Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABALAR KIZLARRRR biz geldik.....gecmişi okuyamadım nasılsınız..gelemıyorum topık e arkadaslar kusura bakmayın lutfen ....kayınvalıdem 40 cıkana kadar bende ...sımdılık kısaca antayım dogumu kızlar....cok zor gunler gecırdım....kasım 2 pazartesı gunu saat 10:30 sezeryana aldılar....11 cıktım oglumu gordum agrılarım cok fazlaydı...bırkac saat sonra oglumdan garıp ınıltıler gelıyordu ve rengı mosmordu...annem yanımda refakatcıydı...ve hemen dr.soylemesını ıstedım...dr. hemen oglumu yanımdan alıp küveze koydular cok korktum bı an onu kaybedecegımı dusundum....mafoldumben daha sonra dr.yanıma gelıp bebegımın neyı oldugunu acıkladı sezeryan dogumlarda cıgerler tam işlevini yapamazmıs sezeryan dogumun 5 kısıden 2sınde oluyormus dogum esnasında cıgerlerındekı suyu bosaltamamıs oglum o nedenle nefes alıp verımı cok hızlıydı...oglumu dogumdan cıkar cıkmaz emzırdım...baskada emzıremedım küvezde tedavisi yapılırkende az gıda verıyorlarmıs..mama verdıler bır kacgun tam 5 gun hastanede kaldım...4 gun benden sut istedıler sut pompasıyla saglamaya basladım fakat gelmıyordu üzüntüden cok canım yanıyordu...sureklı oglumun yanına cıkıp gelıyordum cok hızlı nefes alıyordu...serum takılıydı...kalp,kas tum cıhazlar takılıydı.....cok korkuyordum kendımı uzmemeye calısıyordum...sutum kesılmesın dıe...daha sonra gece yarısı oglumu gelıp emzırmemı soyledır....cok mutlu olmustumm...oglumun nefes alıp verımı duzelmıstı....kuvezden cıkarıp normal gözlem yerınde bır gun beklettıler ....gece boyunca 2 saatte bır emzırmemı soyledıler....sabah olunca dr. vızıteye geldı ve taburcusunuz dedı cuma gunu ...ıste o anda benden mutlusu yoktu....dr.cok az sarılıgı var dedı devamlı emzır gecer dedı cok sukur onuda atlattık...dr.3gun sonra kontrole gelın dedı...ALLAH ıma sukurler olsun suanda cok ıyı ....pısıkolojım dagılmıs durumdayım anlayacagınız kızlar bıde bu lohusa pısıkolojısı yokmu bı tuaf....kısaca anlatayım dedım yıne gelırım arkadaslar oglusum resmını albume ekledım ....ALLAH a emanet olun ....sızlerı sevıyorum...opuyorumnanaktan
kızlar kasılmalarım arttı bugün karnım taş gibi oldu doktor suyumun azaldığını söyledi ve çatı muayenesi yaptı. 1 cm açılma varmış. düzenli şekilde kasılmalar devam ediyor ya ne kadar kalmıştır acaba doğuma??
bencede yap canımm çok güzel oluyor ama resimde çek merak ederiz şimdii;:)))yok cnm erken değil normal bebekten bebeğe değişiyor
ceren nasıl cnm
sağol cnm
çarşamba diş buğdayı yapıcam kızımahihoyyythihoyyythihoyyyt
oo güle güle kullanın ablam
canımm hoşgeldinn nasılsın çok geçmiş olsunn sıkıntıların olmuşş ama oğluşun kollarında maşallah çok tatlı kuzucunn inşallah sende en kısa zamanda toparlarsın kendini ve aramıza dönersin canım kendine çok dikkat et allaha emanet ol canımopuyorumnanaktanMERHABALAR KIZLARRRR biz geldik.....gecmişi okuyamadım nasılsınız..gelemıyorum topık e arkadaslar kusura bakmayın lutfen ....kayınvalıdem 40 cıkana kadar bende ...sımdılık kısaca antayım dogumu kızlar....cok zor gunler gecırdım....kasım 2 pazartesı gunu saat 10:30 sezeryana aldılar....11 cıktım oglumu gordum agrılarım cok fazlaydı...bırkac saat sonra oglumdan garıp ınıltıler gelıyordu ve rengı mosmordu...annem yanımda refakatcıydı...ve hemen dr.soylemesını ıstedım...dr. hemen oglumu yanımdan alıp küveze koydular cok korktum bı an onu kaybedecegımı dusundum....mafoldumben daha sonra dr.yanıma gelıp bebegımın neyı oldugunu acıkladı sezeryan dogumlarda cıgerler tam işlevini yapamazmıs sezeryan dogumun 5 kısıden 2sınde oluyormus dogum esnasında cıgerlerındekı suyu bosaltamamıs oglum o nedenle nefes alıp verımı cok hızlıydı...oglumu dogumdan cıkar cıkmaz emzırdım...baskada emzıremedım küvezde tedavisi yapılırkende az gıda verıyorlarmıs..mama verdıler bır kacgun tam 5 gun hastanede kaldım...4 gun benden sut istedıler sut pompasıyla saglamaya basladım fakat gelmıyordu üzüntüden cok canım yanıyordu...sureklı oglumun yanına cıkıp gelıyordum cok hızlı nefes alıyordu...serum takılıydı...kalp,kas tum cıhazlar takılıydı.....cok korkuyordum kendımı uzmemeye calısıyordum...sutum kesılmesın dıe...daha sonra gece yarısı oglumu gelıp emzırmemı soyledır....cok mutlu olmustumm...oglumun nefes alıp verımı duzelmıstı....kuvezden cıkarıp normal gözlem yerınde bır gun beklettıler ....gece boyunca 2 saatte bır emzırmemı soyledıler....sabah olunca dr. vızıteye geldı ve taburcusunuz dedı cuma gunu ...ıste o anda benden mutlusu yoktu....dr.cok az sarılıgı var dedı devamlı emzır gecer dedı cok sukur onuda atlattık...dr.3gun sonra kontrole gelın dedı...ALLAH ıma sukurler olsun suanda cok ıyı ....pısıkolojım dagılmıs durumdayım anlayacagınız kızlar bıde bu lohusa pısıkolojısı yokmu bı tuaf....kısaca anlatayım dedım yıne gelırım arkadaslar oglusum resmını albume ekledım ....ALLAH a emanet olun ....sızlerı sevıyorum...opuyorumnanaktan
canım hayırlı doğumlar bi avazda kurtulursun inşallahhkızlar kasılmalarım arttı bugün karnım taş gibi oldu doktor suyumun azaldığını söyledi ve çatı muayenesi yaptı. 1 cm açılma varmış. düzenli şekilde kasılmalar devam ediyor ya ne kadar kalmıştır acaba doğuma??
menzilcim sağol canım hoşgeldinn nasılsın bebişinkocaman olmuş maşalahh allah nazarlardan saklasın canımm yine gel canım bende öpüyorum seniiiKizlar merhaba, yeni topiginiz hayirli ugurlu olsun.. Herkes umarim iyidir, hepinizi opuyorum.. Bebemin son resimlerinden koyucam profilimden isteyen bakabilir...
Mavidenizcim dogum yapmissin.. Hayirli olsun canim.. Allah anali babali buyumesini nasip etsin yavrunun.. Arife, Filiz abla, Gulcin, aklima gelen gelmeyen herkesi opuyorum...
günaydin canolar hayirli haftalar..
çok sağol canımNurr geÇmİŞ olsun cnm
teşekkürler canımnurcum çok geçmiş olsun tatlım bende de sinüzit var bende çok ağrı çekiyom seni çok ii anlıyorum ilayda nasıl tatlışkom napıyo öp benim yerime
canım allah hayırlı uğurlu olsunMERHABALAR KIZLARRRR biz geldik.....gecmişi okuyamadım nasılsınız..gelemıyorum topık e arkadaslar kusura bakmayın lutfen ....kayınvalıdem 40 cıkana kadar bende ...sımdılık kısaca antayım dogumu kızlar....cok zor gunler gecırdım....kasım 2 pazartesı gunu saat 10:30 sezeryana aldılar....11 cıktım oglumu gordum agrılarım cok fazlaydı...bırkac saat sonra oglumdan garıp ınıltıler gelıyordu ve rengı mosmordu...annem yanımda refakatcıydı...ve hemen dr.soylemesını ıstedım...dr. hemen oglumu yanımdan alıp küveze koydular cok korktum bı an onu kaybedecegımı dusundum....mafoldumben daha sonra dr.yanıma gelıp bebegımın neyı oldugunu acıkladı sezeryan dogumlarda cıgerler tam işlevini yapamazmıs sezeryan dogumun 5 kısıden 2sınde oluyormus dogum esnasında cıgerlerındekı suyu bosaltamamıs oglum o nedenle nefes alıp verımı cok hızlıydı...oglumu dogumdan cıkar cıkmaz emzırdım...baskada emzıremedım küvezde tedavisi yapılırkende az gıda verıyorlarmıs..mama verdıler bır kacgun tam 5 gun hastanede kaldım...4 gun benden sut istedıler sut pompasıyla saglamaya basladım fakat gelmıyordu üzüntüden cok canım yanıyordu...sureklı oglumun yanına cıkıp gelıyordum cok hızlı nefes alıyordu...serum takılıydı...kalp,kas tum cıhazlar takılıydı.....cok korkuyordum kendımı uzmemeye calısıyordum...sutum kesılmesın dıe...daha sonra gece yarısı oglumu gelıp emzırmemı soyledır....cok mutlu olmustumm...oglumun nefes alıp verımı duzelmıstı....kuvezden cıkarıp normal gözlem yerınde bır gun beklettıler ....gece boyunca 2 saatte bır emzırmemı soyledıler....sabah olunca dr. vızıteye geldı ve taburcusunuz dedı cuma gunu ...ıste o anda benden mutlusu yoktu....dr.cok az sarılıgı var dedı devamlı emzır gecer dedı cok sukur onuda atlattık...dr.3gun sonra kontrole gelın dedı...ALLAH ıma sukurler olsun suanda cok ıyı ....pısıkolojım dagılmıs durumdayım anlayacagınız kızlar bıde bu lohusa pısıkolojısı yokmu bı tuaf....kısaca anlatayım dedım yıne gelırım arkadaslar oglusum resmını albume ekledım ....ALLAH a emanet olun ....sızlerı sevıyorum...opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr hepinize hayırlı haftalarr
eveeeeett cumartesi günü tekrardan bebişim için ilk adımı atmış bulunmaktayım kızlar doktorum çok iyi çok şeker bir kadınn herşeyi sıfırdan konuştuk anlattı eşimde bende çok memnun kaldık
ultrasonda ufak bir çatlamamış yumurtam gözüktü birde ufacık bir nokta her ihtimale karşı kan testi yapıldı ama negatiff adet olmak için ilaç alıyorum şimdi daha sonra tedaviye başlıcaz
daha önce 4 kere yumurtalama tedavisi gördüğüm için bi üst aşamaya geçebiliriz dedi yani aşılama
ama ne yapaıcağımız adet olduğum zaman kontrole gittiğimde kesinleşicek hayırlısını diliyorumm
umarım bu sefer herşeyy yolunda gider ve güzel sonuçlanır bakalım zaman göstericek herşeyiii :))
çok sağol canım
teşekkürler canım
Allah o ağrıları kimseye vermein inş.
ilaydamı senin yerine öptüm teyzesi
sende kuzunu öp izim için
canım allah hayırlı uğurlu olsun
kuzunu size bağışlasın rabbim
günaydın arifecim
çok sevindim inş bu sefer sağlıkla gelecek kuzucun
canımmm mutlu bi son demiorum mutlu bi başlangıca doğru yaklaşıosun inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıkla hayırla..günaydın kızlarr hepinize hayırlı haftalarr
eveeeeett cumartesi günü tekrardan bebişim için ilk adımı atmış bulunmaktayım kızlar doktorum çok iyi çok şeker bir kadınn herşeyi sıfırdan konuştuk anlattı eşimde bende çok memnun kaldık
ultrasonda ufak bir çatlamamış yumurtam gözüktü birde ufacık bir nokta her ihtimale karşı kan testi yapıldı ama negatiff adet olmak için ilaç alıyorum şimdi daha sonra tedaviye başlıcaz
daha önce 4 kere yumurtalama tedavisi gördüğüm için bi üst aşamaya geçebiliriz dedi yani aşılama
ama ne yapaıcağımız adet olduğum zaman kontrole gittiğimde kesinleşicek hayırlısını diliyorumm
umarım bu sefer herşeyy yolunda gider ve güzel sonuçlanır bakalım zaman göstericek herşeyiii :))
günaydin canolar hayirli haftalar..
iyiyim hayatımm sen nasılsınnn..iş güç koşturmaca nolsunn :))) sende ne var ne yok baş ağrın geçti demii ilayda nasıllll??sanada günaydın canım
nasılsın