sağol canım :)
evet canım, inşallah sağlıkla alayım da oğluşumu kucağıma hiçbi şey umurumda olmayacak :) sağol hayatım :)
günaydın güzelim :)
evet çok az kaldı çok şükür, yüzdük yüzdük kuyruğuma geldik oğluşumla :)
Hem de nasıl yabancı oluyor insan. Allah razı olsun elimi hiçbir şeye sürdürtmüyorlar, halam yanımdan ayrılmıyor, bir dakika yalnız bırakmıyorlar ama işte insan evinin rahatlığımı arıyor ne de olsa... Nankörlük mü yapıyorum diyorum arada :) Dediğin gibi yapıyorum, yavrumla eve döneceğim günü düşünüyorum :)
Haaa bu arada... Bana Ayvalık'tayken bir arkadaşımın annesi bir deney yaptırmıştı. Eskiler yaparmış bunu ve çıkarmış. Oturur vaziyette sırtını duvara yaslıyorsunuz dimdik bir şekilde. Bir ayağını diğer ayağının üstüne atabiliyorsan (bacaklar da dümdüz olacak) doğuma daha var, yok atamıyorsan doğum çok yakın demekmiş. Bunu 10-15 gün önce bana yaptırmışlardı Ayvalık'ta, biraz zorlanarak bir ayağımı diğerinin üstüne bırakmıştım. Bu sabah halamlar yaptırdılar yine, olmadı, bacak yarım cm. zor kalktı yerinden. Yani bu duruma göre 10 gün önceden bile gelebilir diyorlar. Hayırlısı olsun bakalım. Bu arada çok ağırlaştım. Ayaklarımın şişi her geçen gün artıyor, dolayısıyla acısı da. Yerimden kalktıktan sonra en 30-40 sn kalakalıyorum sonra yürüyebiliyorum. Yani iyice komik oldum kaydirigubbakcemile3 benden haberler bunlar işte kızlar :)
ayyyyy yine mi ya??? offfff bu kadını ben gelip evire çevire döveceğim ama haaa

klava:
canıııııım hala mı çok kötüsün

çok geçmiş olsun hayatım
aman tahtaya vur, dilini ısır, bir tarafını kaşı... Allah korusun... ben hayatta öyele kaynana olmak istemem
beyin cerrahı ne alaka? bir şey mi kaçırdım?
ben arada yine uğrarım kızlar, şimdi halam burada, kadıncağız benim için geliyor ben bilgisayar başındayım kaydirigubbakcemile3 daha fazla ayıp olmasın, hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan