Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ANNEYE MEKTUP
Zaman geciyor,
Hergün bir yaprak,
Hergün bir damla daha hayattan,
Büyüyorum anne.
Hani içinde bir kıvılcım olurya,
Hani herşey çok güzeldir,
Benim kıvılcımım kor oldu,
Ama bak herşey yolunda değil anne.
Hani ufacık bir bebekken,
Sadece acıkınca ağlarmışım,
Başka zamanlarda sürekli gülermişim,
Artık sadece acıkınca ağlamıyorum anne.
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

oyyyyyyy canım beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm... evet İstanbul perisi oldum beeeeennnnn :kedi: senin yoğunluk devam anlaşılan, Allah yardımcın olsun gülüm Şeniz
aaayyy ablam yaaa aminnn inşallahhh :çok üzgünüm: şu 2 günden sonra gene başlar yoğunluk bayrama kadar bayramdan sonra allah kerim yıl sonu yaklaştıkça ben hep bölee artıkk..

öznurcum epeydir giremiyorum bebişin olmuş geçmiş olsun hayatımm Allah bağışlasın.. Rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah..

canım benimmm hadi gözün aydın iyisin demek sevindim
bizde seni çok seviyoruz tatlım kendine dikkat et opuyorumnanaktan
saol canım bneim
ben anneyimmmm

" seni,bir hücreden yaşamaya layık bir canlı haline getiren benim.seni ıstırapların en büyüğü ile doğurdum;sevinçlerin en büyüğü ile kollarıma aldım.sana ilk davranışı,ilk gülüşü, ilk bakışı, ilk heceyi ben öğrettim.seni karşılıksız , menfaatsiz , ilk ben sevdim.

Sana hayatta lazım olacak ilk dersleri ben verdim.senin yüzünden ilk acıyı ben duydum.ilk ağlayışlarını benim göğsümde dindirdin.ilk sırrını bana açtın.ilk dost beni edindin.

Ben anneyim!
Bana herzaman güvendin.ilk aşkını ben hissettim.üzüntülerin benim üzüntülerim oldu.seni pencerelerde bekledim, gelişinle kapılara koştum.seni herzaman aynı duygularla bağrıma bastım, seninle iftihar ettim , seninle taçlandım, şereflendim.

Ben anneyim!
Ben,allah'ın en büyük lutfuna layık görülmüşüm.ben bereketim, yeryüzünde iyi ve güzel, kötü ve çirkin herşeyin mesuliyetini taşıyorum.medeniyet benim, mazi benim , gelecek günlerin ümidi benim.

Ben anneyim!
Ben insanlığın başı ve sonuyum.ben hayata şekil veren sanatkarım.istediğim renkleri kullanır , istediğim gibi yontarım.beynine ilk nakşolacak sözler, kalbine ilk yerleşecek duygular benim duygularımdır.ben cennet ve cehennemim.ben istersem sevgi, kardeşlik ve dostlukla büyütürüm;istemezsem kinle , düşmanlıkla içini doldururum.ben dünyaya nizam veren iradeyim.

Ben anneyim!
Ben sabır ve tahammülüm.ben en yumuşak ve en sertim.cesur olmayı nasıl benden öğrendiysen , korkuyu da ben sana öğrettim.seni ilk öpen ve ilk döven benim.sevmek, aşık olmak, şefkat, kin, dostluk ve düşmanlık duygularının hepsi bende..

Ben anneyim!
Bir acı duyarken beni çağırırsın.ben teselliyim.ölsem bile gözüm arkamdadır.ben endişelerin derin kuyusuyum, kendi içime düşerim.ben bütün alakaların mihrakıyım.cömert olduğum kadar hasis, kıskanmaz göründüğüm derecede kıskancım.

Evet, seni kıskanırım!sen benim eserimsin, sen benim emeğimsin.sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün hatıralarımsın.seni kıskanırım.seni bu duyguyla bunaltır, isyan ettirir, üzerim.seni kendime hasretmek isterim.bunun için kıskanırım seni.

Ben anneyim!
Ben saygının mihrabıyım.önümde diz çökmeni, gönlünde yer etmeyi isterim.hakkım ödensin isterim.unutulmaktan korkarım.baş üstünde ve baş köşende yerim.
Bu benim hakkım!

Ben anneyim!
Ve son nefesimde...her zaman..
Sütüm ve hakkım helal olsun yavrum derim. "
çooooooooook güzel
aminn canım inşallah tüm kalbimle bekliyorum o günleriii

canım hoşgeldin iyi olmana sevindimçok dikkatli ol fatoşcum bizde seni seviyoruz canım

aminnnnn cümlemize i,nşalalhhhh

hoşgeldin mavicim nasılsın canım berra nasıl alıştınızmı birbirinize ağrıların varmış galiba umarım en kısa zaman da hepsi gecer sütün falan iyidir inşallah umarım sizde fazla gaz sorunu yaşamazsınız.canım benimm sağoll aminn inşallahhh bizde tadarız bu duyguyu
saol bitanem
anneye mektup
zaman geciyor,
hergün bir yaprak,
hergün bir damla daha hayattan,
büyüyorum anne.
Hani içinde bir kıvılcım olurya,
hani herşey çok güzeldir,
benim kıvılcımım kor oldu,
ama bak herşey yolunda değil anne.
Hani ufacık bir bebekken,
sadece acıkınca ağlarmışım,
başka zamanlarda sürekli gülermişim,
artık sadece acıkınca ağlamıyorum anne.
Bak yıllar ne çabuk geçmiş,
sadece gülünmeyecegini öğrenmişim,
belkide öğretilmişim.
Ben büyümüşüm be anne.
Yanından ayrılmayan kızın,
bak artık uzaklarda,
üstelik yalnız,
hemde herkesin içinde anne.
öyle birde tuzağa düşmüşki,
of dese olmaz, yok dese hiç,
adını bile koyamamış,
yardım etsene anne.
Anlayacağın eskiyi özledim anne,
yeniden çocuk olmayı,
sadece acıkınca ağlamayı,
ve hiç şimdiyi yaşamamayı.
Zaman geriye gitmez değilmi?
Ya da ben yeniden çocuk olamazmıyım?
Söylesene onu unuttum diyebilirmiyim?
Yani herşey söylemek kadar kolay olabilirmi anne?
Dur söyleme,
ben yine hayal kuruyorum değilmi?
Sadece kendimi kandırıyorum değilmi?
Peki kalbimi kim kandıracak anne?
Eskiden günlerin, hatta dakikaların hesabını tutardım,
şimdi günlerden cuma belkide salı,
günlerin ne önemi kaldıki,
takvimlere bile küs oldum anne.
Yinede ayaktayım, direniyorum.
Belkide bir ışık arıyorum,
bulunca herşeyden kurtulabileceğim,
ne güçlü büyütmüşsün beni anne!
Sen yinede beni merak etme,
herşeyle savaşmayı,
güzel günlerinde olacagını,
ben senden öğrendim anne.
Yinede buralar güzel, soğukları saymazsan.
Insanlar mutlu, beni saymazsan.
Gündüzler ve gecelerde iyi, yalnızlıgımı saymazsan.
Beni soracak olursan anne,
bende iyiyim, içimdeki yangını saymazsan.
çoooooooooook güzel buda
aaa ben geldim herkes gitti, ben de gidiyorum :(
ben burdayım ablam ii olmana sevindim çok az kaldı maşallah

CANIMMMMMMMMMMM işler çok yoğundu bi tanemmm hala dahada ölede sıkıldım artıkkk sayfam açık ama yazamıorum gelenden gidenden çooook ösledim siziiiiiiiiiiiiiiŞeniz

canımmm geçmiş olsunnn nete gelme bi müddett ışık filan daha beter yapar tatlı çikolta bişe yeme kıyamam yaaaa :teselli:

yettim yafrummmmm kaydirigubbakcemile4

gülçinimmmm alıntı yaptım gelmedi buraya niye anlamadımmm bi dahada geri dönmedim beebeeemmmm çookk öpüorum seniiiii Şeniz

ablammm nasılsınnnn istanbulll perisimi oldun seeennnnn Şeniz
oy kıyamam sana ya kolay gelsin hayatım çok yorma kendini sakın tamammı canım benim bizde seni çok özledik arıyoruz valla yokluğun belli oluyor dikkatli ol çok öpüyorum seni kuşumm allaha emanet arda uğra bee merak ediyozzzzopuyorumnanaktanŞeniz
oyyyyyyy canım beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm... evet İstanbul perisi oldum beeeeennnnn :kedi: senin yoğunluk devam anlaşılan, Allah yardımcın olsun gülüm Şeniz

evet hayatım, son günler çok şükür :)
evime döndükten sonra daha rahat gelebilirim herhalde yanınıza :) biraz zaman var ona da ama napalım? :sm_confused:
eşim bir kaç güne kadar gelecek, ona kalsa bugün atlayıp gelecek ama çalışması gerekiyor işte
sevindim dr değiştirmene, bu sefer herşey çok iyi ve yolunda gidecek hayatım :)

evet abalacım anca rahat edersin doğumdu gelen gidendi derken sende rahatsız olucan anca eve gidence fırsat bulursun sonrada rahat rahat hasret gideririz hıı anladım ablacım çalışmadanda olmuyor malesef hayırlısı
evet ablacım değiştirdim inşallah bu son ve kalıcı olurrrrrrr:Saruboceq:
inşallahh ablacımmm inşalalh bütün teminnim bu yönde sağollopuyorumnanaktan

bişey değil fatoşcummmm :))
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere çoko öpüyorum hepinizi <3 <3 <3 <3

cancanlar ben gece vardiyasını teslim aldım
arifem iyi olmana sevindim valla cemre büyüdü ama onla bende büyüyom cadım resmen kendine göre yönetiyo bizi uyku düzenine bile alıştıramadım o istyediğinde uyuyoistemezse naparsan yap uyumuyo

gülçin yazdıklarımda çok samimi ve içtendim hepsi doğru olandı amin birtanem hepimiz mutlu ve huzurlu olalım ama ben senin cadalozu öyle tahmin etmiyodum tekk gelinisin ya çok iyidir diyodum vayyy anam vayy yoksam oğlu tek diye gelini kıskananlardanmı yoksam

filiz ablam ohhh sefanı sür tabiki bende sana katılıyom insanın kendi ailesai gibisi yok rahatına baksın paşamız orda ilgi görüyo

mavicim yine 3 yada 4 defadır yazıyom görmüyosun allah analı babalı etsin fakat söylemedende edemicem nura cevap yazmıyo diye darılıyosun aynı şeyi sende bana yapıyosun yani alınıyorum ama ben seni kırıcak ne yaptım yuada sık gelemiyorum diye beni arkadaşlıktan menmi ettin

nur banada cevap yazmıyosun bence azıcık geçmişede baksan iii olur herkes her zaman onli,ne olamıyo fakat sizi sevmeye ve sormaya devam ediyo benim gibi darılıyorum ama gözden uzak gönüldende ırak olanlardanmı ilan ettiniz benii

ama ben ara ara anlattım hala kolik sorunu yaşıyorum ve kızım iyice ilgiye alıştı sizi çok özlüyorum fakat geceleri takip edip yazı yazıyorum

arifem iyi olmana sevindim valla cemre büyüdü ama onla bende büyüyom cadım resmen kendine göre yönetiyo bizi uyku düzenine bile alıştıramadım o istyediğinde uyuyoistemezse naparsan yap uyumuyo

gülçin yazdıklarımda çok samimi ve içtendim hepsi doğru olandı amin birtanem hepimiz mutlu ve huzurlu olalım ama ben senin cadalozu öyle tahmin etmiyodum tekk gelinisin ya çok iyidir diyodum vayyy anam vayy yoksam oğlu tek diye gelini kıskananlardanmı yoksam

filiz ablam ohhh sefanı sür tabiki bende sana katılıyom insanın kendi ailesai gibisi yok rahatına baksın paşamız orda ilgi görüyo

mavicim yine 3 yada 4 defadır yazıyom görmüyosun allah analı babalı etsin fakat söylemedende edemicem nura cevap yazmıyo diye darılıyosun aynı şeyi sende bana yapıyosun yani alınıyorum ama ben seni kırıcak ne yaptım yuada sık gelemiyorum diye beni arkadaşlıktan menmi ettin

nur banada cevap yazmıyosun bence azıcık geçmişede baksan iii olur herkes her zaman onli,ne olamıyo fakat sizi sevmeye ve sormaya devam ediyo benim gibi darılıyorum ama gözden uzak gönüldende ırak olanlardanmı ilan ettiniz benii

ama ben ara ara anlattım hala kolik sorunu yaşıyorum ve kızım iyice ilgiye alıştı sizi çok özlüyorum fakat geceleri takip edip yazı yazıyorum

evet iyiyim canım be bu günümüze şükürler olsun allah aratmasınn sizde iyisiniz çok güzel inşallah miniğinin kolik sorunuda biticekk herşey dahada iyi olucak jerorumm
aaaaaa kızlar ne oluyo bakim ne bu alınganlıkk :oklava:alınganlık yokkk ben eminimkii bunlar bilinçli yapılan şeyler değil
jerorrum bizde seni çokk özledik ama minik bir bebişin var sen gibi diğer arkadaşlarda mecbur o bıcırıklara ayak uydurmak zorundalarkaydirigubbakcemile3
kendine çok dikkar et canım çok öpüyorummm seni ve miniğiniopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız
hepinizin cuması mübarek dularımız kabul olsun inşallahh
sıcacık çayımm çıtır simitte aldımmm hadi buyrun kızlar

günaydin kıslaaarrr hayırlı cumalar..hiç halim yok benim bugun yaaa grip olmak istemiorum :(((

herkese günaydınn
geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkür ederim
nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim başım hala çatlıyor ve ne yapsam geçmedi gecede uyuyamadım ilayda uyanıktı sağolsun eşim gelince uyandırdı tabi onunda canına minnet sabaha kadar uyuyamadı sonra
ierrorcum haklısın ama geçmişe dönemiyorum çoğu zaman
bide bu hafta hastalıkla geçti
nasılsın canım cemremizin resmini koyda bakalım canım
ablamda gelip gitmiş canım benim dikkat et kendine
özgem o kadar yoğunluğa yine iyi dayandın gülüm
arifem sanada afiyet olsun canım bende ekmek sipariş ettim onu bekliyorum
gülçinim nassın canım benim
jasmin nasıl gidiyor canım

herkese günaydınn
nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim başım hala çatlıyor ve ne yapsam geçmedi gecede uyuyamadım ilayda uyanıktı sağolsun eşim gelince uyandırdı tabi onunda canına minnet sabaha kadar uyuyamadı sonra

günaydın nur nasıl gitsin gribim ve hala tam anlamıyla geçmedi bi haftadır :( sende rahatsızsın sanırım çok geçmiş olsun

işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt

bişi değil bal böcüğümm inşallahh canımm inşalalh dediğin gibi olur bitanem
ya özge bi göründü bi kayboldu yine neoluyo bu kıza yaa anlamadımm benn

inşallah hayatım olucaksın ben buna yürekten inanıyorum parmakla gösterileceksin sen yerimseniben

heee ya sorma benim kanka bu aralar fazlaca yoğun özletiyo valla kendisini :çok üzgünüm:

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim... Dün giremedim internete, halam buradaydı ve sohbet mohbet derken sonra yattım uyudum biraz ve akşamı etmişiz. Bugün de sabahtan karşıya geçtik, bana biraz değişiklik oldu, özlemişim İstanbul'umu, doya doya seyrettim :) Şimdi evde yalnızım, bir gireyim sizlere bakayım dedim ama fazla ilerlememiş sayfalar. Niye bu kadar durgunsunuz bakiim? Ben iyiyim kızlar, her geçen gün biraz daha ağırlaşmak dışında bir şey yok. Pazartesi tekrar dr kontrolüm var, perşembeye yine çağırdı, ertesi gün de doğum inşallah :) Benden haberler bunlar. Okuduğum kadarıyla herkes iyi, aman iyi olun canlarım :)

canııııııım merhaba :) evet bacak arası ağrılarım biraz arttı, ara ara kasılmalar da oluyor, evde fazla hareket etmiyorum, ettirmiyorlar zaten... ben de hiç sancıyla hastaneye gitmek istemem valla :bbo:

ablaaammm sen geldin fakat ben sana yetişemedim yaa son anda işler çıkınca seninle sohbet edemedim neyse güzel haberlerini okudum ya mutlu oldum valla. ay ablam ne güzel bak herşey yolunda allahım nasip ederse inşallah hayırlısı ile haftaya bu gün oğluşun kollarına olucak ayyy inanmıyorum yaa daha dün acaba bir dahaki hamileliğim sağlıklı olacakmı yoksa aynı şeyimi yaşıcaz ay acaba amniyosentez nasıl çıkıcak derken o sıkıntılı dönem geçtide doğuma bile geldik allahım sen ne büyüksün ya rabbim yaaa zaman ne kadar hızlı ilerliyor böyle :delphin:

sen dediğim gibi ablam fazlaca hareket etme şunun şurasında ne kaldı doğuma doğurduktan sonra zaten bol bol hareket ediceksin kaydirigubbakcemile3

geldim canım geldim :)

sen geldin ama beni yakalayamadın abla kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

gülçinimmmm alıntı yaptım gelmedi buraya niye anlamadımmm bi dahada geri dönmedim beebeeemmmm çookk öpüorum seniiiii Şeniz

ooyyy kuzummm nasıl özledim seni bilemezsin gözmüde burnumda her bir yerimde tütüyorsun kuşum yaaaa :delphin: kaydirigubbakcemile3

aaa ben geldim herkes gitti, ben de gidiyorum :(

ama ama ablacım herkes çok yoğun bu sıra :çok üzgünüm:

canımmm hoşgeldin birtanem nasılsın gece kuşum benim nöbeti iyice ele aldın bakıyorumda olsun saatler sonrada olsa yazını burdan okumak gerçekten çok güzel seviniyorum.

eee bıdıklar böyle annesi ne yapıcaksın hayatımız tamamen onların istediği doğrultuda değişiyor mecbur kaydirigubbakcemile3

canım benim ne kadar içten ne kadar samimi bir insan olduğunu çok iyi biliyorum tatlım bende seni çok seviyorum inan opuyorumnanaktan
kısss benim kaynana varya kızım derdi bana gelinim demezdi herkese öyle bahsederdi üstüme acaip titrerdi ama ceren doğdu kadın kişilik değiştirdi resmen amaaaaannnnn çokta fifi :dilcikar: ne yaparsa yapsın kimin umurunda sanki :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
kıskandığı oğluda paylaşamadığı torunuda benim yanımda benim koynumda o hasetinden çatlasın bunalr kimin umurundaaaa :teytey: :teytey: :teytey:

canımmm kimse kimseye trip yapmıyor alınganlıklara açıklamalara gerek yok sen gönlünü ferah tut güzelim çoğumuz anne olduk ve o bıdıklarla uğraşıyoruz bu yüzden bazen pat diya sohbete dalıyoruz bazende incik cincik ne varsa okuyup cevaplıyoruz ama biz bir aileyiz lütfen kimse kimseye kırılmasın darılmasın alınmasın hele hele siz anneler lütfen.....

günaydın kızlar nasılsınız
hepinizin cuması mübarek dularımız kabul olsun inşallahh
sıcacık çayımm çıtır simitte aldımmm hadi buyrun kızlar

günaydın canoooommmmm
seninde cuman mübarek duaların kabul olsun kaydirigubbakcemile5

günaydin kıslaaarrr hayırlı cumalar..hiç halim yok benim bugun yaaa grip olmak istemiorum :(((

canımmmmmmmmmmm günaydın sevgi kelebeğim opuyorumnanaktan
aman diyim aman dikkat et kendine hastalığın tamamen pençesine düşmeden elinden gelen hatta gelmeyen ne varsa yap uygula kendine yavrukuşum yerimseniben

günaydın kızlar hayırlı cumalar..

günaydın yasemin nasılsın canımcım

herkese günaydınn

gözümün nuruuuu günaydın balım halamı kötüsün yaa oy kıyamam sana ben yaa hazır ahmette dönmüş bir doktora git istersen güzelim yaa nasıl geçicek bu böyle :çok üzgünüm:

gözümün nuruuuu günaydın balım halamı kötüsün yaa oy kıyamam sana ben yaa hazır ahmette dönmüş bir doktora git istersen güzelim yaa nasıl geçicek bu böyle :çok üzgünüm:

canım eşim geldi sabah başka bi fabrikaya gitti
napacam bilmiyorum mafoldumbenmafoldumben

günaydın canımm sanada hayırlı cumalar ay canım ya bu kadar çalışmaya normaldir
canım çok iyi beslen vitamin falan al hastalanmassın inşallahhhh
canım yaaa kaşe basmaya mecelim yook inan kiii :çok üzgünüm:

canoommm günaydinnn Şeniz

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
günaydin gülümm hoşgeldinnn

herkese günaydınn
nurummm acillik olmuşun sen bi iğne vurulsaydın keşkeee:teselli:

işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt

heee ya sorma benim kanka bu aralar fazlaca yoğun özletiyo valla kendisini :çok üzgünüm:

ooyyy kuzummm nasıl özledim seni bilemezsin gözmüde burnumda her bir yerimde tütüyorsun kuşum yaaaa :delphin: kaydirigubbakcemile3

canımmmmmmmmmmm günaydın sevgi kelebeğim opuyorumnanaktan
aman diyim aman dikkat et kendine hastalığın tamamen pençesine düşmeden elinden gelen hatta gelmeyen ne varsa yap uygula kendine yavrukuşum yerimseniben
eeveettt yoğun hep yoğunnn mafoldumben

tüterim beeennnn :delphin: heryerdeeekaydirigubbakcemile3

canımm ağrıyo her bi yanım dökülüü böle gözlerimin feri yokk yorgunumm :1no2:

özgeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel buraya hadi nnüüttfeeennnn
canımmmmmmmmmm okuyorum yazamıorummmmsenağlama

Back
X