Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slm kızlar tebrikleriniz için agolun göz atmaya çalıştım biraz ama malum fazla duramıyorum...filiz ablacım gitmişsin istnbula hadi bakalım artık rüzgarı bekliyoruz...kızlar psikolojim bozuldu sanki ne oldu bana böyle canımın acısı bir yandan sıkıntım bir yandan günde 3 posta aglamaya başladım..sinirlerim çok bozuldu..gecede berra uyumadı fazla memeyide mamayı almadı nerdeyse uyuyamadım fazla şimdi ise başım agrıyor çok sıktım kendimi neredeyse...neyse sonra yine ugramaya çalışırım..hoşçaklın..

hoşgeldin güzelim
demek lohusalık sıkıntıları sende de başladı
işte kaçınılmaz son :umursamaz:
neyse sıkmamaya çalış kendini ağlayabildiğin kadarda ağla açılırsın hepsi geçecek unutma ve bu günler geride kalıcak bak biz o günleri hatırlamıyoruz artık demi nurummm

sağol canım :)

evet canım, inşallah sağlıkla alayım da oğluşumu kucağıma hiçbi şey umurumda olmayacak :) sağol hayatım :)

günaydın güzelim :)

evet çok az kaldı çok şükür, yüzdük yüzdük kuyruğuma geldik oğluşumla :)

Hem de nasıl yabancı oluyor insan. Allah razı olsun elimi hiçbir şeye sürdürtmüyorlar, halam yanımdan ayrılmıyor, bir dakika yalnız bırakmıyorlar ama işte insan evinin rahatlığımı arıyor ne de olsa... Nankörlük mü yapıyorum diyorum arada :) Dediğin gibi yapıyorum, yavrumla eve döneceğim günü düşünüyorum :)

Haaa bu arada... Bana Ayvalık'tayken bir arkadaşımın annesi bir deney yaptırmıştı. Eskiler yaparmış bunu ve çıkarmış. Oturur vaziyette sırtını duvara yaslıyorsunuz dimdik bir şekilde. Bir ayağını diğer ayağının üstüne atabiliyorsan (bacaklar da dümdüz olacak) doğuma daha var, yok atamıyorsan doğum çok yakın demekmiş. Bunu 10-15 gün önce bana yaptırmışlardı Ayvalık'ta, biraz zorlanarak bir ayağımı diğerinin üstüne bırakmıştım. Bu sabah halamlar yaptırdılar yine, olmadı, bacak yarım cm. zor kalktı yerinden. Yani bu duruma göre 10 gün önceden bile gelebilir diyorlar. Hayırlısı olsun bakalım. Bu arada çok ağırlaştım. Ayaklarımın şişi her geçen gün artıyor, dolayısıyla acısı da. Yerimden kalktıktan sonra en 30-40 sn kalakalıyorum sonra yürüyebiliyorum. Yani iyice komik oldum kaydirigubbakcemile3 benden haberler bunlar işte kızlar :)

ayyyyy yine mi ya??? offfff bu kadını ben gelip evire çevire döveceğim ama haaa :oklava:

canıııııım hala mı çok kötüsün :( çok geçmiş olsun hayatım :(

aman tahtaya vur, dilini ısır, bir tarafını kaşı... Allah korusun... ben hayatta öyele kaynana olmak istemem :(

beyin cerrahı ne alaka? bir şey mi kaçırdım?

ben arada yine uğrarım kızlar, şimdi halam burada, kadıncağız benim için geliyor ben bilgisayar başındayım kaydirigubbakcemile3 daha fazla ayıp olmasın, hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
ablammmmm
hoşgeldin çok özledim seni
ağrım bugün biraz fazla inş geçer
sen nasılsın az kaldı ablacım inş hayırlısıyla paşamızı alacaksın kucağına
bizi ihmal etme fırsatını buldun mu kaç gel
slm kızlar tebrikleriniz için agolun göz atmaya çalıştım biraz ama malum fazla duramıyorum...filiz ablacım gitmişsin istnbula hadi bakalım artık rüzgarı bekliyoruz...kızlar psikolojim bozuldu sanki ne oldu bana böyle canımın acısı bir yandan sıkıntım bir yandan günde 3 posta aglamaya başladım..sinirlerim çok bozuldu..gecede berra uyumadı fazla memeyide mamayı almadı nerdeyse uyuyamadım fazla şimdi ise başım agrıyor çok sıktım kendimi neredeyse...neyse sonra yine ugramaya çalışırım..hoşçaklın..
canım olağan şeyler sıkma kendini ağla
o günler çabucak geçecek inş
kuzuna kavuşmanın tadını çıkar
hoşgeldin güzelim
demek lohusalık sıkıntıları sende de başladı
işte kaçınılmaz son :umursamaz:
neyse sıkmamaya çalış kendini ağlayabildiğin kadarda ağla açılırsın hepsi geçecek unutma ve bu günler geride kalıcak bak biz o günleri hatırlamıyoruz artık demi nurummm

evet canım unutuluyor o günler

hanımlar merhaba anne sütünün kalitesini artıran yöntemler içinde sütün yağ seviyesini normal haline döndüren bildiğiniz bir yöntem varmııı

hanımlar merhaba anne sütünün kalitesini artıran yöntemler içinde sütün yağ seviyesini normal haline döndüren bildiğiniz bir yöntem varmııı

bu konuda yardımcı olmayı çok isterdim
isterdimki emzirme konusundaki tecrübelerimi paylaşayım
ama malesef hiç bir fikrim yok

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sağol canım yardımcı olmuş kadar oldunnnnn opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: :emir_bebek:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

güldürme beni alllaaseeennn
internette araştır güzelim mutlaka kendine cevap bulursun hatta kk da bununla ilgili bölümler vardır eminim bir araştır sen yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

güldürme beni alllaaseeennn
internette araştır güzelim mutlaka kendine cevap bulursun hatta kk da bununla ilgili bölümler vardır eminim bir araştır sen yerimseniben

heh bakmadık yer kalmadı süt kalitesi arttırıcak herşeyi zaten yaptımmm ama yağ oranı toparlanmıyor bir türlü ayrıca her yerde süt kalitesi ile ilgili bilgi var bu konuda yok :1no2: mafoldumben mafoldumben offffffffffffff offfffffffffffff senağlama senağlama napıyım yaa sıkıldım iyiceee bu süt durumundan akannehir :bbo:

heh bakmadık yer kalmadı süt kalitesi arttırıcak herşeyi zaten yaptımmm ama yağ oranı toparlanmıyor bir türlü ayrıca her yerde süt kalitesi ile ilgili bilgi var bu konuda yok :1no2: mafoldumben mafoldumben offffffffffffff offfffffffffffff senağlama senağlama napıyım yaa sıkıldım iyiceee bu süt durumundan akannehir :bbo:

sen sütünü arttırmak istemiyormusun ben yanlışmı anladım acaba :uhm:

sen sütünü arttırmak istemiyormusun ben yanlışmı anladım acaba :uhm:

yok canım sütüm arttı ama yağ oranı düştü bağırsak enfeksiyonu geçirmiştim ben o gün bugündür sütümü arttırdım şükür ama çok ama çok cıvık sıvı halde sütüm yağ oranı olmadığından kızımı ne zaman emzirsem hemen kusuyor doktora sordum sindirim sistemi adepte olamıyordur dedi ne yapabilirim dedim birbuçuk ayda ancak toparlanır dedi alternatif tıptan bişi söylemedi yani bende bunları bulmaya çalışıyorum varsa bir yöntemiiii yerimseniben

cancanlar bana müsaade güzeller benim mesai biter ve bende gider
hepiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri sevooorummm vede öpooorummmm
yarın yine aynı saatte görüşmek dileği ile hoşça ve dostça kalın :):):)

yok canım sütüm arttı ama yağ oranı düştü bağırsak enfeksiyonu geçirmiştim ben o gün bugündür sütümü arttırdım şükür ama çok ama çok cıvık sıvı halde sütüm yağ oranı olmadığından kızımı ne zaman emzirsem hemen kusuyor doktora sordum sindirim sistemi adepte olamıyordur dedi ne yapabilirim dedim birbuçuk ayda ancak toparlanır dedi alternatif tıptan bişi söylemedi yani bende bunları bulmaya çalışıyorum varsa bir yöntemiiii yerimseniben

e o zaman doktorun dediği gibi zamana bırakacaksın güzelim bir yöntemi olsa idi doktor söylerdi diye düşünüyorum tabii ben bu durumları yaşamadım için bilemicem malesef üzgünüm

cancanlar bana müsaade güzeller benim mesai biter ve bende gider
hepiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri sevooorummm vede öpooorummmm
yarın yine aynı saatte görüşmek dileği ile hoşça ve dostça kalın :):):)

güle güle canım kendine dikkat et üzüntü yok
kuzumuda öp benim için

canııııım sağolasın :) biz de bekliyoruz dört gözle delikafadulden eyvaaaaaaahhhhhhhhhhh en korktuğum kısım işte, lohusalık :1shok: demek sende de başladı... ben napıcam ya??? akannehir
ablam hoş geldin kaçırmışım seni ya tüh neyse geldiğinde tekrar okursun
evet ablamn kim olursa olsun ne olursa olsun insanın evi gibisi yok iyi yada kötü herkesin kendi yeri işte :umursamaz:

aaa evet doğru olabilir ablam şimdi düşündümde doğuma yakın zamanlarda bende bacak bacak üstüne atamazdım uyuz olurdum göbekten dolayı kaldıramadığımı düşünürdüm demek böyleymiş CADIARZU

evet abla yineee mafoldumben ben yakında ya bu karıyı öldürücem yada tırlatıcam delikafadulden

kaşıdım bir tarafımı dilimide ısırdım yok valla karışmıcam yaa kim ne yaparsa yapsın kızımda olsa gelinimde olsa onlar ara sorarsa konuşurum hiç birşeylerine karışmam allahım utandırmasın ya rabbiiiii :Saruboceq:

beyin cerrahı nemi alaka?
ablacım belde sorunu olan önce beyin cerrahına gidiyor beyinci muayene ediyor seni yürütüyor yürüme şekline bakıyor hareketlerine ve duruma göre fizikçiye gönder,yor fizikçide nasıl bir değerlendirme yaparsa ona göre tedavi uygulanıyor ya ilaç tedavisi yada fizik tedavi hastanın durumuna göre değişiyor ama işte beyin cerrahı sadece beyinşle alakalı değil tüm vücut özellikle fizikle alakalı kendimden biliyorum a.s

tamam abalcım hadi sen git halayla ilgilen biraz kafan dağılsın kendine ve oğlumuzada iyi bak emi annesi seni sevooorummmm vede öpooorrummmm opuyorumnanaktan
evet canım, Allah kimseyi evinden ayırmasın :)

koltukta otururken ben de zar zor bacak bacak üstüne atıyorum ama fazla oturamıyorum öyle, ama sırtını dimdik duvara yaslayarak oturup da bacağını öbür tarafa atmaya çalışmak artık benim için imkansız hale geldi, birde bacak aramdaki iç taraftaki kemikler ağrımaya başladı, hem sağ bacağımın hem sol bacağımın, tam olarak neresi olduğunu anlatabilmişimdir umarım, bitiminde şeyin başladığı yer işte... neyse nedenini
anlayamadım.

aman boşver uyma sen kaynanana, bırak o tırlatsın güzelim... yine kaşıntısı tutmuş anlaşılan :mymeka:

evet aynen öyle bir kaynana olmak gerekiyor... hiiiiiiç karışmamak en güzeli yerimseniben

hmmm anladım... nerden çıktı şimdi bu ya :çok üzgünüm:

ben de sizleri çoooooooookkkkkkk sevooooooorum ve de öpooooooorum Şeniz
ablammmmm
hoşgeldin çok özledim seni
ağrım bugün biraz fazla inş geçer
sen nasılsın az kaldı ablacım inş hayırlısıyla paşamızı alacaksın kucağına
bizi ihmal etme fırsatını buldun mu kaç gel

ben de çok özledim canım :) demek son günlerde bu yüzden buraya fazla takılınamıyormuş, şimdi anlıyorum kaydirigubbakcemile3
ne zaman gidiyorsun doktora sen? bir an önce git ve bize de haber ver lütfen... ben iyiyim canım, daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum, her gün biraz daha ağırlaşmak dışında, eh bu da olacak artık, doğuma kadar idare edeceğim, gülü seven dikenine katlanır di mi? kaydirigubbakcemile3
fırsat buldukça geleceğim canım, ben de çok özlüyorum sizleri ve neler olup bittiğini merak ediyorum :)
şimdilik kaçıyorum, herkesi çooooooook öpüyorum Şeniz

günaydın kızlarrrr
ben grip oldum çok kötü bademciklerim şişti bütün gece miraçda uyumadı
mafoldumben

günaydınnnnnnn

günaydın gülçinim nasılsın canımm geçmiş olsun dün tansiyon sorunun olmuş üzülme sıkma canını bitanem kimsenin seni üzmesine izin verme uzak dur canımm

günaydın burcum nasılsın canım sanada geçmiş olsun arkadaşım bol bol vitamin al meyva tüket
daha fazla ilerlemesinn miraç niye uyumadı odamı hasta olduu yoksamm :((

Back
X