merhaba kızlar, nasılsınız? topik iyice terkedilmiş ya
noluyor böyle? ben bile vakit bulamazken uğramaya çalışıyorum, nerede diğerleri? bu arada oğluşumun huyu tamamen değişti
huysuz, devamlı ağlayan bir bebek oldu çıktı... bu gaz denilen şey huyunu değiştirdi yavrumun ya
dün gece gr uyku uyumadık, sabahtan bu saate kadar da 10'ar dakikalık uykularla idare ediyor minnoşum... şimdi tekrar uykuya daldı ama her an uyanabilir... uykuya hasretim ya 
jasmin hayırlısı olsun canım, sezeryan ya da normal, bir şekilde çıkıyorlar işte, kafana takma sen, bol bol dinlen ve uyku depola canım, doğumdan sonra uyku muyku yok, lükse tabi oluyor uyku... şöyle birileri gelse bebeğe baksa da ben de biraz kestirsem diyorsun, bol bol uyu anacım, hatta mümkünse benim için de uyu
arifem, canım, nasılsın hayatım? ctesi mi gidiyordun doktora? bizi hemen bilgilendir tamam mı? sen yaz buraya biz girer bakarız :)
Gülçin'im hala mı adet olamadın? kıyamam ya
çok zor bir şey, sinir yapar çok kötü... neyse söktürücü kullanıyorsun sanırım, bir kaç güne kadar hastalanırsın canım :)

jasmin hayırlısı olsun canım, sezeryan ya da normal, bir şekilde çıkıyorlar işte, kafana takma sen, bol bol dinlen ve uyku depola canım, doğumdan sonra uyku muyku yok, lükse tabi oluyor uyku... şöyle birileri gelse bebeğe baksa da ben de biraz kestirsem diyorsun, bol bol uyu anacım, hatta mümkünse benim için de uyu
arifem, canım, nasılsın hayatım? ctesi mi gidiyordun doktora? bizi hemen bilgilendir tamam mı? sen yaz buraya biz girer bakarız :)
Gülçin'im hala mı adet olamadın? kıyamam ya