Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

napiimmm be yafrum canım sıkıldı şincik biraz efkar bastıı bakalım nasıl atlatıcam bu efkarı :delphin: :delphin: :delphin:
sen ne yapıyorsun nasılsın iyimisin herşey yolundamı keyifler yerindemi?

hayırdır kız bursada ne işin vardı?
nur dönmedi canım memlekette hala perşembe günü yola çıkacaklar NASİPSE AKŞAMSIDA BİZDELER YILBAŞI KUTLAMASI İÇİN :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

kısss hadi sende gel yılbaşında coşalım kopalım hadi hadi ne olurrr :Saruboceq:
bursaya çalışma bakanlığı bölge md.gittim iş icabı hafta sonu 2 gün bursadaydım ööğğhh oldum artıkk..
canımm yılbaşı programı belli beeee geç kaldın sennn :kedi: siz napicaksınız dışarı çıkamazsınız çocuklarla evdemi kudurcanızzz-tatlicadiarzu-

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iş yerinden ayrıldım çıkışımı istedim verdiler istedin zamadan geri dön sana kapımız hep açık dedilerzemuszemuszemuszemus:lepi:hihoyyythihoyyyt

bursaya çalışma bakanlığı bölge md.gittim iş icabı hafta sonu 2 gün bursadaydım ööğğhh oldum artıkk..
canımm yılbaşı programı belli beeee geç kaldın sennn :kedi: siz napicaksınız dışarı çıkamazsınız çocuklarla evdemi kudurcanızzz-tatlicadiarzu-

hımm anladım canım geçmiş olsun :):)

yaa belli demek zaten siz hep ekin bizi neyse
biz evet canım evdeyiz ama çocuklardan sebep değil benim kocişte nurun kocişte öyle özel gecelerde dışarıda olmayı sevmiyorlar çünkü malum alkol ve kutlama her kişide aynı etkiler olmuyor başa bela olan tipler çoğunlukta bu memlekette. bu yüzden biz daha sakin zamanlarda dışarıda eğlenmeyi tercih ediyoruz canımız sıkılmadan.
evde kudurucaz coşacaz kopacaz nasipse artık resimleri paylaşırım.
senin planın kiminle ve nerde de bakem?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iş yerinden ayrıldım çıkışımı istedim verdiler istedin zamadan geri dön sana kapımız hep açık dedilerzemuszemuszemuszemus:lepi:hihoyyythihoyyyt

canımmm hoşgeldin dünürüm
konuşmuştuk ama olsun ben yine yazayım gözün aydın canım allah pişmanlık vermesin.

özzzzzzzzzzzzzzzzzzz mailine bak
baktımmm yavrummm bakmammııı hihoyyyt

:lepi::lepi:

hımm anladım canım geçmiş olsun :):)

yaa belli demek zaten siz hep ekin bizi neyse
biz evet canım evdeyiz ama çocuklardan sebep değil benim kocişte nurun kocişte öyle özel gecelerde dışarıda olmayı sevmiyorlar çünkü malum alkol ve kutlama her kişide aynı etkiler olmuyor başa bela olan tipler çoğunlukta bu memlekette. bu yüzden biz daha sakin zamanlarda dışarıda eğlenmeyi tercih ediyoruz canımız sıkılmadan.
evde kudurucaz coşacaz kopacaz nasipse artık resimleri paylaşırım.
senin planın kiminle ve nerde de bakem?
QUOTE] anladım canımmm..
kuzenim ve arkadaşlarıyla olcas

amiin aminnn hayırlı işler bulayım inşallah :Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz

yine kimsecikler yok bende berradan fırsat bulamıyorum..grip olcam geliba kaç gündür başım agrıyor geniz akıntısı var galiba hapşırıyorum burnum akıyor ara ara berbat haldeyim yani bir yandna berra ilgi istiyor kucagıma alayım diye debeleniyor ama fazla yaklaşmayayım diyorum ama maalesef ben bakıyorum umarım ben tam grip olmadan atlatırım meyve yiyorum c vitamini aldım başımın agrısı geçmek bilmiyor..bende durumlar böyle..sizler neler yaptınız fazla giremiyorum bende ...neyse bana müsade...

slm canlarım ılgınız ıcın cok tsk ederım cok sukur dr.geldık bırseyı yokmus....bıngıldak basın ustundekı olusmamıs ınce doku...bebek susuz kalırsa beslenemezse....asırı atesten...sıcak ortamda sıkı sıkı bebegı ortmek sarmaktan falan oluyormus....az ökmüş bizimki...süreklı emzır dedı dr.eger uyurda uyanmazsında zorlanırsa ...idrar yapmazsa rengı solmussa agzı kuruyla tenı burusuksa ....atesı falan varsa gozlerının altında cökme kararma olursa bıngıldaktan suphelenırız dedi...sadece bızde bıraz uyuklama var halsısz dr.gecer dedı sureklı emzır dedı...su verme dedı...d vıtamını alsın baska bıseye gerek yok dedı..cok sukur...bıseyımız yok 2 aylık olduk kılomuzda 5.500 teyzelerı...yıne yazarım cok tesler hepınıze ılgınıze cokk opuldunuz FILIZ ablacım esımde gelısmeler var bebek oldugundan berı kavga etmıyoruz...ustume gelmıyor artık cok sukur...hepınızı cok opuyorum byyy..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

appplam hoş gelmişsinnn opuyorumnanaktan seni burda görmek ne güzel bir mutluluk :dance: :dance:

demek rüzgar bey yatağında uyumuyor hee valla cerende öyle idi ablacım 2,5 aydan sonra alıştı yatağına bence nerede derin uyuyorsa orda uyut ablam alışmasın diye uğraşma çocuğu uylkusuz bırakıpta asi hale getirme ana kucağı ise ana kucağı koltuksa koltuk derin uykuya dalsın uyusun uykusunu alsınki mutlu sakin bir bebek olsun. zamanla yatağınada alışır bak ceren alıştı meesla.

tünaydın ablacım kaydirigubbakcemile3
canımmmmmmmm seni de görmek mutluluk ama bir türlü denk gelemiyoruz işte :)

sonradan alıştırmak mümkün olabiliyor mu yani? e iyi o zaman, ben de çocuğu boşu boşuna hırpalamayayım illa ki yatakta uyusun diye :)
kız ben yerim senin o güzel suratınııııııııı, maşallah sana maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
oyyyyyyyyy çok tatlı bu kız beeeee :nazar: :nazar: :nazar: maşallah kuzuma
napiimmm be yafrum canım sıkıldı şincik biraz efkar bastıı bakalım nasıl atlatıcam bu efkarı :delphin: :delphin: :delphin:
sen ne yapıyorsun nasılsın iyimisin herşey yolundamı keyifler yerindemi?

hayırdır kız bursada ne işin vardı?
nur dönmedi canım memlekette hala perşembe günü yola çıkacaklar NASİPSE AKŞAMSIDA BİZDELER YILBAŞI KUTLAMASI İÇİN :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

kısss hadi sende gel yılbaşında coşalım kopalım hadi hadi ne olurrr :Saruboceq:
ne efkarı kız? hayrola?

aaaaa bak kıskandım valla şimdi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
aaa sonunda kararını verdin demek, peki ne yapmayı düşünüyorsun canım? yeni bir iş mi arayacaksın yoksa çalışmayacak mısın? gözün aydın, oradan ayrılmana sevindim valla :)
yine kimsecikler yok bende berradan fırsat bulamıyorum..grip olcam geliba kaç gündür başım agrıyor geniz akıntısı var galiba hapşırıyorum burnum akıyor ara ara berbat haldeyim yani bir yandna berra ilgi istiyor kucagıma alayım diye debeleniyor ama fazla yaklaşmayayım diyorum ama maalesef ben bakıyorum umarım ben tam grip olmadan atlatırım meyve yiyorum c vitamini aldım başımın agrısı geçmek bilmiyor..bende durumlar böyle..sizler neler yaptınız fazla giremiyorum bende ...neyse bana müsade...
geçmiş olsun canım, aman dikkat et Berra'ya geçirme sakın, maske falan tak çocuğa yaklaşırken, gerçi sen tedbirlisindir :) tekrar geçmiş olsun canım :)
slm canlarım ılgınız ıcın cok tsk ederım cok sukur dr.geldık bırseyı yokmus....bıngıldak basın ustundekı olusmamıs ınce doku...bebek susuz kalırsa beslenemezse....asırı atesten...sıcak ortamda sıkı sıkı bebegı ortmek sarmaktan falan oluyormus....az ökmüş bizimki...süreklı emzır dedı dr.eger uyurda uyanmazsında zorlanırsa ...idrar yapmazsa rengı solmussa agzı kuruyla tenı burusuksa ....atesı falan varsa gozlerının altında cökme kararma olursa bıngıldaktan suphelenırız dedi...sadece bızde bıraz uyuklama var halsısz dr.gecer dedı sureklı emzır dedı...su verme dedı...d vıtamını alsın baska bıseye gerek yok dedı..cok sukur...bıseyımız yok 2 aylık olduk kılomuzda 5.500 teyzelerı...yıne yazarım cok tesler hepınıze ılgınıze cokk opuldunuz FILIZ ablacım esımde gelısmeler var bebek oldugundan berı kavga etmıyoruz...ustume gelmıyor artık cok sukur...hepınızı cok opuyorum byyy..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım, Allah çaresiz dert vermesin, bebeklerimizi korusun, çok şükür iyi olmasına sevindim yavrunun :) bu arada eşinle aranın düzelmesine de sevindim canım, inşallah hep böyle devam eder :) ben de seni ve oğluşunu çok öpüyorum :)

Sonsuz bir karanligin içinden dogdum.

Isigi gördüm, korktum.
Agladim.

Zamanla isikta yasamayi ögrendim.
Karanligi gördüm, korktum.
Gün geldi sonsuz karanliga ugurladim sevdiklerimi. ..
Agladim.

Yasamayi ögrendim.
Dogumun, hayatin bitmeye basladigi an oldugunu;
aradaki bölümün, ölümden çalinan zamanlar oldugunu
ögrendim.

Zamani ögrendim.
Yaristim onunla...
Zamanla yarisilmayacagini,
zamanla barisilacagini, zamanla ögrendim...

Insani ögrendim.
Sonra insanlarin içinde iyiler ve kötüler oldugunu...
Sonra da her insanin içinde
iyilik ve kötülük bulundugunu ögrendim.

Sevmeyi ögrendim.
Sonra güvenmeyi...
Sonra da güvenin sevgiden daha kalici oldugunu,
sevginin güvenin saglam zemini üzerine kuruldugunu
ögrendim.
Insan tenini ögrendim.
Sonra tenin altnda bir ruh bulundugunu. ..
Sonra da ruhun aslinda tenin üstünde oldugunu ögrendim.

Evreni ögrendim.
Sonra evreni aydinlatmanin yollarini ögrendim.
Sonunda evreni aydinlatabilmek için önce çevreni aydinlatabilmek gerektigin ögrendim.

Ekmegi ögrendim.
Sonra baris için ekmegin bolca üretilmesi gerektigini.
Sonra da ekmegi hakça ülesmenin, bolca üretmek kadar
önemli oldugunu ögrendim.
Okumayi ögrendim.
Kendime yaziyi ögrettim sonra...
Ve bir süre sonra yazi, kendimi ögretti bana...

Gitmeyi ögrendim.
Sonra dayanamayip dönmeyi...
Daha da sonra kendime ragmen gitmeyi...

Dünyaya tek basina meydan okumayi ögrendim genç yasta...
Sonra kalabaliklarla birlikte yürümek gerektigi fikrine vardim.
Sonra da asil yürüyüsün kalabaliklara karsi olmasi gerektigine aydim.

Düsünmeyi ögrendim.
Sonra kaliplar içinde düsünmeyi ögrendim.
Sonra saglikli düsünmenin kaliplari yikarak düsünmek
oldugunu ögrendim.

Namusun önemini ögrendim evde...
Sonra yoksundan namus beklemenin namussuzluk oldugunu;
gerçek namusun, günah elinin altindayken, günaha el
sürmemek oldugunu ögrendim.

Gerçegi ögrendim bir gün...
Ve gerçegin aci oldugunu...
Sonra dozunda acinin, yemege oldugu kadar hayata da
lezzet kattigini ögrendim.

Her canlinin ölümü tadacagini, ama sadece bazilarinin
hayati tadacagini ögrendim.

Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim.
Olur ya ...
Kalp durur ...
Akıl unutur ...
Ben dostlarımı ruhumla severim.
O ne durur, ne de unutur ...

MEVLANA

Günaydın demek için geç kaldım, o zaman tünaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... nasılsınız kızlar? eskiden okumaya yetişemezdik şimdi okumaya hasret kaldık sayfaları... oğluşumu sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum nafile, neyse sonunda uykuya yenik düştü ama her an uyanabilir... beyefendi yatağında uyudu mu gündüz 5 ya da 10 dakikadan fazla uyumuyor, ben de alışsın istiyorum, ama salonda ana kucağı ya da koltukta uyuduğu zaman ohoooo 3 saat uyuyor... bakalım nasıl olacak? çok kötü kucağa alıştı, öyle bir an geliyor ki tuvalete bile gidemiyorum, öyle ya da böyle bu çocuklar kucağa alışıyor

ablam ya paşamızı rahat bırak nerde daha çok uyuyosa orda uyusun dr lar bas bas bağırıyo uykuda büyür bebeler diye onun için bırakta huysuzlanmasın rüzgarım uyusun napalım bizimde şansımıza yataklarında yatmayı versinler büyüyünce alışırlar sen nasılsın ablam senide çok öpüyorum

hakkında neyse hayırlısı o olsun tatlım ohhh evde rahat rahat miracımıza bakıcanmı yoksam yeni bir işemi gircen miracımızıda çok öp annesi bizim için

mavicim hoşgelmiş sefa gelmiş ve gitmişsin ahhh hayatım grip olmazsın inşallah şimdiden geçmiş olsun diyim ki gelmeden geçsin malesef bebişlerin çoğu aynı benim kız 6 ayını dolduracak hala kucakçı valla hep ilgi istiyo bebişler
baş ağrın griptenmijki senin sık başın ağrırdı belki yine öyle gribe yorma hemen inşallah grip olmazsın berramıda kocaman öp ben ve cemrem için

tatlım çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim bebişin maşallah bebişe kilosuda iyiymiş

eşinlede aranın güzel olmasına inan çok sevindim çünkü allahım tüm eşlerin arasını muhabbetli eylesin herkes mutlu olsun aşk evlillik bebek ve eşim olduğu sürece mutlu oluyorum rabbim herkese aile saadeti nasip eylesin

Back
X