Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız melloşşşşş abla derken ağzım eskimiyoda ben herkesi yaşıtım gibi gördüğümden öyle diyesim geldi bide resimlerine baktım ufacık tefeciksin aplalığı yakıştıramadığımdan olsa gerek oysaki ilk buraya geldiğinde seni iri çoçuk resmiyle giriş yapınca he bu melloş abla dana gibi biri herhalde didim resmi görüncede abla diyesim gelmedi
aaaaa arifemde gelmiş sana selam vermeden kaçmıyım canım nasılsın oooo diyet başarıyla sonuç vermeye başlamışşş bide ben yapabilsem canım benim kızçenin resimlerini eklicem son hallerini bakarsınız seni çok öpüyorum
bak kimsede tık yok ben kaçar hadi hekese byyyy görüşürüz
heeeeyyyyyttt ben geldim uleynnnnnn ne bu memleket kavgasıııııı bende istanbulluyum varmı ötesi
herkese hayırlı günler diliyorum bu arada
fatoşcum sıkma canını allah hallolmıcak dert vermesin geçicek allahın izniyle
kim kimi tost yapıyo ben bi tost alabilirmiyim karnım çok aççç kahvaltı bilem yapmadım daha yanınada susurluk ayranı isteyom ben hadi gelsin gariii![]()
ooooh uyusunda büyüsün tosun paşam opuyorumnanaktan
olsun fatoşum biz severiz herkesi kaydirigubbakcemile5
bak gülçinde bizi seviyormuş olumunekankayizsmile
ya iriyarı olmakda güzeldir herhalde ben minnacıkım daaa :roflol:
kızlarrrr filiz abla girmiyo kaç gündür yada benmi kaçırdım acabaaaa :uhm:
kız melloşşşşş abla derken ağzım eskimiyoda ben herkesi yaşıtım gibi gördüğümden öyle diyesim geldi bide resimlerine baktım ufacık tefeciksin aplalığı yakıştıramadığımdan olsa gerek oysaki ilk buraya geldiğinde seni iri çoçuk resmiyle giriş yapınca he bu melloş abla dana gibi biri herhalde didim resmi görüncede abla diyesim gelmedi
bak yazıyom yazıyopm gören yok kızıyom ama
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gülçin benim kız hala emeklemek istemiyo peşpeşe yuvarlanarak istediği yere gidiyo halbuki internette emekleyip hatta koltuk kenarlarına tutunur diye yazıyo valla bize uymuyo ceren bu konuda neler yapıyooo merak ettim bizimkız geçmi yürücek ne gerçi annem sende emeklemeden direk yürüdün diyo emme
yazıyom yazıyom gören yokkk yıkıcam bu topiği vallaa farkedilmicek kadınmöıyızki acep ola
bak kimsede tık yok ben kaçar hadi hekese byyyy görüşürüz
aynurum hani senin tıkın :uhm:
aman efendim amaannn kimler gelmiş kimleeeerrrrrrrrrrrrr buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
heeyyyyytttt kabadayının hası geldi dağılın uleeyynnnnnn kaydirigubbakcemile3
ooyyyy neden aç kaldın bu saate kadar annem mama vermedilermi sanaaaa cokacimcoook
heee seviyom yaa kıs ablaa amannnn :teytey: :teytey:
iyi canım iyi merak etme rüzgar ona rahat vermediği için gelemiyor buraya eyvahedigeldismile
ayyyy koptuummm aynuuurrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızmaa sennnn eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
geldiiiiiiiimmmmmmmmmm
canımm benimmm valla ceren durduğu yerde durmuyor emekliyor ve tutunduğu yerden kalkıyor hooopp ayakta yetişebilene aşk olsun valla
ama takılma sen bunalra sağlık durumu iyi ise gerisi boş bırak geç yürüsün ne olucak kaydirigubbakcemile5
kıııııııııııssssssssssssssssss dellenmeeee uleyynnnn heeyyyy noliiiiklava:
burayaaaaaaaa geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll kaydirigubbakcemile
yok canım be ne kavgası takılıyoz..ona kalaırsa ben artvinliyim bursada büyüdüm izmire evlendim canım türkiyemin her yeri bizimturkbayragiheeeeyyyyyttt ben geldim uleynnnnnn ne bu memleket kavgasıııııı bende istanbulluyum varmı ötesi
herkese hayırlı günler diliyorum bu arada
fatoşcum sıkma canını allah hallolmıcak dert vermesin geçicek allahın izniyle
ah canım yapayımda susurluğa nasıl gitçem kız:roflol::roflol::roflol:kim kimi tost yapıyo ben bi tost alabilirmiyim karnım çok aççç kahvaltı bilem yapmadım daha yanınada susurluk ayranı isteyom ben hadi gelsin gariii![]()
öle abla takılıyoz ya herekesi severim bende asıl ufak tefek olmak ii abla napçan cüsseyiooooh uyusunda büyüsün tosun paşam opuyorumnanaktan
olsun fatoşum biz severiz herkesi kaydirigubbakcemile5
bak gülçinde bizi seviyormuş olumunekankayizsmile
ya iriyarı olmakda güzeldir herhalde ben minnacıkım daaa :roflol:
hoş geldin canım geçmiş olsun iyiz şükür..selam kızlarr uzun zaman oldu yine yazmayalı
geçmişe bakmadım haliyle herkes iyidir umarım
biz iyyiz Miraç kabızlık sorunu yaşıyor iki aydır ben yaptırıyorum sürekli
doktorada gittik zamanla alışıcağını söyledi ama bakalım o yüzden onunla uğraşıyorum
çok hareket etsin çok su içsin vs.
ay gülçinim herkes tatile hazırlanıyor ben bebişe bakalım hayırlsı allahın izniyle inşallah bu yaz gelir meleğimheee aynı bende iş başındayım aynen o simgedeki gibimkaydirigubbakcemile3
wuuhuuuuuu 1,5 kilo gitmişşş süppeeerrrrrrrr :dance: :dance:
son günlerde de yani bir kilo muhabbeti aldı başını gidiyor yaz geldi diye herkes fit bir vücuda ulaşma çabasında sanırım :roflol:
BEN HARİÇ :roflol: :roflol:
yaaa ablaaa yaaa git işine yaaaaaa alsanaalsanasmile
ben tek başıma hepinize yeterim yaffrrummmm
sen biliyinmi ben bir el kaldırsam burdaki herkeş sakaryalı oluverir sen ne diyon :dilcikar:
eee gel sende birlikte yapak anacım veranda keyfini ben çağırıyorum herkesi
laf olsun deyii değil ama essahtan çağırıyorum![]()
günaydın canım nasılsın allah kavuştursun canımherkese günaydınlar
fotoğraf yorumları için teşekkür ediyorum hepinize
İzmirden bahsedilmiş benim kocişim orda yasenağlama
iiyim bitanem sen nasılsın evet yavaş yavaş gidiyor kilolar başlarsın canım zaten en iyi sporu siz yapıyorsunuz :))tamam canım eklede bakalım cemremiz nasıl olmuşaaaaa arifemde gelmiş sana selam vermeden kaçmıyım canım nasılsın oooo diyet başarıyla sonuç vermeye başlamışşş bide ben yapabilsem canım benim kızçenin resimlerini eklicem son hallerini bakarsınız seni çok öpüyorum
selam kızlarr uzun zaman oldu yine yazmayalı
doktorada gittik zamanla alışıcağını söyledi ama bakalım o yüzden onunla uğraşıyorum
neyse gülçincim sadece dana dedi ayı kadar demedi bari kaydirigubbakcemile3
selam kızlarr uzun zaman oldu yine yazmayalı
ay gülçinim herkes tatile hazırlanıyor ben bebişe bakalım hayırlsı allahın izniyle inşallah bu yaz gelir meleğim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay canım benim ya sağ ol valla moral oldun bana gülçinim inşallah bitanem inşallah dediğin gibi olurhee yaaa abla sormaaa
ya ayı diyeydi :1shok: kaydirigubbakcemile3
aaaaaa gözlerime inanamıyoruummmm :1shok: :1shok:
siz buraların yolunu bilirmiydiniz burcu hanııımmmm şaştım valla :kedi: bilmiyorumkismile ohaoldumsmile
heee ya sormaa herkes bişilere hazırlanıyor valla
ben ise günlük yaşıyorum gidiyorum işte lay lay lommm hihoyyyt hihoyyyt
kıss delüüü sen bu yaz çık yıllık izinine kocişinle baş başa orda her gece her gece aşllllaaahhhhhhhhhh iki kişi gidip üç kişi dönersiniz inşşaallaaahhhhhhhh :Saruboceq: