herkese tekrardan günaydınnnnnnnn
ooyyy kıyamam ben sana kuzum benim yaaa :teselli:
evet canım üzüntü yok laylaylom hayat zemuszemus
öptüm cano öptüm yedim bitirdim onu akşam :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
aminnnnnnnnnnnnn
evet ablacım son zamanlar günler öyle oluyor malesef hımm bacak aran ağrıyor bende de olmuştu ve sanki ara ara kasılmalar oluyor değilmi çünkü vücut artık doğuma hazırlanıyor ablacım sen fazla hareket etmemeye çalış sancıyla hastaneye gitmeni istemem nasılsa sezeryan olacaksın.
aman boşverdim zatiii uymuyorum ne hali varsa görsün kör şeytana dolansın.
seni çok özlüyorum ve sanırım dahada çok özlücem opuyorumnanaktan
kızlar akşam oldu mafoldumben
ooyyy kıyamam ben sana kuzum benim yaaa :teselli:
güle güle canım kendine dikkat et üzüntü yok
kuzumuda öp benim için
evet canım üzüntü yok laylaylom hayat zemuszemus
öptüm cano öptüm yedim bitirdim onu akşam :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
evet canım, Allah kimseyi evinden ayırmasın :)
koltukta otururken ben de zar zor bacak bacak üstüne atıyorum ama fazla oturamıyorum öyle, ama sırtını dimdik duvara yaslayarak oturup da bacağını öbür tarafa atmaya çalışmak artık benim için imkansız hale geldi, birde bacak aramdaki iç taraftaki kemikler ağrımaya başladı, hem sağ bacağımın hem sol bacağımın, tam olarak neresi olduğunu anlatabilmişimdir umarım, bitiminde şeyin başladığı yer işte... neyse nedenini
anlayamadım.
aman boşver uyma sen kaynanana, bırak o tırlatsın güzelim... yine kaşıntısı tutmuş anlaşılan :mymeka:
evet aynen öyle bir kaynana olmak gerekiyor... hiiiiiiç karışmamak en güzeli yerimseniben
hmmm anladım... nerden çıktı şimdi bu ya :çok üzgünüm:
ben de sizleri çoooooooookkkkkkk sevooooooorum ve de öpooooooorum Şeniz
aminnnnnnnnnnnnn
evet ablacım son zamanlar günler öyle oluyor malesef hımm bacak aran ağrıyor bende de olmuştu ve sanki ara ara kasılmalar oluyor değilmi çünkü vücut artık doğuma hazırlanıyor ablacım sen fazla hareket etmemeye çalış sancıyla hastaneye gitmeni istemem nasılsa sezeryan olacaksın.
aman boşverdim zatiii uymuyorum ne hali varsa görsün kör şeytana dolansın.
seni çok özlüyorum ve sanırım dahada çok özlücem opuyorumnanaktan