Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selam kızlar şubat annelerinde okudum fatoş doğum yapmış sezeryanla,bebişi 1300 gr 31 aralıkta doğurmuş herhalde tansiyon problemi vardı ya o yüzden böyle erken oldu sanırım birde fatoş yoğun bakımdaymış okuduğum kadarıyla Allah yardımcıları olsun inşallah tez zamanda toparlarlar,şimdi bu topikteki tek hamiş benim yani inşallah bende hayırlısıyla kucaklarım kızımı

darısı sana inşallah sağlıkla

selam kızlar şubat annelerinde okudum fatoş doğum yapmış sezeryanla,bebişi 1300 gr 31 aralıkta doğurmuş herhalde tansiyon problemi vardı ya o yüzden böyle erken oldu sanırım birde fatoş yoğun bakımdaymış okuduğum kadarıyla Allah yardımcıları olsun inşallah tez zamanda toparlarlar,şimdi bu topikteki tek hamiş benim yani inşallah bende hayırlısıyla kucaklarım kızımı

Ayy canım inş biran önce toparlar kendini kuzucuğuylada ilgilenince büyür yavrusu
Rabbim acil şifalar versin

nurcum nasılsın ilaydam prensesim nasıl

iyiyim canım uzun süredir giremeyince geçmişe bkıyordum
ilayda hasta teyzesi 20 gündür onunla uğraşıyorum
sen nasılsın paşamız nasıl annesi

bu arada ben de bişey sorayım ya ben emzik vermek istiyorum ama geç mi kaldım ki.arada veriyorum biraz emiyo ama bırakıyo alışır mı böyle devam edersem?

canım ben zorla verdim ilk zamanlar almadı ama elimle tuttum büyükde yardımcım oldu valla

herkezin yeni yili kutlu olsun allah yeni yilda herkeze saglik ve huzur versin istiyen herkezede bebis versin...
dün gece saat 24:00 kücük bir kaza gecirdim bizim burda almanyada baya bir havayi fisek atiyorlar bende balkondan bakayim dedim balkonda yerler fayansdi birde kar yagmisdi ben balkona cikarken bir düsdüm sakat olan belimin üstüne simdide belim daha kötü oldu birde boynum tutuldu hic kirmasamiyorum allah beterinden korusun nediyelim.....

Canım çok geçmiş olsun valla ucuz atlatmışsın yinede

herkesin yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluk dilerim rabbimin kimin gönlünden ne geçiyorsa hakkında hayırlı eyle,haklarında hayırlı olanıda gönüllerine razı eyle rabbim

herşey gönlünüzce olsun

gcan geçmiş olsun tatlım allahım kazasız belasız bir yıl geçirmeni nasip eylesin

aynurcum seninde yeni yılın kutlu olsun

Ayy canım inş biran önce toparlar kendini kuzucuğuylada ilgilenince büyür yavrusu

geçmişolsun canım ya noldu böylee kuzuma

canım ben zorla verdim ilk zamanlar almadı ama elimle tuttum büyükde yardımcım oldu valla

Canım çok geçmiş olsun valla ucuz atlatmışsın yinede

aynurcum seninde yeni yılın kutlu olsun

aynen canım ya ben de gurbete gidicem ya yardımcı olur diye vermek istiyorum ya iyi olucak inş.alışır.......

burcum gaz için metsil veriyorum biraz rahatlattı gibi sen kullanmış mıydın?

aaa geçmiş olsun ya yazık preeklemsi oldu sanırım ben korkuyodum ondan zaten tansiyon yüzünden allah şifa versin inş.

canım yaa çok üzüldüm gazın kesin bir ilacı yok valla biz 3.aya kadar çektik hala çekiyoruz ama eskiye göre daha az bol bol masaj yaptım karnınna z.yağı ile karnını sıcak tuttuk bebekler için sıcak su torbası var ben onalrdan aldım ayaklarına falan koydum birde hergün çörekotu yağı içirdim
çörek otunu kavurup toz haline getirip z.yağı içindfe bekeltiyorum bu karışıdan hergün bi çay kaşığı verdim
kompostoyuda bana doktorum söylemişti iç mutlaka diye :bbo:

sıcak su torbasını nasıl koyuyosun bide canım yani ayaklarına dimi duruyo mu koyunca benimki çok gımgım da durduğu yerde durmuyo

burcum gaz için metsil veriyorum biraz rahatlattı gibi sen kullanmış mıydın?

yok canım metsil kullanmadım nurse hurveys diye bi şurup var ondan veriyorum
bide çörek otu yağı bi kaşık hergün veriyodum artık geçti onu vermiyorum
sıcak su torbasını nasıl koyuyosun bide canım yani ayaklarına dimi duruyo mu koyunca benimki çok gımgım da durduğu yerde durmuyo
sıcak su torbasını bacaklarınınaltına koyyom bacaklar -hep havada oluo benimkinin çok doldurma torbayı acık su koy
anaaa gitmiş burcu:( :gitme:

burdayım canım pc ye ekran koruyucu girince görikmim :)))

yok canım metsil kullanmadım nurse hurveys diye bi şurup var ondan veriyorum
bide çörek otu yağı bi kaşık hergün veriyodum artık geçti onu vermiyorum

sıcak su torbasını bacaklarınınaltına koyyom bacaklar -hep havada oluo benimkinin çok doldurma torbayı acık su koy

burdayım canım pc ye ekran koruyucu girince görikmim :)))

nurse hurveys bende de var karar verememiştim ama op daha iyi galiba ya eczacı bi metsil bi de ondan versin demiş napsam acep?

hee tamam canım ben de deniyeyim sağolasın

bide dün komşu geldi hemşire yüz üstü yatrdı bi rahatladı bizimnki şimdi ben de öyle yapıyorum yatmıyo ya beni eğenmiyor zaar:(sen nasıl yaırmaya alıştırdın?

bide dün komşu geldi hemşire yüz üstü yatrdı bi rahatladı bizimnki şimdi ben de öyle yapıyorum yatmıyo ya beni eğenmiyor zaar:(sen nasıl yaırmaya alıştırdın?

ilk zamanlar yüzükoyun yatmıyodu sonradan alıştı o zaman rahat gaz çıakrıtoydu ama şimdi büyüdü öyle yatmıyo sırtüstü yatıo hep kendi dönüyo artık zaten :))

bu arada ben de bişey sorayım ya ben emzik vermek istiyorum ama geç mi kaldım ki.arada veriyorum biraz emiyo ama bırakıyo alışır mı böyle devam edersem?
canım emziği ağzında elinle tutarsan bir müddet sonra alışıyor, Rüzgar'a doğduğunun ertesi günü verdim, alıştı, uyuturken veriyorum, her zaman değil
canım bence bebeğini zorla emziğe alıştırma istemiosa zorla verme yani çünki emzik pek iyi birşey değil sürekli onju dezenfekte etmek zorundasın çünki birde emziğe alışan bir çocuk iki üç yaşına kadar kolay kolay bırakmıo yeğenlerimden biliyorum bence emziksiz uyutmaya alıştır canım
emzik kötü bir şey değil güzelim, emme refleksini güçlendiriyor, ayrıca şimdiki emzikler ağız sağlığı için faydalı bile :)
herkezin yeni yili kutlu olsun allah yeni yilda herkeze saglik ve huzur versin istiyen herkezede bebis versin...
dün gece saat 24:00 kücük bir kaza gecirdim bizim burda almanyada baya bir havayi fisek atiyorlar bende balkondan bakayim dedim balkonda yerler fayansdi birde kar yagmisdi ben balkona cikarken bir düsdüm sakat olan belimin üstüne simdide belim daha kötü oldu birde boynum tutuldu hic kirmasamiyorum allah beterinden korusun nediyelim.....
aaaaa geçmiş olsun yaaa, dikkat et hayatım, inşallah bu kadarla geçer
herkesin yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluk dilerim rabbimin kimin gönlünden ne geçiyorsa hakkında hayırlı eyle,haklarında hayırlı olanıda gönüllerine razı eyle rabbim

herşey gönlünüzce olsun

gcan geçmiş olsun tatlım allahım kazasız belasız bir yıl geçirmeni nasip eylesin
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
canım üzülme ondan değil zaten gez sorunumuz başlamış bu gcede öyle geçti:(
gaz başladı mı sizde de? Allah yardımcın olsun mafoldumben berbat bir şey bu yaaa... offf daha önümüzde 1,5 ay var, inşallah o kadar sürmez diyorum, yavrum mahvoluyor senağlama
aaaa 1300 gr. mı? çok düşük kilolu değil mi? yavrum kıyamam ya... inşallah her şey yolunda gider ikisi de toparlanır... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canııııııııımmmmmmmmmm nasılsın? çok özledim seni ya Şeniz nasıl geçti yılbaşı? neler yaptınız Gülçin'le? İlayda'mın nesi var ya? geçmiş olsun hayatım
ilk zamanlar yüzükoyun yatmıyodu sonradan alıştı o zaman rahat gaz çıakrıtoydu ama şimdi büyüdü öyle yatmıyo sırtüstü yatıo hep kendi dönüyo artık zaten :))
ya kızlar ben bir kaç kere yüz üstü yatırdım ama nerde okuduysam yüz üstü yatırmak tehlikeli diyor, ani bebek ölümlerinden falan bahsediyorlar, tırstım, en rahat uykusunu yüz üstü uyuyor Rüzgar, panik oldum şimdi... annem kardeşimi yüz üstü uyuturdu, şimdi nelerden bahsediyorlar... kızlar bende acayip bir ruh hali başladı, oğluma bir şey olacak korkusu sardı beni, bu düşünce mahvediyor ... kafayı yemekten korkuyorum... Neşe'nin bir lafı vardı cahillik mutluluktur diye... ben de ona katılıyorum bu konuda... anneleeerrr sizde de oldu böyle bir dönem?

nurcum tatlım nasılsın geçmiş olsun minik kuşum rahatsızmış nesi var bide sana sorucaktım bayadır seni göremediğimden sormadım nasıl kilo veriyosun tatlım bende göbek duruyoda ondan sordum

ya kızlar ben bir kaç kere yüz üstü yatırdım ama nerde okuduysam yüz üstü yatırmak tehlikeli diyor, ani bebek ölümlerinden falan bahsediyorlar, tırstım, en rahat uykusunu yüz üstü uyuyor Rüzgar, panik oldum şimdi... annem kardeşimi yüz üstü uyuturdu, şimdi nelerden bahsediyorlar... kızlar bende acayip bir ruh hali başladı, oğluma bir şey olacak korkusu sardı beni, bu düşünce mahvediyor ... kafayı yemekten korkuyorum... Neşe'nin bir lafı vardı cahillik mutluluktur diye... ben de ona katılıyorum bu konuda... anneleeerrr sizde de oldu böyle bir dönem?[/QUOTE]

bencede neşenin dediğine katılıyorum herşeyi bilmek ve araştırmak hiç iyi değil hamileliğimi bu nedenle kabusa çeviriyodum şimdide kuzumu büyütürkende evhamlı ve telaşla büyütüyorum filiz ablam olmazmı sadece sende değil emin ol bende yaşıyorum bu korkuları gece gündüz farketmiyo aman uykusunda kusarsa yada battaniyesi yüzüne kapaklanırsa yada ne bileyim yataktan düşermi vs vs hatta uyuyoken evladım kaç kere elimi burnuna tutmuşumdur nefes alıyomu diye ya ben bi ara kafayımı yiyorum acaba bile dedim yani anlıcağın ben şuna çok inanır oldum evlenmekte çoçuk yapmak ve bakmakta cahillikte daha bi kolay oluyo diyorum çok bilince yada insanın yaşı büyüdükçe herşey daha bi zor oluyo hatta ablam ben bebişi yıkarken bile boğulurmu nefessiz kalırmı diye elim tetikte yıkıyom hemen kafasına su dökünce yüzünü sıvazlıyomki boğulmasın diye yani kısacası öyle böyle büyütüyoruz bebişleri rüzgarımı öp benim için

Back
X