Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine kimsecikler yok bende berradan fırsat bulamıyorum..grip olcam geliba kaç gündür başım agrıyor geniz akıntısı var galiba hapşırıyorum burnum akıyor ara ara berbat haldeyim yani bir yandna berra ilgi istiyor kucagıma alayım diye debeleniyor ama fazla yaklaşmayayım diyorum ama maalesef ben bakıyorum umarım ben tam grip olmadan atlatırım meyve yiyorum c vitamini aldım başımın agrısı geçmek bilmiyor..bende durumlar böyle..sizler neler yaptınız fazla giremiyorum bende ...neyse bana müsade...
slm canlarım ılgınız ıcın cok tsk ederım cok sukur dr.geldık bırseyı yokmus....bıngıldak basın ustundekı olusmamıs ınce doku...bebek susuz kalırsa beslenemezse....asırı atesten...sıcak ortamda sıkı sıkı bebegı ortmek sarmaktan falan oluyormus....az ökmüş bizimki...süreklı emzır dedı dr.eger uyurda uyanmazsında zorlanırsa ...idrar yapmazsa rengı solmussa agzı kuruyla tenı burusuksa ....atesı falan varsa gozlerının altında cökme kararma olursa bıngıldaktan suphelenırız dedi...sadece bızde bıraz uyuklama var halsısz dr.gecer dedı sureklı emzır dedı...su verme dedı...d vıtamını alsın baska bıseye gerek yok dedı..cok sukur...bıseyımız yok 2 aylık olduk kılomuzda 5.500 teyzelerı...yıne yazarım cok tesler hepınıze ılgınıze cokk opuldunuz FILIZ ablacım esımde gelısmeler var bebek oldugundan berı kavga etmıyoruz...ustume gelmıyor artık cok sukur...hepınızı cok opuyorum byyy..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımmmmmmmm seni de görmek mutluluk ama bir türlü denk gelemiyoruz işte :)
sonradan alıştırmak mümkün olabiliyor mu yani? e iyi o zaman, ben de çocuğu boşu boşuna hırpalamayayım illa ki yatakta uyusun diye :)
kız ben yerim senin o güzel suratınııııııııı, maşallah sana maşallah![]()
![]()
oyyyyyyyyy çok tatlı bu kız beeeee![]()
![]()
maşallah kuzuma
ne efkarı kız? hayrola?
aaaaa bak kıskandım valla şimdi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim.
Olur ya ...
Kalp durur ...
Akıl unutur ...
Ben dostlarımı ruhumla severim.
O ne durur, ne de unutur ...
ahhh yavrum benim annen pis kızım demiş ben o pis kızın ağzını yerim maşşallah sana kuzum
masşallah meleğime pür dikkat tv izliyo yavrum nasılda biliyo keyif yapmayı
seni kokoş seni maşallah kime çekti acaba
çok yakışmış şapkamızle büyük gözükmüş abla olnmuşşş
günaydin kıslaaaaaaaarrr zemuszemus
iyiyimm yavruşummm sen nasılsınn???canım benimmm günaydın birtanem nasılsın?
iyiyimm yavruşummm sen nasılsınn???
:uhm::uhm: çookk efkarlı ve ascık birascık bunalımsınn noldu gülomm neyin var du geliom öbür tarafa![]()
![]()
:içelim: :içelim: mafoldumben mafoldumben
:uhm::uhm: çookk efkarlı ve ascık birascık bunalımsınn noldu gülomm neyin var du geliom öbür tarafa
herkeze tünaydinnnn nasilsiniz biz iyiyiz biraz birtek kocism cok hasta sabaha kadar basinda bekledim atesliydi karibim...
gülcin kiz ceren massallahhhhhh ne tatli olmus resmi kart poster gibi massallah ya allah nazardan saklasin
Günaydın demek için geç kaldım, o zaman tünaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... nasılsınız kızlar? eskiden okumaya yetişemezdik şimdi okumaya hasret kaldık sayfaları... oğluşumu sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum nafile, neyse sonunda uykuya yenik düştü ama her an uyanabilir... beyefendi yatağında uyudu mu gündüz 5 ya da 10 dakikadan fazla uyumuyor, ben de alışsın istiyorum, ama salonda ana kucağı ya da koltukta uyuduğu zaman ohoooo 3 saat uyuyor... bakalım nasıl olacak? çok kötü kucağa alıştı, öyle bir an geliyor ki tuvalete bile gidemiyorum, öyle ya da böyle bu çocuklar kucağa alışıyor
Agnes, güzelim bıngıldak çökmesi ne demek ya? Tehlikesi var mı? illa ki susuz kalınca mı olurmuş yoksa başka bir sebebi de var mıymış? Hayatım doğru dürüst açıklamadan gelip yazıp gitmişsin, anlat bakiim bu nasıl bir şey? Çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşir yavrun
Arife'm herşey kısmetle güzelim, demek zamanı daha gelmemiş, lütfen canını sıkma ve moralini bozma, 2010 inşallah senin ve Neşe'nin yılı olacak :)
Günaydın Gülçin'ciğim :)
Yaaa Hilal'ciğim hiç karnında durduğu gibi değilmiş di mi? Bence daha güzel :)
gülçinim doğru dedin canım yeter ki iyi olsun bi şikayetim yok zaten uykuyla ilgili hamileyken bol bol uyumuştum zaten bu arada çok tatlı olmuş bıdığın maşallah....
4subatta sezeryan olacam yani 35 gunum kaldı:)
canımmmmmmmmm amin inşallahhhh Şenizsağol özgemmmmmmmmm seninde
umarım 2010 yılı senin aşk yılın olur ve senin yılın olur birtanem mucx mucx
arifemmm seninde herşey gönlünce olsun canımmmmhihoyyytgünaydın kızlarr nasılsınız geçmişe yazamıyorum pek ama takiptesiniz ona göree
kızlar dilerim yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık mutluluk neşe başarı bol şanş
sevgi ve huzur getirsinn MUTLU YILLAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNN