ooo öznurcum hoşgeldin güzelim nasılsınnnn
tarla bağ bahçe bakıyorumda buralara uğramaz oldu kimseler düne kadar farmville vardı sanki

klava:
geçen yıl her günümüz bol sohbetli geçerken şimdi bir günde yazdıklarımız bir haftada bile toplanmıyor malesef :çok üzgünüm: bir oyun merakıdır sardı herkesi valla yazıkkkkk
demekki doğum yapana kadarmış buranın hevesi doğurup bebeler kucağa gelince burda da iş bitti demek kimilerine göre :çok üzgünüm:
neyse ne yapalım buraya sadık kalanlar belli ediyorlar kendilerini zaten yazık üzüldüm böyle olmasına topiğimizin.
berra hanım ek gıdalara kaşık mamasına başlamış gözün aydın bizimkiside öyle idi kaşıkla ver herşeyi yer ama biberon su hariç ağzına sokmaz bende artık herşeyi kaşıkla veriyorum cadıya gece uyku sersemi verdiğim sütü saymıyorum ama kaydirigubbakcemile3
wuuwwwuuuuuu herkes zayıflama derdindeee değillll
bak ben mesela onu dert etmiyorum artık
neden
çünkü kafaya takacak daha önemli şeylerim varrrrrr onunla cebelleşemem şimdi
sen ne ettinde icraat olmadıki :uhm:
heee öyleyimdir alemimdirrrrrr ohaoldumsmile
alem bensem kral kim sen söyleeeee
aaa evet o otelde iyi fikir düşün bence
ne oldu siz tatil planı yaptınızmı bu arada ne zaman nerelerde olacaksınız nasipse
maviye söylediklerinede aynen katılyıorum bahçeye gidip ekip biçen saatlerce oynayan ama buraya gelip iki satır yazmayan arkadaşları kınıyorum dostluğunuz arkadaşlıklarınız nerde kaldı hanımlar huuuuuu
kimse yok kimse yok diye bir bahane yok canımmm
sen kimse yok dersin öbürü boş topik der böyle böyle bu hale gelir şimdi daha sık görüşmemiz gerekmiyormu anne olarak bilgi alış verişi için ama nerdeeeeeee
neyse herkesin kendince haklı sebepleri vardır elbet ne yapalım