Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydınnn canımm benimm nasılsın
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
günaydın canım sanada hayırlı cumalar nasılsın
herkese günaydınn
geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkür ederim
nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim başım hala çatlıyor ve ne yapsam geçmedi gecede uyuyamadım ilayda uyanıktı sağolsun eşim gelince uyandırdı tabi onunda canına minnet sabaha kadar uyuyamadı sonra
ierrorcum haklısın ama geçmişe dönemiyorum çoğu zaman
bide bu hafta hastalıkla geçti
nasılsın canım cemremizin resmini koyda bakalım canım
ablamda gelip gitmiş canım benim dikkat et kendine
özgem o kadar yoğunluğa yine iyi dayandın gülüm
arifem sanada afiyet olsun canım bende ekmek sipariş ettim onu bekliyorum
gülçinim nassın canım benim
jasmin nasıl gidiyor canım
günaydın nurcum nasıslın canımm hala geçmedimi başın ağrı kesici içtinmi canım olmazsa bir doktora git baş ağrısı kötüdür sağol canım sanada afiyet bal şeker olsunn
işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt

inşallah hayatım olucaksın ben buna yürekten inanıyorum parmakla gösterileceksin sen yerimseniben

heee ya sorma benim kanka bu aralar fazlaca yoğun özletiyo valla kendisini :çok üzgünüm:

ablaaammm sen geldin fakat ben sana yetişemedim yaa son anda işler çıkınca seninle sohbet edemedim neyse güzel haberlerini okudum ya mutlu oldum valla. ay ablam ne güzel bak herşey yolunda allahım nasip ederse inşallah hayırlısı ile haftaya bu gün oğluşun kollarına olucak ayyy inanmıyorum yaa daha dün acaba bir dahaki hamileliğim sağlıklı olacakmı yoksa aynı şeyimi yaşıcaz ay acaba amniyosentez nasıl çıkıcak derken o sıkıntılı dönem geçtide doğuma bile geldik allahım sen ne büyüksün ya rabbim yaaa zaman ne kadar hızlı ilerliyor böyle :delphin:

sen dediğim gibi ablam fazlaca hareket etme şunun şurasında ne kaldı doğuma doğurduktan sonra zaten bol bol hareket ediceksin kaydirigubbakcemile3

sen geldin ama beni yakalayamadın abla kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

ooyyy kuzummm nasıl özledim seni bilemezsin gözmüde burnumda her bir yerimde tütüyorsun kuşum yaaaa :delphin: kaydirigubbakcemile3

ama ama ablacım herkes çok yoğun bu sıra :çok üzgünüm:

canımmm hoşgeldin birtanem nasılsın gece kuşum benim nöbeti iyice ele aldın bakıyorumda olsun saatler sonrada olsa yazını burdan okumak gerçekten çok güzel seviniyorum.

eee bıdıklar böyle annesi ne yapıcaksın hayatımız tamamen onların istediği doğrultuda değişiyor mecbur kaydirigubbakcemile3

canım benim ne kadar içten ne kadar samimi bir insan olduğunu çok iyi biliyorum tatlım bende seni çok seviyorum inan opuyorumnanaktan
kısss benim kaynana varya kızım derdi bana gelinim demezdi herkese öyle bahsederdi üstüme acaip titrerdi ama ceren doğdu kadın kişilik değiştirdi resmen amaaaaannnnn çokta fifi :dilcikar: ne yaparsa yapsın kimin umurunda sanki :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
kıskandığı oğluda paylaşamadığı torunuda benim yanımda benim koynumda o hasetinden çatlasın bunalr kimin umurundaaaa :teytey: :teytey: :teytey:

canımmm kimse kimseye trip yapmıyor alınganlıklara açıklamalara gerek yok sen gönlünü ferah tut güzelim çoğumuz anne olduk ve o bıdıklarla uğraşıyoruz bu yüzden bazen pat diya sohbete dalıyoruz bazende incik cincik ne varsa okuyup cevaplıyoruz ama biz bir aileyiz lütfen kimse kimseye kırılmasın darılmasın alınmasın hele hele siz anneler lütfen.....

günaydın canoooommmmm
seninde cuman mübarek duaların kabul olsun kaydirigubbakcemile5

canımmmmmmmmmmm günaydın sevgi kelebeğim opuyorumnanaktan
aman diyim aman dikkat et kendine hastalığın tamamen pençesine düşmeden elinden gelen hatta gelmeyen ne varsa yap uygula kendine yavrukuşum yerimseniben

günaydın yasemin nasılsın canımcım

tekrardan günaydın canımm
aminn inşallahhh cümlemizinn sorma ya özge paraladı kendini resmen hasta olmasa barii
gülçin allah iyiliğini versin güldürdün beni ne güzel yazmışsın kayın validen içinkaydirigubbakcemile3

canoommm günaydinnn Şeniz

eeveettt yoğun hep yoğunnn mafoldumben

tüterim beeennnn :delphin: heryerdeeekaydirigubbakcemile3

canımm ağrıyo her bi yanım dökülüü böle gözlerimin feri yokk yorgunumm :1no2:

canımmmmmmmmmm okuyorum yazamıorummmmsenağlama

canımmm benim yaaa kıyamam ben sana kuzumm
hadi sana izin verooorum birde taksi çağırıyorum şimdi hemen atla taksiye ve eve git yat dinlen pazartesiye kadar istirahat et kendine gel yavrum hadi dinlen yatmadan geçmez bu melet :teselli:

günaydınnn canımm benimm nasılsın

tekrardan günaydın canımm
aminn inşallahhh cümlemizinn sorma ya özge paraladı kendini resmen hasta olmasa barii
gülçin allah iyiliğini versin güldürdün beni ne güzel yazmışsın kayın validen içinkaydirigubbakcemile3

günaydın birtaneeeeeeeeemmmmmmmmmmm telrar tekrar günaydınd erken öğlen oldu kııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy sormaaa işleri yetiştiricem derkene sağlığından oldu manyak karı bende ona izin verdim ama gitmez eminim a.s :oklava:

kııss gül sen gül ben daha kaynanaya neler diyomda halka açık yerlerde yazmeyyommm anladın sen yerimseniben kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız
hepinizin cuması mübarek dularımız kabul olsun inşallahh
sıcacık çayımm çıtır simitte aldımmm hadi buyrun kızlar
günaydın canım bende istiyom
günaydin kıslaaarrr hayırlı cumalar..hiç halim yok benim bugun yaaa grip olmak istemiorum :(((
günaydın canım inşallah olmazsın canım
günaydın tatlım
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
günaydın canım geçmiş olsun
canım eşim geldi sabah başka bi fabrikaya gitti
napacam bilmiyorum mafoldumbenmafoldumben

gözün aydın tatlım geçmiş olsun tatlım

arifecim sağol canım iyi sayılırım gülçincim iyilik senden naber tatlı cerenimiz nasıl,kızlar albüme nasıl resim koyuyonuzz kafamçokkarıştı

gülçincim iyilik senden naber tatlı cerenimiz nasıl,kızlar albüme nasıl resim koyuyonuzz kafamçokkarıştı

iyi be güzelim şükür nasıl olsun çalışıyoruz işte her zamanki gibi çok şükür

canım albüme resim koymak için kullanıcı panelinden sol taraftaki resimler albümler yazay yere tıkla ordan albüm ekle de albümü oluştururken eğer herkesin görmesini istiyorsan herkese açık sadece arkadaş listendekilerin görmesini istiyorsan özel albümü işaretle ve resim ekle butonundan eklemek istediğin resimleri kaydetmeye başla

canım eşim geldi sabah başka bi fabrikaya gitti
napacam bilmiyorum mafoldumbenmafoldumben
oyyy kıayamam ya biran önce iyileşmen dileğiyle canımm
canım yaaa kaşe basmaya mecelim yook inan kiii :çok üzgünüm:
ay canım benimm ya çok dikkat et canımmmmm

hadi sana izin verooorum birde taksi çağırıyorum şimdi hemen atla taksiye ve eve git yat dinlen pazartesiye kadar istirahat et kendine gel yavrum hadi dinlen yatmadan geçmez bu melet :teselli:

günaydın birtaneeeeeeeeemmmmmmmmmmm telrar tekrar günaydınd erken öğlen oldu kııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy sormaaa işleri yetiştiricem derkene sağlığından oldu manyak karı bende ona izin verdim ama gitmez eminim a.s :oklava:

kııss gül sen gül ben daha kaynanaya neler diyomda halka açık yerlerde yazmeyyommm anladın sen yerimseniben kaydirigubbakcemile3
he valla öğlen oldu
allah yardımcısı olsun özgeciğimizin
anladımm canım anladımmm
günaydın canım bende istiyom

günaydın canım inşallah olmazsın canım

günaydın tatlım

günaydın canım geçmiş olsun

gözün aydın tatlım geçmiş olsun tatlım
günadyın canımm nasılsın bugün hemen yolluyayım fatoşummmm
arifecim sağol canım iyi sayılırım gülçincim iyilik senden naber tatlı cerenimiz nasıl,kızlar albüme nasıl resim koyuyonuzz kafamçokkarıştı
ileştinm, canım en son griptin galiba

bende sana cevap verdim :roflol: :roflol:
gördüm kaydirigubbakcemile3 doğru haklısın canım kız gülçin doğum yaptığın anda göbek hiç iniyomu benim lohusa mevlütü için aldığım bi pijamam varda küçük beden almışım haliyle şimdi denediğimde biraz dar geliyo acaba diorum doğum yapınca tam gelirmi ona göre değiştiricemde
oyyy kıayamam ya biran önce iyileşmen dileğiyle canımm

ay canım benimm ya çok dikkat et canımmmmm

he valla öğlen oldu
anladımm canım anladımmm

günadyın canımm nasılsın bugün hemen yolluyayım fatoşummmm

ileştinm, canım en son griptin galiba

canım ya hala tam geçmedi yani öyle ağır deeğilim çok şükür ama bi öksürük varki ne beni nede eşimi uyutmuyo onun içinde tere suyu içmeye başladım dün bakalım inşallah ii gelir oda geçer valla hamileyken çok zormuş hasta olmak bi yandan hamilelik sıkıntıları bi yandan hastalık zor oluyo

gördüm kaydirigubbakcemile3 doğru haklısın canım kız gülçin doğum yaptığın anda göbek hiç iniyomu benim lohusa mevlütü için aldığım bi pijamam varda küçük beden almışım haliyle şimdi denediğimde biraz dar geliyo acaba diorum doğum yapınca tam gelirmi ona göre değiştiricemde

canım ya hala tam geçmedi yani öyle ağır deeğilim çok şükür ama bi öksürük varki ne beni nede eşimi uyutmuyo onun içinde tere suyu içmeye başladım dün bakalım inşallah ii gelir oda geçer valla hamileyken çok zormuş hasta olmak bi yandan hamilelik sıkıntıları bi yandan hastalık zor oluyo

geçmiş olsunn zor olur tabi canm biz bu halimizle dayanamıyoruzda sen iki canla napıcan allah yardımcın olsun tere suyu neki canımm aman dikkatli ol bebişin var senin

allahımmmm naıl bilio tanıo beniiiiii Şeniz

ada çayı içtimm ascıkkk iyi hissediorum kendimii canlarımmm:teselli:

10 kasım sabahı kuzenim doğum yaptı istanbulda kara böcük bi kızımız oldu alkisalkisalkis

bide bi tane arkadaşım hamile sölemiştim istanbulda çok kötü aşeriomuş hastaneye yatırmış doktor serum vermişler geçen konuştuk ama öle böle değilim dio bu mide bulantısı kusmanın bi çresi yok demi kıslarr :delphin:

bideeee ben miracı çook öslüom resmine bakıp bakıp mıncıklıorummm nasıl bi aşk buuuu :asigim: allahımmm sağlıklı uzun ömürleri olur inşallah cümlesininnn

geçmiş olsunn zor olur tabi canm biz bu halimizle dayanamıyoruzda sen iki canla napıcan allah yardımcın olsun tere suyu neki canımm aman dikkatli ol bebişin var senin

canım doktor doğal yollardan geçirmeye çalış dedi bitki çayları felan iç dedi bende ibrahim saraçoğlunun kitabında gördüm tereyi kaynatıp suyunu içince bronşları açıyomuş afedersin balgam söktürüyomuş üç gün içecem bide kansızlığa iyi geliyomuş zaten doktorumda bol bol tere roka felan ye demişti ben öyle otları çiğ yiyemiyom suyunu içeyim bari dedim ama hakkaten sanki biraz sinüslerim açıldı gibi bide bende sinüzitte var

ada çayı içtimm ascıkkk iyi hissediorum kendimii canlarımmm:teselli:

10 kasım sabahı kuzenim doğum yaptı istanbulda kara böcük bi kızımız oldu alkisalkisalkis

bide bi tane arkadaşım hamile sölemiştim istanbulda çok kötü aşeriomuş hastaneye yatırmış doktor serum vermişler geçen konuştuk ama öle böle değilim dio bu mide bulantısı kusmanın bi çresi yok demi kıslarr :delphin:

bideeee ben miracı çook öslüom resmine bakıp bakıp mıncıklıorummm nasıl bi aşk buuuu :asigim: allahımmm sağlıklı uzun ömürleri olur inşallah cümlesininnn

canım Allah o arkadaşına kolaylık versin bende o ilk üç ay o kusmalardan ne çektiğimi bi Allah biliyo evimden bile tiksinmiştim evime girmek istemiyodum hep annemlerde ve hastanede geçirdim o üç ayı ne bulantı ilaçları ne serumlar malesef hiç biri bi işe yaramıyo ama üç buçuk aylık olunca ya kesiliyo yada azalıyo o aşermeler malesef biraz sabretmekten başka çaresi yok :sinifsinif:

canım Allah o arkadaşına kolaylık versin bende o ilk üç ay o kusmalardan ne çektiğimi bi Allah biliyo evimden bile tiksinmiştim evime girmek istemiyodum hep annemlerde ve hastanede geçirdim o üç ayı ne bulantı ilaçları ne serumlar malesef hiç biri bi işe yaramıyo ama üç buçuk aylık olunca ya kesiliyo yada azalıyo o aşermeler malesef biraz sabretmekten başka çaresi yok :sinifsinif:
yaaaa Allah yardımcısı olsun arkadaşcağazımın kan geliomuş artık boğazlarından bide onda mide fıtığı vardı ameliyatlı hepten bittim dio..

yaaaa Allah yardımcısı olsun arkadaşcağazımın kan geliomuş artık boğazlarından bide onda mide fıtığı vardı ameliyatlı hepten bittim dio..

yaa üzüldüm kendi kabus günlerim geldi aklıma :sinifsinif: Allah yardımcısı olsun,naneli sakız yada naneli şeker atsın ağzına o birazcık boğazını ferahlatır vede ağır şeyler yemesin yoğurt içine ekmek atıp onu yesin bol bol oda iyi gelebilir

yaa üzüldüm kendi kabus günlerim geldi aklıma :sinifsinif: Allah yardımcısı olsun,naneli sakız yada naneli şeker atsın ağzına o birazcık boğazını ferahlatır vede ağır şeyler yemesin yoğurt içine ekmek atıp onu yesin bol bol oda iyi gelebilir
tamam caımm sağolasın sölicem tavsiye etcem bakalımm..

he valla öğlen oldu
anladımm canım anladımmm

kısss cuma vakti geldi haydin kalk camiiyeee kaydirigubbakcemile4
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

canım benim yaa ben sezeryan oldum ve göbek gitmedi hala dahada var 5 aylık gibim ama normal doğumda çoğu kişide gidiyor göbek senin doğum şeklin bellimi ona göre hareket et.

tanıyom dabiii nen boşunamı kanka didik sana hacııı kaydirigubbakcemile3
kankaa kime denir bilmiyonmu neennn :mymeka:

ooyyy allah analı babalı büyütsün o kara böcüğü sağlıklı bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun inşallah canommm

ayyyy mide bulantısı varyaaaaaaaaaa bende çok çektim ilk 3 ay geberdimmmm bunun hiç bir çaresi yok cancanım ben emedur içiyordum sabah aç karınla ama yinede bir işe yaramıyordu mide bulantısı ve kusmadan 4 kilo vermiştim o derece yane mecbur çekicek arkadaşın cancanım. :1no2:

kıızzz miraca hasretmisin senn oyy kuşummm nasıl seviliyor nasıl özleniyorlar deeelmi sende bir an önce diyorum trene atlasanda çocuğu yapsan kaydirigubbakcemile3

allah acısın zor bir dönem :1no2:

Back
X