günaydınnn canımm benimm nasılsın
günaydın canım sanada hayırlı cumalar nasılsıngünaydın kızlar hayırlı cumalar..
günaydın nurcum nasıslın canımm hala geçmedimi başın ağrı kesici içtinmi canım olmazsa bir doktora git baş ağrısı kötüdür sağol canım sanada afiyet bal şeker olsunnherkese günaydınn
geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkür ederim
nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim başım hala çatlıyor ve ne yapsam geçmedi gecede uyuyamadım ilayda uyanıktı sağolsun eşim gelince uyandırdı tabi onunda canına minnet sabaha kadar uyuyamadı sonra
ierrorcum haklısın ama geçmişe dönemiyorum çoğu zaman
bide bu hafta hastalıkla geçti
nasılsın canım cemremizin resmini koyda bakalım canım
ablamda gelip gitmiş canım benim dikkat et kendine
özgem o kadar yoğunluğa yine iyi dayandın gülüm
arifem sanada afiyet olsun canım bende ekmek sipariş ettim onu bekliyorum
gülçinim nassın canım benim
jasmin nasıl gidiyor canım
işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt
inşallah hayatım olucaksın ben buna yürekten inanıyorum parmakla gösterileceksin sen yerimseniben
heee ya sorma benim kanka bu aralar fazlaca yoğun özletiyo valla kendisini :çok üzgünüm:
ablaaammm sen geldin fakat ben sana yetişemedim yaa son anda işler çıkınca seninle sohbet edemedim neyse güzel haberlerini okudum ya mutlu oldum valla. ay ablam ne güzel bak herşey yolunda allahım nasip ederse inşallah hayırlısı ile haftaya bu gün oğluşun kollarına olucak ayyy inanmıyorum yaa daha dün acaba bir dahaki hamileliğim sağlıklı olacakmı yoksa aynı şeyimi yaşıcaz ay acaba amniyosentez nasıl çıkıcak derken o sıkıntılı dönem geçtide doğuma bile geldik allahım sen ne büyüksün ya rabbim yaaa zaman ne kadar hızlı ilerliyor böyle
sen dediğim gibi ablam fazlaca hareket etme şunun şurasında ne kaldı doğuma doğurduktan sonra zaten bol bol hareket ediceksin kaydirigubbakcemile3
sen geldin ama beni yakalayamadın ablakaydirigubbakcemile3
ooyyy kuzummm nasıl özledim seni bilemezsin gözmüde burnumda her bir yerimde tütüyorsun kuşum yaaaakaydirigubbakcemile3
ama ama ablacım herkes çok yoğun bu sıra :çok üzgünüm:
canımmm hoşgeldin birtanem nasılsın gece kuşum benim nöbeti iyice ele aldın bakıyorumda olsun saatler sonrada olsa yazını burdan okumak gerçekten çok güzel seviniyorum.
eee bıdıklar böyle annesi ne yapıcaksın hayatımız tamamen onların istediği doğrultuda değişiyor mecbur kaydirigubbakcemile3
canım benim ne kadar içten ne kadar samimi bir insan olduğunu çok iyi biliyorum tatlım bende seni çok seviyorum inan opuyorumnanaktan
kısss benim kaynana varya kızım derdi bana gelinim demezdi herkese öyle bahsederdi üstüme acaip titrerdi ama ceren doğdu kadın kişilik değiştirdi resmen amaaaaannnnn çokta fifi :dilcikar: ne yaparsa yapsın kimin umurunda sanki :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
kıskandığı oğluda paylaşamadığı torunuda benim yanımda benim koynumda o hasetinden çatlasın bunalr kimin umurundaaaa :teytey: :teytey: :teytey:
canımmm kimse kimseye trip yapmıyor alınganlıklara açıklamalara gerek yok sen gönlünü ferah tut güzelim çoğumuz anne olduk ve o bıdıklarla uğraşıyoruz bu yüzden bazen pat diya sohbete dalıyoruz bazende incik cincik ne varsa okuyup cevaplıyoruz ama biz bir aileyiz lütfen kimse kimseye kırılmasın darılmasın alınmasın hele hele siz anneler lütfen.....
günaydın canoooommmmm
seninde cuman mübarek duaların kabul olsun kaydirigubbakcemile5
canımmmmmmmmmmm günaydın sevgi kelebeğim opuyorumnanaktan
aman diyim aman dikkat et kendine hastalığın tamamen pençesine düşmeden elinden gelen hatta gelmeyen ne varsa yap uygula kendine yavrukuşum yerimseniben
günaydın yasemin nasılsın canımcım
tekrardan günaydın canımm
aminn inşallahhh cümlemizinn sorma ya özge paraladı kendini resmen hasta olmasa barii
gülçin allah iyiliğini versin güldürdün beni ne güzel yazmışsın kayın validen içinkaydirigubbakcemile3