Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay canım benim ya sağ ol valla moral oldun bana gülçinim inşallah bitanem inşallah dediğin gibi olur
dünya hali işte canım herkes bir meşgale buluyor kendinee:)

sende sağol birtanem
moral olcek tabii delüüü baksana bahar geldii çiçekler açtı böcekler ötüyor kuşlar kelebekler uçuşuyor gülçin coşuyor yyuupppppppppiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 :teytey:

bak hele aklıma ne geldi
ben hani sözde hamile kalamazdım ya biliyorsun hikayemi sempatiksalakcinni
malum evlendiğim giide korunmasız yaşadım ya ilişkiyi balayına biz elizabeth otele gittik antalyada eğer ceren orda oluşsaydı adını elizabeth koyucaktık :roflol: :roflol: :roflol:
ama evde oldu o ayrı kaydirigubbakcemile3
yani diyeceğim o ki sende ona göre bir otele git yafrum tatilde ismine cismine dikkat et heee a.s :roflol:

slm ciciler nasılsınız..kumsalım ne alemdesin bakalım güzel haberler bekliyoruz..geçmişe bakamadım uzun zamandır takip etmedigim için fransızım yanii..bilg başında oldugumda faceye bakıyom tarla falan işlerim oluyor bide berra ancak fırsat oluyor...iyice oyun istemeye başladı ek gıdaya başladık 2 haftadır falan yogurtla beraber sütlü prinçli muhallebi yiyor kaşık mamasını daha çok sevdi kuşum biberonu bitirmiyor eskisi gibi yeniden beslenme gözden geçirilecek gibi salı günü doktora gidecez bakalım sebze falan eklenecek..

zayıflama derdinde sanırım herkes valla bendede icraatlar var ama başarılı olamadım tam olarak metabolizmam çok yavaş..
öpüyorum hepinizi..

sende sağol birtanem
moral olcek tabii delüüü baksana bahar geldii çiçekler açtı böcekler ötüyor kuşlar kelebekler uçuşuyor gülçin coşuyor yyuupppppppppiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 :teytey:

bak hele aklıma ne geldi
ben hani sözde hamile kalamazdım ya biliyorsun hikayemi sempatiksalakcinni
malum evlendiğim giide korunmasız yaşadım ya ilişkiyi balayına biz elizabeth otele gittik antalyada eğer ceren orda oluşsaydı adını elizabeth koyucaktık :roflol: :roflol: :roflol:
ama evde oldu o ayrı kaydirigubbakcemile3
yani diyeceğim o ki sende ona göre bir otele git yafrum tatilde ismine cismine dikkat et heee a.s :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
gülçin alem kadınsın valla güzelim hiç keyfim yoktu kendime getirdin beni
buldum bizde adam&eva ya gidelim bari olurda bebişim gelirse seçenek olur bari hem kız hem erkekkaydirigubbakcemile3ay töbe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok yaşa emi ömrün boyunca hem mutlu ol canımmopuyorumnanaktan
slm ciciler nasılsınız..kumsalım ne alemdesin bakalım güzel haberler bekliyoruz..geçmişe bakamadım uzun zamandır takip etmedigim için fransızım yanii..bilg başında oldugumda faceye bakıyom tarla falan işlerim oluyor bide berra ancak fırsat oluyor...iyice oyun istemeye başladı ek gıdaya başladık 2 haftadır falan yogurtla beraber sütlü prinçli muhallebi yiyor kaşık mamasını daha çok sevdi kuşum biberonu bitirmiyor eskisi gibi yeniden beslenme gözden geçirilecek gibi salı günü doktora gidecez bakalım sebze falan eklenecek..

zayıflama derdinde sanırım herkes valla bendede icraatlar var ama başarılı olamadım tam olarak metabolizmam çok yavaş..
öpüyorum hepinizi..

mavicim hoşgeldin nasılsın berra nasıl
valla kızıyorum size kızlar face tarlaya bahçeye giriyorsunuzda şuraya iki satır yazmaya
gelmiyorsunuz alacağınız olsun :mymeka:
bende aynı mavicim aşılama olmadı malesef bende erteledim haziran gibi tekrar denicem allahın izniyle bakalaım nasip kısmet .

kumsalım hayırlısı olsun balım sen sabırlı bir bayansın az kaldı yakındır bebişinin gelmesi sana..valla haklısın arada girip iki kelime yazıyordum ama bakıyorum kimse yok bakıyorum kimse yok bende çıkıyorum geri..ama yazımıda bırakıyordum tabi sadece son zamanlarda biraz ihmal ettim valla güzelim bir günüm bir günümü tutmuyor benim ..berra iyi bugün biraz mızmızlık yaptı 15 dklık aralarla uyudu şimdide kalktı gibi kıpırdanıyor işte..neyse öpüyorum sizi..

buldum bizde adam&eva ya gidelim bari olurda bebişim gelirse seçenek olur bari hem kız hem erkekkaydirigubbakcemile3ay töbe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla kızıyorum size kızlar face tarlaya bahçeye giriyorsunuzda şuraya iki satır yazmaya
bende aynı mavicim aşılama olmadı malesef bende erteledim haziran gibi tekrar denicem allahın izniyle bakalaım nasip kısmet .

arifecim bence prenses otele gidin ablacım siz bayanssulusmile
ay negüzel olur minik prenses :emir_bebek:

öpüyorum hepinizi..

ooo öznurcum hoşgeldin güzelim nasılsınnnn
tarla bağ bahçe bakıyorumda buralara uğramaz oldu kimseler düne kadar farmville vardı sanki :oklava:
geçen yıl her günümüz bol sohbetli geçerken şimdi bir günde yazdıklarımız bir haftada bile toplanmıyor malesef :çok üzgünüm: bir oyun merakıdır sardı herkesi valla yazıkkkkk
demekki doğum yapana kadarmış buranın hevesi doğurup bebeler kucağa gelince burda da iş bitti demek kimilerine göre :çok üzgünüm:
neyse ne yapalım buraya sadık kalanlar belli ediyorlar kendilerini zaten yazık üzüldüm böyle olmasına topiğimizin.

berra hanım ek gıdalara kaşık mamasına başlamış gözün aydın bizimkiside öyle idi kaşıkla ver herşeyi yer ama biberon su hariç ağzına sokmaz bende artık herşeyi kaşıkla veriyorum cadıya gece uyku sersemi verdiğim sütü saymıyorum ama kaydirigubbakcemile3

wuuwwwuuuuuu herkes zayıflama derdindeee değillll
bak ben mesela onu dert etmiyorum artık
neden
çünkü kafaya takacak daha önemli şeylerim varrrrrr onunla cebelleşemem şimdi

sen ne ettinde icraat olmadıki :uhm:

heee öyleyimdir alemimdirrrrrr ohaoldumsmile

alem bensem kral kim sen söyleeeee

aaa evet o otelde iyi fikir düşün bence
ne oldu siz tatil planı yaptınızmı bu arada ne zaman nerelerde olacaksınız nasipse

maviye söylediklerinede aynen katılyıorum bahçeye gidip ekip biçen saatlerce oynayan ama buraya gelip iki satır yazmayan arkadaşları kınıyorum dostluğunuz arkadaşlıklarınız nerde kaldı hanımlar huuuuuu :kızgın:

kumsalım hayırlısı olsun balım sen sabırlı bir bayansın az kaldı yakındır bebişinin gelmesi sana..valla haklısın arada girip iki kelime yazıyordum ama bakıyorum kimse yok bakıyorum kimse yok bende çıkıyorum geri..ama yazımıda bırakıyordum tabi sadece son zamanlarda biraz ihmal ettim valla güzelim bir günüm bir günümü tutmuyor benim ..berra iyi bugün biraz mızmızlık yaptı 15 dklık aralarla uyudu şimdide kalktı gibi kıpırdanıyor işte..neyse öpüyorum sizi..

kimse yok kimse yok diye bir bahane yok canımmm
sen kimse yok dersin öbürü boş topik der böyle böyle bu hale gelir şimdi daha sık görüşmemiz gerekmiyormu anne olarak bilgi alış verişi için ama nerdeeeeeee
neyse herkesin kendince haklı sebepleri vardır elbet ne yapalım

ooo öznurcum hoşgeldin güzelim nasılsınnnn
tarla bağ bahçe bakıyorumda buralara uğramaz oldu kimseler düne kadar farmville vardı sanki :oklava:
geçen yıl her günümüz bol sohbetli geçerken şimdi bir günde yazdıklarımız bir haftada bile toplanmıyor malesef :çok üzgünüm: bir oyun merakıdır sardı herkesi valla yazıkkkkk
demekki doğum yapana kadarmış buranın hevesi doğurup bebeler kucağa gelince burda da iş bitti demek kimilerine göre :çok üzgünüm:
neyse ne yapalım buraya sadık kalanlar belli ediyorlar kendilerini zaten yazık üzüldüm böyle olmasına topiğimizin.

berra hanım ek gıdalara kaşık mamasına başlamış gözün aydın bizimkiside öyle idi kaşıkla ver herşeyi yer ama biberon su hariç ağzına sokmaz bende artık herşeyi kaşıkla veriyorum cadıya gece uyku sersemi verdiğim sütü saymıyorum ama kaydirigubbakcemile3

wuuwwwuuuuuu herkes zayıflama derdindeee değillll
bak ben mesela onu dert etmiyorum artık
neden
çünkü kafaya takacak daha önemli şeylerim varrrrrr onunla cebelleşemem şimdi

sen ne ettinde icraat olmadıki :uhm:

heee öyleyimdir alemimdirrrrrr ohaoldumsmile

alem bensem kral kim sen söyleeeee

aaa evet o otelde iyi fikir düşün bence
ne oldu siz tatil planı yaptınızmı bu arada ne zaman nerelerde olacaksınız nasipse

maviye söylediklerinede aynen katılyıorum bahçeye gidip ekip biçen saatlerce oynayan ama buraya gelip iki satır yazmayan arkadaşları kınıyorum dostluğunuz arkadaşlıklarınız nerde kaldı hanımlar huuuuuu :kızgın:

kimse yok kimse yok diye bir bahane yok canımmm
sen kimse yok dersin öbürü boş topik der böyle böyle bu hale gelir şimdi daha sık görüşmemiz gerekmiyormu anne olarak bilgi alış verişi için ama nerdeeeeeee
neyse herkesin kendince haklı sebepleri vardır elbet ne yapalım

tamamen katılıyorum.
boşver benim gibi işsiz güçsüz kalınca
gelirler ,koca çocuklu olunca insan yalnız kalıyorsenağlama

tamamen katılıyorum.
boşver benim gibi işsiz güçsüz kalınca
gelirler ,koca çocuklu olunca insan yalnız kalıyorsenağlama

:lepi: :lepi: :lepi:
iyide bunlarımı beklemek gerek sen bizim hamile iken olan yazışmalarımızı görsen ger.ekten yazık dersin abla yaaaa
ne işler ne güğçler vardı bazı arkadaşların şirketten girmesi yasak olduğu halde kopamazdı burdan şimdi ben inanıyorumki isteseler 15-20 dakika ayırabilirle buraya ama sanırım artık sıkıldılar ne yapalım canları sağolsun.

koca çocuklu heeeee :roflol: :roflol:

ne yani maykıl otelemi gitsin kıs kaydirigubbakcemile3

olabilir tabiii :roflol: :roflol:

sanırım bugün 6 da çıkıcam :delphin:
acıktım bayağı cokacimcoook
ay evde ne yemek varkiiiii:uhm:

wuuuwww evde ne yemek olduğunu bilmiyormusunnnn
yardımcın var dimiiii
sorması ayıp neler yapıyor kadın her gün geliyor dimi
birde ne akdar veriyorsun abla merak ettim :uhm:

ATT00000.jpg (6,6 KB), ATT00001.gif (10,2 KB), ATT00003.gif (24,0 KB), ATT00002.gif (11,3 KB)

bu ne ablaaa
resimmi yükledin ne ettin

hu huuuuuuuuuuuuu

nabersiniz fıstıklar ben diyete başladım dünzemuszemus açım ve çeneme vurdu
açım resmen karnımdan sesler geliyor.

Öznurrr nerdesin sen nasılsın Berra hanım kocaman olmuştur. Bağ bahçe yapmışsın hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3

Arifem sana otelmi bakılıyor dur bende tavsiye ediyim Amara Dolce Vita atmosfer süper yatakları kocaman opuyorumnanaktan mekan süper alakartalar süper opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Albüme Sudenin resimlerini ekliyorum canlarım a.s.

:lepi: :lepi: :lepi:
iyide bunlarımı beklemek gerek sen bizim hamile iken olan yazışmalarımızı görsen ger.ekten yazık dersin abla yaaaa
ne işler ne güğçler vardı bazı arkadaşların şirketten girmesi yasak olduğu halde kopamazdı burdan şimdi ben inanıyorumki isteseler 15-20 dakika ayırabilirle buraya ama sanırım artık sıkıldılar ne yapalım canları sağolsun.

koca çocuklu heeeee :roflol: :roflol:

olabilir tabiii :roflol: :roflol:

wuuuwww evde ne yemek olduğunu bilmiyormusunnnn
yardımcın var dimiiii
sorması ayıp neler yapıyor kadın her gün geliyor dimi
birde ne akdar veriyorsun abla merak ettim :uhm:

bu ne ablaaa
resimmi yükledin ne ettin

resim yükliycektim de olmadı
sanırım özel üye değiliz diye kabul etmedi kaydirigubbakcemile3
650 ve ssk artık yemek yermi yemezmi bilmem cokacimcoook

hu huuuuuuuuuuuuu

Öznurrr nerdesin sen nasılsın Berra hanım kocaman olmuştur. Bağ bahçe yapmışsın hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3

Arifem sana otelmi bakılıyor dur bende tavsiye ediyim Amara Dolce Vita atmosfer süper yatakları kocaman opuyorumnanaktan mekan süper alakartalar süper opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm canım.ama bu otelin ismi uzun bebişe konmazkiii
:roflol: :roflol:

hu huuuuuuuuuuuuu

amanında amanın kim gelmiş
eski arkadaşım gelmişşş
sütü sıcak içmiş belli karnı acıkmışşşşşş kaydirigubbakcemile3
yafruuuu hoşgeldiiinnn nabersiinnnnnnnnnn zemuszemus

diyet işine sendemi girdin kıııı kopttuuummm bizim topik zayıflama topiğine dönecek böyle giderse kaydirigubbakcemile3

arifeye otel bakmıyozz kıızzz çocuğuna koyacağı isme göre otel isimlerini eliyoruz
arife ile kocişine bol erotizm olan ve tabikide romantizm olan odalardan gerenkkk onları odaya sokuppp çoğaltıcazdaaaa :kedi: :kedi:

wuuuuuuuuuuuu g,d,yorum resimlere bakmaya bal böceğimin kaydirigubbakcemile4

resim yükliycektim de olmadı
sanırım özel üye değiliz diye kabul etmedi kaydirigubbakcemile3
650 ve ssk artık yemek yermi yemezmi bilmem cokacimcoook

yok beee ne alaka özel üye diye bir ayrımcılık yokkk
her isteyen resim yükeleyebileeerr
sen bişileri eksik yapmışsındır
hadi bir daha dene merak ettiiimmmm

woowwww 650 + ssk
yemek kesin yiyordur kesin cokacimcoook açmı çalışıcak
eh iyiymiş valla yaaaa
sanırım ssk sını sizin şirkette gösteriyorsunuz aklinialirimsmile

amanında amanın kim gelmiş
eski arkadaşım gelmişşş
sütü sıcak içmiş belli karnı acıkmışşşşşş kaydirigubbakcemile3
yafruuuu hoşgeldiiinnn nabersiinnnnnnnnnn zemuszemus

diyet işine sendemi girdin kıııı kopttuuummm bizim topik zayıflama topiğine dönecek böyle giderse kaydirigubbakcemile3

arifeye otel bakmıyozz kıızzz çocuğuna koyacağı isme göre otel isimlerini eliyoruz
arife ile kocişine bol erotizm olan ve tabikide romantizm olan odalardan gerenkkk onları odaya sokuppp çoğaltıcazdaaaa :kedi: :kedi:

wuuuuuuuuuuuu g,d,yorum resimlere bakmaya bal böceğimin kaydirigubbakcemile4

yok beee ne alaka özel üye diye bir ayrımcılık yokkk
her isteyen resim yükeleyebileeerr
sen bişileri eksik yapmışsındır
hadi bir daha dene merak ettiiimmmm

woowwww 650 + ssk
yemek kesin yiyordur kesin cokacimcoook açmı çalışıcak
eh iyiymiş valla yaaaa
sanırım ssk sını sizin şirkette gösteriyorsunuz aklinialirimsmile

evet şirketten ssk lı.
şaka yaptım özel üye diye, resimlerde sorun var gülçincim.

amaaan boyutları büyük geldi yükleyemedim yarın uğraşıcam ama.

hee ismi güzel olan otel pardon okumadan daldımguclubacismile hmm amaaan ne farkeder otel güzel mekan güzel odalar bambaşka güzel aklinialirimsmile

Eklentiler

• $8.webp
    $8.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 35
amaaan boyutları büyük geldi yükleyemedim yarın uğraşıcam ama.

hee ismi güzel olan otel pardon okumadan daldımguclubacismile hmm amaaan ne farkeder otel güzel mekan güzel odalar bambaşka güzel aklinialirimsmile

neyse beyfendiyi burda görebildim opuyorumnanaktan
elbiselerinin içine koymayı unutmuşsunda kaydirigubbakcemile3

Back
X