Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kız melloşşşşş abla derken ağzım eskimiyoda ben herkesi yaşıtım gibi gördüğümden öyle diyesim geldi bide resimlerine baktım ufacık tefeciksin aplalığı yakıştıramadığımdan olsa gerek oysaki ilk buraya geldiğinde seni iri çoçuk resmiyle giriş yapınca he bu melloş abla dana gibi biri herhalde didim resmi görüncede abla diyesim gelmedi

gülçin benim kız hala emeklemek istemiyo peşpeşe yuvarlanarak istediği yere gidiyo halbuki internette emekleyip hatta koltuk kenarlarına tutunur diye yazıyo valla bize uymuyo ceren bu konuda neler yapıyooo merak ettim bizimkız geçmi yürücek ne gerçi annem sende emeklemeden direk yürüdün diyo emme

yazıyom yazıyom gören yokkk yıkıcam bu topiği vallaa farkedilmicek kadınmöıyızki acep ola

kız melloşşşşş abla derken ağzım eskimiyoda ben herkesi yaşıtım gibi gördüğümden öyle diyesim geldi bide resimlerine baktım ufacık tefeciksin aplalığı yakıştıramadığımdan olsa gerek oysaki ilk buraya geldiğinde seni iri çoçuk resmiyle giriş yapınca he bu melloş abla dana gibi biri herhalde didim resmi görüncede abla diyesim gelmedi

:roflol: :roflol: :roflol:

aaaaa arifemde gelmiş sana selam vermeden kaçmıyım canım nasılsın oooo diyet başarıyla sonuç vermeye başlamışşş bide ben yapabilsem canım benim kızçenin resimlerini eklicem son hallerini bakarsınız seni çok öpüyorum

aaaaa arifemde gelmiş sana selam vermeden kaçmıyım canım nasılsın oooo diyet başarıyla sonuç vermeye başlamışşş bide ben yapabilsem canım benim kızçenin resimlerini eklicem son hallerini bakarsınız seni çok öpüyorum

resim koydunmuuu
yemek yedim canım acıktım dedin ya bende
acıktım hemen cokacimcoook

heeeeyyyyyttt ben geldim uleynnnnnn ne bu memleket kavgasıııııı bende istanbulluyum varmı ötesi
herkese hayırlı günler diliyorum bu arada
fatoşcum sıkma canını allah hallolmıcak dert vermesin geçicek allahın izniyle

aman efendim amaannn kimler gelmiş kimleeeerrrrrrrrrrrrr buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

heeyyyyytttt kabadayının hası geldi dağılın uleeyynnnnnn kaydirigubbakcemile3

kim kimi tost yapıyo ben bi tost alabilirmiyim karnım çok aççç kahvaltı bilem yapmadım daha yanınada susurluk ayranı isteyom ben hadi gelsin gariii :kahve:

ooyyyy neden aç kaldın bu saate kadar annem mama vermedilermi sanaaaa cokacimcoook

ooooh uyusunda büyüsün tosun paşam opuyorumnanaktan
olsun fatoşum biz severiz herkesi kaydirigubbakcemile5
bak gülçinde bizi seviyormuş olumunekankayizsmile
ya iriyarı olmakda güzeldir herhalde ben minnacıkım daaa :roflol:

heee seviyom yaa kıs ablaa amannnn :teytey: :teytey:

kızlarrrr filiz abla girmiyo kaç gündür yada benmi kaçırdım acabaaaa :uhm:

iyi canım iyi merak etme rüzgar ona rahat vermediği için gelemiyor buraya eyvahedigeldismile

ayyyy koptuummm aynuuurrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bak yazıyom yazıyopm gören yok kızıyom ama

kızmaa sennnn eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

geldiiiiiiiimmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile4

gülçin benim kız hala emeklemek istemiyo peşpeşe yuvarlanarak istediği yere gidiyo halbuki internette emekleyip hatta koltuk kenarlarına tutunur diye yazıyo valla bize uymuyo ceren bu konuda neler yapıyooo merak ettim bizimkız geçmi yürücek ne gerçi annem sende emeklemeden direk yürüdün diyo emme

canımm benimmm valla ceren durduğu yerde durmuyor emekliyor ve tutunduğu yerden kalkıyor hooopp ayakta yetişebilene aşk olsun valla
ama takılma sen bunalra sağlık durumu iyi ise gerisi boş bırak geç yürüsün ne olucak kaydirigubbakcemile5

yazıyom yazıyom gören yokkk yıkıcam bu topiği vallaa farkedilmicek kadınmöıyızki acep ola

kıııııııııııssssssssssssssssss dellenmeeee uleyynnnn heeyyyy noliiii :oklava:

bak kimsede tık yok ben kaçar hadi hekese byyyy görüşürüz

burayaaaaaaaa geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll kaydirigubbakcemile

bu arada aynuuuuur yakaladım seni kaydirigubbakcemile
çabuk gel burayaaaakaydirigubbakcemile4
ne okurmuşsun ben girdim okudum çıktım hala nerdesin gelemediiin

ama güzeldi hakkaten :emir_bebek:

aman efendim amaannn kimler gelmiş kimleeeerrrrrrrrrrrrr buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

heeyyyyytttt kabadayının hası geldi dağılın uleeyynnnnnn kaydirigubbakcemile3

ooyyyy neden aç kaldın bu saate kadar annem mama vermedilermi sanaaaa cokacimcoook

heee seviyom yaa kıs ablaa amannnn :teytey: :teytey:

iyi canım iyi merak etme rüzgar ona rahat vermediği için gelemiyor buraya eyvahedigeldismile

ayyyy koptuummm aynuuurrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızmaa sennnn eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

geldiiiiiiiimmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile4

canımm benimmm valla ceren durduğu yerde durmuyor emekliyor ve tutunduğu yerden kalkıyor hooopp ayakta yetişebilene aşk olsun valla
ama takılma sen bunalra sağlık durumu iyi ise gerisi boş bırak geç yürüsün ne olucak kaydirigubbakcemile5

kıııııııııııssssssssssssssssss dellenmeeee uleyynnnn heeyyyy noliiii :oklava:

burayaaaaaaaa geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll kaydirigubbakcemile

neyse gülçincim sadece dana dedi ayı kadar demedi bari kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr uzun zaman oldu yine yazmayalı
geçmişe bakmadım haliyle herkes iyidir umarım
biz iyyiz Miraç kabızlık sorunu yaşıyor iki aydır ben yaptırıyorum sürekli
doktorada gittik zamanla alışıcağını söyledi ama bakalım o yüzden onunla uğraşıyorum
çok hareket etsin çok su içsin vs.

heeeeyyyyyttt ben geldim uleynnnnnn ne bu memleket kavgasıııııı bende istanbulluyum varmı ötesi
herkese hayırlı günler diliyorum bu arada
fatoşcum sıkma canını allah hallolmıcak dert vermesin geçicek allahın izniyle
yok canım be ne kavgası takılıyoz..ona kalaırsa ben artvinliyim bursada büyüdüm izmire evlendim canım türkiyemin her yeri bizimturkbayragi
kim kimi tost yapıyo ben bi tost alabilirmiyim karnım çok aççç kahvaltı bilem yapmadım daha yanınada susurluk ayranı isteyom ben hadi gelsin gariii :kahve:
ah canım yapayımda susurluğa nasıl gitçem kız:roflol::roflol::roflol:
ooooh uyusunda büyüsün tosun paşam opuyorumnanaktan
olsun fatoşum biz severiz herkesi kaydirigubbakcemile5
bak gülçinde bizi seviyormuş olumunekankayizsmile
ya iriyarı olmakda güzeldir herhalde ben minnacıkım daaa :roflol:
öle abla takılıyoz ya herekesi severim bende asıl ufak tefek olmak ii abla napçan cüsseyi
doktorada gittik zamanla alışıcağını söyledi ama bakalım o yüzden onunla uğraşıyorum
hoş geldin canım geçmiş olsun iyiz şükür..

heee aynı bende iş başındayım aynen o simgedeki gibim :kahve: kaydirigubbakcemile3

wuuhuuuuuu 1,5 kilo gitmişşş süppeeerrrrrrrr :dance: :dance:

son günlerde de yani bir kilo muhabbeti aldı başını gidiyor yaz geldi diye herkes fit bir vücuda ulaşma çabasında sanırım :roflol:
BEN HARİÇ :roflol: :roflol:

yaaa ablaaa yaaa git işine yaaaaaa alsanaalsanasmile

ben tek başıma hepinize yeterim yaffrrummmm
sen biliyinmi ben bir el kaldırsam burdaki herkeş sakaryalı oluverir sen ne diyon :dilcikar:

eee gel sende birlikte yapak anacım veranda keyfini ben çağırıyorum herkesi
laf olsun deyii değil ama essahtan çağırıyorum :kahve:
ay gülçinim herkes tatile hazırlanıyor ben bebişe bakalım hayırlsı allahın izniyle inşallah bu yaz gelir meleğim
herkese günaydınlar
fotoğraf yorumları için teşekkür ediyorum hepinize
İzmirden bahsedilmiş benim kocişim orda yasenağlama
günaydın canım nasılsın allah kavuştursun canım
iiyim bitanem sen nasılsın evet yavaş yavaş gidiyor kilolar başlarsın canım zaten en iyi sporu siz yapıyorsunuz :))tamam canım eklede bakalım cemremiz nasıl olmuş

burcu sen nerelerdesin ya
hoşgeldin canım nasılsın miraç nasıl büyüdümü annesi
kabızlık problemiz varmış geçmiş olsun inşallah normale döner canım
ee anlat bakalım neler yapıyoniyice boşladınız buralarıı

neyse gülçincim sadece dana dedi ayı kadar demedi bari kaydirigubbakcemile3

hee yaaa abla sormaaa
ya ayı diyeydi :1shok: kaydirigubbakcemile3

aaaaaa gözlerime inanamıyoruummmm :1shok: :1shok:
siz buraların yolunu bilirmiydiniz burcu hanııımmmm şaştım valla :kedi: bilmiyorumkismile ohaoldumsmile

ay gülçinim herkes tatile hazırlanıyor ben bebişe bakalım hayırlsı allahın izniyle inşallah bu yaz gelir meleğim

heee ya sormaa herkes bişilere hazırlanıyor valla
ben ise günlük yaşıyorum gidiyorum işte lay lay lommm hihoyyyt hihoyyyt
kıss delüüü sen bu yaz çık yıllık izinine kocişinle baş başa orda her gece her gece aşllllaaahhhhhhhhhh iki kişi gidip üç kişi dönersiniz inşşaallaaahhhhhhhh :Saruboceq:

hee yaaa abla sormaaa
ya ayı diyeydi :1shok: kaydirigubbakcemile3

aaaaaa gözlerime inanamıyoruummmm :1shok: :1shok:
siz buraların yolunu bilirmiydiniz burcu hanııımmmm şaştım valla :kedi: bilmiyorumkismile ohaoldumsmile

heee ya sormaa herkes bişilere hazırlanıyor valla
ben ise günlük yaşıyorum gidiyorum işte lay lay lommm hihoyyyt hihoyyyt
kıss delüüü sen bu yaz çık yıllık izinine kocişinle baş başa orda her gece her gece aşllllaaahhhhhhhhhh iki kişi gidip üç kişi dönersiniz inşşaallaaahhhhhhhh :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay canım benim ya sağ ol valla moral oldun bana gülçinim inşallah bitanem inşallah dediğin gibi olur
dünya hali işte canım herkes bir meşgale buluyor kendinee:)

Back
X