Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım benimm yorma sakın kendiniiöyle yapıcam canım iyice hantallaştım iki ayım kaldı şu iki ay bıraksalar hiç kalkmadan yatar uyurum valla öyle bi miskin oldum kaydirigubbakcemile3
günaydın hilalcim nasılsın az kaldı canım sabrettt opuyorumnanaktangünaydııınnnn...........ben iyiyim bebişim de iyi çok şükür 34. haftamdayım sıkıyorum dişimi (aslında başka yerimi sıkıyorum oğlumun çıkmaması için) 2 hafta dayansam tehlike kalmıyo dimi![]()
günaydın arkadaşlar güzel ve hayırlı bir hafta geçiririz inşallah.
günaydın arkadaşlar güzel ve hayırlı bir hafta geçiririz inşallah.
Kimse yok zaar ben çok duramıyorum malum allah a emanet olun öptüm hepinizi......
gülçinim sağol tatlım söylemeyi unutmuşum kendi kendine güncelleniyomuş 1 gün sonra halloldu allhtan ama çok başımı ağrıttı bu işler yazık babam koşturdu durdu............
oyy ne çıkması güzelim sürekli yatıyorum saten arada oturuyorum işte o kadar.........![]()
çok özledim sizi tehlike geçsin doğurana kadar burda durcam inş. :) şimdilik öptüm sizi opuyorumnanaktan
ay canım benimm yorma sakın kendinii
günaydın hilalcim nasılsın az kaldı canım sabrettt opuyorumnanaktan
günaydın fatoşcum nasılsın canımm inşallahhh:Saruboceq:
gülçinimm canım benimmm sağoll inşallahh dediğin gibi güzel sonuçlar alırım yakındacanlarımmmmmmmmmm nihayet gelebildim buraya aranıza geldiğimden beri bir sürü işle uğraştım yazamadım size yaaa çok özledim sizi opuyorumnanaktan
herkese çoooooooookkk güzel bir hafta diliyorum canlarımmmmmm herşey istediğiniz gibi gönlünüzce olsun inşallahhh
hilalcim hoşgeldin tatlımmm
yavrucum ssk şubesine git eski karne ve kimliğin ile birlikte sağlık karnesi bölümüne ordaki memura anlat durumunu onlar sana yol gösterirler. yerimseniben
canım senin doğumun yaklaşmış baya dikkatli ol yalnız kalmamaya çalış tatlım hayırlı doğumlar diliyorum rabbim bir avazda kurtarsın inşallah :Saruboceq:
ooyyy canım yaaa ne kadar sıkıntı çekmişsin beyazım gibi sende rabbim meleklerimizi korusun bizlere bağışlasın inşallah güzelimmmm....
allahım analı babalı büyürsün sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah. ŞLimdi evde oğlunla birlikte olmanın keyfini çıkar tatlım kötü günler geride kaldı ve yepyeni bembeyaz bir sayfa açıldı hayatınızda bunun tadına var :dance: :dance: :dance:
canım anlattığına göre her an olabilir doğum başlayabilir sen mutlaka yanında birilerini tut yalnız kalmamaya dikkat et emi gülüm.
belkide ben bunları yazarken sen doğum sancısı çekiyorsundur kaydirigubbakcemile3
canımmm hoşgeldin teşekkür ederiz sizide bekleriz güzelim yeni topiğmize. buyrunnnnnnnnn
dünürüm cancanım aynı şey bizde de vardı ceren miraç kadarken nasıl yıkadıysam ne yaptıysam çıkmadı bende lekeli olanları evde kullanmaya başladım hep biri geleceği zaman yada bir yere giderken temiz lekesiz olanları giydiriyordum zaten bir süre sonra o kıyafetlerin hiç biri olmıcak miraca hiç üzme kendini hepsi rafa kalkacak yeni ciciler alınacan damadıma bu arada da tabii tuvalet alışkanlığı normale dönecek yerimseniben
günaydın kankaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm Şeniz
günaydın meleğimmmmm senin adına çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin dualarım seninle balım sen iste herşey çok güzel olur bundan sonra yepyeni bir başlangıç yaptın ve güzel haberleri vermen yakındır eminim yerimseniben
yasaemincim sanada günaydın cicimmmmmm kaydirigubbakcemile5
kııss can yoldaşımmmm nirdesin sen yavrummm çok özledim nen seniiiiiii Şeniz
tekrar günaydın arifeeemmmmm Şeniz
ben iyiyim güzleim yepyeni bir haftaya başladık işte cerende iyi canım ananesi ile birlikte oynuyordur sanırım
günaydın canım uzun süredir yoktun iyimisin?
günaydın gözümün nuruuuuuu
iyiyim canımcım yaa nasıl olam çok şükür herşey yolunda keyfim yerinde benden iyisi yok yane :dance: :dance: :dance:
sorma gülüm yaa senin bel ve baş ağrıların benim işlerim haftasonu derken baya ayrı kaldık bende seni özledim valla kuşum Şeniz Şeniz
sen nasıl oldun birtanem iyimisin geçtimi ağrıların?
ooooooooyyyyyyyyyyy yirim ben onuuuuu kocaman kız olmuş büyümüş tü maşallah kızıma barik allah nazar değmesin inşallaahhhh bizde cuma gidicez kontrole nasipse bakalım ne akdar olmuş bizim cimcime CADIARZU
heeeeeeeee omamıııııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ooyyyy dünüüürrr hadi gidin bakalım ne kadar olmuş bizim damat hihoyyyt
canımmm sen yinede fazla hareket etmemeye çalış yavrucum az daha dursun kuzucuğun içerde dışarıya çıkarkende sakın yalnız çıkma sakınnnnnlmaz:
tamam canım görüşürzzzzKimse yok zaar ben çok duramıyorum malum allah a emanet olun öptüm hepinizi......
çok özledim sizi tehlike geçsin doğurana kadar burda durcam inş. :) şimdilik öptüm sizi opuyorumnanaktan
iyim canım sen nasılsın?
gülçinimm canım benimmm sağoll inşallahh dediğin gibi güzel sonuçlar alırım yakında
ay yerin onu ya doğdular büyüdülerde oyun oyunuyorlar allah nazarlardan saklasın/QUOTE]
canım benimmmm dediğim gibi olucak ben buna inanıyorum ve sende inan rabbim senin yüzünü güldürecek bebeğinin haberini aldığında bayramın oalcak senin inşallah hayırlısı ile cancanım
sorma gülüm yaa daha dün mide bulantısı bacak ağrısı derken bak doğdu büyüdü bile oyunlara başladı hayat işte hiç birşeyi ertelememek gerek
gülçinimm canım benimmm sağoll inşallahh dediğin gibi güzel sonuçlar alırım yakında
ay yerin onu ya doğdular büyüdülerde oyun oyunuyorlar allah nazarlardan saklasın/QUOTE]
canım benimmmm dediğim gibi olucak ben buna inanıyorum ve sende inan rabbim senin yüzünü güldürecek bebeğinin haberini aldığında bayramın oalcak senin inşallah hayırlısı ile cancanım
sorma gülüm yaa daha dün mide bulantısı bacak ağrısı derken bak doğdu büyüdü bile oyunlara başladı hayat işte hiç birşeyi ertelememek gerek
canım bende bütün kalbimle inanıyorummm aminnnnn inşallahhhhhh allahın izniyle bende kavuşucam bebişime
heh çok doğru söyledin hiç birleyi ertelememek lazım 3 günlük dünyaaa herşeyi doyasıya yaşamak var
canım bende bütün kalbimle inanıyorummm aminnnnn inşallahhhhhh allahın izniyle bende kavuşucam bebişime
heh çok doğru söyledin hiç birleyi ertelememek lazım 3 günlük dünyaaa herşeyi doyasıya yaşamak var
kesinlikle cancanımmm
eveeeeeeeeeeeeeetttttttttttt her anı doyasıya yaşamak gerek :dance: :dance: :dance:
günaydın gülçincimm napıyonn
arife kız bugünlerinin tadını çıkar doya doya hopla zıpla gez bebek gelince hayattan kopacan kaydirigubbakcemile3
iyi cano çalışıyom napiiiimmmm
kıss deme öyle arifeme ne demek tadını çıkar bebek gelince hayattan kopulmuyor canım bak biz bebek doğduğundan beri daha çok gezer olduk alıyoruz kızımızı yanımıza şehir şehir dolaşıyoruz deme öyle bebekle gezip tozmak ayrı bir güzel
gülçinnn benim yüzümde acaip sivilceler çıktı hayatımda böle sivilce çıkmamıştı yaa normalmi bu geçermii :sinifsinif: böle kalırsa komplekse girerim ben :kedi:
canımmm çok normal sen benim halimi görseydin yüzüm sırtım omuzlarım iğrenç bir durumda idim ama hepsi geçti canım hiç bişicik kalmadı yüzümde bir iki tane kaldı oda adet dönemi zamanından kalma geçicek yani. sen sadece kaşımamaya yolmamaya çalış canım çünkü o zaman iz ve leke kalır buda hoş olmaz bak ben ne kadar çirkinleştim hamilelikte ama ayıptır sööölemesi maşallah dünya güzeli kızım oldu sırnaşık şey anlayacağın tüm güzelliğimi ceren aldı :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
kız bide ayıptır sölemesi öksürüp hapşurdukça altıma azcık kaçırıyom yaaa deli oluom dakka başı komple altımı değiştiriom kocamda sen ne ikide bi altındakileri değiştirion dedi bende hiiç azcık kaçırıomda dedim :roflol: eşimde dio inanmıyorum altına işeyen bi karım var:roflol: :kedi: doktora sölemeyide unuttum bu durumu acaba iltihap felanmı var yahamilelik beni ne hale getirdi
normaldir canım bebek baskı yapıyor zaman ilerledikçe dahada tutamaz hale gelcieksin ama doğumdan kısa bir süre sonra ondan da eser kalmıak telaşlanma şuan yaşadığın herşey emin ol hamilelikten kaynaklanıyor rahat ol sen
kesinlikle cancanımmm
eveeeeeeeeeeeeeetttttttttttt her anı doyasıya yaşamak gerek :dance: :dance: :dance:
iyi cano çalışıyom napiiiimmmm
kıss deme öyle arifeme ne demek tadını çıkar bebek gelince hayattan kopulmuyor canım bak biz bebek doğduğundan beri daha çok gezer olduk alıyoruz kızımızı yanımıza şehir şehir dolaşıyoruz deme öyle bebekle gezip tozmak ayrı bir güzel
canımmm çok normal sen benim halimi görseydin yüzüm sırtım omuzlarım iğrenç bir durumda idim ama hepsi geçti canım hiç bişicik kalmadı yüzümde bir iki tane kaldı oda adet dönemi zamanından kalma geçicek yani. sen sadece kaşımamaya yolmamaya çalış canım çünkü o zaman iz ve leke kalır buda hoş olmaz bak ben ne kadar çirkinleştim hamilelikte ama ayıptır sööölemesi maşallah dünya güzeli kızım oldu sırnaşık şey anlayacağın tüm güzelliğimi ceren aldı :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
normaldir canım bebek baskı yapıyor zaman ilerledikçe dahada tutamaz hale gelcieksin ama doğumdan kısa bir süre sonra ondan da eser kalmıak telaşlanma şuan yaşadığın herşey emin ol hamilelikten kaynaklanıyor rahat ol sen
canım ben o anlamda demedim tabiki bebişlerle gezilir ama o bebiş doğana kadar kendini zor taşıon o anlamda dedim kaydirigubbakcemile3 Allahım hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
hadi yaa son ayımda yandım o zaman ben inşallah yatağa işemem :roflol:
canım ben o anlamda demedim tabiki bebişlerle gezilir ama o bebiş doğana kadar kendini zor taşıon o anlamda dedim kaydirigubbakcemile3 Allahım hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
olsun bebişim gelsinde ben kopayım bişicik olmazgünaydın gülçincimm napıyonn
arife kız bugünlerinin tadını çıkar doya doya hopla zıpla gez bebek gelince hayattan kopacan kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 deli kızzz yakız bide ayıptır sölemesi öksürüp hapşurdukça altıma azcık kaçırıyom yaaa deli oluom dakka başı komple altımı değiştiriom kocamda sen ne ikide bi altındakileri değiştirion dedi bende hiiç azcık kaçırıomda dedim :roflol: eşimde dio inanmıyorum altına işeyen bi karım var:roflol: :kedi: doktora sölemeyide unuttum bu durumu acaba iltihap felanmı var yahamilelik beni ne hale getirdi
aminnnn inşallahhh canımmm:Saruboceq:
evet canım :) dedesi sinyalleri verdi :) sen nasıl oldun? geçti mi ağrıların?ooo dedesi ilk sinyalleri vermiş çok geleceksiniz diye
yatağında mışıl mışıl uyusun küvetindede güzel güzel bıcılar yapsın sağlıkla gelsin inş da
inşallah güzelim, Allah şansını daim ettirsin inşallah :) hiç sorma valla zavallım çok yoruldu ama gece enerjiyi toplamıştı kaydirigubbakcemile3güle güle kullanın ablamm hımmm baksana dedesi şimdiden mesajı vermiş rüzgar şanşlı torunlardan olucak galibaa :))
oyy kıymam yorulmuştur tabii annesii diyodur şimdi annemde durdu durdu bu enerji nerden diye dinlensin bakalımm miniğimizopuyorumnanaktan
teşekkürler hayatım :)oo güle güle kullanın ablam
Çok geçmiş olsun birtabnem, zor günler geçirmişsin, çok üzüldüm... Neyse artık düşünme o günleri, çok şükür herşey yolunda ve yavrunla berabersin :) Allah ayırmasın canım :) Resimler de çok güzel ayrıca :) Çok yakışıklı bir delikanlı maşallah :)MERHABALAR KIZLARRRR biz geldik.....gecmişi okuyamadım nasılsınız..gelemıyorum topık e arkadaslar kusura bakmayın lutfen ....kayınvalıdem 40 cıkana kadar bende ...sımdılık kısaca antayım dogumu kızlar....cok zor gunler gecırdım....kasım 2 pazartesı gunu saat 10:30 sezeryana aldılar....11 cıktım oglumu gordum agrılarım cok fazlaydı...bırkac saat sonra oglumdan garıp ınıltıler gelıyordu ve rengı mosmordu...annem yanımda refakatcıydı...ve hemen dr.soylemesını ıstedım...dr. hemen oglumu yanımdan alıp küveze koydular cok korktum bı an onu kaybedecegımı dusundum....mafoldumben daha sonra dr.yanıma gelıp bebegımın neyı oldugunu acıkladı sezeryan dogumlarda cıgerler tam işlevini yapamazmıs sezeryan dogumun 5 kısıden 2sınde oluyormus dogum esnasında cıgerlerındekı suyu bosaltamamıs oglum o nedenle nefes alıp verımı cok hızlıydı...oglumu dogumdan cıkar cıkmaz emzırdım...baskada emzıremedım küvezde tedavisi yapılırkende az gıda verıyorlarmıs..mama verdıler bır kacgun tam 5 gun hastanede kaldım...4 gun benden sut istedıler sut pompasıyla saglamaya basladım fakat gelmıyordu üzüntüden cok canım yanıyordu...sureklı oglumun yanına cıkıp gelıyordum cok hızlı nefes alıyordu...serum takılıydı...kalp,kas tum cıhazlar takılıydı.....cok korkuyordum kendımı uzmemeye calısıyordum...sutum kesılmesın dıe...daha sonra gece yarısı oglumu gelıp emzırmemı soyledır....cok mutlu olmustumm...oglumun nefes alıp verımı duzelmıstı....kuvezden cıkarıp normal gözlem yerınde bır gun beklettıler ....gece boyunca 2 saatte bır emzırmemı soyledıler....sabah olunca dr. vızıteye geldı ve taburcusunuz dedı cuma gunu ...ıste o anda benden mutlusu yoktu....dr.cok az sarılıgı var dedı devamlı emzır gecer dedı cok sukur onuda atlattık...dr.3gun sonra kontrole gelın dedı...ALLAH ıma sukurler olsun suanda cok ıyı ....pısıkolojım dagılmıs durumdayım anlayacagınız kızlar bıde bu lohusa pısıkolojısı yokmu bı tuaf....kısaca anlatayım dedım yıne gelırım arkadaslar oglusum resmını albume ekledım ....ALLAH a emanet olun ....sızlerı sevıyorum...opuyorumnanaktan
Ne kadar büyümüş güzelim oğlan... Maşallah valla, yakışıklı bir delikanlı olmuş :)Kizlar merhaba, yeni topiginiz hayirli ugurlu olsun.. Herkes umarim iyidir, hepinizi opuyorum.. Bebemin son resimlerinden koyucam profilimden isteyen bakabilir...
Mavidenizcim dogum yapmissin.. Hayirli olsun canim.. Allah anali babali buyumesini nasip etsin yavrunun.. Arife, Filiz abla, Gulcin, aklima gelen gelmeyen herkesi opuyorum...
ooooooooo süper bir haber bu, çok şükür hayatım, sakın inancını kaybetme, olacak göreceksin, bak Mavi Deniz Berra'yı kucağına aldı bile :) inşallah 2010'da sen de alacaksın kucağına :) dualarımız seninle :)günaydın kızlarr hepinize hayırlı haftalarr
eveeeeett cumartesi günü tekrardan bebişim için ilk adımı atmış bulunmaktayım kızlar doktorum çok iyi çok şeker bir kadınn herşeyi sıfırdan konuştuk anlattı eşimde bende çok memnun kaldık
ultrasonda ufak bir çatlamamış yumurtam gözüktü birde ufacık bir nokta her ihtimale karşı kan testi yapıldı ama negatiff adet olmak için ilaç alıyorum şimdi daha sonra tedaviye başlıcaz
daha önce 4 kere yumurtalama tedavisi gördüğüm için bi üst aşamaya geçebiliriz dedi yani aşılama
ama ne yapaıcağımız adet olduğum zaman kontrole gittiğimde kesinleşicek hayırlısını diliyorumm
umarım bu sefer herşeyy yolunda gider ve güzel sonuçlanır bakalım zaman göstericek herşeyiii :))
oy maşallah, kocaman olmuş yavru kuşum :)teyzeleri biz cumartesi günü drumuza gittik aşılarımızı olduk
kuzucum 7315 gram 66 cm olmuş
maşallah diyin kuzuma
evet canım 36. haftadan itibaren tehlike kalmıyor :)günaydııınnnn...........ben iyiyim bebişim de iyi çok şükür 34. haftamdayım sıkıyorum dişimi (aslında başka yerimi sıkıyorum oğlumun çıkmaması için) 2 hafta dayansam tehlike kalmıyo dimi![]()
filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnn hadi geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllll
çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii