aynen öyle canım, o uslu çocuk gitti yerine huysuz, kucaktan inmeyen, devamlı gezinmek isteyen bir çocuk haline geldi... son iki gecedir ise onu ne korkuttuysa bilmiyorum, uykusundan sıçrayarak uyanıyor ve gözlerini faltaşı gibi açarak çığlık çığlığa ağlıyor, farklı bir ağlama, korktuğunu hissediyorum, sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum... gerçekten zormuş bu işler :) aynen senin anlattığın gibi, meme arsızı da oldu ayrıca, devamlı emmek istiyor, doysa bile emmek istiyor, doyduysa bu sefer kusuyor... işte böyle, dediğin gibi bu kolik olayı mahvetti bizi de, daha 35 günlük velet parmağında oynatıyor valla, 3 ayın dolmasına da çok var ayrıca, yanmışım benanam nolucek bu topiğin hali yine gülçin arife jasmin ve arada filiz ablam hariç kimsecikler yokmuşşş inşallah tez vakitte eski düzene geçeriz
filiz abla paşamız huy değiştirdi demişsin ya inşallah öyle kalmaz benim kız gaz sancıları yüzünden aynen senin dediğin gibi huy değiştirdi öylede kaldı mesela kucak delisi sırtı hiç yer görmüyo ve sürekli ilgi istiyo azıcık yalnız bırak çığlık çığlığa valla bide meme arsızı oldu gece memede uyumak istiyo bide tam anlamıyla uyucaksa sallama istiyo beşikte tabi hala çingene beşiğinden kurtulamadım gaz sancılarında ona alıştı halada onda yatmak istiyo bu kolik bizi mahvetti ne zaman huyu düzelir bilmem

evet canım, gerçekten kalp kalbe karşıymış :) aynen öyle bu işler böyle gerçekten... bugün yine mehmet biraz ilgilendi de ben de yattım uyudum biraz... evet yılbaşında halam geliyor, biraz sopasını gösterir bunlaraheralde çekmedi abla bende bir daha aramadım zaten. canım benim yaaa kalp kalbe karşıymış işte. mehmet abi bakmış biraz demek bu işler böyle valla bizde cereni gece boyunca bir ben sallıyordum kucağımda bir sercan sabahlara kadar uyku yoktu :1no2:
hımmm hala yılbaşında geliyor demek süppperrr hihoyyyt hihoyyyt görümce hiç yaklaşmasın o zaman :jeyyar:
ayyy ablam yaa umarım bu huy baki kalmaz rüzgarımızda :Saruboceq:
yaaa hala kanamannmı var :1shok: allah allah bende 10 gün felan sürmüştü sonra bir daha 3 ay hiç olmadı tam üç aylıkken ceren ilk adetimi olmuştum umarım seninde düzene girer ablam yaaa :teselli:
benim düzene girmedi ama sancılarım bitti çok şükür sancısız oluyorum artık allahıma şükürler olsunki.

valla bu huy kalıcı olursa yanarız ya...inşallah kalıcı olmaz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet hala kanamam var, iyice azaldı ama var hala, geçen gün Rüzgar'ı dr'uma göstermek için götürdüğümde nasıl olduğumu sordu, ben de kanamamın devam ettiğini söyledim normal dedi, 40 - 60 gün arası sürermiş, galiba bende bitmek üzere, 40'ımızın dolmasına 5 gün kaldı sanırım o zamana kadar biter... amaaaaan sancısız olman çok iyi, hadi bakalım doğum işe yaradı demek :) inşallah bundan sonra da hep sancısız ve düzenli olursun canım :)
devam ediyor hayatım maalesef, bazen çok şiddetli bazen hafif atlatmaya çalışıyoruz işte, tabii dolayısıyla huyu da değişti, inşallah kalıcı huylar olmaz bunlar :) papatya çayını ben de duymuştum... herşeyi deniyorum, bir de bunu deneyeyim :) bakalım ne olacak? saç kurutma makinesini ben de denedim hayatım ama işe yaramadı bizde :)ablacım nasılsın rüzgar nasıll gaz sancılarınz devam ediyormuş rüzgarınn huyuda değişmiş
umarım biran önce herşey normale döner huyuda eskisi gibi olur ablacımm benim eltimin çocuğuda çok gazlı bir bebekmiş hep der ben papatya çayı eb büyük yardımcımcıydı diğer demleyip bir iki çay kaşığı bebeğe veriyormuş kendide günde 2 fincan içiyormuş bir dene istersenn bide bizim sıpa ağladığı zaman ya aspiratörle yada saç kurutma makinasının sesinde susup uyuyormuş:)
ben iyiyim ablacım şükürler olsun çokyoğun bir şekilde çalışıyorum adetim geçikti yine sıkıntıdan patlıcamm hiç olmadık yerlerimde sivilceler çıkıyor iyice sapıttı yani
tamam ablacım mutlaka haber veririm
yoğun çalışıyorsun ama dikkat et sağlığına, tam grip havası, kendine dikkat et lütfen... hay Allah ya senin de bu sıkıntın bitmedi gitti yaaa... inşallah bir düzene girersin sen de canım :) haberlerini bekliyorum canım :)