Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

herkese tekrardan günaydınnnnnnnn

kızlar akşam oldu mafoldumben

ooyyy kıyamam ben sana kuzum benim yaaa :teselli:

güle güle canım kendine dikkat et üzüntü yok
kuzumuda öp benim için

evet canım üzüntü yok laylaylom hayat zemuszemus
öptüm cano öptüm yedim bitirdim onu akşam :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

evet canım, Allah kimseyi evinden ayırmasın :)

koltukta otururken ben de zar zor bacak bacak üstüne atıyorum ama fazla oturamıyorum öyle, ama sırtını dimdik duvara yaslayarak oturup da bacağını öbür tarafa atmaya çalışmak artık benim için imkansız hale geldi, birde bacak aramdaki iç taraftaki kemikler ağrımaya başladı, hem sağ bacağımın hem sol bacağımın, tam olarak neresi olduğunu anlatabilmişimdir umarım, bitiminde şeyin başladığı yer işte... neyse nedenini
anlayamadım.

aman boşver uyma sen kaynanana, bırak o tırlatsın güzelim... yine kaşıntısı tutmuş anlaşılan :mymeka:

evet aynen öyle bir kaynana olmak gerekiyor... hiiiiiiç karışmamak en güzeli yerimseniben

hmmm anladım... nerden çıktı şimdi bu ya :çok üzgünüm:

ben de sizleri çoooooooookkkkkkk sevooooooorum ve de öpooooooorum Şeniz

aminnnnnnnnnnnnn

evet ablacım son zamanlar günler öyle oluyor malesef hımm bacak aran ağrıyor bende de olmuştu ve sanki ara ara kasılmalar oluyor değilmi çünkü vücut artık doğuma hazırlanıyor ablacım sen fazla hareket etmemeye çalış sancıyla hastaneye gitmeni istemem nasılsa sezeryan olacaksın.

aman boşverdim zatiii uymuyorum ne hali varsa görsün kör şeytana dolansın.

seni çok özlüyorum ve sanırım dahada çok özlücem opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr
ben grip oldum çok kötü bademciklerim şişti bütün gece miraçda uyumadı
mafoldumben

ooyyy dünürüm kıyamam sana aman dikkat et kendine hemen bir doktora git şakaya gelmez bu sıralar grip valla allah muhafaza canımcım yaa....

damadımın nesi var kuzu gazmı
anneni yada kayınnanı çağır madem canım sen bu halde iken birde çocuklamı ilgilenicen birisi gelip sana yardımcı olsun yavrucum.

günaydınnnnnnn

günaydın gülçinim nasılsın canımm geçmiş olsun dün tansiyon sorunun olmuş üzülme sıkma canını bitanem kimsenin seni üzmesine izin verme uzak dur canımm

günaydın birtanem ben iyiyim şükür sen nasılsın tatlişkom

yok canım ya psikolojikman bir düşüş yaşadım işte ama geçti gitti bitti. şimdi iyiyim tatlım uzağım artık birtanem merak etme ben onları üzücem artık nlarbeni değil kararlıyım :mymeka:

günaydın canım ŞenizŞenizŞeniz
günaydın kızlarrrr
ben grip oldum çok kötü bademciklerim şişti bütün gece miraçda uyumadı
mafoldumben
canım çok geçmiş olsunŞenizŞenizŞeniz
günaydınnnnnnn

günaydın gülçinim nasılsın canımm geçmiş olsun dün tansiyon sorunun olmuş üzülme sıkma canını bitanem kimsenin seni üzmesine izin verme uzak dur canımm

günaydın burcum nasılsın canım sanada geçmiş olsun arkadaşım bol bol vitamin al meyva tüket
daha fazla ilerlemesinn miraç niye uyumadı odamı hasta olduu yoksamm :((
günaydın tatlımŞenizŞenizŞeniz

günaydın arkadaşlar nasılsınız biz şükür iyiz b ugün tetanoz ikinci aşımız var kociş gelip götürcek öğlenden sonra n kızlar dün annem oğluşuma ördüklerini vebcamdan gösterdi bi görün öle güzeller allahım dedim nasip et giydirmeyi 2 süeter 2 hırka 2 yelek dhada örüyo başlayalı zaten 15 gün oldu örmeye patikleri öle tatlı hele lacivert beyaz bi süeter örmüş altında kot pantolonu teyzeleri öle düşündüm çok duygılandım ay böle işte allah başımızdan eksik etmesin onları

günaydın canım ŞenizŞenizŞeniz

günaydın arkadaşlar nasılsınız biz şükür iyiz b ugün tetanoz ikinci aşımız var kociş gelip götürcek öğlenden sonra n kızlar dün annem oğluşuma ördüklerini vebcamdan gösterdi bi görün öle güzeller allahım dedim nasip et giydirmeyi 2 süeter 2 hırka 2 yelek dhada örüyo başlayalı zaten 15 gün oldu örmeye patikleri öle tatlı hele lacivert beyaz bi süeter örmüş altında kot pantolonu teyzeleri öle düşündüm çok duygılandım ay böle işte allah başımızdan eksik etmesin onları

günaydın tatlım nasılsın

ooyyy canım anane iş başında desene öyleler valla güzelim yaa bizim kız doğdu bizim eve sadece 3 büyük çanta sırf örme bebek kıyafeti gelmişti heves oluyor işte rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallaahh.

ooyyy dünürüm kıyamam sana aman dikkat et kendine hemen bir doktora git şakaya gelmez bu sıralar grip valla allah muhafaza canımcım yaa....

damadımın nesi var kuzu gazmı
anneni yada kayınnanı çağır madem canım sen bu halde iken birde çocuklamı ilgilenicen birisi gelip sana yardımcı olsun yavrucum.

günaydın birtanem ben iyiyim şükür sen nasılsın tatlişkom

yok canım ya psikolojikman bir düşüş yaşadım işte ama geçti gitti bitti. şimdi iyiyim tatlım uzağım artık birtanem merak etme ben onları üzücem artık nlarbeni değil kararlıyım :mymeka:
bedne iyiyim canım benimm sağoll aman hayatım en iyiyisini yapıyorsun değmez çünkü:))
günaydın canım nasılsın aşınız varmış şimdiden geçmiş olsun ooo hazırlıklar başladı demek rabbi cicilerinizi güle güle ullnamyı nasip etsin canımm sağlıkla iyi günlerde inşalalhh:Saruboceq:

günaydın nurcum nasılsın canımm ilayda nasıll

günaydın tatlım nasılsın

ooyyy canım anane iş başında desene öyleler valla güzelim yaa bizim kız doğdu bizim eve sadece 3 büyük çanta sırf örme bebek kıyafeti gelmişti heves oluyor işte rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallaahh.
sağol teyzesi amin evet canım bizden heycanlılar valla iyim canım sen nasılsın tansiyonun nasıl dün düşüktü
günaydın nurummmmmmmmmmmm

iyiyiz arifecim
ilayda mama yiyor şimdi öğlene kadar onu uyutmama operasyonuna geçiyorum

kızlar biliyorum pek değişik bir haber değil ama söyliyim dedim benim yine adetim gecikti
hala tık yok cumartesi doktora gidicem bakalım yeni bir tedaviye başlıcaz hayırlısıyla dua edin bize ne olur Şeniz

iyim canım şükür tansiyonum aynı gülüm şükür dahada artmasın buda ii

canım benim tansiyonum normalde 10-6 dır hamileliğimin son ayında 1 hafta 14-9 olmuştu dr korkmuştu ama allaha şükür 1 hafta sonunda düştü
inş seninde düşer
tuz kesinlikle yeme ve suyu bol iç

kızlar biliyorum pek değişik bir haber değil ama söyliyim dedim benim yine adetim gecikti
hala tık yok cumartesi doktora gidicem bakalım yeni bir tedaviye başlıcaz hayırlısıyla dua edin bize ne olur Şeniz

dualarımız seninle canım hangi dra gideceksin

canım ah keşke tedaviye gerek kalmadan hamile kalsan ne güzel olur dualarımız seninle canım en kısa zamanda benden olacan sende inanıyorum
canım benim tansiyonum normalde 10-6 dır hamileliğimin son ayında 1 hafta 14-9 olmuştu dr korkmuştu ama allaha şükür 1 hafta sonunda düştü
inş seninde düşer
tuz kesinlikle yeme ve suyu bol iç

anladım canım benimde 22 haftamdan beri 1 ay oldu hep 14 9 çıkıyo ilaç alıyorum ineceğine aynı duruyo ve bazen çıkıyo bile

canım ah keşke tedaviye gerek kalmadan hamile kalsan ne güzel olur dualarımız seninle canım en kısa zamanda benden olacan sende inanıyorum

anladım canım benimde 22 haftamdan beri 1 ay oldu hep 14 9 çıkıyo ilaç alıyorum ineceğine aynı duruyo ve bazen çıkıyo bile

keşeke canımm ama şuan nasıl olacağı benim için ikinci planda yeterki gelsinde
gönül isterdiki bunlar hiç yaşanmasınn umarım sende sağlıkla kucaklarsın bebişini
evet bende inanıyorum fatoşcummmmŞeniz

arifem her daim dualarım seninle tatlım rabbim herşeyin hayırlısı nasip etsin sana hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve çok güzel tosuncuk bir bebiş inşallah.....
hayırlısı ile tabiii

Back
X