyuyorum devam ediyor uyumaya alışır yani sen merak etme çocuk nerde rahat ise orda uyut ablacım.

çok şeker olmuş dimi ceren abla pis bu pis kaydirigubbakcemile3

yaaa biraz efkarlandım işte facede birine denk geldimde eskilerden kötü oldum :gitme:

valla ablam hiiiç kıskanma boşuna koşa koşa gittin ayvalığa bişeyde diyemedim valla istanbulda olsaydın eğer zaten kurtuluşun yoktu ama malesef bize çok uzaktasın be ablam. :çok üzgünüm:
ama gelebiliyorsanız gelin valla süpperrr olurrrr zemuszemus

Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim.
Olur ya ...
Kalp durur ...
Akıl unutur ...
Ben dostlarımı ruhumla severim.
O ne durur, ne de unutur ...

canımmm elerrine yüreğine sağlık tatlım bayıldımmmmm tam ben opuyorumnanaktan

ahhh yavrum benim annen pis kızım demiş ben o pis kızın ağzını yerim maşşallah sana kuzum

pis o pis eh kaka sevme onu kaydirigubbakcemile3

masşallah meleğime pür dikkat tv izliyo yavrum nasılda biliyo keyif yapmayı

sorma tv den gözünü alamıyor zilli baby tv en büyük zevki kaydirigubbakcemile3

seni kokoş seni maşallah kime çekti acaba
çok yakışmış şapkamızle büyük gözükmüş abla olnmuşşş

dimi yaa sanki büyümüş zilli aslında hala minicik kaydirigubbakcemile3
bu resimde ceren gardolabın içinde biliyormusun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydin kıslaaaaaaaarrr zemuszemus

canım benimmm günaydın birtanem nasılsın?

herkeze tünaydinnnn nasilsiniz biz iyiyiz biraz birtek kocism cok hasta sabaha kadar basinda bekledim atesliydi karibim...

gülcin kiz ceren massallahhhhhh ne tatli olmus resmi kart poster gibi massallah ya allah nazardan saklasin

:uhm::uhm: çookk efkarlı ve ascık birascık bunalımsınn noldu gülomm neyin var du geliom öbür tarafa

ne oldu geldin öğrendin :delphin: :delphin: :delphin: :delphin:

herkeze tünaydinnnn nasilsiniz biz iyiyiz biraz birtek kocism cok hasta sabaha kadar basinda bekledim atesliydi karibim...

gülcin kiz ceren massallahhhhhh ne tatli olmus resmi kart poster gibi massallah ya allah nazardan saklasin

hoşgeldin gönülcüm a.s.
demek iyisin eşin bol bol ılık duş alsın canım öyle düşer ancak ateş çok çok geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanır.

sağol canım benim :nazar: :nazar: :nazar:
evet çok tatlı oldu doyamıyorum bakmaya maşallah :nazar:

Günaydın demek için geç kaldım, o zaman tünaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... nasılsınız kızlar? eskiden okumaya yetişemezdik şimdi okumaya hasret kaldık sayfaları... oğluşumu sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum nafile, neyse sonunda uykuya yenik düştü ama her an uyanabilir... beyefendi yatağında uyudu mu gündüz 5 ya da 10 dakikadan fazla uyumuyor, ben de alışsın istiyorum, ama salonda ana kucağı ya da koltukta uyuduğu zaman ohoooo 3 saat uyuyor... bakalım nasıl olacak? çok kötü kucağa alıştı, öyle bir an geliyor ki tuvalete bile gidemiyorum, öyle ya da böyle bu çocuklar kucağa alışıyor

Agnes, güzelim bıngıldak çökmesi ne demek ya? Tehlikesi var mı? illa ki susuz kalınca mı olurmuş yoksa başka bir sebebi de var mıymış? Hayatım doğru dürüst açıklamadan gelip yazıp gitmişsin, anlat bakiim bu nasıl bir şey? Çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşir yavrun

Arife'm herşey kısmetle güzelim, demek zamanı daha gelmemiş, lütfen canını sıkma ve moralini bozma, 2010 inşallah senin ve Neşe'nin yılı olacak :)

Günaydın Gülçin'ciğim :)

Yaaa Hilal'ciğim hiç karnında durduğu gibi değilmiş di mi? Bence daha güzel :)

bence de daha güzel ablacım yorucu ama hiç koymuyo yorgunluk mutluluk veriyo sanki........

gülçinim doğru dedin canım yeter ki iyi olsun bi şikayetim yok zaten uykuyla ilgili hamileyken bol bol uyumuştum zaten bu arada çok tatlı olmuş bıdığın maşallah....

gülçinim doğru dedin canım yeter ki iyi olsun bi şikayetim yok zaten uykuyla ilgili hamileyken bol bol uyumuştum zaten bu arada çok tatlı olmuş bıdığın maşallah....

canım yaaaa evet yeterki bebişler iyi olsun gerisi hiç mühim değil herşey bir şekilde yoluna giriyor rayına oturuyor.
teşekkür ederiz teyzesi sizinkilerde şu ilk dönemi bir atlatsın inşallah öyle tatlı olucaklar.

selam canlar nasılsınız biz iyiyiz geçen gün su gibi bişi geldi benden hemen doktora gittik bebiş geliomu die panikledik sonra normal akıntıymış çok şükür bari şu yılbaşı geçsin :) 3300 gr olmuş kızım :nazar: sizler nasılsınız oh oh yılbaşı planlarıda yapılmış bende dağa gidicem yılbaşında ordaki karlarda yuvarlanıp çığ yapıcam hehehe dermişim kaydirigubbakcemile3 bizde artık tv izleriz yılbaşı gecesi ne yapalım

kızlar sagolun geçmiş olsun dileklerinize ..tek tek alıntı yapamadım..ierrorcum
evet başım sık agrırdı migren var ama grip olacak gibi de hissednce kendimi sanırım baş agrısı ondan dır diye düşündüm gerçi uykusuzlukta var agrı kesici alıyorum ama fayda etmedi henüz yeni geçiyor gibi dünden beri gecede berra çok huysuzdu sürekli aglamıyordu ama kıpırdanma mırıldanma halindeydi tamda dalamıyordu uykusuna haliyle bizde dalamadık kaç kere kalktım uyudummu uyumadımmı bilemedim.şimdi geri kaçmak zorundayım berra çıglıgı koparıyor çayı nı vereyim zillimin..

günaydin kızlaaaarr.. yeni yılda herkese sağlık mutluluk ve huzur diliyorum herşey gönlünüzce olsunnn

sağol özgemmmmmmmmm seninde
umarım 2010 yılı senin aşk yılın olur ve senin yılın olur birtanem mucx mucx

günaydın kızlarr nasılsınız geçmişe yazamıyorum pek ama takiptesiniz ona göree

kızlar dilerim yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık mutluluk neşe başarı bol şanş
sevgi ve huzur getirsinn MUTLU YILLAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNN

sağol özgemmmmmmmmm seninde
umarım 2010 yılı senin aşk yılın olur ve senin yılın olur birtanem mucx mucx
canımmmmmmmmm amin inşallahhhh Şeniz

günaydın kızlarr nasılsınız geçmişe yazamıyorum pek ama takiptesiniz ona göree

kızlar dilerim yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık mutluluk neşe başarı bol şanş
sevgi ve huzur getirsinn MUTLU YILLAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNN
arifemmm seninde herşey gönlünce olsun canımmmmhihoyyyt

Back
X