selam canlar nasılsınız biz iyiyiz geçen gün su gibi bişi geldi benden hemen doktora gittik bebiş geliomu die panikledik sonra normal akıntıymış çok şükür bari şu yılbaşı geçsin :) 3300 gr olmuş kızımsizler nasılsınız oh oh yılbaşı planlarıda yapılmış bende dağa gidicem yılbaşında ordaki karlarda yuvarlanıp çığ yapıcam hehehe dermişim kaydirigubbakcemile3 bizde artık tv izleriz yılbaşı gecesi ne yapalım
oy oy oy aman gülüm dikkat et hareket etme yat dinlen bak kız zaten yola çıktı heran gelebilir ona göre heee hadi bakalım yeni yılın ilk bebeği senin kız olur belki :dance: :dance:
aa bide fatoş tan hala haber yokmu yaww çok meraklandım ben
evet canım yaaa hiç gelmedi bende merak ediyorum aslında haber yok tel. no felanda yok beklemedeyiz bakalım

umarım herşey yolundadır. :Saruboceq:
4subatta sezeryan olacam yani 35 gunum kaldı:)
allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine güzelim.
hayırlı doğumlar.
kızlar sagolun geçmiş olsun dileklerinize ..tek tek alıntı yapamadım..ierrorcum
evet başım sık agrırdı migren var ama grip olacak gibi de hissednce kendimi sanırım baş agrısı ondan dır diye düşündüm gerçi uykusuzlukta var agrı kesici alıyorum ama fayda etmedi henüz yeni geçiyor gibi dünden beri gecede berra çok huysuzdu sürekli aglamıyordu ama kıpırdanma mırıldanma halindeydi tamda dalamıyordu uykusuna haliyle bizde dalamadık kaç kere kalktım uyudummu uyumadımmı bilemedim.şimdi geri kaçmak zorundayım berra çıglıgı koparıyor çayı nı vereyim zillimin..
canım bunlar uykusuzluktan oluyor malesef yat kalk yat kalk baş ağrları normal vücut dengesizleşti iyice.
neyse sabır bakalım annelik zor zanaat.
günaydın kızlarr nasılsınız geçmişe yazamıyorum pek ama takiptesiniz ona göree
kızlar dilerim yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık mutluluk neşe başarı bol şanş
sevgi ve huzur getirsinn MUTLU YILLAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNN
günaydın birtanemmmmmmm sen takip et gülüm geri kalma bir şey kaçırma opuyorumnanaktan
inşallah canım işallah herşey bizim lehimize gelişir can sıkıcı konular eski yaralar üzüntüler acılar huzursuzluklar kaynana dırdırları kar-koca kavgaları bebek hasretleri anlayışsız sevgili durumları aşksız yürekler umarım tüm bu olumsuz durumlar 2009 yılında kalır. pozitif olan herşeyde 2010 da yanımızda olur :sm_cool: :sm_cool:
canımmmmmmmmm amin inşallahhhh Şeniz
inşallah canım dualarım seninle aşk dolu bir yıl diliyorum sana.
Aşık ol ve bu yıla damganı vur emi opuyorumnanaktan