Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

arifem valla hala devam ediyor znklama vardı o geçti ama ağrı son sürat devam ediyor

canım ben de çok özlüyorum :)

hay allah yaaa... keşke yakın olabilseydim de alıp ben götürseydim seni acile :(

canım ablam benim çok sağol
normalde çok sık uğrayan bir ağrıydı fakat 1 yıldır bu kadar şiddetli gelmemişti bana birde her geldiğinde yatıyordum hiç kalkmadan bu sefer yatı dinlenemedimde o yüzden şiddeti iyice arttı
inş geçer artık

ablamm hoşgeldinn nasılsın cicileriniz hepsi tamamlanmış hadi hayırlısıyla sağlıkla kullanın inşallah
rüzgar nasılll gezmek iyi gelmiştir onada :)))

normalde çok sık uğrayan bir ağrıydı fakat 1 yıldır bu kadar şiddetli gelmemişti bana birde her geldiğinde yatıyordum hiç kalkmadan bu sefer yatı dinlenemedimde o yüzden şiddeti iyice arttı
inş geçer artık

kesinlikle yatmak ve dinlenmek istiyor bu meret ama çocukla nasıl yapacaksın bu işi? inşallah bir an önce kurtulursun canım :Saruboceq:

inş geçer artık

inşallah canımmmm

ablamm hoşgeldinn nasılsın cicileriniz hepsi tamamlanmış hadi hayırlısıyla sağlıkla kullanın inşallah
rüzgar nasılll gezmek iyi gelmiştir onada :)))

hoşbulduk ttalım :) evet cicilerimizi tamamladık, dedesinin evine park yatak ile küvet de aldık, ki bir dahaki gelişlerimizde kullanabilelim diye, sanırım sık sık dedesi çağıracak bizi gelin diye:)
Rüzgar iyi teyzesi, bugün çok yoruldu sanırsam, bayağı gezdik çünkü, muhtemelen uyuyor şu an, hiç hareket yok kaydirigubbakcemile3

kızlar benim şimdi çıkmam gerekiyor, hafta sonu fırsat bulursam uğrarım, kendinize çok iyi bakın canlarım, hepinize iyi ve güzel bir hafta sonu diliyorum ve deeee çoooooooook öpüyorum :)

hoşbulduk ttalım :) evet cicilerimizi tamamladık, dedesinin evine park yatak ile küvet de aldık, ki bir dahaki gelişlerimizde kullanabilelim diye, sanırım sık sık dedesi çağıracak bizi gelin diye:)
Rüzgar iyi teyzesi, bugün çok yoruldu sanırsam, bayağı gezdik çünkü, muhtemelen uyuyor şu an, hiç hareket yok kaydirigubbakcemile3

ooo dedesi ilk sinyalleri vermiş çok geleceksiniz diye
yatağında mışıl mışıl uyusun küvetindede güzel güzel bıcılar yapsın sağlıkla gelsin inş da

güle güle kullanın ablamm hımmm baksana dedesi şimdiden mesajı vermiş rüzgar şanşlı torunlardan olucak galibaa :))
oyy kıymam yorulmuştur tabii annesii diyodur şimdi annemde durdu durdu bu enerji nerden diye dinlensin bakalımm miniğimizopuyorumnanaktan

kızlar benim şimdi çıkmam gerekiyor, hafta sonu fırsat bulursam uğrarım, kendinize çok iyi bakın canlarım, hepinize iyi ve güzel bir hafta sonu diliyorum ve deeee çoooooooook öpüyorum :)

tamam ablacım sende yorulmuşsundur yat dinlen bebişnle birlikte
sağol ablacımm senin içinde güzel bir hafta sonu olur inşallahh
çok öpüyorum kendine dikkat etopuyorumnanaktanŞeniz

CANIMMM
hoşgeldin tatlımmm nasılsın
burdaydımda gülüm malum cuma ödeme günü haftanın son iş günü her an birşey çıkabilir ve ben uçabilirim o yüzden özellikle cuma günleri mazur görün artıkın beni cancanım
ayyy demek ikinci diş çıkıyor ayyy allah yardımcınız olsun canım yaa çokmu huysuz zeynep? uyumuyormu yavrum ayyy huyu suyu değişti dimi kuzumuzun ayy bakalım biz neler yaşıcaz dişler çıkarken delikafadulden
kız daha erken değilmi dişlerin çıkması için yaa doktora gösterdinmi canımcım

dedim yaa yavrummm cumaa :çok üzgünüm:

evet canım kesinlikle eğer imkanın varsa temin et
biraz pahalı bir deterjan 15 lira fakat gerçekten çok iyi kesinlikle tecrübemle sabit. a.s
yok cnm erken değil normal bebekten bebeğe değişiyor
ceren nasıl cnm
hoşgeldin beyazcım iyiyiz sen nasılsın
gözün aydın 2. dişte geliyormuş artık sıralarsınız incilerii

hoşgeldin nasılsın nurcummmm daha iyisin inşallah
sağol cnm
çarşamba diş buğdayı yapıcam kızımahihoyyythihoyyythihoyyyt

oo güle güle kullanın ablam

selam güzeller...nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.eşim yıllık izinde :teytey::teytey::teytey:evde bende takılmaz oldum nete.vakit çabucak geçiyor valla eşim evde olunca 3gundur okadar rahatımkı relaxım ya kızı satıyorum ona bolbol uyuyorum rahat rahat işlerimi yapyıyorum:hulya: geziyoruz tozuyoruz özlemişim valla bu rahatlığı:delphin::delphin: ben bu saatlerde takılırım size ama kımsecıkler yok .hepinizi öpüyorum k.i.bakın meleklerinizede...

ben de selam dicem ama kimse yok.

GÜLÇİNİM ben asıl sana bişey soracam ama geldiğin zaman görürsün inş.benim sigorta bitti sanırım hatanedeyken 90 gün dolmuştu allahtan bi sorun çıkmadı giriş yaparken sigortam olduğu için galiba ya da bitmemişti bilmiyorum.asker eşi karnesi çıkarttım ama ilacı yazdırdık eczane karnenin güncellenmesi lazım die vermemiş ilacı parayla aldık artık sen anlıyosun ya bu işlerden bi sorayım dedim karne güncellemesi ne demek ya nasıl yapılıyo?

selam kızlar bişi soracağım karnımda sürekli kasılmalar oluyor acaip iştahsızım bide bu doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi? 38ncı haftamdayımmm

Back
X