Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

arifem her daim dualarım seninle tatlım rabbim herşeyin hayırlısı nasip etsin sana hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve çok güzel tosuncuk bir bebiş inşallah.....
hayırlısı ile tabiii

canım benimm aminnnnn inşallahh rabbim kimseyi evlat hasretiyla çocuğuyla sınamasınn
:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar ya sizlerle denk gelemiyorum bir türlü özledim ben amaaa....ablacım maalesef lohusalık psikolojisi kötüymüş umaırm yaşamazsın aslında sıkıntılarının ne olduguda önemli burada ..bende atlatmaya çalışıyorum birazda agrım var oda sıkıntı veriyor bana..yarın dikişimi aldırmaya gidiyorum zaten çok yok yapıştırma yapılmış başta ve son kısımda biraz diliş var onlar alınacak o kısım şuan felaket yanıyor agrıda var tabi...gülçinim sende oldumu o tarz yanma ?

nur nasılsın cnm ne o paslaşamadık bu ara..rahatın yokmuş seninde sanırım bak gülçinin dedigini ihmal etme doktora git mutlaka...

canım benimm aminnnnn inşallahh rabbim kimseyi evlat hasretiyla çocuğuyla sınamasınn
:Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn birtanem nasıl yürekten içten amin dedim sesli bir şekilde kendime şaştım vallaaa
senin sabrının sonunu mükafatını vericek yüce rabbim meleğim sen umudunu yitirme olurmu tatlımmm

slm kızlar ya sizlerle denk gelemiyorum bir türlü özledim ben amaaa....ablacım maalesef lohusalık psikolojisi kötüymüş umaırm yaşamazsın aslında sıkıntılarının ne olduguda önemli burada ..bende atlatmaya çalışıyorum birazda agrım var oda sıkıntı veriyor bana..yarın dikişimi aldırmaya gidiyorum zaten çok yok yapıştırma yapılmış başta ve son kısımda biraz diliş var onlar alınacak o kısım şuan felaket yanıyor agrıda var tabi...gülçinim sende oldumu o tarz yanma ?

nur nasılsın cnm ne o paslaşamadık bu ara..rahatın yokmuş seninde sanırım bak gülçinin dedigini ihmal etme doktora git mutlaka...

hoşgeldin güzelim hala lohusalık sendromu sanırım daha 2 ay sürer geçmez öyle hemen keşke kimse yaşamasa ama kimseninde elinde değil işte ne yazıkki
dikişmiii :uhm: ne dikişi yawww yapıştırmada dikiş ne arasın benimkiside yapıştırma idi estetik dikiş ama ben dikiş aldırmaya felan gitmedim kenarlarda felan bişey yoktu yanma tabikiide vardı çünkü der ve et kaynıyordu birbirine ama 10 gün boyunca ağrı kesici ve antibiyotik kullanmıştım geçti tam 10 gün sonra herşey bitmişti ve ben bütün evi bir başıma temizlemiştim. yatarsan eğer ah vah acıyo bilmem ne yaparsan hiç kalkamazsın ve çok geç iyileşirsin haberin olsun canım. yatma kalk gez dolaş evin içinde ve bebeğinle sen ilgilen yalnız sürekli emzir bak o zaman nasıl iyileştiğini anlamayacaksın bile. tecrübeyle sabittir a.s

kıslar ben geldım :) ya bu annelık harbıden zormus.. 40ımız 4 gun once cıktı annemde kırkımız cıkınca gıttı ben kaldımmı bı basıma bu cadıyla :) hıc durmuyouz malesef gece ıyı uyuyo sayılır ama gunduzz sabah 9da bı kalkıyoruz aksam 11e kadar uyumuyo hanfendı ergen kızım benım belkı 30 dakka uyuyo mızmızlanıyos sureklı ve benımde malum elımı ayagımı baglıyo.. arada haftada 2-3 gun gunduzlerı ıyı uyuyo ama genelde bızım gıbı gunduzlerı ayakta :) bugun uyudugu gıbı bende fırsat bulunca gelıyorum nete..
herkesı cok merak edıyorum kımler dogum yaptı neler yaptınız kısa bı özet gecsenız.. :)

kıslar ben geldım :) ya bu annelık harbıden zormus.. 40ımız 4 gun once cıktı annemde kırkımız cıkınca gıttı ben kaldımmı bı basıma bu cadıyla :) hıc durmuyouz malesef gece ıyı uyuyo sayılır ama gunduzz sabah 9da bı kalkıyoruz aksam 11e kadar uyumuyo hanfendı ergen kızım benım belkı 30 dakka uyuyo mızmızlanıyos sureklı ve benımde malum elımı ayagımı baglıyo.. arada haftada 2-3 gun gunduzlerı ıyı uyuyo ama genelde bızım gıbı gunduzlerı ayakta :) bugun uyudugu gıbı bende fırsat bulunca gelıyorum nete..
herkesı cok merak edıyorum kımler dogum yaptı neler yaptınız kısa bı özet gecsenız.. :)

hoşgeldin güzelim evet annelik meşakkatli bir iş zor ama mükkeeemmmmmeeellll dimi yerimseniben
geçicek bu günler bak kırkınız çıkmış bile en fazla 1 ay daha az az sıkıntı çekersin sonra herşey düzene girer hiç tasalanma sen sadecesabırla ve şefkatle sevgiyle yaklaş bebişine bu arada bebişinin fotolarını koyda görelim merak ediyoruz demi kızlarrrrr...
bizdeki değişiklikler neler acaba :uhm:

agnes ve mavideniz doğum yaptılar
filiz ablam istanbulda nasipse 20 kasımda paşamıza kavuşucak
diğerlei hala hamile doğurmadı kaydirigubbakcemile3
arifem ve neşem için her daim duadayız yakında hamiş haberlerini alcaz inşallah
özgedfe hala koca bulamadı kaydirigubbakcemile3 ve deli gibi çalışıyor kendini işe verdi kaydirigubbakcemile3
aklıma gelenler bunlar başka bişi yok sanırsam :uhm:

hoşgeldin güzelim evet annelik meşakkatli bir iş zor ama mükkeeemmmmmeeellll dimi yerimseniben
geçicek bu günler bak kırkınız çıkmış bile en fazla 1 ay daha az az sıkıntı çekersin sonra herşey düzene girer hiç tasalanma sen sadecesabırla ve şefkatle sevgiyle yaklaş bebişine bu arada bebişinin fotolarını koyda görelim merak ediyoruz demi kızlarrrrr...
bizdeki değişiklikler neler acaba :uhm:

agnes ve mavideniz doğum yaptılar
filiz ablam istanbulda nasipse 20 kasımda paşamıza kavuşucak
diğerlei hala hamile doğurmadı kaydirigubbakcemile3
arifem ve neşem için her daim duadayız yakında hamiş haberlerini alcaz inşallah
özgedfe hala koca bulamadı kaydirigubbakcemile3 ve deli gibi çalışıyor kendini işe verdi kaydirigubbakcemile3
aklıma gelenler bunlar başka bişi yok sanırsam :uhm:

yaa canım sorma harbı cok zor işlermi bunlar ama evet dedıgın gıbı yenıden doguyosun resmen onun sana olan muhtaclıgı herseyın ustunde bı guzellık.. . topişimle cok ıyı anlasıyoruz koynuma gelıcne susuverıyo hemen :) kokusu sureklı burnumda :) inşallah dedıgın gıbı 1 aya normale döneriz :)

geleım bızım kızlara sevtap ve mavıdenız dogumus superrrr Allah analı babalı buyutsun bebeklerını... yvas yavas listede kımse kalmamıstır desene :) Allah hepsine yardımcı olsun :Saruboceq:
filiz ablamada az kalmıs hadi oda saglıkla kucagına alsın rüzgarını...:Saruboceq:
arife ve neşecimmm inanın aklıma geldıkce kızıma baktıkca dua edıyorum hep Allahım hayırlısıyla en kısa zamanda sızlerede nasip etsin..:Saruboceq:
ösgemmm özümm iki gözümmm şekertoşumm bosver sen kocayı :) kuzum ösledim yaw seniii hayırdır sinirden işe vermişssin kendını :))
burcum naparrrr miraçla acep.. ouda ösledimmm:hulya:

ben resim koyim kızımın ama albüme ordan bakın olurmu :)

yaa canım sorma harbı cok zor işlermi bunlar ama evet dedıgın gıbı yenıden doguyosun resmen onun sana olan muhtaclıgı herseyın ustunde bı guzellık.. . topişimle cok ıyı anlasıyoruz koynuma gelıcne susuverıyo hemen :) kokusu sureklı burnumda :) inşallah dedıgın gıbı 1 aya normale döneriz :)

geleım bızım kızlara sevtap ve mavıdenız dogumus superrrr Allah analı babalı buyutsun bebeklerını... yvas yavas listede kımse kalmamıstır desene :) Allah hepsine yardımcı olsun :Saruboceq:
filiz ablamada az kalmıs hadi oda saglıkla kucagına alsın rüzgarını...:Saruboceq:
arife ve neşecimmm inanın aklıma geldıkce kızıma baktıkca dua edıyorum hep Allahım hayırlısıyla en kısa zamanda sızlerede nasip etsin..:Saruboceq:
ösgemmm özümm iki gözümmm şekertoşumm bosver sen kocayı :) kuzum ösledim yaw seniii hayırdır sinirden işe vermişssin kendını :))
burcum naparrrr miraçla acep.. ouda ösledimmm:hulya:

ben resim koyim kızımın ama albüme ordan bakın olurmu :)

kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum uykusuz her geceye hortlak gibi gezmeye alınan fazla kiloara yağlara herşeye rağmen anne olmak harikaaaaaaaaaaaaa :lepi: zemuszemus

evet kavuştular meleklerine şükürler olsun darısı bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah

burcumda damadımla uğraşıp duruyor garibim malesef grip olmuş damatta gaz sorunlu birazcıcık sıkıntısı var bu ara geçer ama sabırrrrrrrrrr :hulya:

sen koy resmi biz albüme tıklarız kaydirigubbakcemile3

kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum uykusuz her geceye hortlak gibi gezmeye alınan fazla kiloara yağlara herşeye rağmen anne olmak harikaaaaaaaaaaaaa :lepi: zemuszemus

evet kavuştular meleklerine şükürler olsun darısı bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah

burcumda damadımla uğraşıp duruyor garibim malesef grip olmuş damatta gaz sorunlu birazcıcık sıkıntısı var bu ara geçer ama sabırrrrrrrrrr :hulya:

sen koy resmi biz albüme tıklarız kaydirigubbakcemile3

ya o gaz bızdede sorun oldu benım kız kaka yapcagı zaman bır anırıyorki sorma :) doktor ona zinco verdi bitkisel yağ gude 3 kere damla ıcıyoruz.. ıyı geldı gıbı ama uykuda bı sancı gırıyoo kopuyoo topişim...gamyoncuiremsu

ya o gaz bızdede sorun oldu benım kız kaka yapcagı zaman bır anırıyorki sorma :) doktor ona zinco verdi bitkisel yağ gude 3 kere damla ıcıyoruz.. ıyı geldı gıbı ama uykuda bı sancı gırıyoo kopuyoo topişim...gamyoncuiremsu

bebişlerin hepsinde oluyor malesef daha ben yok olmadı diyenini görmedim bu bir sorun hastalık değilde olması gereken bir durum gibi görünüyor. ne güzel damla işe yaramış bizde hiç bişe işe yaramamıştı şurup hariç.

valla bu gaz için ailecek seferber oluyoruz dimi... ben sarkı bıle yaptım :)
gitsin kakalar gitsinnn
gitsin pırtlar gisinn cemreyı bıarkıp gitsin :)))

ayhhh bıde emzik almıyoo beım kızzz diliyle atıyooo

kızlar mesai bitti ben gidooorummm kuzum beni beklooor camda yarın grş. hepiciğini öpüyorum mucx mucx

Bugün sağlık ocağında tetanoz aşım vardı tansiyonum 17/ 11 çıktı aşı yapmadılar hastaneye yolladı acile gittim 3 te 6 ya kadar almadıolar doluydu çok ama ölçtüler tansiyonumu 18 10 çıktı en son 17 10 la içeri girdim tahlillerimi yaptılar temiz eko çektiler oda temiz tansiyon içerde 15 9 çıktı herşey normal yarın kadın doğumcuna gel dedi yolladı evde ölçtüm 16 10 bakalım yarın gitçez ne diycekler sabah gideriz habersiz bakmayım dedim sizi çok seviyorum öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin.

kızlar merhaba nasılsınız keyifleriniz iyi olsun inşallah
nur hasta mısın tatlım dikkat et kendine kan değerini yükselticek şeyler ye vitamin al belin içinde çok üzüldüm inşallah kötü bişi çıkmaz

gülçin o cadoloza söyle seni üzmesin yolarız topikçe onu senin gibi neşe dolu kıpır kıpır tatlı gelini bulmuşda bunuyo hayat dolu harika birisin allahım yavrunla kocişinle uzun ömürlü mutlu hayat versin

arifem tatlım biliyosunki her daim aklımdasın ve dualarımdasın her yasin okuduğumda sanada yolluyom seni çok öpüyorum

filiz ablam hoşgelmişsin istanbula paşamızı kollarına alıp sağlıcakla yuvana dön inşallah ayy tatlı kuşum son zamanlar çoğumuz öyle idik bende de bacak arasında ağrı sinyalleri hep oluyodu sanki bebişim tam çıkıyomuş gibim dikkat et dinlen kuşum

burcu geçmiş olsun aşkoş vitamin takviyesi yap bol bol paşamıza geçmeden zaten yavrunun gazı var bide rabbim korusun grip olmasın

karpuz canım allah analı babalı etsin cemreyi kuzumun adaşını valla arkadaşım aynenn annelik çok meşakkatliymiş ama çokda harika

mavim tekrar allah berra ile uzun ömürlü mutluluklar nasip etsin size valla tatlım lohusa psikolojisini az yada çok hepimiz yaşadık kafana çok takıp herşeyi etkilenme herşey gelip geçici kuzumuzu öp

fatoşcum geçmiş ola tansiyonun sorunlu galiba dikkat et hayatım ne gerekiyosa hepsi kuzucuğun için önemli

beyazım deryam sen kızçen nasıl bakimm sen bol bol dersmi çalışıyon hala senin azmine ve hamilelikteki sabrına hep hayrandım zati iki canlı halinle hem okul hem hamişlik hemde onca misafirin kalabalığı ile baş ettin maşallah

Bugün sağlık ocağında tetanoz aşım vardı tansiyonum 17/ 11 çıktı aşı yapmadılar hastaneye yolladı acile gittim 3 te 6 ya kadar almadıolar doluydu çok ama ölçtüler tansiyonumu 18 10 çıktı en son 17 10 la içeri girdim tahlillerimi yaptılar temiz eko çektiler oda temiz tansiyon içerde 15 9 çıktı herşey normal yarın kadın doğumcuna gel dedi yolladı evde ölçtüm 16 10 bakalım yarın gitçez ne diycekler sabah gideriz habersiz bakmayım dedim sizi çok seviyorum öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin.
canım ya geçmiş olsun inşallah şu tansiyon problemine kesin bir çözüm bulurlar ve herşey normale döner hayırlı hbaerlerle gel inşallah dularıımz senin için fatoşcum çok öpüyorummm
kızlar merhaba nasılsınız keyifleriniz iyi olsun inşallah

arifem tatlım biliyosunki her daim aklımdasın ve dualarımdasın her yasin okuduğumda sanada yolluyom seni çok öpüyorum
canım hoşgeldin nasılsın bi karşılaşamadık ya gece kuşu gibisin canımm iyiyiz çok şükür
bir yaramazlık yok çok şükür cemremiz nasıl büyüdümü annesi
duların içi teşekkür edrim canım allah razı olsunn sağol çok öpüyorum seni kendine çok dikkat et Şenizopuyorumnanaktan

Back
X