aynen bende daha yeni durulduk birazz ehh işte iyi diyelim iyi olsun canım bugünümüze şükür sen nasılsın ceren nasıllGünaydın birtanemmmm iyiyim şükür yoğun koşturmaca bir haftasonu ve yine bir hafta başı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
dün sonunda adet oldum ve rahatladım :dance: darısı başına inşallah canımın içi sen nasılsın balım iyimisin nasıl geçti haftasonu keyfin yerindemi?
ablacım doktora gittiğim zaman randevu saaati ve günüyle ilgili bazı terslikler oldu allahtan doktorum iyi birisi yoksa boşa gitmiş olucaktım bide üstüne kan testi negatif olunca gerçi sonucu tahmin ediyordum ama zaten sinirlerim bozuktu sonuçta tuz biber oldu cumartesi öyle geçtiihayrola niye canın sıkkın? dr ne dedi? bu da olmadı derken neyi kasdettin? çok şifreli konuşmuşsun :)
tamam da aşılama için ne dedi? ne zaman? dr ne dedi anlatsana hayatım
aşılama için bir problem yok siz ne zaman isterseniz başlarız dedi konuştuk aşamalarını falan anlarttı işte ama biz bazı nedenlerden dolayo ertelemek zorunda kaldı bidaki adetime allah nasip ederse yaptırıcaz hayırlısını ve sabır diliyorum rabbimden:Saruboceq: