Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Bugün sağlık ocağında tetanoz aşım vardı tansiyonum 17/ 11 çıktı aşı yapmadılar hastaneye yolladı acile gittim 3 te 6 ya kadar almadıolar doluydu çok ama ölçtüler tansiyonumu 18 10 çıktı en son 17 10 la içeri girdim tahlillerimi yaptılar temiz eko çektiler oda temiz tansiyon içerde 15 9 çıktı herşey normal yarın kadın doğumcuna gel dedi yolladı evde ölçtüm 16 10 bakalım yarın gitçez ne diycekler sabah gideriz habersiz bakmayım dedim sizi çok seviyorum öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin.

canımmm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine gerekirse yat dinlen hiç birşeye üzülme kafaya takma bebeğini düşün tansiyonunu bir şekilde normale çevirmek gerek.
lütfen tatlım kendine ve bebeğine çok çok dikkat et bizide habersiz bırakma

kızlar merhaba nasılsınız keyifleriniz iyi olsun inşallah

gülçin o cadoloza söyle seni üzmesin yolarız topikçe onu senin gibi neşe dolu kıpır kıpır tatlı gelini bulmuşda bunuyo hayat dolu harika birisin allahım yavrunla kocişinle uzun ömürlü mutlu hayat versin

canoooommmm hoşgelmişsin nasseeennnn
valla bende yolacam zatiii o cadalozu meraklanma sen -tatlicadiarzu-
canımsın sen yaaaaaa sağol birtanem bu yazdıkların içime nasıl su serpti anlatamam canım yaaaa aminnn birrtanem aminnn rabbim herkese ailesi sevdikleri ile birlikte uzun sağlıklı ömürler nasip etsin gülücüklerle dolu....

hepinize günaydınlarrr güzel hatunlar nasılsınız

günaydın birtaneemmmm günün aydın neşe içinde geçsin inşallaahhhhhh

günaydınlarrr herkese

gözümün nuru günaydın tatlişkom nasılsın???

günaydın canımm nasılsınn ceren nasıll

tekrar günaydın meleğim.
iyiyiz şükür balım yine işteyiz işte sen gibi kaydirigubbakcemile3
cerende iyi teyzesi büyüyor günden güne her yeni günde yeni birşeyler öğreniyor cadım kaydirigubbakcemile3

günaydın nurcum nasılsın ilayda nasıll
günaydın canım iyiyim
ilayda sabah kestirmesiyapmaya hazırlanıyor

tekrar günaydın meleğim.
cerende iyi teyzesi büyüyor günden güne her yeni günde yeni birşeyler öğreniyor cadım kaydirigubbakcemile3

günaydın canım iyiyim ilaydanın uyumsını bekliyorum kahvaltı yapacamdacokacimcoook

tekrar günaydın meleğim.
olsun bak hafta bitti sayılır çok çabuk geçiyor zamannn malesefff
oyyy maşalalh kuzucuğuna daha neler neler öğreicekler ne şirinlikler yapıcaklar kim bilirr:nazar:
günaydın canım iyiyim
ilayda sabah kestirmesiyapmaya hazırlanıyor

günaydın canım iyiyim ilaydanın uyumsını bekliyorum kahvaltı yapacamdacokacimcoook

iyi uykular tatlı rüyalar miniğimize o zaman sanada afiyet olsun nurcummm

günaydın hanımlar nasılsınız ? biz iyiyiz çok şükür bi sorun yok şimdilik şükürler olsun doğurmadım :)

oy birileri vardı şimcik burda nereye uçtunus ya ben çok duramıyorum ama gidicem hemen:( mafoldumben

olsun bak hafta bitti sayılır çok çabuk geçiyor zamannn malesefff
oyyy maşalalh kuzucuğuna daha neler neler öğreicekler ne şirinlikler yapıcaklar kim bilirr:nazar:
evet canım zaman geçiyor malesef mafoldumben

sorma yaa nasılda sevdiriyorlar kendilerini varya böyle severken mıncıklayasım gelooorr kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar nasılsınız ? biz iyiyiz çok şükür bi sorun yok şimdilik şükürler olsun doğurmadım :)

hillaaallllll hoşgeldin yavru naber???
iyi olmana sevindim aman aman yat dinlen doğurma daha sana sıra var :olmaz:

bu arda takvimlere noldu acaba?

canım her site artık kabul edilmiyor profiline gir bilgiyi uyarıyı görürsün yerimseniben

oy birileri vardı şimcik burda nereye uçtunus ya ben çok duramıyorum ama gidicem hemen:( mafoldumben

herkesin işi vardır güzelim çalışan kesim malum kaydirigubbakcemile3

ben gidiyorum sonradan gelenlere selam olsun.........................

kendine dikkat et ara ara gel haber ver yerimseniben

hoşgeldin canım nasılsın sorun olmamasına sevindimm yat dinlen hilalcimm
kendine iyi bak ne doğurması bee daha var sağlıkla zamanındakucaklıcaz yavrunu
pozitif olalım tamammı çokkk öpüyorumm seni kendine çok dikkat et allaha emanet olopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar merhaba nasılsınız keyifleriniz iyi olsun inşallah
nur hasta mısın tatlım dikkat et kendine kan değerini yükselticek şeyler ye vitamin al belin içinde çok üzüldüm inşallah kötü bişi çıkmaz

gülçin o cadoloza söyle seni üzmesin yolarız topikçe onu senin gibi neşe dolu kıpır kıpır tatlı gelini bulmuşda bunuyo hayat dolu harika birisin allahım yavrunla kocişinle uzun ömürlü mutlu hayat versin

arifem tatlım biliyosunki her daim aklımdasın ve dualarımdasın her yasin okuduğumda sanada yolluyom seni çok öpüyorum

filiz ablam hoşgelmişsin istanbula paşamızı kollarına alıp sağlıcakla yuvana dön inşallah ayy tatlı kuşum son zamanlar çoğumuz öyle idik bende de bacak arasında ağrı sinyalleri hep oluyodu sanki bebişim tam çıkıyomuş gibim dikkat et dinlen kuşum

burcu geçmiş olsun aşkoş vitamin takviyesi yap bol bol paşamıza geçmeden zaten yavrunun gazı var bide rabbim korusun grip olmasın

karpuz canım allah analı babalı etsin cemreyi kuzumun adaşını valla arkadaşım aynenn annelik çok meşakkatliymiş ama çokda harika

mavim tekrar allah berra ile uzun ömürlü mutluluklar nasip etsin size valla tatlım lohusa psikolojisini az yada çok hepimiz yaşadık kafana çok takıp herşeyi etkilenme herşey gelip geçici kuzumuzu öp

fatoşcum geçmiş ola tansiyonun sorunlu galiba dikkat et hayatım ne gerekiyosa hepsi kuzucuğun için önemli

beyazım deryam sen kızçen nasıl bakimm sen bol bol dersmi çalışıyon hala senin azmine ve hamilelikteki sabrına hep hayrandım zati iki canlı halinle hem okul hem hamişlik hemde onca misafirin kalabalığı ile baş ettin maşallah

canım ya geçmiş olsun inşallah şu tansiyon problemine kesin bir çözüm bulurlar ve herşey normale döner hayırlı hbaerlerle gel inşallah dularıımz senin için fatoşcum çok öpüyorummm

canım hoşgeldin nasılsın bi karşılaşamadık ya gece kuşu gibisin canımm iyiyiz çok şükür
bir yaramazlık yok çok şükür cemremiz nasıl büyüdümü annesi
duların içi teşekkür edrim canım allah razı olsunn sağol çok öpüyorum seni kendine çok dikkat et Şenizopuyorumnanaktan

canımmm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine gerekirse yat dinlen hiç birşeye üzülme kafaya takma bebeğini düşün tansiyonunu bir şekilde normale çevirmek gerek.
lütfen tatlım kendine ve bebeğine çok çok dikkat et bizide habersiz bırakma

canoooommmm hoşgelmişsin nasseeennnn
valla bende yolacam zatiii o cadalozu meraklanma sen -tatlicadiarzu-
canımsın sen yaaaaaa sağol birtanem bu yazdıkların içime nasıl su serpti anlatamam canım yaaaa aminnn birrtanem aminnn rabbim herkese ailesi sevdikleri ile birlikte uzun sağlıklı ömürler nasip etsin gülücüklerle dolu....

tahmin edebiliyorum gülçinimmm
slm teyzoşlar biz geldik kızlar ilacımı 1 den 2ye çıkardılar çok şükür iyim allah razı olsun hepinizden sizi çok seviyorum

Allah hayırlı evlat etsin.Analı babalı büyüsünler inşallah....Darısı başımıza...Geri sayıyoruz artık...hihoyyyt

slm ...gülçinim valla bilmiyorum ama orta kısım yapıştırma imiş zaten aynadan bakıyorum net şekilde göremiyorum annemler bakıp söyledi başlangıç ve bitiş noktasında dikiş var oda alınacak dikiş dikişler alınacak dedigine göre zaten renkli ip birazda dügümü belli sanırım orası şimdi yanıyor deli gibi dün wcden kalkarken ve geri koltuga otururken agladım resmen sanırım biraz da içim sıkılmıştı o acıda aglamama bahane oldu sanırım...evin için sık dolaşmaya gayret ediyorum sürekli yatagımda degilim sürekli oturdugumda da popom acayip agrıyor ..

nasıl gidiyor ceren nasıl?nurcum sen nasılsın sanada yazdım ama görmedin sanırım ya ben kırdımmı birilerini istemeden ? gerçi nura sormuştum geçen de sıkıntıların var seninde sanırım biraz umarım çabuk atlatırsın ilayda nasıl ? arifem umarım sana ve neşeye tez zmanda hayırlısı ile rabbim eli ayagı düzgün evlatlar verir dualarımız sizinle .....karpuz geceleri uyuması senin için güzel olmalı gündüz nasılsa ayaktasın o zman daha rahat ilgilenirsin...gaz sıkıntısından bende tırsıyorum nasıl hemde..eşim geçenlerde tanıdık bir bebk doktoruyla konuşmuş her meme emmeden ve mamadan sonra(özellikle mama memeyi agladıgında dayıyorum agzına çünkü) bi kaşık verin nurse harveyden demiş şimdilik onu kullanıyoruz günde sanırım 5 kaşıga kadar izin varmış galiba biz zaten sık vermiyoruz şimdilik normaliz ama ykaında kokusu çıkar umarım korkutugumuz gibi olmaz...

slm ...gülçinim valla bilmiyorum ama orta kısım yapıştırma imiş zaten aynadan bakıyorum net şekilde göremiyorum annemler bakıp söyledi başlangıç ve bitiş noktasında dikiş var oda alınacak dikiş dikişler alınacak dedigine göre zaten renkli ip birazda dügümü belli sanırım orası şimdi yanıyor deli gibi dün wcden kalkarken ve geri koltuga otururken agladım resmen sanırım biraz da içim sıkılmıştı o acıda aglamama bahane oldu sanırım...evin için sık dolaşmaya gayret ediyorum sürekli yatagımda degilim sürekli oturdugumda da popom acayip agrıyor ..

nasıl gidiyor ceren nasıl?nurcum sen nasılsın sanada yazdım ama görmedin sanırım ya ben kırdımmı birilerini istemeden ? gerçi nura sormuştum geçen de sıkıntıların var seninde sanırım biraz umarım çabuk atlatırsın ilayda nasıl ? arifem umarım sana ve neşeye tez zmanda hayırlısı ile rabbim eli ayagı düzgün evlatlar verir dualarımız sizinle .....karpuz geceleri uyuması senin için güzel olmalı gündüz nasılsa ayaktasın o zman daha rahat ilgilenirsin...gaz sıkıntısından bende tırsıyorum nasıl hemde..eşim geçenlerde tanıdık bir bebk doktoruyla konuşmuş her meme emmeden ve mamadan sonra(özellikle mama memeyi agladıgında dayıyorum agzına çünkü) bi kaşık verin nurse harveyden demiş şimdilik onu kullanıyoruz günde sanırım 5 kaşıga kadar izin varmış galiba biz zaten sık vermiyoruz şimdilik normaliz ama ykaında kokusu çıkar umarım korkutugumuz gibi olmaz...

evet ilk günlerde göremezsin dikiş yerini hatta ben psikolojikman bakamıyordum göbeğimin alt kısmına kesildiğini biliyorum ya tırsıyordum nedense kaydirigubbakcemile3 halbuki bir baktım ne görem hiç bişi yok bir çizik var kaydirigubbakcemile3 haybeye tırsmışım kendimi huzursuz etmişim yani kaydirigubbakcemile3
neyse geçicek bunlar evet ilk zamanlar biraz zor oluyor oturup kalkmak kolay değil içinden bir can çıkıyor üstelikte vücuduna bıçak deyiyor hiç kolay şeyler değil ama işte en güzel ilaç zaman sen kendini zorlamadan yavaş yavaş turla evin içinde bol bol tuvalete çık idrar için kabız olmamaya özen göster bol bol pötibör ye o hem süt yapar hem tok tutar hemde tuvalete çıkmana yardımcı olur sen şimdi ıkınamazsında hapşuramazsında ayaklarını sürekli sıcak tut canım birde ev yapımı çorbalar iç sürekli özellikle et suyundan yapılmış acaip iyi geliyor şimdilik aklıma gelenler bunlar kendine dikkat edersen hemen ayaklanırsın hiç meraklanma yerimseniben

ceren iyi kocaman oldu artık yatağına sığmıyor nedenmi çünkü benim cadı kızım yatağa enlemesine yatmasını seviyor dolayısı ile kafa ve ayaklar sıkışıyor ama o öyle mutlu uyuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne garip dimi kaydirigubbakcemile3

bu arada birilerini istemeden kırdımmı demişsin?
hayırdır nerden vardın bu kanıya? ben birşeymi kaçırdım ne oldu :sm_confused:

BEN ANNEYıMMMM

" Seni,bir hücreden yaşamaya layık bir canlı haline getiren benim.Seni ıstırapların en büyüğü ile doğurdum;sevinçlerin en büyüğü ile kollarıma aldım.Sana ilk davranışı,ilk gülüşü, ilk bakışı, ilk heceyi ben öğrettim.Seni karşılıksız , menfaatsiz , ilk ben sevdim.

Sana hayatta lazım olacak ilk dersleri ben verdim.Senin yüzünden ilk acıyı ben duydum.ılk ağlayışlarını benim göğsümde dindirdin.ılk sırrını bana açtın.ılk dost beni edindin.

Ben anneyim!
Bana herzaman güvendin.ılk aşkını ben hissettim.Üzüntülerin benim üzüntülerim oldu.Seni pencerelerde bekledim, gelişinle kapılara koştum.Seni herzaman aynı duygularla bağrıma bastım, seninle iftihar ettim , seninle taçlandım, şereflendim.

Ben anneyim!
Ben,Allah'ın en büyük lutfuna layık görülmüşüm.Ben bereketim, yeryüzünde iyi ve güzel, kötü ve çirkin herşeyin mesuliyetini taşıyorum.Medeniyet benim, mazi benim , gelecek günlerin ümidi benim.

Ben anneyim!
Ben insanlığın başı ve sonuyum.Ben hayata şekil veren sanatkarım.ıstediğim renkleri kullanır , istediğim gibi yontarım.Beynine ilk nakşolacak sözler, kalbine ilk yerleşecek duygular benim duygularımdır.Ben cennet ve cehennemim.Ben istersem sevgi, kardeşlik ve dostlukla büyütürüm;istemezsem kinle , düşmanlıkla içini doldururum.Ben dünyaya nizam veren iradeyim.

Ben anneyim!
Ben sabır ve tahammülüm.Ben en yumuşak ve en sertim.Cesur olmayı nasıl benden öğrendiysen , korkuyu da ben sana öğrettim.Seni ilk öpen ve ilk döven benim.Sevmek, aşık olmak, şefkat, kin, dostluk ve düşmanlık duygularının hepsi bende..

Ben anneyim!
Bir acı duyarken beni çağırırsın.Ben teselliyim.Ölsem bile gözüm arkamdadır.Ben endişelerin derin kuyusuyum, kendi içime düşerim.Ben bütün alakaların mihrakıyım.Cömert olduğum kadar hasis, kıskanmaz göründüğüm derecede kıskancım.

Evet, seni kıskanırım!Sen benim eserimsin, sen benim emeğimsin.Sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün hatıralarımsın.Seni kıskanırım.Seni bu duyguyla bunaltır, isyan ettirir, üzerim.Seni kendime hasretmek isterim.Bunun için kıskanırım seni.

Ben anneyim!
Ben saygının mihrabıyım.Önümde diz çökmeni, gönlünde yer etmeyi isterim.Hakkım ödensin isterim.Unutulmaktan korkarım.Baş üstünde ve baş köşende yerim.
Bu benim hakkım!

Ben anneyim!
Ve son nefesimde...Her zaman..
Sütüm ve hakkım helal olsun yavrum derim. "

Back
X