Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ben azcık yatayım kızlarr sonra görüşürüz
tamam canım görüşürzzzz yat dinlen
valla bence kıskançlıkdan hastalandı
hiçilgilenmedim çünkü ben normalde oturup konuşurdum hepbalıkla
miraç gelince yem bile vermedim hayvancığa

ayy yazıkkk kızzz neyse olan olmuşş
arada bir gözükseydin bariii
akvaryumdamı yoksa fanustamıydı

ben azcık yatayım kızlarr sonra görüşürüz

hadi sana iyi uykular yavrucum

valla bence kıskançlıkdan hastalandı
hiçilgilenmedim çünkü ben normalde oturup konuşurdum hepbalıkla
miraç gelince yem bile vermedim hayvancığa

katilsin sen katillll
balık katiliiiiiiiiiiiiiiiiiiii kötükedihüso

merhaba kızlarrrr
nasılsınız
gülçinim bi sen var gözüküyon tatlım
nasılsın güzelim
be perişen zeynep perişan haldeyiz
sanırım2.dişi çıkıyır anamı ağlattı 2 gündür
imdi az uydu bi bakemn dedim
sabahtan beri açık pc güya

canım yaa demek cesaretin yok e kolay değil zaten ben doğurmadığım sadece sancısını çektiğim halde ölüyorum sandım gerçi bendeki bel fıtığıda sancıyı tetikledi 2 katı fazla çektim sancıları sonunda sancılı şekilde sezeryana girdim. neyse şimdi bunları düşünme sen boşver hangisi hayırlı ise o olsun canım benim.

şişştt aman bırak yavaş yavaş yaparsın gelir ayrı dert gelmez ayrı dert sen kendin iyileşince yaparsın bırak bulaşmasın kaydirigubbakcemile3

evet canoo kalp kalbe karşı derleerrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

kaşıdım neenn kaşıdım :roflol: :roflol: :roflol:

canım sana tavsiyem bebeğinin eşyalarında kendi çamaşırlarına kullandığın deterjanı kullanma hayatım hele hele o hacışakir sabun tozu varya bebek için olan onuda kullanma ben kullandım hiç memnum kalmadım onunla yıkadığım eşyaları sonra tekrar yıkadım başka deterjanla. ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum acaip bir şekildede memnunum en az bir yıl yani ceren yaşına girinceye kadar kullanmayı düşünüyorum. çünkü deterjan sıvı asla çamaşırlarda kalıntı olmuyor akıp gidiyor bütün hepsi suyla birlikte, ayrıca çok güzel hoş bir kokusu var uzun süre çamaşırdan çıkmıyor kokusu, birde eşyalar hiç yıpranmıyor ben kaç defa yıkadım hergün makina çalışıyor ceren için ama hala yepyeni duruyor eşyaları deterjan sayesinde. sana tavsiyem mutlaka onu kullan birde ilk yıkama senin için bu yüzden tozunu attırmak için 30 derecede yıkasan kafii bişicik olmaz. çekmez meraklanma mis gibi olurlar

sağol canım yaa hemen ondan alayım bari çok iyi oldu söylediğin

merhaba kızlarrrr
nasılsınız
nasılsın güzelim

CANIMMM
hoşgeldin tatlımmm nasılsın
burdaydımda gülüm malum cuma ödeme günü haftanın son iş günü her an birşey çıkabilir ve ben uçabilirim o yüzden özellikle cuma günleri mazur görün artıkın beni cancanım
ayyy demek ikinci diş çıkıyor ayyy allah yardımcınız olsun canım yaa çokmu huysuz zeynep? uyumuyormu yavrum ayyy huyu suyu değişti dimi kuzumuzun ayy bakalım biz neler yaşıcaz dişler çıkarken delikafadulden
kız daha erken değilmi dişlerin çıkması için yaa doktora gösterdinmi canımcım

sende burda değilsin sanırım
kolay gelsin cnm

dedim yaa yavrummm cumaa :çok üzgünüm:

sağol canım yaa hemen ondan alayım bari çok iyi oldu söylediğin

evet canım kesinlikle eğer imkanın varsa temin et
biraz pahalı bir deterjan 15 lira fakat gerçekten çok iyi kesinlikle tecrübemle sabit. a.s

yaaa filiz ablaa bak dünde böyle yaptın tam benim mesai saatimin bitmesine yakın geldin ama geçmişe takıldın kaldın bana yetişemedin sonrada ben geldim siz gittiniz diye trip attın hadi ama gel buraya lütfen ne olur bak ben gidicem ama yaaaaaaaaaaaaaa

CANIMMM
hoşgeldin tatlımmm nasılsın
burdaydımda gülüm malum cuma ödeme günü haftanın son iş günü her an birşey çıkabilir ve ben uçabilirim o yüzden özellikle cuma günleri mazur görün artıkın beni cancanım
ayyy demek ikinci diş çıkıyor ayyy allah yardımcınız olsun canım yaa çokmu huysuz zeynep? uyumuyormu yavrum ayyy huyu suyu değişti dimi kuzumuzun ayy bakalım biz neler yaşıcaz dişler çıkarken delikafadulden
kız daha erken değilmi dişlerin çıkması için yaa doktora gösterdinmi canımcım

dedim yaa yavrummm cumaa :çok üzgünüm:

evet canım kesinlikle eğer imkanın varsa temin et
biraz pahalı bir deterjan 15 lira fakat gerçekten çok iyi kesinlikle tecrübemle sabit. a.s

eşime telefon ettim gelirken alıcak marketten :)

eşime telefon ettim gelirken alıcak marketten :)

vışşşşşşşşşşş bu ne hızzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım biraz daha iyiym zonklaması geçti ama ağrısı hala devam ediyor

ooyyyy canımcım yaaa bi hastaneye gidip iğne felanmı vurulsan acaba güzelim yaaa ne olucak böyle ilayda da var olmazki nereye kadar sabredicen durucan böyle balım ya

vışşşşşşşşşşş bu ne hızzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

ooyyyy canımcım yaaa bi hastaneye gidip iğne felanmı vurulsan acaba güzelim yaaa ne olucak böyle ilayda da var olmazki nereye kadar sabredicen durucan böyle balım ya

canım eşim gelsinde olmazsa akşam acile gidecem resmen ben benden geçtim

cancanlar ben yavaş yavaş toplanıyor ve kaçıyorum malum mesaim bitmek üzere hatta ve hatta haftada bitmek üzere :):):):)
hepiciğiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri çok sevooorrr vede öpooooooooooorrrrrrruuuummmmm
ciddeeeenn baaakkkk :):):)
haydin ben kaçooorummm kendinize iyi bakın anacımmmm fırsat bulursam haftasonu gelirim ama büyük ihtimalle geşlemicem kızımla oynaşçammmm
hepinize iyi akşamlar vede iyi tattiller güzzellerrr byeeeeeee

evet ablacım değiştirdim inşallah bu son ve kalıcı olurrrrrrr:Saruboceq:
inşallahh ablacımmm inşalalh bütün teminnim bu yönde sağollopuyorumnanaktan
öyle olacak hiç şüphen olmasın tatlım :)
filiz ablam ohhh sefanı sür tabiki bende sana katılıyom insanın kendi ailesai gibisi yok rahatına baksın paşamız orda ilgi görüyo
hem de ne ilgi, hiç sorma, vay beeee oldum gelince :) bu yüzden şimdi daha da kızgınım eşimin ailesine :) ama bir gelsen kaynanam ben lafımı söyleyeceğim, hayatta içimde tutamam...
ablaaammm sen geldin fakat ben sana yetişemedim yaa son anda işler çıkınca seninle sohbet edemedim neyse güzel haberlerini okudum ya mutlu oldum valla. ay ablam ne güzel bak herşey yolunda allahım nasip ederse inşallah hayırlısı ile haftaya bu gün oğluşun kollarına olucak ayyy inanmıyorum yaa daha dün acaba bir dahaki hamileliğim sağlıklı olacakmı yoksa aynı şeyimi yaşıcaz ay acaba amniyosentez nasıl çıkıcak derken o sıkıntılı dönem geçtide doğuma bile geldik allahım sen ne büyüksün ya rabbim yaaa zaman ne kadar hızlı ilerliyor böyle :delphin:

sen dediğim gibi ablam fazlaca hareket etme şunun şurasında ne kaldı doğuma doğurduktan sonra zaten bol bol hareket ediceksin kaydirigubbakcemile3

sen geldin ama beni yakalayamadın abla kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

ama ama ablacım herkes çok yoğun bu sıra :çok üzgünüm:
inşallah birtanem haftaya bugün bu saatlerde oğluşum kucağımda olacak... neler neler yaşadık değil mi? şimdi sanki hiç yaşanmamış gibi o günler, çok şükür Rabbime... Allah isteyen herkese versin inşallah... her türlü sıkıntısına değiyor... canımı yakıyor ama kıpırtısını hissedince acı macı duymuyorum :)

valla bugün çok hareketli geçti çünkü alışverişleri tamamladık... senin bana gönderdiğin liste tamam :) arabasını da Kraft aldım, çok pratik ve rahat, seninkine benziyor

yakalayamadım :(

doğru herkesin işi gücü var :)
canım benim yaa ben sezeryan oldum ve göbek gitmedi hala dahada var 5 aylık gibim ama normal doğumda çoğu kişide gidiyor göbek senin doğum şeklin bellimi ona göre hareket et.
sen doğumdan sonra korse kullandın mı?
slm kızlar geçmişiokuyamadım
günaydın hepinizee
benim kabus geri döndü kayınna geldi gripim diyee :((((((((((((((
ammmaaaaann diyeyim, Allah yardımcın olsun
oyyyy kayınnam ben görmedne makinaya çamaşrı atmış beyazlar renkliler donlar havlular karma karışık deli oldumdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-kötükedihüso
hadeeeeeeeeeeee, iyilik mi yaptı şimdi? bu kadın hiç çamaşır yıkamıyor mu be?
kız kaynana dertlileri kaydirigubbakcemile3 benim kaynanamda her gün arıyo beni bebeğin eşyalarını yıkadınmı yıka şimdiden herşey hazır olsun deyip duruyo ben burda griple cebelleşiyom karşıdan yap demek kolay tabe içimden gelip sen yıkasana diom kaydirigubbakcemile3
boşver arasın, aramaması dah çok koyuyor insana ama bırak işine karıştırma pek, he de geç canım
balığım öldü:gitme:
kayınnada kedilere atmış yesin die:gitme:
ohaaaaaaaaaaaa
ablacım gezebilirsen gez oh sefasını sür ...dogum içinde heyecan başlamıştır ..ben atlatıyormuyum bilmem sanırım azaldı agrım ama hala yanma devam...umarım fazla agrın olmaz her bünye aynı olmuyor..dün dikişi aldırmak için gittigimde doktora benimle aynı gün dogum yapmış iki kişi ile karşılaştım kucaklarında bebek gayet iyi görünüyorlardı biri ayakta sallıyor bebegi gözlerim pörtledi valla doktorumun dedigine göre bazı bünyeden bünyeye degişir bazıları çabuk kaynar bazılarıda daha geç zor dönem geçirdiniz geçiriyorsunuz kolay dgl hem agrınız var dikkat etmelisiniz hemde sürekli yatmayıp arada kalkıp yürümeniz gerekir birde bakmak zorunda oldugunuz bir bebeginiz var dedi..
valla elimden geleni yapıyorum tatlım... doğru diyorsun bünyeden bünyeye fark eder, bakalım bana ne olacak? dr çok doğru söylemiş
merhaba kızlarrrr
nasılsınız
nasılsın güzelim
oyyyyy kıyamam miniğime :(
filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi gel buraya lütfennnnnnnnnnnnnnnnn
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm
yaaa filiz ablaa bak dünde böyle yaptın tam benim mesai saatimin bitmesine yakın geldin ama geçmişe takıldın kaldın bana yetişemedin sonrada ben geldim siz gittiniz diye trip attın hadi ama gel buraya lütfen ne olur bak ben gidicem ama yaaaaaaaaaaaaaa
yok yok trip değil şakaydı o :) gitmem gerekiyordu zaten :)

hoşbulduk canım biraz daha iyiym zonklaması geçti ama ağrısı hala devam ediyor
geçmiş olsun tatlım :( hay allah ya, insan çaresiz kalıyor böyle durumlarda
canım eşim gelsinde olmazsa akşam acile gidecem resmen ben benden geçtim
git hayatım, kaçta geliyor eşin?
cancanlar ben yavaş yavaş toplanıyor ve kaçıyorum malum mesaim bitmek üzere hatta ve hatta haftada bitmek üzere :):):):)
hepiciğiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri çok sevooorrr vede öpooooooooooorrrrrrruuuummmmm
ciddeeeenn baaakkkk :):):)
haydin ben kaçooorummm kendinize iyi bakın anacımmmm fırsat bulursam haftasonu gelirim ama büyük ihtimalle geşlemicem kızımla oynaşçammmm
hepinize iyi akşamlar vede iyi tattiller güzzellerrr byeeeeeee
canııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm çok öpüyorum seni... hafta sonu ben de giremem sanırım ama fırsat bulursam bir bakarım :) iyi tatiller hayatım :)

merhaba kızlarrrr
nasılsınız
nasılsın güzelim
hoşgeldin beyazcım iyiyiz sen nasılsın
gözün aydın 2. dişte geliyormuş artık sıralarsınız incilerii
ben geldim şekerler
hoşgeldin nasılsın nurcummmm daha iyisin inşallah

ablacım nasılsın çok özledim seni
eşimin kaçta geleceği belli değil zaten salıdan beri yoktu bugünde başka yere gitti mafoldumben

Back
X