Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selam canlar nasılsınız biz iyiyiz geçen gün su gibi bişi geldi benden hemen doktora gittik bebiş geliomu die panikledik sonra normal akıntıymış çok şükür bari şu yılbaşı geçsin :) 3300 gr olmuş kızım :nazar: sizler nasılsınız oh oh yılbaşı planlarıda yapılmış bende dağa gidicem yılbaşında ordaki karlarda yuvarlanıp çığ yapıcam hehehe dermişim kaydirigubbakcemile3 bizde artık tv izleriz yılbaşı gecesi ne yapalım

oy oy oy aman gülüm dikkat et hareket etme yat dinlen bak kız zaten yola çıktı heran gelebilir ona göre heee hadi bakalım yeni yılın ilk bebeği senin kız olur belki :dance: :dance:

aa bide fatoş tan hala haber yokmu yaww çok meraklandım ben

evet canım yaaa hiç gelmedi bende merak ediyorum aslında haber yok tel. no felanda yok beklemedeyiz bakalım :delphin:
umarım herşey yolundadır. :Saruboceq:

4subatta sezeryan olacam yani 35 gunum kaldı:)

allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine güzelim.
hayırlı doğumlar.

kızlar sagolun geçmiş olsun dileklerinize ..tek tek alıntı yapamadım..ierrorcum
evet başım sık agrırdı migren var ama grip olacak gibi de hissednce kendimi sanırım baş agrısı ondan dır diye düşündüm gerçi uykusuzlukta var agrı kesici alıyorum ama fayda etmedi henüz yeni geçiyor gibi dünden beri gecede berra çok huysuzdu sürekli aglamıyordu ama kıpırdanma mırıldanma halindeydi tamda dalamıyordu uykusuna haliyle bizde dalamadık kaç kere kalktım uyudummu uyumadımmı bilemedim.şimdi geri kaçmak zorundayım berra çıglıgı koparıyor çayı nı vereyim zillimin..

canım bunlar uykusuzluktan oluyor malesef yat kalk yat kalk baş ağrları normal vücut dengesizleşti iyice.
neyse sabır bakalım annelik zor zanaat.

günaydın kızlarr nasılsınız geçmişe yazamıyorum pek ama takiptesiniz ona göree

kızlar dilerim yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık mutluluk neşe başarı bol şanş
sevgi ve huzur getirsinn MUTLU YILLAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNN

günaydın birtanemmmmmmm sen takip et gülüm geri kalma bir şey kaçırma opuyorumnanaktan

inşallah canım işallah herşey bizim lehimize gelişir can sıkıcı konular eski yaralar üzüntüler acılar huzursuzluklar kaynana dırdırları kar-koca kavgaları bebek hasretleri anlayışsız sevgili durumları aşksız yürekler umarım tüm bu olumsuz durumlar 2009 yılında kalır. pozitif olan herşeyde 2010 da yanımızda olur :sm_cool: :sm_cool:

canımmmmmmmmm amin inşallahhhh Şeniz

inşallah canım dualarım seninle aşk dolu bir yıl diliyorum sana.
Aşık ol ve bu yıla damganı vur emi opuyorumnanaktan

günayıdn gülçinim nasılsın

özgecim günaydın canım nasılın sağol canım inşallahh inşallah yeni yılda bütün istediklerin seninle olur
güzel olan herşey senin olsun bitanem

aminnnn özgecimmmmm

gülçinim valla sayfa hep açık ama yazamıyorum
aminnnn inşallahh canım benim inşallahh rabbim hepimizin gönlüne göre versinn

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmzemuszemus
tümkötülükleri olumsuzlukları eski yılla geride bırakıp yeni yıla umutlu:lepi: mutluhihoyyyt bol sağlıklı sositosositobol bebekli :emir_bebek: bol huzurlu :kahve: bol paralı alkisalkisalkis bol aşklı opuyorumnanaktan(özge için )kaydirigubbakcemile3 girelim herşey istediğiniz gibi olsun inşallahhh :içelim:

oy oy oy aman gülüm dikkat et hareket etme yat dinlen bak kız zaten yola çıktı heran gelebilir ona göre heee hadi bakalım yeni yılın ilk bebeği senin kız olur belki :dance: :dance:

evet canım yaaa hiç gelmedi bende merak ediyorum aslında haber yok tel. no felanda yok beklemedeyiz bakalım :delphin:
umarım herşey yolundadır. :Saruboceq:

allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine güzelim.
hayırlı doğumlar.

canım bunlar uykusuzluktan oluyor malesef yat kalk yat kalk baş ağrları normal vücut dengesizleşti iyice.
neyse sabır bakalım annelik zor zanaat.

günaydın birtanemmmmmmm sen takip et gülüm geri kalma bir şey kaçırma opuyorumnanaktan

inşallah canım işallah herşey bizim lehimize gelişir can sıkıcı konular eski yaralar üzüntüler acılar huzursuzluklar kaynana dırdırları kar-koca kavgaları bebek hasretleri anlayışsız sevgili durumları aşksız yürekler umarım tüm bu olumsuz durumlar 2009 yılında kalır. pozitif olan herşeyde 2010 da yanımızda olur :sm_cool: :sm_cool:

günaydın kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun herşey dilediğinizce olsun... hehe evet bu gece belki doğurabilirim hayırlısı inşallah fatoşu bende çok merak ediorum inşallah kötü bir şey yoktur

slm kızlar nasılsınız ...hepinizin yeni yılını kutlar mutlu huzurlu bir yıl dilerim...

evet cerencim uyku düzeni bozuldu başımın agrısıda biraz o yüzden...neyse bugün 2 gibi dalabildi uykusuna da bizde uyuduk..

AMİN canımmm bitanemmm kına gecesi düğün neyin ne varsa yaparız burdaaa opuyorumnanaktan

özgecim günaydın canım nasılın sağol canım inşallahh inşallah yeni yılda bütün istediklerin seninle olur
güzel olan herşey senin olsun bitanem
aminnn canımmm hepimizin inşallahhh

aminnnn özgecimmmmm

aynen bende sana noldu gülomm yıl sonu yoğunluğumuuu:uhm:

tümkötülükleri olumsuzlukları eski yılla geride bırakıp yeni yıla umutlu:lepi: mutluhihoyyyt bol sağlıklı sositosositobol bebekli :emir_bebek: bol huzurlu :kahve: bol paralı alkisalkisalkis bol aşklı opuyorumnanaktan(özge için )kaydirigubbakcemile3 girelim herşey istediğiniz gibi olsun inşallahhh :içelim:
ağzın bal yesin yavrummmmmŞeniz

günaydın kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun herşey dilediğinizce olsun... hehe evet bu gece belki doğurabilirim hayırlısı inşallah fatoşu bende çok merak ediorum inşallah kötü bir şey yoktur
seninde yeni yılın kutlu olsun canımmmm..fatoş iyidir umarım ben bilmiodum epeydir gelmio sanırım öylemiii

slm kızlar nasılsınız ...hepinizin yeni yılını kutlar mutlu huzurlu bir yıl dilerim...
selam mavicimmm..seninde yeni yılın kutlu mutlu olsun inşallah..

AMİN canımmm bitanemmm kına gecesi düğün neyin ne varsa yaparız burdaaa opuyorumnanaktan

aminnn canımmm hepimizin inşallahhh

aynen bende sana noldu gülomm yıl sonu yoğunluğumuuu:uhm:

ağzın bal yesin yavrummmmmŞeniz

seninde yeni yılın kutlu olsun canımmmm..fatoş iyidir umarım ben bilmiodum epeydir gelmio sanırım öylemiii

selam mavicimmm..seninde yeni yılın kutlu mutlu olsun inşallah..

saol canım,evet gelmiyo o her gün gelirdi ya ondan merak ettim baya bi zaman oldu bide aramızda az vardı onunla

günayıdn gülçinim nasılsın

tünaydın birtanemmmm iyiyim çok şükür canım ya öğleden sonra çıkıcamda işleri yetiştiriyorum para dağıtma işini hallettim şimdi sıra evrak toparlamada onlarda bittimi doğru eveeee kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın balım kaça kadar çalışıyorsun bugün? tam günmü?

aminnnnnnnnnnnnnnn
allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin inşallahhhhh :Saruboceq:
olsun cancan sen yazıları takip et sonra toptan cevaplarsın kaydirigubbakcemile3

tünaydın dünürüümmmmmmmm Şeniz

aminnnnnnnnnnnnn inşallah canım benim inşallah dünürümm..... kaydirigubbakcemile5 Şeniz

tünaydın canım benimmmm
canımmm dur kız doğurma bari 12 yi beklede kayıtlara ilk bebek olarak geçsin bizde seni tv de izleriz böylece
ccanım benim sana hayırlı sağlıklı sorunsuz bir doğum diliyorum birtanem.. opuyorumnanaktan

evet cerencim uyku düzeni bozuldu başımın agrısıda biraz o yüzden...neyse bugün 2 gibi dalabildi uykusuna da bizde uyuduk..

selam canım hoşgeldin bende senin yeni yılını kutluyorum ve aynı dilekleri sunuyorum tatlişkom yerimseniben

uyur annesi meraklanma sen alış acık kızz ben ceren doğduğundan beri gece uykusu uyumuyorum derin alıştım sanırım gayet iyi gidiyor böyle kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

canım benimmmmmmm en içten dileklerimi sundum sana tatlımmmmm
sen kocayı bul yavrum biz gerekeni yaparız dimi kızlarrrr :sm_cool: :sm_cool:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

NEREDE HAYAT VARSA ORADA UMUT DA VARDIR...
YENı YILDA TÜM UMUTLAR VE BAŞARILAR SıZıNLE OLSUN...
MUTLU HUZURLU YILLAR DıLıYORUM...

tünaydın birtanemmmm iyiyim çok şükür canım ya öğleden sonra çıkıcamda işleri yetiştiriyorum para dağıtma işini hallettim şimdi sıra evrak toparlamada onlarda bittimi doğru eveeee kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın balım kaça kadar çalışıyorsun bugün? tam günmü?

aminnnnnnnnnnnnnnn
allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin inşallahhhhh :Saruboceq:
olsun cancan sen yazıları takip et sonra toptan cevaplarsın kaydirigubbakcemile3

tünaydın dünürüümmmmmmmm Şeniz

aminnnnnnnnnnnnn inşallah canım benim inşallah dünürümm..... kaydirigubbakcemile5 Şeniz

tünaydın canım benimmmm
canımmm dur kız doğurma bari 12 yi beklede kayıtlara ilk bebek olarak geçsin bizde seni tv de izleriz böylece
ccanım benim sana hayırlı sağlıklı sorunsuz bir doğum diliyorum birtanem.. opuyorumnanaktan

selam canım hoşgeldin bende senin yeni yılını kutluyorum ve aynı dilekleri sunuyorum tatlişkom yerimseniben

uyur annesi meraklanma sen alış acık kızz ben ceren doğduğundan beri gece uykusu uyumuyorum derin alıştım sanırım gayet iyi gidiyor böyle kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

canım benimmmmmmm en içten dileklerimi sundum sana tatlımmmmm
sen kocayı bul yavrum biz gerekeni yaparız dimi kızlarrrr :sm_cool: :sm_cool:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamam canım sıktım şey,imi tutuyorum açılmasın kaydirigubbakcemile3

alırız dimi cerencim bende soracaktım zaten sana sende filiz ablaya demişsin yatagında uyumaya alıştı diye bizimki. kucakta uyuyor odasına henüz geçmedik zorlanırmıyız acaba diye merak ettimde sende ögrenecek şeylerimiz var tatlım..

yengeçcim farkettim hemen kabul etmişsin zaten...

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr YENİ YILINIZ kutlu olsun. Hepinize 2010'un sağlık, mutluluk, başarı, kocalarınızla bol bol aşk (Özge için muhteşem bir aşk), bebeği olmayanlara bebek getirmesini diliyorum. 2010'da herşey gönlünüzce olsun canlarım :)

ablam ya paşamızı rahat bırak nerde daha çok uyuyosa orda uyusun dr lar bas bas bağırıyo uykuda büyür bebeler diye onun için bırakta huysuzlanmasın rüzgarım uyusun napalım bizimde şansımıza yataklarında yatmayı versinler büyüyünce alışırlar sen nasılsın ablam senide çok öpüyorum
aynen öyle canım, çocuğumun ruh sağlığı nerede uyuduğundan daha önemli :) ben iyiyim hayatım, yuvarlanıp gidiyoruz işte :) ben de seni öpüyorum :)
evet ablacım ya bir türlü denk gelemiyoruz neyse ağlık olsun ne yapalım.
tabikide mümkün ablam yaa ben ilk bir ay cereni dondolinoda yatırmıştım hatırlıyorsun dimi hani şu çok fonksiyonlu olan koltuk ilk bir ay hep onda uyudu ceren ona alışıcak diye çok korktum sonra koltukta uyumaya başladı ama şimdi uykuya daldıktan sonra yatağına koyuyorum devam ediyor uyumaya alışır yani sen merak etme çocuk nerde rahat ise orda uyut ablacım.

çok şeker olmuş dimi ceren abla pis bu pis kaydirigubbakcemile3

yaaa biraz efkarlandım işte facede birine denk geldimde eskilerden kötü oldum :gitme:

valla ablam hiiiç kıskanma boşuna koşa koşa gittin ayvalığa bişeyde diyemedim valla istanbulda olsaydın eğer zaten kurtuluşun yoktu ama malesef bize çok uzaktasın be ablam. :çok üzgünüm:
ama gelebiliyorsanız gelin valla süpperrr olurrrr zemuszemus
canım ben de senin gibi düşünüyorum, çocuğu zorlamanın hiçbir anlamı yok, hayatını şimdiden zorlaştırmayalım :)

ayy çok şeker olmuş benim kuzum, pis deme ona annesiiii, kıyamam miniğime ben :)

hmmm ince işler anlaşıldı CADIARZU

kıskandım valla ne yalan söyleyeyim, maalesef çok uzak :( öfffffffff.... bir sebep de bu yüzden sevmiyorum burayı... keşke gelebilsek be hayatım, ama Mehmet'le konuştuk, havalar iyileşince ilk fırsatta sana ve Nur'a geleceğiz :)

haaa bu arada dün geldi halam, nasıl rahatladım anlatamam, bugün tam 3 saat uyudum, sonra oğluşum acıkmış öylece uyandım :)
:delphin: :delphin: :delphin: :içelim: :içelim: mafoldumben mafoldumben
a aaaa... topla kendini :oklava:
bence de daha güzel ablacım yorucu ama hiç koymuyo yorgunluk mutluluk veriyo sanki........
kesinlikle haklısın :)
selam canlar nasılsınız biz iyiyiz geçen gün su gibi bişi geldi benden hemen doktora gittik bebiş geliomu die panikledik sonra normal akıntıymış çok şükür bari şu yılbaşı geçsin :) 3300 gr olmuş kızım :nazar: sizler nasılsınız oh oh yılbaşı planlarıda yapılmış bende dağa gidicem yılbaşında ordaki karlarda yuvarlanıp çığ yapıcam hehehe dermişim kaydirigubbakcemile3 bizde artık tv izleriz yılbaşı gecesi ne yapalım
oyyy maşallah... hadi bakalım, sık dişini birazcık daha... bu akşam biz de evde takılacağız :)
günaydın kızlarr nasılsınız geçmişe yazamıyorum pek ama takiptesiniz ona göree

kızlar dilerim yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık mutluluk neşe başarı bol şanş
sevgi ve huzur getirsinn MUTLU YILLAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNN
inşallah canım :)

ayyyyy ağzından bal damlıyor, ne güzel şeyler dilemişsin, iiiiiiiiiiiinnnnnnşşşşşşşşşaaaaaaalllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
inşallah güzelim :)
alırız dimi cerencim bende soracaktım zaten sana sende filiz ablaya demişsin yatagında uyumaya alıştı diye bizimki. kucakta uyuyor odasına henüz geçmedik zorlanırmıyız acaba diye merak ettimde sende ögrenecek şeylerimiz var tatlım..

yengeçcim farkettim hemen kabul etmişsin zaten...

canım nasıl oldu migrenin? valla öğreneceğimiz çok şey var mavişim :)

herkese iyi seneler sevdiklerimizle beraber mutlu bir yıl geçiririz sağlıkla inş.

burcuuuuuu!anam kayısı kompostosu ereni de beni de mahvetti ya kabızlığı çok iyi gelio ama gazdan geberdik dün gece kabuz gibiydi:(

KABUS GıBıYDı DAHA DOĞRUSU:(başka bi sebep yok sanırım ondan oldu ya yavrum kıvrandı durdu gazdan bende sabahı zor ettim ya çok fena bişey şu gaz olayı bi ilacı da yok sanırsam bol bol rezene içtim ama bana mısın demedi:(

Back
X