Bugün sağlık ocağında tetanoz aşım vardı tansiyonum 17/ 11 çıktı aşı yapmadılar hastaneye yolladı acile gittim 3 te 6 ya kadar almadıolar doluydu çok ama ölçtüler tansiyonumu 18 10 çıktı en son 17 10 la içeri girdim tahlillerimi yaptılar temiz eko çektiler oda temiz tansiyon içerde 15 9 çıktı herşey normal yarın kadın doğumcuna gel dedi yolladı evde ölçtüm 16 10 bakalım yarın gitçez ne diycekler sabah gideriz habersiz bakmayım dedim sizi çok seviyorum öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin.
canımmm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine gerekirse yat dinlen hiç birşeye üzülme kafaya takma bebeğini düşün tansiyonunu bir şekilde normale çevirmek gerek.
lütfen tatlım kendine ve bebeğine çok çok dikkat et bizide habersiz bırakma
kızlar merhaba nasılsınız keyifleriniz iyi olsun inşallah
gülçin o cadoloza söyle seni üzmesin yolarız topikçe onu senin gibi neşe dolu kıpır kıpır tatlı gelini bulmuşda bunuyo hayat dolu harika birisin allahım yavrunla kocişinle uzun ömürlü mutlu hayat versin
canoooommmm hoşgelmişsin nasseeennnn
valla bende yolacam zatiii o cadalozu meraklanma sen -tatlicadiarzu-
canımsın sen yaaaaaa sağol birtanem bu yazdıkların içime nasıl su serpti anlatamam canım yaaaa aminnn birrtanem aminnn rabbim herkese ailesi sevdikleri ile birlikte uzun sağlıklı ömürler nasip etsin gülücüklerle dolu....