Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

anam nolucek bu topiğin hali yine gülçin arife jasmin ve arada filiz ablam hariç kimsecikler yokmuşşş inşallah tez vakitte eski düzene geçeriz
filiz abla paşamız huy değiştirdi demişsin ya inşallah öyle kalmaz benim kız gaz sancıları yüzünden aynen senin dediğin gibi huy değiştirdi öylede kaldı mesela kucak delisi sırtı hiç yer görmüyo ve sürekli ilgi istiyo azıcık yalnız bırak çığlık çığlığa valla bide meme arsızı oldu gece memede uyumak istiyo bide tam anlamıyla uyucaksa sallama istiyo beşikte tabi hala çingene beşiğinden kurtulamadım gaz sancılarında ona alıştı halada onda yatmak istiyo bu kolik bizi mahvetti ne zaman huyu düzelir bilmem
aynen öyle canım, o uslu çocuk gitti yerine huysuz, kucaktan inmeyen, devamlı gezinmek isteyen bir çocuk haline geldi... son iki gecedir ise onu ne korkuttuysa bilmiyorum, uykusundan sıçrayarak uyanıyor ve gözlerini faltaşı gibi açarak çığlık çığlığa ağlıyor, farklı bir ağlama, korktuğunu hissediyorum, sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum... gerçekten zormuş bu işler :) aynen senin anlattığın gibi, meme arsızı da oldu ayrıca, devamlı emmek istiyor, doysa bile emmek istiyor, doyduysa bu sefer kusuyor... işte böyle, dediğin gibi bu kolik olayı mahvetti bizi de, daha 35 günlük velet parmağında oynatıyor valla, 3 ayın dolmasına da çok var ayrıca, yanmışım ben :( neyse sağlıklı olsun da razıyım ben bunlara :)
heralde çekmedi abla bende bir daha aramadım zaten. canım benim yaaa kalp kalbe karşıymış işte. mehmet abi bakmış biraz demek bu işler böyle valla bizde cereni gece boyunca bir ben sallıyordum kucağımda bir sercan sabahlara kadar uyku yoktu :1no2:
hımmm hala yılbaşında geliyor demek süppperrr hihoyyyt hihoyyyt görümce hiç yaklaşmasın o zaman :jeyyar:

ayyy ablam yaa umarım bu huy baki kalmaz rüzgarımızda :Saruboceq:

yaaa hala kanamannmı var :1shok: allah allah bende 10 gün felan sürmüştü sonra bir daha 3 ay hiç olmadı tam üç aylıkken ceren ilk adetimi olmuştum umarım seninde düzene girer ablam yaaa :teselli:
benim düzene girmedi ama sancılarım bitti çok şükür sancısız oluyorum artık allahıma şükürler olsunki.
evet canım, gerçekten kalp kalbe karşıymış :) aynen öyle bu işler böyle gerçekten... bugün yine mehmet biraz ilgilendi de ben de yattım uyudum biraz... evet yılbaşında halam geliyor, biraz sopasını gösterir bunlara :oklava: iyi de olur valla kaydirigubbakcemile3

valla bu huy kalıcı olursa yanarız ya...inşallah kalıcı olmaz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet hala kanamam var, iyice azaldı ama var hala, geçen gün Rüzgar'ı dr'uma göstermek için götürdüğümde nasıl olduğumu sordu, ben de kanamamın devam ettiğini söyledim normal dedi, 40 - 60 gün arası sürermiş, galiba bende bitmek üzere, 40'ımızın dolmasına 5 gün kaldı sanırım o zamana kadar biter... amaaaaan sancısız olman çok iyi, hadi bakalım doğum işe yaradı demek :) inşallah bundan sonra da hep sancısız ve düzenli olursun canım :)
ablacım nasılsın rüzgar nasıll gaz sancılarınz devam ediyormuş rüzgarınn huyuda değişmiş
umarım biran önce herşey normale döner huyuda eskisi gibi olur ablacımm benim eltimin çocuğuda çok gazlı bir bebekmiş hep der ben papatya çayı eb büyük yardımcımcıydı diğer demleyip bir iki çay kaşığı bebeğe veriyormuş kendide günde 2 fincan içiyormuş bir dene istersenn bide bizim sıpa ağladığı zaman ya aspiratörle yada saç kurutma makinasının sesinde susup uyuyormuş:)
ben iyiyim ablacım şükürler olsun çokyoğun bir şekilde çalışıyorum adetim geçikti yine sıkıntıdan patlıcamm hiç olmadık yerlerimde sivilceler çıkıyor iyice sapıttı yani
tamam ablacım mutlaka haber veririm
devam ediyor hayatım maalesef, bazen çok şiddetli bazen hafif atlatmaya çalışıyoruz işte, tabii dolayısıyla huyu da değişti, inşallah kalıcı huylar olmaz bunlar :) papatya çayını ben de duymuştum... herşeyi deniyorum, bir de bunu deneyeyim :) bakalım ne olacak? saç kurutma makinesini ben de denedim hayatım ama işe yaramadı bizde :)

yoğun çalışıyorsun ama dikkat et sağlığına, tam grip havası, kendine dikkat et lütfen... hay Allah ya senin de bu sıkıntın bitmedi gitti yaaa... inşallah bir düzene girersin sen de canım :) haberlerini bekliyorum canım :)

Kızlar nasılsınız? Rüzgar huy değiştirmiş, annesi kızma, dünyaya alışmaya çalışıyor...Kumsalım inallah gecikmen hayırlı bir sebeptendir. Cerencim kuzucuğunu benim için öp. Kızlar fazla uğrayamıyorum, şimdi eşim gene kızacak hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Mavideniz, hatice, Nur hepinizi öpüyorum, ismini yazamadıklarım kızmasın yatınca aklıma geliyor:) bu aralar hap beni çok unutkan yaptı. Parlodel, prolaktin düşürücü. Bana ve enim durumumda olanları aklınızdan hiç çıkarmayın, bebişlerinize de kızmayın gelir hesap sorarım ona göre. Dualarınızı bekliyorum. Çarşamba günü yine bir sınavım var. Sonra dr gidicem ama ne zaman bilmem. Hayırlısı. Hepiniz Yaradan'a emanet olun...

neşem sınavın güzel geçer inşallah dr konusundada hakkında ne hayırlısı ise rabbim en güzellerini sana sunsun inşallah sende yaradana emanet ol seni çok öptüm

filiz ablam öyle yada böyle veletler çektire çektire büyüyo gerçektende neşemin dediği gibi sabretmemiz lazımm çünkü rabbim bize bu melekleri nasip etti bunu dualarla bekleyenleri düşünüp bu mucizelere dahada sabretmel,yiz rabbim ellerini açıp yaradana dua edenlerin ellerini boş .çevirmesin inşallah önce göbüşlerini sonrada ellerini doldursun inşallah

filiz ablam bide yazında demişsinki uykudan sıçrayarak çığlık çığlığa kalkıyo diye gülmeeeee sakın bişi dicemmm ben çok inanıyorum annanemin ve büyük annanemin bi lafı var bence tecrübe konuşuyor boşa demezler büyükler bilir diye derlerki bebeğe uyuduğunda 40 çıkana kadar kandırırlarmış annen gitti baban gitti yalnız kaldın derlermiş 40 lı iken ablam beşiğinde yani yattığı yerde kuran varmı başucunda bide yattığı yerde hatta seninde yattığın yerde babasının eşyası bulunmalıymış 40 gün için

Arife'cim dünden beri girip bakıyorum ama senden haber yok, hani haber verecektin bize?
kusura bakma abla özür dilerim ama canım çok sıkkındıı
Kızlar nasılsınız? Rüzgar huy değiştirmiş, annesi kızma, dünyaya alışmaya çalışıyor...Kumsalım inallah gecikmen hayırlı bir sebeptendir. Cerencim kuzucuğunu benim için öp. Kızlar fazla uğrayamıyorum, şimdi eşim gene kızacak hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Mavideniz, hatice, Nur hepinizi öpüyorum, ismini yazamadıklarım kızmasın yatınca aklıma geliyor:) bu aralar hap beni çok unutkan yaptı. Parlodel, prolaktin düşürücü. Bana ve enim durumumda olanları aklınızdan hiç çıkarmayın, bebişlerinize de kızmayın gelir hesap sorarım ona göre. Dualarınızı bekliyorum. Çarşamba günü yine bir sınavım var. Sonra dr gidicem ama ne zaman bilmem. Hayırlısı. Hepiniz Yaradan'a emanet olun...
nesecim nasılsın canımm yok canım malesef buda olmadı rabbim hayırlısını versinn
sınavında başarılar canımm

günaydın kızlar nasılsınız hepimiz için hayırlı bir hafta olur inşallahh

cumartesi doktora gittim rutin bir adet geçikmesi bir değişiklik yok adet söktürücü kullanıyorumm şuann

neşem sınavın güzel geçer inşallah dr konusundada hakkında ne hayırlısı ise rabbim en güzellerini sana sunsun inşallah sende yaradana emanet ol seni çok öptüm

Amin canım benim. Ben de hepinizi tek tek öpüyorum...

filiz ablam öyle yada böyle veletler çektire çektire büyüyo gerçektende neşemin dediği gibi sabretmemiz lazımm çünkü rabbim bize bu melekleri nasip etti bunu dualarla bekleyenleri düşünüp bu mucizelere dahada sabretmel,yiz rabbim ellerini açıp yaradana dua edenlerin ellerini boş .çevirmesin inşallah önce göbüşlerini sonrada ellerini doldursun inşallah

Aminnnnnnnnnnnnn

nesecim nasılsın canımm yok canım malesef buda olmadı rabbim hayırlısını versinn

Saoalsın canım. Hayırlısı olsun. 500 Yasine başladık biz ve ayrıca 41 gün 24er tane Fatiha okuyup dileğini söyleyecekmişsin. Ben şimdi de bunlara başladım, hayırlısı,istersen sen de dua et.

Amin canım benim. Ben de hepinizi tek tek öpüyorum...

Aminnnnnnnnnnnnn

Saoalsın canım. Hayırlısı olsun. 500 Yasine başladık biz ve ayrıca 41 gün 24er tane Fatiha okuyup dileğini söyleyecekmişsin. Ben şimdi de bunlara başladım, hayırlısı,istersen sen de dua et.

sağol nesecim allah razı olsun bende yapayım :gitme:

kızlar geçmişe bakamadım çok yoğunum nasılsınız herkes iyimi keyifler yerindmei 2009 yılının son haftasındayız canlarımmmm umarım güzel geçerrrrr....

günaydın canım

iyyiz canım sen nasılsın kolay gelsin gülçincim

Günaydın birtanemmmm iyiyim şükür yoğun koşturmaca bir haftasonu ve yine bir hafta başı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

dün sonunda adet oldum ve rahatladım :dance: darısı başına inşallah canımın içi sen nasılsın balım iyimisin nasıl geçti haftasonu keyfin yerindemi?

günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımla yatıyorum sürekli keyif yapıorum şu anda evimde temizlik var ve ben yatıom heheheh ne güzelmiş böle

canımcıklarım hepinize tünaydın
süper bir hafta olsun hepimize inşallahhh
ben miraçla oynamaktan buraya gelemiyorum çok fazlamı alıştırdım oyuna naptım :)))
bugunde misafirim var birazdan geirler size bi bakayım dedim napıyosunuz

canıııııııımmmmmmm, nerelerdesin sen kaçak? merak ettim seni, neler yapıyorsun diyecektim, zaten yazmışsın yoğunluğunu... dikkat et kendine, bu yoğunlukta vitamin falan al canım :) Rüzgar huy değiştirdi gerçekten ama kızmıyorum güzelim, o acı çektikçe ben üzülüyorum, kızar mıyım hiç kuzuma ben, o kadar masum o kadar savunmasız ki, nasıl kızabilirim? sadece üzülüyorum :(
aynen öyle canım ama yine de herşeye değer, mesela 2 saatlik uykuyla ayaktayım şu an :) dualarına amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn diyorum canım :)
filiz ablam bide yazında demişsinki uykudan sıçrayarak çığlık çığlığa kalkıyo diye gülmeeeee sakın bişi dicemmm ben çok inanıyorum annanemin ve büyük annanemin bi lafı var bence tecrübe konuşuyor boşa demezler büyükler bilir diye derlerki bebeğe uyuduğunda 40 çıkana kadar kandırırlarmış annen gitti baban gitti yalnız kaldın derlermiş 40 lı iken ablam beşiğinde yani yattığı yerde kuran varmı başucunda bide yattığı yerde hatta seninde yattığın yerde babasının eşyası bulunmalıymış 40 gün için
bu söylediğini ben de duydum ama 40'ımız iki gün sonra çıkıyor, inşallah 40 çıkınca geçer... kayınvalidem koymuştu kuran başucuna

hayrola niye canın sıkkın? dr ne dedi? bu da olmadı derken neyi kasdettin? çok şifreli konuşmuşsun :)
günaydın kızlar nasılsınız hepimiz için hayırlı bir hafta olur inşallahh

cumartesi doktora gittim rutin bir adet geçikmesi bir değişiklik yok adet söktürücü kullanıyorumm şuann
tamam da aşılama için ne dedi? ne zaman? dr ne dedi anlatsana hayatım
kızlar geçmişe bakamadım çok yoğunum nasılsınız herkes iyimi keyifler yerindmei 2009 yılının son haftasındayız canlarımmmm umarım güzel geçerrrrr....
gün ışığıııııııııııııııııııımmmmmmmmmm canım, çok özledim sizlerle sohbet etmeyi ama burası da iyice ihmal edilmiş durumda, neyse bakalım ne zaman eski haline dönecek?
Günaydın birtanemmmm iyiyim şükür yoğun koşturmaca bir haftasonu ve yine bir hafta başı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

dün sonunda adet oldum ve rahatladım :dance: darısı başına inşallah canımın içi sen nasılsın balım iyimisin nasıl geçti haftasonu keyfin yerindemi?
gözün aydııııııııııııınnnnnnn neyse rahatlamışsındır birazcık
günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımla yatıyorum sürekli keyif yapıorum şu anda evimde temizlik var ve ben yatıom heheheh ne güzelmiş böle
tadını çıkar, yat dinlen canım :)

canımmmm hoş geldin nasılsın yat bol bol dinlen keyif yap hatta yapabiliyorsan nazda yap kaydirigubbakcemile3
güzeldir tabii neden olmasın tadını çıkar bu günlerin

canımcıklarım hepinize tünaydın
süper bir hafta olsun hepimize inşallahhh
ben miraçla oynamaktan buraya gelemiyorum çok fazlamı alıştırdım oyuna naptım :)))
bugunde misafirim var birazdan geirler size bi bakayım dedim napıyosunuz

dünüüürrr hoşgeldin yafrum nassen?
damadım nasıl eyimi kuzum?
misafirleri gönderince gel yine emi gülüm.

gün ışığıııııııııııııııııııımmmmmmmmmm canım, çok özledim sizlerle sohbet etmeyi ama burası da iyice ihmal edilmiş durumda, neyse bakalım ne zaman eski haline dönecek?

gözün aydııııııııııııınnnnnnn neyse rahatlamışsındır birazcık

bende çok özledim o eski sohbetleri ama kimseler gelmiyor be ablam artık buraya mafoldumben biri bize büyü yaptı sanki şu hale bak :1shok:

evet rahatladım azcık ama azcık çok değil kaydirigubbakcemile3

slm kızlar geçmişe bakamadım.nasılsınız..bende sanırım fazla kalamam berra ara ara mızıldanıyor bugün tam olarak derin uykuya dalamadık çünkü bende fırsat buldukça ütü yaptım biraz daha da var ..gelemiyorum çünkü bende evde degildim.kimseler yok yine iyice boşladık topigi herhalde ..neyse hepinizi öpüyorum ..

slm herkeze nasilsiniz biz hastayiz bütün ayle esim ben mirac girip olduk birde benim belim daha hala tutulmus bir vaziyetdeyim doktora gitdim igne vurdu ama hic bir yumusama yok ne yapicam bilmiyorum cok zor oluyor miraci kucagima aldim an tutulup kaliyorum...
hepinizi öpüyorum mucukkkkkkkk

Back
X