Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slm canım.ama bu otelin ismi uzun bebişe konmazkiii
:roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

evet şirketten ssk lı.
şaka yaptım özel üye diye, resimlerde sorun var gülçincim.

heeee şikayet ederse görürsün ama gününü sen şirkette göster o evde çalışsın :oklava:

sende o sorun var dediğin resimleri albüme koy ordan bakalım bizde abla yerimseniben

sen neden geciktin bugün canım,pamuk helvam merak etcek :ecrin_bebek:

ben saat altıda çıkıyorum ablacım yaz saati uygulaması :çok üzgünüm:
hatta şimdi toparlanıyor veeeeee pamuğuma koşuyorummmm kaydirigubbakcemile4

hepiciğinize iyi akşamlar canlaaaaaarrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amaaan boyutları büyük geldi yükleyemedim yarın uğraşıcam ama.

hee ismi güzel olan otel pardon okumadan daldımguclubacismile hmm amaaan ne farkeder otel güzel mekan güzel odalar bambaşka güzel aklinialirimsmile

uğraş ama tamammı şeker şöyle rahat görebileceğimiz bir boyuta getir fotoları

kııısss bakıyorumda coşmuşsun sennn kudurdunmu neennnn :kedi:

bu arada ne oldu bacım sen doktora gittnmi adet için ne ettin :oklava:

adet olmadınmı daha?

neyse beyfendiyi burda görebildim opuyorumnanaktan
elbiselerinin içine koymayı unutmuşsunda kaydirigubbakcemile3

ablaaaaaaaaaaaaaa o bir küçük hanımmmmmmm a.s

$Fotoğraf0123.webp

$Fotoğraf0255.webp

$Fotoğraf0259.webp

$Fotoğraf0424.webp

$Fotoğraf0436.webp

açlık beynime vurdu diyorumya he coştum dalgalanıyorum yine ben

yok olmadım balım :( doktoru aradım konuştuk doğumdan sonra olur böyle normal dedi kistler olduğu için bikaç ayda anca düzene girermiş.
çağırdı tabi bide ama vakit bulamadım test yapıcam yarın sabah artık sonra cumartesi için randevu alcam.

kızzlaar araç geldi beni bekliyor ben kaçar
hepinizi öpüyorum canlar
yarın grş.
yaseminnnnnnnnn yarın gel mutlaka baakkk

kumsalım hayırlısı olsun balım sen sabırlı bir bayansın az kaldı yakındır bebişinin gelmesi sana..valla haklısın arada girip iki kelime yazıyordum ama bakıyorum kimse yok bakıyorum kimse yok bende çıkıyorum geri..ama yazımıda bırakıyordum tabi sadece son zamanlarda biraz ihmal ettim valla güzelim bir günüm bir günümü tutmuyor benim ..berra iyi bugün biraz mızmızlık yaptı 15 dklık aralarla uyudu şimdide kalktı gibi kıpırdanıyor işte..neyse öpüyorum sizi..
öyle canım hayırlsıı diyip beklemekten başka bişey gelmiyor elden rabbim hayırlsıını nasip eder inşallah haklıyım tabii bir kaç kişi dışında kimseler gelmiyorr ne oldu hani herkes hep hbaer vericekti kendinden öyle değilmiydi kimse olmasın kuzum sen yaz iyi olduğunuzu var olduğunzu bilelim değilmi ama zati börtü böcek salıcam o bahçalerinize görceniz neyse lafın kısası daha dık gelimn bacım özlüyoz işte yaw bende öpüyorum berrayıda senide canımopuyorumnanaktan
arifecim bence prenses otele gidin ablacım siz bayanssulusmile
ay negüzel olur minik prenses :emir_bebek:
orası nerde ablamm ismide güzelmişkaydirigubbakcemile3
ooo öznurcum hoşgeldin güzelim nasılsınnnn
tarla bağ bahçe bakıyorumda buralara uğramaz oldu kimseler düne kadar farmville vardı sanki :oklava:
geçen yıl her günümüz bol sohbetli geçerken şimdi bir günde yazdıklarımız bir haftada bile toplanmıyor malesef :çok üzgünüm: bir oyun merakıdır sardı herkesi valla yazıkkkkk
demekki doğum yapana kadarmış buranın hevesi doğurup bebeler kucağa gelince burda da iş bitti demek kimilerine göre :çok üzgünüm:
neyse ne yapalım buraya sadık kalanlar belli ediyorlar kendilerini zaten yazık üzüldüm böyle olmasına topiğimizin.

berra hanım ek gıdalara kaşık mamasına başlamış gözün aydın bizimkiside öyle idi kaşıkla ver herşeyi yer ama biberon su hariç ağzına sokmaz bende artık herşeyi kaşıkla veriyorum cadıya gece uyku sersemi verdiğim sütü saymıyorum ama kaydirigubbakcemile3

wuuwwwuuuuuu herkes zayıflama derdindeee değillll
bak ben mesela onu dert etmiyorum artık
neden
çünkü kafaya takacak daha önemli şeylerim varrrrrr onunla cebelleşemem şimdi

sen ne ettinde icraat olmadıki :uhm:

heee öyleyimdir alemimdirrrrrr ohaoldumsmile

alem bensem kral kim sen söyleeeee

aaa evet o otelde iyi fikir düşün bence
ne oldu siz tatil planı yaptınızmı bu arada ne zaman nerelerde olacaksınız nasipse

maviye söylediklerinede aynen katılyıorum bahçeye gidip ekip biçen saatlerce oynayan ama buraya gelip iki satır yazmayan arkadaşları kınıyorum dostluğunuz arkadaşlıklarınız nerde kaldı hanımlar huuuuuu :kızgın:

kimse yok kimse yok diye bir bahane yok canımmm
sen kimse yok dersin öbürü boş topik der böyle böyle bu hale gelir şimdi daha sık görüşmemiz gerekmiyormu anne olarak bilgi alış verişi için ama nerdeeeeeee
neyse herkesin kendince haklı sebepleri vardır elbet ne yapalım
anam sen alem hem kralsın gülçinimmmopuyorumnanaktan
yok canım tatil şimdiilik askıda eşimin tatile çıkacağı zaman ramazana geliyor
temmuz sonu ramazana girmeden o arda kaçarsak biyarlere bilemicem henüz belli değil yani canım artık kısmet son anda kararveririsek bakalım kader nerelere atar bizi

:roflol: :roflol: :roflol:

ayrımcılık yapmaaaaa
kızın kafasını karıştırmaa ablaaa lütfen yaaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne yani maykıl otelemi gitsin kıs kaydirigubbakcemile3
ayy çatlıcam şimdikkaydirigubbakcemile3 olabilir kayıtlara alınmıştır:)
hu huuuuuuuuuuuuu

nabersiniz fıstıklar ben diyete başladım dünzemuszemus açım ve çeneme vurdu
açım resmen karnımdan sesler geliyor.

Öznurrr nerdesin sen nasılsın Berra hanım kocaman olmuştur. Bağ bahçe yapmışsın hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3

Arifem sana otelmi bakılıyor dur bende tavsiye ediyim Amara Dolce Vita atmosfer süper yatakları kocaman opuyorumnanaktan mekan süper alakartalar süper opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Albüme Sudenin resimlerini ekliyorum canlarım a.s.
yasemincim hoşgeldin canım nasılsın sude nasıl diyete başlamışsın hadi bakalım hayırlsıı inşallah istediğin kiloya gelirsin canım oyyy kıyamam canım ara öğün yap mutlaka o kadar aç hissetmiyorsun bol meyva ye
evet canım olurda tatilde hamiş kalırsam bebişin ismini koyma için güzel isimli otel önerileri alıyorummkaydirigubbakcemile3vay seninkide güzelmiş hee nerde burası
geniş yataklar heee:1rolleyes:güzelmiş tam bizlik:utangac:
ay hemen bakıyorum kara kuzuya :)
slm canım.ama bu otelin ismi uzun bebişe konmazkiii
:roflol: :roflol:
azcuk değişiklik yaparız ablammmkaydirigubbakcemile3
arifeye otel bakmıyozz kıızzz çocuğuna koyacağı isme göre otel isimlerini eliyoruz
arife ile kocişine bol erotizm olan ve tabikide romantizm olan odalardan gerenkkk onları odaya sokuppp çoğaltıcazdaaaa :kedi: :kedi:

evet ben çoğalıcamm bennnnnkaydirigubbakcemile3

kızzlaar araç geldi beni bekliyor ben kaçar
hepinizi öpüyorum canlar
yarın grş.
yaseminnnnnnnnn yarın gel mutlaka baakkk
tamam canım hadi iyi akşamlar cereni öp benim için
muck iyi akşamlar yarında burdayıımmmmmmmmmmm
yasemincim maşşallah sude çok tatlı kocaman olmuş rabbim size bağışlasın nazarlardan saklasın inşallah
hadi o zaman yarın görüşürüz iyi akşamlar canım benim sudeyi öp benim için

Back
X