Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Günaydın birtanemmmm iyiyim şükür yoğun koşturmaca bir haftasonu ve yine bir hafta başı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

dün sonunda adet oldum ve rahatladım :dance: darısı başına inşallah canımın içi sen nasılsın balım iyimisin nasıl geçti haftasonu keyfin yerindemi?
aynen bende daha yeni durulduk birazz ehh işte iyi diyelim iyi olsun canım bugünümüze şükür sen nasılsın ceren nasıll
hayrola niye canın sıkkın? dr ne dedi? bu da olmadı derken neyi kasdettin? çok şifreli konuşmuşsun :)

tamam da aşılama için ne dedi? ne zaman? dr ne dedi anlatsana hayatım
ablacım doktora gittiğim zaman randevu saaati ve günüyle ilgili bazı terslikler oldu allahtan doktorum iyi birisi yoksa boşa gitmiş olucaktım bide üstüne kan testi negatif olunca gerçi sonucu tahmin ediyordum ama zaten sinirlerim bozuktu sonuçta tuz biber oldu cumartesi öyle geçtii
aşılama için bir problem yok siz ne zaman isterseniz başlarız dedi konuştuk aşamalarını falan anlarttı işte ama biz bazı nedenlerden dolayo ertelemek zorunda kaldı bidaki adetime allah nasip ederse yaptırıcaz hayırlısını ve sabır diliyorum rabbimden:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımla yatıyorum sürekli keyif yapıorum şu anda evimde temizlik var ve ben yatıom heheheh ne güzelmiş böle
ohh keyfini çıkar canım bugünlerin baksana bebek geldikten sonra kimse fırsat bulamıyorr şöylle bi uzanmaya
canımcıklarım hepinize tünaydın
süper bir hafta olsun hepimize inşallahhh
ben miraçla oynamaktan buraya gelemiyorum çok fazlamı alıştırdım oyuna naptım :)))
bugunde misafirim var birazdan geirler size bi bakayım dedim napıyosunuz
burcum nasılsın canımm ohh maşallah sizeee
slm kızlar geçmişe bakamadım.nasılsınız..bende sanırım fazla kalamam berra ara ara mızıldanıyor bugün tam olarak derin uykuya dalamadık çünkü bende fırsat buldukça ütü yaptım biraz daha da var ..gelemiyorum çünkü bende evde degildim.kimseler yok yine iyice boşladık topigi herhalde ..neyse hepinizi öpüyorum ..
mavicim hoşgeldin nasılsın
slm herkeze nasilsiniz biz hastayiz bütün ayle esim ben mirac girip olduk birde benim belim daha hala tutulmus bir vaziyetdeyim doktora gitdim igne vurdu ama hic bir yumusama yok ne yapicam bilmiyorum cok zor oluyor miraci kucagima aldim an tutulup kaliyorum...
hepinizi öpüyorum mucukkkkkkkk

gönülcüm hoşgeldin çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah biran önce düzelirsiniz belin hala geçmedimii ya ne kadar zor oluyordur senin için allah yardımcın olsun canım

selam herkese ben gelemiyorum kusura bakmayın kızlar dikişlerim açıldı onu tedavi ediyoruz bebişimle uğraşıyorum geceleri uyumuyor yaramazım sağolsun zor ama güzelmiş annelik....sizler nasılsınız umartım herkes iyidir öptüm hepinizi byeeeeee

MERHABA ARKADASLAR NASILSINIZ IYISINIZDIR UMARIM SIZLERI COK OZLEDIM OGLUSUMUN ADINI YUSUF MİRHAN KOYDUK...KIZLAR COK YORULUYOR UYKUSUZ KALIYORUM UYKU DUZENIMIZ HIC YOK..BUARADA OGLUMUN BINGILDAGI ÇÖKTÜ ARKADASLAR ACILE GITTIK HIC BISEY YAPMADILAR AZ EMIYOR,UYUKLUYOR COK HALSIZ NE YAPACAGIMI SASIRDIM DR.OLABILIR DEDI YOLLADI...YARIN YINE GIDECEGIM....DR.NETTEN OKUDUGUM KADARIYLA SUSUZ KALMIS...ANNE SUTU ALIYORUZ VE SUTTEN BASKA SU BILE VERMIYORUZ DR.DEDI..AKLIM COK KARISIK ANNEMLERDE BEBEGE SU VER DIOLAR AKLIM COK KARISTI ....UMARIM HEPINIZIN BEBEISLERI IYIDIR...HEPINIZI COK OPUYORUM...YINE GELIRIM ALLAH A EMANET OLUN...opuyorumnanaktan

slm kızlar geçmişe bakamadım.nasılsınız..bende sanırım fazla kalamam berra ara ara mızıldanıyor bugün tam olarak derin uykuya dalamadık çünkü bende fırsat buldukça ütü yaptım biraz daha da var ..gelemiyorum çünkü bende evde degildim.kimseler yok yine iyice boşladık topigi herhalde ..neyse hepinizi öpüyorum ..

canım hoşgeldin nasılsın? Berra hanım nasıllar keyifler yerindemi?
evet topik iyice boşlandı ama yapacak bir şey yok herkes bebişi ile meşgul ne yapalım
fırsat buldukça gel ve bizi habersiz bırakma güzelim.

slm herkeze nasilsiniz biz hastayiz bütün ayle esim ben mirac girip olduk birde benim belim daha hala tutulmus bir vaziyetdeyim doktora gitdim igne vurdu ama hic bir yumusama yok ne yapicam bilmiyorum cok zor oluyor miraci kucagima aldim an tutulup kaliyorum...
hepinizi öpüyorum mucukkkkkkkk

gönülll hoşgeldin birtanem çok çok geçmiş olsun canımın içi bol bol c vitamini al tatlım mümkün olduğunca evde dur dışarıya çıkma canım ya umarım çabuk atlatırsınız.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN BİRTANEM.

aynen bende daha yeni durulduk birazz ehh işte iyi diyelim iyi olsun canım bugünümüze şükür sen nasılsın ceren nasıll

iyi ol canım yaa üzme kendini lütfen meleğim umarım yeni yılda herşey gönlünce olur tatlım allahım herşeyi istediğin şekile hayırlısı ile nasip etsin balım...

selam herkese ben gelemiyorum kusura bakmayın kızlar dikişlerim açıldı onu tedavi ediyoruz bebişimle uğraşıyorum geceleri uyumuyor yaramazım sağolsun zor ama güzelmiş annelik....sizler nasılsınız umartım herkes iyidir öptüm hepinizi byeeeeee

hilall tazecik annecik hoş geldin nasılsın?
eee ilk zamanlar öyle canım uyku falan hak getire. siz iyi olunda gerisi boş bunlar geçici durumlar çok şükürki.

MERHABA ARKADASLAR NASILSINIZ IYISINIZDIR UMARIM SIZLERI COK OZLEDIM OGLUSUMUN ADINI YUSUF MİRHAN KOYDUK...KIZLAR COK YORULUYOR UYKUSUZ KALIYORUM UYKU DUZENIMIZ HIC YOK..BUARADA OGLUMUN BINGILDAGI ÇÖKTÜ ARKADASLAR ACILE GITTIK HIC BISEY YAPMADILAR AZ EMIYOR,UYUKLUYOR COK HALSIZ NE YAPACAGIMI SASIRDIM DR.OLABILIR DEDI YOLLADI...YARIN YINE GIDECEGIM....DR.NETTEN OKUDUGUM KADARIYLA SUSUZ KALMIS...ANNE SUTU ALIYORUZ VE SUTTEN BASKA SU BILE VERMIYORUZ DR.DEDI..AKLIM COK KARISIK ANNEMLERDE BEBEGE SU VER DIOLAR AKLIM COK KARISTI ....UMARIM HEPINIZIN BEBEISLERI IYIDIR...HEPINIZI COK OPUYORUM...YINE GELIRIM ALLAH A EMANET OLUN...opuyorumnanaktan

canım sende hoşgeldin tatlım. vede çok çok geçmiş olsun.
bıngıldak nasıl öküyor ya ben anlayamadım :uhm: sebebi ne imiş nasıl olurmuş umarım kalıcı olumsuz bir şeyler olmaz canım yaa.... :teselli:
oğluna sırf anne sütü veriyorsan eğer dışarıdan hiç bir şey vermemen gerek su ihtiyacınıda oradan karşılıyor kocakarı laflarına bakıpta çocuğa zarar verme canımın içi.

günaydın kızlar nasılsınız

gülçinim günaydın şekerim nasılsın

günaydın böcüğüm nasılsın? ben iyiyim şükür çalışmaya devam son gaz kaydirigubbakcemile4

Günaydın demek için geç kaldım, o zaman tünaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... nasılsınız kızlar? eskiden okumaya yetişemezdik şimdi okumaya hasret kaldık sayfaları... oğluşumu sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum nafile, neyse sonunda uykuya yenik düştü ama her an uyanabilir... beyefendi yatağında uyudu mu gündüz 5 ya da 10 dakikadan fazla uyumuyor, ben de alışsın istiyorum, ama salonda ana kucağı ya da koltukta uyuduğu zaman ohoooo 3 saat uyuyor... bakalım nasıl olacak? çok kötü kucağa alıştı, öyle bir an geliyor ki tuvalete bile gidemiyorum, öyle ya da böyle bu çocuklar kucağa alışıyor

Agnes, güzelim bıngıldak çökmesi ne demek ya? Tehlikesi var mı? illa ki susuz kalınca mı olurmuş yoksa başka bir sebebi de var mıymış? Hayatım doğru dürüst açıklamadan gelip yazıp gitmişsin, anlat bakiim bu nasıl bir şey? Çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşir yavrun

Arife'm herşey kısmetle güzelim, demek zamanı daha gelmemiş, lütfen canını sıkma ve moralini bozma, 2010 inşallah senin ve Neşe'nin yılı olacak :)

Günaydın Gülçin'ciğim :)

Yaaa Hilal'ciğim hiç karnında durduğu gibi değilmiş di mi? Bence daha güzel :)

Günaydın demek için geç kaldım, o zaman tünaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... nasılsınız kızlar? eskiden okumaya yetişemezdik şimdi okumaya hasret kaldık sayfaları... oğluşumu sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum nafile, neyse sonunda uykuya yenik düştü ama her an uyanabilir... beyefendi yatağında uyudu mu gündüz 5 ya da 10 dakikadan fazla uyumuyor, ben de alışsın istiyorum, ama salonda ana kucağı ya da koltukta uyuduğu zaman ohoooo 3 saat uyuyor... bakalım nasıl olacak? çok kötü kucağa alıştı, öyle bir an geliyor ki tuvalete bile gidemiyorum, öyle ya da böyle bu çocuklar kucağa alışıyor

Günaydın Gülçin'ciğim :)

appplam hoş gelmişsinnn opuyorumnanaktan seni burda görmek ne güzel bir mutluluk :dance: :dance:

demek rüzgar bey yatağında uyumuyor hee valla cerende öyle idi ablacım 2,5 aydan sonra alıştı yatağına bence nerede derin uyuyorsa orda uyut ablam alışmasın diye uğraşma çocuğu uylkusuz bırakıpta asi hale getirme ana kucağı ise ana kucağı koltuksa koltuk derin uykuya dalsın uyusun uykusunu alsınki mutlu sakin bir bebek olsun. zamanla yatağınada alışır bak ceren alıştı meesla.

tünaydın ablacım kaydirigubbakcemile3

canımmm dün bursadaydımm ondan öncesi hafta sonu giremiorum satii ondan öncesi malum iş yoğunluğu bugun güsel geçiyo bakimmm sizler nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyamadım iyisiniz demiii nur döndümüüü filiz ablamın yazıklarını okudum bugun hilale ve sevtaba sen cevap vermişin onlarıda ordan öğrensimm ben bildiğiniz gibiyimm :))

GÜLÇİİİİNNNN NAPİON YAFRUMMMMMMMMŞeniz

napiimmm be yafrum canım sıkıldı şincik biraz efkar bastıı bakalım nasıl atlatıcam bu efkarı :delphin: :delphin: :delphin:
sen ne yapıyorsun nasılsın iyimisin herşey yolundamı keyifler yerindemi?

canımmm dün bursadaydımm ondan öncesi hafta sonu giremiorum satii ondan öncesi malum iş yoğunluğu bugun güsel geçiyo bakimmm sizler nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyamadım iyisiniz demiii nur döndümüüü filiz ablamın yazıklarını okudum bugun hilale ve sevtaba sen cevap vermişin onlarıda ordan öğrensimm ben bildiğiniz gibiyimm :))

hayırdır kız bursada ne işin vardı?
nur dönmedi canım memlekette hala perşembe günü yola çıkacaklar NASİPSE AKŞAMSIDA BİZDELER YILBAŞI KUTLAMASI İÇİN :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

kısss hadi sende gel yılbaşında coşalım kopalım hadi hadi ne olurrr :Saruboceq:

Back
X