Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canımmm mutlu bi son demiorum mutlu bi başlangıca doğru yaklaşıosun inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıkla hayırla..

SEVTABIM geçmişi okuyamadım yeni gördüm baya zor günler geçirmişsin bi tanem ama bak evindesin ve oğlun kollarında Rabbim sağlıklı günler nasip etsin inşallah geçmiş olsun hayatımmm..en yakın zamanda haberlerini beklioruz canımm..
inşallahhh özgecimm sağolll aminnn
günaydın canım nasılsın ceren nasıll
herkese günaydınn nasılsınız kızlar kaydirigubbakcemile2

günaydın jasmincim nasılsın canımm

iyiyim hayatımm sen nasılsınnn..iş güç koşturmaca nolsunn :))) sende ne var ne yok baş ağrın geçti demii ilayda nasıllll??
yok canım ya hafif hafif vuruyor belimde tutulıyor bugün dra gidecez
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın
günaydın bitanem nasılsın kız kaç gündür görüşenmiyoruz özledim seni
günaydın kızlar...

günaydın canım
paşamız nasıl

günaydin sevgi pıtırcığıımmmmmm Şeniz

günaydin canımm iyi diyelim iyi olsunn sen nasılsınnnkaydirigubbakcemile5
sağol canımm bende iyiyim çok şükür..
inşallahhh özgecimm sağolll aminnn

günaydın jasmincim nasılsın canımm

sağol arifecim iyiyim canım dün alışverişe çıktık bütün eksiklerimi tamamladım çok şükür ama geberdim yorgunluktan hala daha yorgunum:1shok:

teyzeleri biz cumartesi günü drumuza gittik aşılarımızı olduk
kuzucum 7315 gram 66 cm olmuş
maşallah diyin kuzuma

off kızlar yaa evim darmadağın dün aldığım herşeyi öylece gece gelince koridora bıraktım mutfak ona keza nasıl üşeniyom yaaa kalkıp toparlamayaa bi sihirli değnek olsa keşke kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar
iyi haftalar diliyorum hepinize
nurum ilaydaya maşallah
bizde birazdan gidicez bakalım oğlucuğum büyümüşmü

sağol canımm bende iyiyim çok şükür..

sağol arifecim iyiyim canım dün alışverişe çıktık bütün eksiklerimi tamamladım çok şükür ama geberdim yorgunluktan hala daha yorgunum:1shok:
herşey tamam yani güle güle kullanın o zaman canımm sağlıkla inşallahh
maşallah diyin kuzuma
ohhh maşallah ilaydayaa:nazar::nazar:
off kızlar yaa evim darmadağın dün aldığım herşeyi öylece gece gelince koridora bıraktım mutfak ona keza nasıl üşeniyom yaaa kalkıp toparlamayaa bi sihirli değnek olsa keşke kaydirigubbakcemile3
ahhh keşke canımm ama malesef olmuyor işte neyse yavaş yavaş yap barii
günaydın hanımlar
nurum ilaydaya maşallah

günaydın burcum nasılsın canım oğluşun nasıl hadi bakalım güzel haberlerle inşallahh

herşey tamam yani güle güle kullanın o zaman canımm sağlıkla inşallahh

ohhh maşallah ilaydayaa:nazar::nazar:

ahhh keşke canımm ama malesef olmuyor işte neyse yavaş yavaş yap barii

günaydın burcum nasılsın canım oğluşun nasıl hadi bakalım güzel haberlerle inşallahh

öyle yapıcam canım iyice hantallaştım iki ayım kaldı şu iki ay bıraksalar hiç kalkmadan yatar uyurum valla öyle bi miskin oldum kaydirigubbakcemile3

günaydııınnnn...........ben iyiyim bebişim de iyi çok şükür 34. haftamdayım sıkıyorum dişimi (aslında başka yerimi sıkıyorum oğlumun çıkmaması için) 2 hafta dayansam tehlike kalmıyo dimi:(

canlarımmmmmmmmmm nihayet gelebildim buraya aranıza geldiğimden beri bir sürü işle uğraştım yazamadım size yaaa çok özledim sizi opuyorumnanaktan
herkese çoooooooookkk güzel bir hafta diliyorum canlarımmmmmm herşey istediğiniz gibi gönlünüzce olsun inşallahhh

ben de selam dicem ama kimse yok.

GÜLÇİNİM ben asıl sana bişey soracam ama geldiğin zaman görürsün inş.benim sigorta bitti sanırım hatanedeyken 90 gün dolmuştu allahtan bi sorun çıkmadı giriş yaparken sigortam olduğu için galiba ya da bitmemişti bilmiyorum.asker eşi karnesi çıkarttım ama ilacı yazdırdık eczane karnenin güncellenmesi lazım die vermemiş ilacı parayla aldık artık sen anlıyosun ya bu işlerden bi sorayım dedim karne güncellemesi ne demek ya nasıl yapılıyo?

hilalcim hoşgeldin tatlımmm
yavrucum ssk şubesine git eski karne ve kimliğin ile birlikte sağlık karnesi bölümüne ordaki memura anlat durumunu onlar sana yol gösterirler. yerimseniben

selam kızlar bişi soracağım karnımda sürekli kasılmalar oluyor acaip iştahsızım bide bu doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi? 38ncı haftamdayımmm

canım senin doğumun yaklaşmış baya dikkatli ol yalnız kalmamaya çalış tatlım hayırlı doğumlar diliyorum rabbim bir avazda kurtarsın inşallah :Saruboceq:

MERHABALAR KIZLARRRR biz geldik.....gecmişi okuyamadım nasılsınız..gelemıyorum topık e arkadaslar kusura bakmayın lutfen ....kayınvalıdem 40 cıkana kadar bende ...sımdılık kısaca antayım dogumu kızlar....cok zor gunler gecırdım....kasım 2 pazartesı gunu saat 10:30 sezeryana aldılar....11 cıktım oglumu gordum agrılarım cok fazlaydı...bırkac saat sonra oglumdan garıp ınıltıler gelıyordu ve rengı mosmordu...annem yanımda refakatcıydı...ve hemen dr.soylemesını ıstedım...dr. hemen oglumu yanımdan alıp küveze koydular cok korktum bı an onu kaybedecegımı dusundum....mafoldumben daha sonra dr.yanıma gelıp bebegımın neyı oldugunu acıkladı sezeryan dogumlarda cıgerler tam işlevini yapamazmıs sezeryan dogumun 5 kısıden 2sınde oluyormus dogum esnasında cıgerlerındekı suyu bosaltamamıs oglum o nedenle nefes alıp verımı cok hızlıydı...oglumu dogumdan cıkar cıkmaz emzırdım...baskada emzıremedım küvezde tedavisi yapılırkende az gıda verıyorlarmıs..mama verdıler bır kacgun tam 5 gun hastanede kaldım...4 gun benden sut istedıler sut pompasıyla saglamaya basladım fakat gelmıyordu üzüntüden cok canım yanıyordu...sureklı oglumun yanına cıkıp gelıyordum cok hızlı nefes alıyordu...serum takılıydı...kalp,kas tum cıhazlar takılıydı.....cok korkuyordum kendımı uzmemeye calısıyordum...sutum kesılmesın dıe...daha sonra gece yarısı oglumu gelıp emzırmemı soyledır....cok mutlu olmustumm...oglumun nefes alıp verımı duzelmıstı....kuvezden cıkarıp normal gözlem yerınde bır gun beklettıler ....gece boyunca 2 saatte bır emzırmemı soyledıler....sabah olunca dr. vızıteye geldı ve taburcusunuz dedı cuma gunu ...ıste o anda benden mutlusu yoktu....dr.cok az sarılıgı var dedı devamlı emzır gecer dedı cok sukur onuda atlattık...dr.3gun sonra kontrole gelın dedı...ALLAH ıma sukurler olsun suanda cok ıyı ....pısıkolojım dagılmıs durumdayım anlayacagınız kızlar bıde bu lohusa pısıkolojısı yokmu bı tuaf....kısaca anlatayım dedım yıne gelırım arkadaslar oglusum resmını albume ekledım ....ALLAH a emanet olun ....sızlerı sevıyorum...opuyorumnanaktan

ooyyy canım yaaa ne kadar sıkıntı çekmişsin beyazım gibi sende rabbim meleklerimizi korusun bizlere bağışlasın inşallah güzelimmmm....
allahım analı babalı büyürsün sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah. ŞLimdi evde oğlunla birlikte olmanın keyfini çıkar tatlım kötü günler geride kaldı ve yepyeni bembeyaz bir sayfa açıldı hayatınızda bunun tadına var :dance: :dance: :dance:

kızlar kasılmalarım arttı bugün karnım taş gibi oldu doktor suyumun azaldığını söyledi ve çatı muayenesi yaptı. 1 cm açılma varmış. düzenli şekilde kasılmalar devam ediyor ya ne kadar kalmıştır acaba doğuma??

canım anlattığına göre her an olabilir doğum başlayabilir sen mutlaka yanında birilerini tut yalnız kalmamaya dikkat et emi gülüm.
belkide ben bunları yazarken sen doğum sancısı çekiyorsundur kaydirigubbakcemile3

Kizlar merhaba, yeni topiginiz hayirli ugurlu olsun.. Herkes umarim iyidir, hepinizi opuyorum.. Bebemin son resimlerinden koyucam profilimden isteyen bakabilir...

Mavidenizcim dogum yapmissin.. Hayirli olsun canim.. Allah anali babali buyumesini nasip etsin yavrunun.. Arife, Filiz abla, Gulcin, aklima gelen gelmeyen herkesi opuyorum...

canımmm hoşgeldin teşekkür ederiz sizide bekleriz güzelim yeni topiğmize. buyrunnnnnnnnn

kızlarr iyi pazarlar
size bir sorum varr
benim oğlan çok moklu :)) bi yapıo beline kadar ve giyisilerinden çıakrtamıyorum lekeleri
bu lekeleri çıkartmanın bi yolu varmı ya her kıyafetini batırıyo

dünürüm cancanım aynı şey bizde de vardı ceren miraç kadarken nasıl yıkadıysam ne yaptıysam çıkmadı bende lekeli olanları evde kullanmaya başladım hep biri geleceği zaman yada bir yere giderken temiz lekesiz olanları giydiriyordum zaten bir süre sonra o kıyafetlerin hiç biri olmıcak miraca hiç üzme kendini hepsi rafa kalkacak yeni ciciler alınacan damadıma bu arada da tabii tuvalet alışkanlığı normale dönecek yerimseniben

günaydin canolar hayirli haftalar..

günaydın kankaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm Şeniz

günaydın kızlarr hepinize hayırlı haftalarr

eveeeeett cumartesi günü tekrardan bebişim için ilk adımı atmış bulunmaktayım kızlar doktorum çok iyi çok şeker bir kadınn herşeyi sıfırdan konuştuk anlattı eşimde bende çok memnun kaldık

ultrasonda ufak bir çatlamamış yumurtam gözüktü birde ufacık bir nokta her ihtimale karşı kan testi yapıldı ama negatiff adet olmak için ilaç alıyorum şimdi daha sonra tedaviye başlıcaz
daha önce 4 kere yumurtalama tedavisi gördüğüm için bi üst aşamaya geçebiliriz dedi yani aşılama
ama ne yapaıcağımız adet olduğum zaman kontrole gittiğimde kesinleşicek hayırlısını diliyorumm
umarım bu sefer herşeyy yolunda gider ve güzel sonuçlanır bakalım zaman göstericek herşeyiii :))

günaydın meleğimmmmm senin adına çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin dualarım seninle balım sen iste herşey çok güzel olur bundan sonra yepyeni bir başlangıç yaptın ve güzel haberleri vermen yakındır eminim yerimseniben

yasaemincim sanada günaydın cicimmmmmm kaydirigubbakcemile5

günaydin sevgi pıtırcığıımmmmmm Şeniz

kııss can yoldaşımmmm nirdesin sen yavrummm çok özledim nen seniiiiiii Şeniz

tekrar günaydın arifeeemmmmm Şeniz
ben iyiyim güzleim yepyeni bir haftaya başladık işte cerende iyi canım ananesi ile birlikte oynuyordur sanırım :emir_bebek:

günaydın kızlar...

günaydın canım uzun süredir yoktun iyimisin?

günaydın bitanem nasılsın kız kaç gündür görüşenmiyoruz özledim seni

günaydın gözümün nuruuuuuu
iyiyim canımcım yaa nasıl olam çok şükür herşey yolunda keyfim yerinde benden iyisi yok yane :dance: :dance: :dance:
sorma gülüm yaa senin bel ve baş ağrıların benim işlerim haftasonu derken baya ayrı kaldık bende seni özledim valla kuşum Şeniz Şeniz
sen nasıl oldun birtanem iyimisin geçtimi ağrıların?

maşallah diyin kuzuma

ooooooooyyyyyyyyyyy yirim ben onuuuuu kocaman kız olmuş büyümüş tü maşallah kızıma barik allah nazar değmesin inşallaahhhh bizde cuma gidicez kontrole nasipse bakalım ne akdar olmuş bizim cimcime CADIARZU

heeeeeeeee omamıııııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar
nurum ilaydaya maşallah

ooyyyy dünüüürrr hadi gidin bakalım ne kadar olmuş bizim damat hihoyyyt

günaydııınnnn...........ben iyiyim bebişim de iyi çok şükür 34. haftamdayım sıkıyorum dişimi (aslında başka yerimi sıkıyorum oğlumun çıkmaması için) 2 hafta dayansam tehlike kalmıyo dimi:(

canımmm sen yinede fazla hareket etmemeye çalış yavrucum az daha dursun kuzucuğun içerde dışarıya çıkarkende sakın yalnız çıkma sakınnnnn :olmaz:

Back
X