Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selam kızlarr
bende eski sohbetleri çok özledim sabahın köründen gece yarısına kadar burda olmayı özledim :(
şimdilik ancak ara ara bakabiliyorum buraya
hepinizi kocaman öptüm

slm kızlar..aynur abla sen ekledin dimi beni facede bu arada buradaki nickinide degiştirdin dglmi yagmurgül oldu dglmi?

gülçinim gezdik valla bizde güzel oldu..gözüde geçti şükür doktora gittigimizde birşeyi yoktu farketmedi bile doktor..kzuum ilk defa doktora gittigimizde başladı aglamaya artık anlıyormu bilmiyorum ama kıyamet koptu muayene ettirmedi dogru dürüst..aşı da oldu..dünde kulagımızı deldirdik..

neşecim hadi bakalım erkek oluyormuş hayırlı olsun tekrar..ne çabuk 4 ay oldu bak günler çabuk geçiyor ama sana geçmiyordur şimdi..

filiz abla gelmiyormu?

hepinizi öptmm..

burcu öyle valla şimdi daha az girebiliyoruz maalesef..nasılsın miraç nasıl..kızlar ya bugün havuça başladık sadece 3 gün boyunca onu yiyecek az önce yedirdim benim kız yemedi suratını buruşturuyor agzında durdukça yutmuyorda .en sonunda ögg olunca zorlayamadım ..artık alışır yavaş yavaş ..

burcu öyle valla şimdi daha az girebiliyoruz maalesef..nasılsın miraç nasıl..kızlar ya bugün havuça başladık sadece 3 gün boyunca onu yiyecek az önce yedirdim benim kız yemedi suratını buruşturuyor agzında durdukça yutmuyorda .en sonunda ögg olunca zorlayamadım ..artık alışır yavaş yavaş ..

aman yarasın kuzuya nasılsın mavicim berra nasıl..dikkatimi çekiyo hiç benim yazdıklarıma cevap vermiyon tanıyamadın mı kız hala beni....

valla fatoş cum çok iyi bilmiyorum kusura bakma malum dogumdan sonra çok sık giremedigim için kaçırdıgım şeyler oldu.yoksa niye cvp vermiyeyim bir birimize hitaben pek birşey yazmadıgımız için farketmemişimdir...berra iyi şimdi şükür.uyuyor kuzum bende biraz bakayım dedim..kzılar cuma itibariyle yokum ben 3 hafta kadar fırsat bulursam girmeye çalışacagım gittigim yerde normalde net yok ama bazı yakınlarımda var denk geldikçe ugramaya çalışırım..

slm kızlar..aynur abla sen ekledin dimi beni facede bu arada buradaki nickinide degiştirdin dglmi yagmurgül oldu dglmi?

gülçinim gezdik valla bizde güzel oldu..gözüde geçti şükür doktora gittigimizde birşeyi yoktu farketmedi bile doktor..kzuum ilk defa doktora gittigimizde başladı aglamaya artık anlıyormu bilmiyorum ama kıyamet koptu muayene ettirmedi dogru dürüst..aşı da oldu..dünde kulagımızı deldirdik..

neşecim hadi bakalım erkek oluyormuş hayırlı olsun tekrar..ne çabuk 4 ay oldu bak günler çabuk geçiyor ama sana geçmiyordur şimdi..

filiz abla gelmiyormu?

hepinizi öptmm..

yok o benim yagmurgül meloş ablan.opuyorumnanaktan
aynur hala aynı aynur.hihoyyyt

bende sana sağlık ve huzur diliyorum ablacım günaydınnnnnn

evdeydim valla bilmem neden arada olur melankolik durumlar açasım yokrtu valla çok geç açtım kimse yoktu kendimi öğrenci gibi hissettim senide öğretmen nerdesin sen fatoş...elektirikler kesikti hocammmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın balımmmmmmmmm

günaydın arifem nasılsın canımmmm

günaydınnnnnn
herkese kolay gelsin çalışanlara özellikle
yav gülçin haklısın kız eskiden bu topikte yazılanlara yetişemezdim şimdi 2 gün girmesem 1 syafa ilerliyo anca niye azalıyoz biz ya sen ben meloş abla yılmz bekçilerizzz madalya istiyoruzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yap bakim derslerini artık elektrik kesintisi yokki ohaoldumsmile

arasa kocaman öpücük bornovadan opuyorumnanaktan yakınızya 5 dk sonra orda kaydirigubbakcemile3

meloş abla pardon aklımdan geçen dogru ama isim olarak karıştırdım ee beni kim ekledi face de o zman bi an sen sandım biizm kızlarda ortak arkadaşımız..ee kimdi acaba oo?

sanırım yazdığım paragrafın ilk cümlelerini okumadınız !! bunlar çare cümleleri zaten tek taraflı tedavinin bi anlamının olmadığını, sizlerin nekadar tedavi olursanız olun iyileşmeyeceğinizi anlatmaya çalşmak mı zorunuza gittii şimdii ?? siz sadece anlamak istediğiniz şeyi okumuşsunuz ben ne dersem deyim siz we sizin gibi düşünenler üzerine alınacak,anlamak istediğini anlayacak zaten !!asıl işte buna yazık....

kızlık zarından tamirine,vajinal akıntının renginden,vajinal ıslaklığa,vajinismustan anorgazmiye,hamile kaalamayıp bu psikolojiyi paylaşanlara,bebek bekleyip bu sevinci dokuz ay boyunca paylaşanlara,eşlerinizin ilgisizliğinden tutun da bugün ne giydiğimize kadar herşeyin paylaşldığı bir site burası !!!! isteyen paylaşır istemeyen es geçer okadar..

bir tek aldatma we aldatılma mı rahatsız ediyor sizi ?? bukadar şey müstehcen gelmezken bu mu sizi rahatsız ettii ?? vajinismusun ,infertilitenin, virjin olmamanın hiç mi psikolojik tarafı yok !! NEDEN ??bunlar ayıp değil de bu mu ayıp geliyor size???

asıl buna"" yazık"" diyorum sadeceee.....

kızlar bu yazı gülçine okusun diye yazdım:kahve:
kimsenin kafası karışmasın :uhm:
herkesi öptüm arasıra bizide görüüüüünn kaydirigubbakcemile4

abla okudum şimdi yazıyı o karıyı bulucam ben merak etme sen
kızlar sizide es geçmedim çok yoğunum sizede döncem tek tek mucxxxx
beni özleyin anacımmmmm

yani bu yazıyı normal bi yerde okusam tamam ama
milletin derman aradığı ,dert ortağı bulduğu bi topiğe yazması saçma :umursamaz:
yani bi aldatılanlar topiği varsa oraya yazsın, yoksa kendisi bir topik açsın :oklava:

gökçeee hoşgeldin güzelim nasılsın
eh sanırım olmuştur üç ay dimi emekli maaşı gibi üç ayda birmi gelicen kıs buraya?

valla bizde özledik o eski sohbetleri inan ve her geçen gün dahada çok özlüyoruz emin ol git gide azalıyoruz çünkü mafoldumben

evet canım çok şükür neşe hamile sıra arifemde hayırlısı ile inşallah :Saruboceq:

wooowww kilo verenler kervanına sende katıldın demek süppeerrrrrr zemuszemus
meşhur soruyu sorayım o zaman kaç kilosun :uhm: kaydirigubbakcemile3

günaydııııııınnnnnnnn appplaaaaaaaaaaaaa Şeniz
bakın bugün yine gelebildim
gülçincim mavi deniz arife burcu filiz neşe menzil unuttuklarım hepiniz nasılsınız
bebişler nasıl
neşe için bu haberi çok bekledik ve aldık hiç kuşku duymadım ben eninde sonunda mutlu haberi alacağımızdan
şimdide arife için hiç kuşkum hayırlısıyla alacaz güzel haberi inş
kızlar artık gelmeyen varmı benim gibi
filiz menzil onların yazılarını göremedim hoş öle kaçak yazıyorum ki geçmişe falan bakamıyorum
hafta sonu görümceme giersem nete girer biraz daha haberdar olurum inş

günaydın kızlar

canımmmm nerelerdesin sen yaaa kaç gündür kayıpsınnn amaaa

slmlarr güzel izmirden sıcacık bi merhaba hemide kocaman..........

sanada selam canımmm biraz geç oldu ama kusura bakma artkın

evdeydim valla bilmem neden arada olur melankolik durumlar açasım yokrtu valla çok geç açtım kimse yoktu kendimi öğrenci gibi hissettim senide öğretmen nerdesin sen fatoş...elektirikler kesikti hocammmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yav gülçin haklısın kız eskiden bu topikte yazılanlara yetişemezdim şimdi 2 gün girmesem 1 syafa ilerliyo anca niye azalıyoz biz ya sen ben meloş abla yılmz bekçilerizzz madalya istiyoruzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kısss fatoşş nolliii ne melankolik halleriii huu kendine gel bakiimm silekelen huuu kime diyorum ben

sorma cnaım yaa giden gidene baksana mafoldumben

selam kızlarr
bende eski sohbetleri çok özledim sabahın köründen gece yarısına kadar burda olmayı özledim :(
şimdilik ancak ara ara bakabiliyorum buraya
hepinizi kocaman öptüm

dünüüürrrr gel arada kızz kaç gel valla iyice koptunuz ama heeee mafoldumben

oohhh sefam olsun gezin valla havalarda açtı bebişlerle gezme zamanı bu yaz bizim yazımız kızlaar bu yaza bebişlerle damgamızı vurcaz her yerdeee zemuszemus zemuszemus

fazla zorlama canım olan iştahıda kaçmasın yoksa kötü olur :(:(

yani bu yazıyı normal bi yerde okusam tamam ama
milletin derman aradığı ,dert ortağı bulduğu bi topiğe yazması saçma :umursamaz:
yani bi aldatılanlar topiği varsa oraya yazsın, yoksa kendisi bir topik açsın :oklava:

aldatılanlar topiği var ben denk gelmiştim bir keresinde ama hala aktifmi varmı görüşmeler orda bilemiyorum
sen o kadına o topiği öner bence abla. gitsin orda yazsın derdini tasasını...

bide seni özlemeyelim canım sn bari özletme kendini kaydirigubbakcemile

özleyin anacım özleyin acıcıkda beni özleyiverin nolcek kaydirigubbakcemile3

bakın bugün yine gelebildim
gülçincim mavi deniz arife burcu filiz neşe menzil unuttuklarım hepiniz nasılsınız
bebişler nasıl
neşe için bu haberi çok bekledik ve aldık hiç kuşku duymadım ben eninde sonunda mutlu haberi alacağımızdan
şimdide arife için hiç kuşkum hayırlısıyla alacaz güzel haberi inş
kızlar artık gelmeyen varmı benim gibi
filiz menzil onların yazılarını göremedim hoş öle kaçak yazıyorum ki geçmişe falan bakamıyorum
hafta sonu görümceme giersem nete girer biraz daha haberdar olurum inş

hoşgeldin cicim opuyorumnanaktan

o saydıkların varya gökçe onlar yok eskisi gibi
artık gelemeyen varmı benim gibi demişsin yaa
gelen yokki canım artık ohaoldumsmile mafoldumben

neyse biz buralardayız gördüğün gibi geldikçe grş. canımcım opuyorumnanaktan

gnaydın herkese (herkeste kim bilmiyorum,sonuçta kimse uğramıyor bu ara)
umarım bugün birileri böyle bi topik olduğunu hatırlar.:umursamaz:

Herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
ben yorgun ve uykusuzum
kızlar valla çok haklısınız çok bıraktım burayı inş daha fazla girmeye çalışacam derste çalışınca tüm günüm gidiyor birde bu aralar gelen gidenim oldu

Back
X