Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

herkes yeni yıl kutlamasında zaar ben de gidem barik oğlumla dans falan edrim artık kocam yok ama erkekim var bi tane yeter şimdilik:)

3 hafta sonra kavuşcam inş.kocama o zaman loğusalık da bitiyo sanırım artık hasret biter inş.popomu doğrultabilirsem anlarsınız ya kaydirigubbakcemile3

hilall naber kıs nerelerdesin gel bakem buraya sana sorcaklarım var sende normal doğum yaptın ya benimde normal olucak bu gidişle kaydirigubbakcemile nasıl bişi normal doğum anlatsana yaw lavman olayı dikiş olayı vs vs nolur bilgilendir beni geceleri kabuslar görüom -tatlicadiarzu-

filiz ablacım hoşgeldinnn senin ve aileninde yeni yılınız kutlu olsun bol hayırlı bereketli sağlık dolu bir yıl olsun inşallah,yeni yıl banada kızımı sağlıkla hayırla getirsin inşallah

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr YENİ YILINIZ kutlu olsun. Hepinize 2010'un sağlık, mutluluk, başarı, kocalarınızla bol bol aşk (Özge için muhteşem bir aşk), bebeği olmayanlara bebek getirmesini diliyorum. 2010'da herşey gönlünüzce olsun canlarım :)
aminnnnn ablacımmm aminnn

canlarımmm hepinizin yeni yılını kutluyorummmm... herşey gönlümüzce olsunnn dualarda unutulmamak dileği ile opuyorumnanaktan sizi seviyorummm

2009 da bitiyor..Nasıl geçti diye sorgulama..Bak bitti bile..Gelen yeni yılı yepyeni umutlarla hayallerle ve taptaze planlarla karşıla..Geçen günleri sorgularsan bunu başaramazsın..Bırak herşey geride kalsın ve sen şimdi herşeye yeniden başla..Hayat yine zorlayacaktır seni önüne yine engeller koyacaktır ama adı üstünde o hayat ve sen onu en iyi şekilde sürdürmek zorundasın..Ben senin için bu yıl başında dilekler dileyeceğim..Mutluluk, huzur, sağlık, para, sevgi, dostluk, beraberlik ve yararına olacak daha niceleri...Sende inan benim inandığım gibi ve başar..Mutlu nice nice yıllara..Her dileğin gerçek olsun..Rüyalarındaki ve gerçekteki...Sevdiklerinle, seni sevenlerle..Her zaman, her yeni anda..Tüm sevgimle ve inancımla..

[sıze="2"]iyi senler hanımlar.. Hepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl olur inşallah.kocaman öpüyorum hepinizi.melek yolu bekleyen anneı adayları bu yıl size uğur getirsin inşallah rabbim gönlünüze göre versin..[/sıze]

hilall naber kıs nerelerdesin gel bakem buraya sana sorcaklarım var sende normal doğum yaptın ya benimde normal olucak bu gidişle kaydirigubbakcemile nasıl bişi normal doğum anlatsana yaw lavman olayı dikiş olayı vs vs nolur bilgilendir beni geceleri kabuslar görüom -tatlicadiarzu-

canım hiç merak etme kimseyi de dinleme yumurta kapıya dayanınca bi şekilde yapılıyo allah yardım ediyo.ben sancılarım çok artınca açılmam birden oldu ve suyum geldi ama 1 gece önceden yattım sancı ve kanamadan kanama bana has bi olay bu arada herkeste olmayabilir.lavman yapılmadı bana canım aniden olunca rezaletti yani bana tuvaletini yap böylerce ıkınmış olursun dediler:) :kedi: bu arada ben ıkınamam pek o yüzden serum taktılar sonra herşey kendiliğinden gelişti zaten sancım geldikçe ıkındım başı çıkınca derin derin nefes aldım ıkınmıyosun başı çıkınca sakın.sonra dikişler atıldı o an acı oluyo tabii ama sen mutluluktan ona da sabrediyosun.kafana hiç takma canım bi şekilde oluveriyor hiç tahmin etmediğin gibi rahat ol allah a güven inş.sağ salim kavuşursun bebişine.

bu arada normal doğum yaptığını söyleme kimseye bence bana çok nazar oldu sanki marifet gibi insanlar şaşırıyo özeniyo saçma ama böyle canım maalesef artık normal doğum kıymete binmiş galiba:(

bu arada ben de bişey sorayım ya ben emzik vermek istiyorum ama geç mi kaldım ki.arada veriyorum biraz emiyo ama bırakıyo alışır mı böyle devam edersem?

canım hiç merak etme kimseyi de dinleme yumurta kapıya dayanınca bi şekilde yapılıyo allah yardım ediyo.ben sancılarım çok artınca açılmam birden oldu ve suyum geldi ama 1 gece önceden yattım sancı ve kanamadan kanama bana has bi olay bu arada herkeste olmayabilir.lavman yapılmadı bana canım aniden olunca rezaletti yani bana tuvaletini yap böylerce ıkınmış olursun dediler:) :kedi: bu arada ben ıkınamam pek o yüzden serum taktılar sonra herşey kendiliğinden gelişti zaten sancım geldikçe ıkındım başı çıkınca derin derin nefes aldım ıkınmıyosun başı çıkınca sakın.sonra dikişler atıldı o an acı oluyo tabii ama sen mutluluktan ona da sabrediyosun.kafana hiç takma canım bi şekilde oluveriyor hiç tahmin etmediğin gibi rahat ol allah a güven inş.sağ salim kavuşursun bebişine.

bu arada normal doğum yaptığını söyleme kimseye bence bana çok nazar oldu sanki marifet gibi insanlar şaşırıyo özeniyo saçma ama böyle canım maalesef artık normal doğum kıymete binmiş galiba:(

sağol canım yaa ben zaten tamamen Allaha bıraktım durumumu rabbim en hayırlısını versin ben ve bebeğim için..hiç bi zaman normal veya sezeryan olucak diye tutturmadım tabi biraz sezeryandan yanaydım ama yinede hep dua ettim hakkımda en hayırlısı olsun die bakalım zaten son dakkaya kadar ne olacağı belli olmaz..zaman azaldıkça hiçten geçmio sanki günler şu an için tek dileğim sağ salim kızıma kavuşmak..

bu arada ben de bişey sorayım ya ben emzik vermek istiyorum ama geç mi kaldım ki.arada veriyorum biraz emiyo ama bırakıyo alışır mı böyle devam edersem?

canım bence bebeğini zorla emziğe alıştırma istemiosa zorla verme yani çünki emzik pek iyi birşey değil sürekli onju dezenfekte etmek zorundasın çünki birde emziğe alışan bir çocuk iki üç yaşına kadar kolay kolay bırakmıo yeğenlerimden biliyorum bence emziksiz uyutmaya alıştır canım

herkezin yeni yili kutlu olsun allah yeni yilda herkeze saglik ve huzur versin istiyen herkezede bebis versin...
dün gece saat 24:00 kücük bir kaza gecirdim bizim burda almanyada baya bir havayi fisek atiyorlar bende balkondan bakayim dedim balkonda yerler fayansdi birde kar yagmisdi ben balkona cikarken bir düsdüm sakat olan belimin üstüne simdide belim daha kötü oldu birde boynum tutuldu hic kirmasamiyorum allah beterinden korusun nediyelim.....

herkese iyi seneler sevdiklerimizle beraber mutlu bir yıl geçiririz sağlıkla inş.

burcuuuuuu!anam kayısı kompostosu ereni de beni de mahvetti ya kabızlığı çok iyi gelio ama gazdan geberdik dün gece kabuz gibiydi:(

kız o gaz yapmaz diye biliyorum gaz yapıcı bişi yokki içinde bak üzüldüm şimdi yaa mafoldumben

KABUS GİBİYDİ DAHA DOĞRUSU:(başka bi sebep yok sanırım ondan oldu ya yavrum kıvrandı durdu gazdan bende sabahı zor ettim ya çok fena bişey şu gaz olayı bi ilacı da yok sanırsam bol bol rezene içtim ama bana mısın demedi:(

canım yaa çok üzüldüm gazın kesin bir ilacı yok valla biz 3.aya kadar çektik hala çekiyoruz ama eskiye göre daha az bol bol masaj yaptım karnınna z.yağı ile karnını sıcak tuttuk bebekler için sıcak su torbası var ben onalrdan aldım ayaklarına falan koydum birde hergün çörekotu yağı içirdim
çörek otunu kavurup toz haline getirip z.yağı içindfe bekeltiyorum bu karışıdan hergün bi çay kaşığı verdim
kompostoyuda bana doktorum söylemişti iç mutlaka diye :bbo:

herkezin yeni yili kutlu olsun allah yeni yilda herkeze saglik ve huzur versin istiyen herkezede bebis versin...
dün gece saat 24:00 kücük bir kaza gecirdim bizim burda almanyada baya bir havayi fisek atiyorlar bende balkondan bakayim dedim balkonda yerler fayansdi birde kar yagmisdi ben balkona cikarken bir düsdüm sakat olan belimin üstüne simdide belim daha kötü oldu birde boynum tutuldu hic kirmasamiyorum allah beterinden korusun nediyelim.....

doğumdaşım geçmiş olsun yaa kötü olmuş Allah beterinden saklasın dediğin gibi inşallah çabuk geçer

herkesin yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluk dilerim rabbimin kimin gönlünden ne geçiyorsa hakkında hayırlı eyle,haklarında hayırlı olanıda gönüllerine razı eyle rabbim

herşey gönlünüzce olsun

gcan geçmiş olsun tatlım allahım kazasız belasız bir yıl geçirmeni nasip eylesin

selam kızlar şubat annelerinde okudum fatoş doğum yapmış sezeryanla,bebişi 1300 gr 31 aralıkta doğurmuş herhalde tansiyon problemi vardı ya o yüzden böyle erken oldu sanırım birde fatoş yoğun bakımdaymış okuduğum kadarıyla Allah yardımcıları olsun inşallah tez zamanda toparlarlar,şimdi bu topikteki tek hamiş benim yani inşallah bende hayırlısıyla kucaklarım kızımı

Son düzenleme:
ayyyy fatoşşş doğurmuşşş saol jasmin haber verdin çok üzüldüm erken ve kilosuz doğmuş ama fatoş iyileşsin gerisi hallolur hemen toparlanır bebiş fatoşa geçmiş olsun allah yardımcısı olsun

aa fatoşcum doğum yapmış Allah yardımcısı olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah

Back
X