kıısss neden öyle diyorsun kendini sezeryana şartlandırıyorsun ağrıyı çekmeye tahammülünmü yok kuşum
bak bende aylarca normal normal diye yırttım kendimi onca saatte sancı çektim ama sezeryana girdim hiç belli olmaz bu işler tatlım doktorun ne diyor bu konuda?
dünürüüüüümmmmmmmmmm hoşgeldin yavrukuşummm sen hala hastamısın birtanem yaa ne olacak bu halin böyle balım...
sağol cancanım seninde cuman mübarek olsun allah dualarını kabul etsin inşallaahhhh :Saruboceq:
oooo haticem hoşgeldin güzelimmmm buyrunnnnnnnnn
biz iyiyiz güzelim bir yaramazlık yok şükür
ilk zamanlar öyle oluyor işte canım ya belli bir düzene girene kadar bebekler aileyi perişan ediyor ne yapalım analık bu olsa gerek :sm_confused:
canım yaaa bence çok normal bizimde o ayda o kadardı ceren mama ve anne sütü ile sana az gelmesin gayet iyi gidiyor yeni doğanlarda ayda 600 ile 800 gr. alması gerekirmiş e seninkide 3400 doğmuş ve fazlasını almış maşallah hiç takılıcak bişi değil o dünyaya anca anca alışıyorlar annesi.
canımmm uyudun yine geçmedi demek yaa hay aksi ne olucak bu durum böyle balım
ben çalışıyorum cano ne yapıyım :sm_confused:
kıss naptında yolaldın kayınnayı bu kadar çabuk kaydirigubbakcemile3
ya gülçinim çok korkuyorum normal doğumdan ya bi aksilik olursa diye gerçi sezeryandanda korkuom hayırlısı ne ise o olsun inşallah doktorum şimdilik herşey normal gidiyo dedi tabi son haftalarda kesinleşir dedi hayırlısı olsun inş